Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο μανταλος ειναι το Α και το Ω της αεκ...εαν δεν κερδισουμε ΠΡΩΤΑ το σημερινο και μετα μεσα εκει αντε το πολυ Χ χωρις μανταλο και τσοσιτς τοτε δε δικαιουμαστε να μιλαμε για τιποτα..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

7 σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ ο Ατρόμητος. Τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ ήταν στο Αγρίνιο, στο 2-2 με τον Παναιτωλικό.
Τα επόμενα ματς:
1. Ατρόμητος - ΠΑΣ 0-0
2. ΑΕΛ - Ατρόμητος 0-0
3. Ατρόμητος - Λαμία 3-0
4. Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-1
5. Ατρόμητος - Αστέρας 1-0
6. ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-1
7. Ξάνθη - Ατρόμητος 0-2

Πολύ θα ήθελα να πετύχουμε κι εμείς τα ίδια αποτελέσματα στους αγώνες 5,6 και 7.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ακριβώς ο μανδαλος αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ο σημαντικότερος παίκτης της πουλάς. Χάνοντας τον χάνει σημαντικά στο χώρο της μεσοεπιθετικης γραμμής. Αυτό μας συμφέρει αφάνταστα για το παιχνίδι μέσα στο οακα μία και γίνεται πιο εύκολη ή επικράτηση μας στο κέντρο. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσουμε εκεί μέσα, όμως το έργο μας γίνεται ευκολότερο. Για τον άλλον τραυματία τσοσιτσ κάπως έτσι, ξέρει κανείς να πει περισσότερα;
Συμφωνώ ότι ο Μάνταλος είναι ο καλύτερος παίκτης της αεκ φέτος.

Οσο για τον Τσόσιτς είναι ένας καλός αμυντικός για τα δεδομένα της αεκ.
Ο Χιμένεθ λογικά θα επιμείνει στο 3-5-2 και θα βάλει τον Μπακάκη δίπλα σε Βράνιες και Λαμπρόπουλο, ενώ στην γραμμή θα παίξουν Λόπεζ αριστερά και Γκάλο δεξιά. Είναι διαθέσιμος και ο Τζανετόπουλος για θέση του στόπερ αλλά δεν νομίζω να παίξει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Βαρύ διάστρεμμα ο Τσόσιτς, χάνει Μίλαν και ΠΑΟΚ

sdna - 29 Οκτωβρίου 2017, 22:20

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ούρος Τσόσιτς, αποχώρησε τραυματίας από την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (0-1) στη Νέα Σμύρνη.

Όπως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης, ο 25χρονος στόπερ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές διάστημα απουσίας του, ωστόσο αυτό αναμένεται να είναι περίπου δύο εβδομάδες και συνεπακόλουθα δεν θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Μανόλο Χιμένεθ, στους επόμενους αγώνες με την Μίλαν (2/11) και τον ΠΑΟΚ (5/11).
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

aspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει μαγκες καλα το πατε.. Εχω σιχαθει με την αποθεωση των αλλοθρησκων σε αυτο το θρεντ! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ γ@μω την πουτ@να μου!Ελεος!Ποιος μανταλος ?!?!
Συζήτηση κάνουμε. Εφόσον ο ΠΑΟΚ παίζει Δευτέρα λογικό να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες ομάδες μέσα στο ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεγαλη η απωλεια του Μανταλου για την κουλα και μονη της ελπιδα να βρει αντικαταστατη ειναι καποια στιγμη συντομα να μπει ο Κονε τον οποιο εγω θεωρω καλυτερο .Αυτος τραυματιας πηγε στην ξαδερφη και δεν εχει ακουστει ακομα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο φανατισμός είναι η σύφιλη του πνεύματος, έχει γράψει ο Ν. Δήμου με τον οποίο συμφωνούμε σε πολλά, αλλά διαφωνούμε και σε αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

vs40 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
vs40 έγραψε: Η Αεκ με τραυματισμένο Μάνταλο, με κούραση και παιχνίδι με την Μίλαν μεσοβδόμαδα, θα είναι θαύμα αν μας νικήσει. Δε δέχομαι υπό τέτοιες συνθήκες και άλλη γκέλα από το Ρουμάνο. Είναι για να την λυπάσαι την Αεκ με το ρόστερ της και τους συνεχόμενους αγώνες. Δεν είναι σοβαρός διεκδικητής του πρωταθλήματος όταν έχει και Ευρώπη γιατί υστερεί πολύ σε ρόστερ και βάθος.
Τέτοια λέτε και ο άσσος στο ΟΑΚΑ καρφώνεται με ανοξείδωτα καρφιά.
Αν τα πεις έτσι καρφώνεται ο άσσος, αν τα πεις αλλοιώς είσαι ηττοπαθής. Τελικά εμείς χάνουμε τα παιχνίδια και όχι ο Ρουμάνος και οι παίκτες...

Προσωπικά απλά θέτω τα γεγονότα, γιατί δε θέλω να έχουμε δικαιολογίες. Με τις δικαιολογίες δεν πας πουθενά. Έχεις καλύτερο ρόστερ, ο αντίπαλος είναι λαβωμένος και οφείλεις να κατέβεις για τη νίκη. Το αγωνιστικό κομμάτι δεν το παίρνει να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο με την μέχρι τώρα του πορεία και ειδικά στα εκτός έδρας. Αλλά φτάνουν οι δικαιολογίες και για το Ρουμάνο. Η προϊστορία δεν παίζει μπάλα, παρά μόνο όταν την κοιτάς με δέος και φόβο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι κάνει ο Ρουμάνος, βάζοντας χαμηλά τον ΠΑΟΚ. Θυμάμαι είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ρεαλιστικά για πρωτάθλημα (κάπως έτσι το είχε πει) και μετά από κράξιμο τα μάζεψε στις επόμενες δηλώσεις του. Με το γαύρο είπε ότι: 'δεν έπαιζε Μπαρτσελόνα (ΠΑΟΚ) - Χετάφε (γαύρος), αλλά Οσφπ - ΠΑΟΚ και μάλιστα στην έδρα τους'. Πολύ γλύψιμο και σεβασμός, για μια ομάδα που την γλεντάνε όλοι αυτή την περίοδο. Αν νικήσουμε αύριο και μετά την Αεκ, τότε μόνο θα καλμάρω μαζί του. Όταν έχεις μπροστά σου 2 αντιπάλους κουρασμένους με τόσα προβλήματα, οφείλεις 1/2 ντέρμπι να τα κερδίζεις.
εμείς δε χάνουμε τίποτα
και τη μισή απ την τρέλα μας να είχε αυτή η ομάδα
δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα.

Δεν ανέφερα δικαιολογίες ούτε εγώ.
Εννοείται ότι θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίξει για το διπλό και μόνο
έχει όλα τα θεωρητικά φόντα να το κάνει, αλλά εκτός απ τα γεγονότα που αναφέρεις
υπάρχουν κι άλλα γεγονότα όπως του ότι η ομάδα δεν βγάζει την ''καλυτεροσύνη'' της πουθενά
δεν έχει διπλό στο πρωτάθλημα και σ εκείνο το γήπεδο χάνει με όλους τους απίθανους
και πιθανούς τρόπους. Ναι, δεν παίζει μπάλα η προϊστορία
για κάποιο λόγο όμως, εκεί, η ομάδα όχι απλά χάνει, αλλά αποσυντονίζεται τελείως.
Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να αγνοηθεί και δεν αγνοείται κι απ τη διοίκηση
όταν ζητάει να μην παίξει η ομάδα τελικό στο ΟΑΚΑ και βολεύεται με Μπέους αγκαλίτσες και φιλάκια
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Το ότι σκοραρουμε με το σταγονόμετρο στα εκτός έδρας πρέπει να το έχουμε παντα στο στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Βέβαια είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το παιχνίδι στο οακα μιας και προηγείται αυτό της τούμπας που θα μας κρατήσει κοντά στη κορυφή με νίκη
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

john4serres έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Ενταξει μαγκες καλα το πατε.. Εχω σιχαθει με την αποθεωση των αλλοθρησκων σε αυτο το θρεντ! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ γ@μω την πουτ@να μου!Ελεος!Ποιος μανταλος ?!?!
Συζήτηση κάνουμε. Εφόσον ο ΠΑΟΚ παίζει Δευτέρα λογικό να ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες ομάδες μέσα στο ΣΚ.
Δεκτον. Αν μπεις στον λογαριασμο μου θα δεις ως πιο ενεργη ενοτητα την παρουσα. Ομως δεν αναφερθηκα στη συζητηση γενικα και αοριστα. Αλλα στο απιστευτο φαινομενο να αποθεωνουμε παικτες αλλων ομαδων, σε βαθμο που δεν θα καναμε ποτε για τους δικους μας παικτες. Για εμενα αυτο ειναι τραγικοτατο. Δεν εχει να κανει με φανατισμο, οπως αφεθηκε να εννοηθει παραπανω.

Ο ποιο σημαντικος παιχτης τη Λιγδας, ο Μανταλος. Ολα αυτα σε ΠΑΟΚτσηδικο Οπαδικο Φορουμ. Τι να πω ρε παιδες. Αντε να του δωσουμε και συγχαρητηρια αν σηκωσει πρωταθλημα φετος. Ευγενης αμιλλα, γιατι ΠΑΟΚ εισαι και μεγαλειο ψυχης και πρεπει να τους αγαπαμε ολους και ανωτεροτητα..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε μαν, δεν τον είπαν πιο σημαντικό παίκτη επειδή είναι ο καλύτερος. Τον είπαν πιο σημαντικό, με την έννοια του ότι μια από τις μεγάλες ομάδες και διεκδικητής του τίτλου βασίζεται ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πάνω του. Καμία άλλη από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο δεν έχει έναν παίκτη που αποτελεί το Α και το Ω ολόκληρης της ομάδας.
Δεν ήταν κάποια υπερβολή, έχει λογική.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

gpaok έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:
hasio_john έγραψε:Εικόνα
Στα @@ μας. Παμε παρακατω
Φιλε εισαι στο τοπικ νεα για ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Αμα Θες μονο ΠΑΟΚ, μπες αλλου.σεολα τα τα υπολοιπα για την ακριβεια.
Τωρα το να πει καποιος σε ενα συνανθρωπο που επαθε ζημια περαστικα, δεν καταλαβαινω γιατι τον κανει κατωτερο στα ματια σου απο εσενα που λες..στ @@ μου.
Αντιπαλος ειναι για 90 λεπτα...και μαλιστα δεν θα ειναι και τον πρωτο γυρο απεναντι μας. Γιναμε...ντιντιδες δηλαδη; νοοτροπια χωριου.
Δεν καταλαβαινεις "γιατι τον κανει κατωτερο στα ματια μου" φιλε, γιατι ΔΕΝ τον κανει κατωτερο στα ματια μου. Δεν εγραψα κατι τετοιο. Αυτη ηταν η δικη σου ερμηνεια. Δεν με ενδιαφερει η ειδηση οτι ο Μανταλος τραυματιστηκε. Μπορεις να δεχτεις την αποψη μου?Καλως. Δεν μπορεις, επισης καλως.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε μαν, δεν τον είπαν πιο σημαντικό παίκτη επειδή είναι ο καλύτερος. Τον είπαν πιο σημαντικό, με την έννοια του ότι μια από τις μεγάλες ομάδες και διεκδικητής του τίτλου βασίζεται ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πάνω του. Καμία άλλη από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο δεν έχει έναν παίκτη που αποτελεί το Α και το Ω ολόκληρης της ομάδας.
Δεν ήταν κάποια υπερβολή, έχει λογική.
Γενικά το παιδί έχει απίστευτη εξέλιξη, τον βαφτίσανε ηγέτη ενός τεράστιου brand name και όχι απλά δεν πνίγηκε, αλλά κολυμπάει κάθε χρόνο και με περισσότερη άνεση. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι δικοί μας που δεν μπορούν την πίεση από τα σουσουρα στα ράδια και στα φόρα και ό,τι άλλη χαζομάρα
By Tolaros.

Νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτο που λες φιλε Ανταρκτικα
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

H αναφορά της ''είδησης'' του τραυματισμού σημαντικού παίκτη συνδιεκδικητή δε νομίζω ότι είναι άτοπη στο παρόν τόπικ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Βλέπω ότι στον λαό του Π.Α.Ο.Κ. επικρατεί μία σύγχυση περί των άλλων ελληνικών ομάδων, τις ειδήσεις, τα άρθρα και τα σχόλια περί αυτών...
Πρόσφατα είχε γράψει επ αυτού κάποια πράγματα ο Dinos_Liverpool, με τα οποία συμφωνώ, μάλιστα απόλυτα...
Το ότι το εν λόγω topic είναι ίσως το πιο πολυσύχναστο εδώ μέσα, κατά την γνώμη μου συνάδει με τον βασικότερο λόγο για την αναφορά του Ζαντού προχθές, ότι σε καφέ των δυτικών συνοικιών έδειχνε τον γ@υροβ@ζελο αντί το Π.Α.Ο.Κ.-basket!!!! :evil:

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”