ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 30/10 19:30 Novasports1,PAOKTV
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 30/10 19:30 Novasports1,PAOKTV
Που θα κάνει το 4-0
Ρέι,Μάτος, ζαμπρανο,Βαρελά, λεοβατς, τσιμιροτ, Μαουρίτσιο,πελκας, Βιερίνια,τζαλμα, πριγιοβιτς...
Και νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά
Ρέι,Μάτος, ζαμπρανο,Βαρελά, λεοβατς, τσιμιροτ, Μαουρίτσιο,πελκας, Βιερίνια,τζαλμα, πριγιοβιτς...
Και νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά
- john4serres
Η τριπλέτα Mauricio, Cimirot και Πέλκας πιστεύω και μακάρι να είναι κομβικοί στο σημερινό παιχνίδι.
Κάθετο, γρήγορο παιχνίδι.
Επίσης καλό θα ήταν να δούμε και κανένα σουτ εκτός περιοχής, μπας και σκοράρουμε με κανένα ριμπάουντ.
Κάθετο, γρήγορο παιχνίδι.
Επίσης καλό θα ήταν να δούμε και κανένα σουτ εκτός περιοχής, μπας και σκοράρουμε με κανένα ριμπάουντ.
- Sick Bastard
Παλτό.obanebane έγραψε:Όχι και παλτό ρε άνθρωπε,σε κανένα τομέα του παιχνιδιού δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο.
Να τον πεις μετριότητα να το δεχθώ αλλά όχι παλτό.
Τζελάλης απ τα Τρίκαλα.
Εγώ obanebane μου, τελειώσα με τις δικαιολογίες.
Είσαι ο Τζάλμα ο Κάμπος, κοστίζεις 800k και δεν μπορείς να βάλεις 7-8 σοβαρά γκολ κι άλλες τόσες ασσίστ όλη τη χρονιά; Είσαι παλτό, τέλος. Ευχαριστούμε κι αντίο.
Είσαι ο Λεβέκ και κοροϊδεύεις τον κόσμο; Μαγκιά σου, αλλά είσαι παλτό τέλος, φύγε.
Είσαι ο Ελ Καντουρί, που παίρνεις 1 μύριο και κάτι και δεν έχεις βγάλει μία ασσίστ ξέρω γω
και χαλιέσαι στο 30λεπτο κι εξαφανίζεσαι σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα; Είσαι παλτό
και το μόνο που σε σώζει είναι ότι ακόμα έχεις λίγο καιρό στην ομάδα.
Αλλά μέχρι να βελτιωθείς, θα σε λέω παλτό.
Παιδιά, κυνηγάμε τον Ατρόμητο.
Σας το λέω εδώ και 3 εβδομάδες. Οι τύποι παίζουν τη μπαλίτσα που έπρεπε να παίζουμε εμείς
και οι δικοί μας θα τη ζήλευαν. Για τους χ, ψ, λόγους, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, δικαιολογίες πάντα
θα βρίσκονται, αλλά τα γεγονότα δεν αλλάζουν.
Οι τύποι είναι αήττητοι, έχουν ξεχάσει πως είναι να τρως γκολ.
Πολύ λένε ότι θα ξεφουσκώσουν. Μακάρι. Εγώ ξεφουσκωμένη ομάδα στην Ξάνθη δεν είδα.
Κρατάω μια πισινή στο ξεφούσκωμα, γιατί διπλά σε τηγάνι, ΟΑΚΑ και στο καπάκι Ξάνθη
δε βγάζει κανείς τυχαία. Και προτιμώ να μιλάω για το μέλλον με βάση τα γεγονότα
που προηγήθηκαν παρά με εικασίες που με βολεύουν.
Στο ξαναλέω.
Γάμα τα όλα. Τακτικές, ονόματα, προπονητές, παίχτες, σουπα μουπες.
Πείνα βλέπεις;
Έχεις καταλάβει εσύ, να έχουν καταλάβει οι παίχτες κι ο προπονητής ότι καλούνται
φέτος να γράψουν ιστορία; Γιατί ιστορία γράφεις σαν αθλητής, όταν παίρνεις πρωτάθλημα
μετά από 32 χρόνια. Πέραν μερικών, που είναι στα δάχτυλα τους ενός χεριού, έχεις καταλάβει
εσύ, να γίνεται κάτι τέτοιο στην ομάδα;
Γιατί αυτό είναι το διακύβευμα obanemanbe, η γραφή της ιστορίας.
Για να μην πω το νταμπλ και υπεραγχώσω τα καμάρια μας.
Η αληθεια ειναι οτι παθος δε βλεπω,αλλα επιμενω οτι αυτο ωφειλεται κυριως στο οτι ο κοσμος δεν εχει μπει στην εξισωση,
Οποιος ειδε το διπλο του ατρομητου στο ΟΑΚΑ θα καταλαβει τι εννοω,η φλογα της τουμπας θα δωσει αυτο που χρειαζεται και στα εκτος εδρας,αρκει βεβαια να βοηθησουν λιγο και οι πραγματικοι πρωταγωνιστες,εννοειται επισης οτι αν συνεχισουμε ετσι οχι πρωταθλημα δεν παιρνουμε αλλα ουτε στην τριαδα δεν θα ειμαστε.
Ειμαι σιγουρος ομως οτι η εικονα της ομαδας θα αλλαξει.
Οποιος ειδε το διπλο του ατρομητου στο ΟΑΚΑ θα καταλαβει τι εννοω,η φλογα της τουμπας θα δωσει αυτο που χρειαζεται και στα εκτος εδρας,αρκει βεβαια να βοηθησουν λιγο και οι πραγματικοι πρωταγωνιστες,εννοειται επισης οτι αν συνεχισουμε ετσι οχι πρωταθλημα δεν παιρνουμε αλλα ουτε στην τριαδα δεν θα ειμαστε.
Ειμαι σιγουρος ομως οτι η εικονα της ομαδας θα αλλαξει.
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή ο επαγγελματίας παίκτης χρειάζεται τον κόσμο για να αγωνιστεί; Τότε στα εκτός έδρας, που πάει κάποιος κόσμος και φωνάζει θα έπρεπε να παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Στη Ριζούπολη πάντως που ήμουν παρών δεν το είδα. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα έπεσε γιούχα στους παίκτες.
sourmenetes έγραψε:Πολυ γκρινια προτου ξεκινησει το ματς....
Νταξει τα χωνουμε μετα το ματς,τωρα τα χωνουμε και πριν το ματς.
Το πριν το ματς ειναι ανουσιο και ατοπο.
Ας δωσουμε λιγο θετικη ενεργεια,κατι αλλο δεν μπορουμε να κανουμε.
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
Στο τοπικ του Λουτσεσκου ορισμενοι γραφουν για το σημερινο παιχνιδι οχι μονο προκαταβολικα αλλα λες και ξερουν το αποτελεσμα.
Απο ενα σημειο και μετα κατανταει αηδια,δε λεω να μην γραφουν τη γνωμη τους να γινει ομως το γαμημενο το παιχνιδι και καθε παιχνιδι και τα ξαναλεμε.
- Sick Bastard
Εξακολουθώ να μην σε πιάνω σ αυτό που λες, obanebane
Την ομάδα την ξεπροβόδισε 10000 κόσμος για το τηγάνι
και μια τελική σε ροή αγώνα δεν έκανε.
Εκτός έδρας που έχει κόσμο η ομάδα παίζει σαν γαμώτοσπιτιμου.
Σόρρυ, αλλά θέλω ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη και πριν το ΟΑΚΑ
αλλιώς πρόκειται περι βλαχομαγκιάς.
Να σε πω και κάτι, έτσι μεταξύ μας.
Πλέον, δεν θέλω καν αγωνιστική βελτίωση. Παραδέχομαι ότι το φυτίλι μου είναι μικρό
αλλά δύο καλά συνεχόμενα ματς, δεν έχουμε κάνει.
Πέραν όλων των άλλων, εγώ εξακολουθώ να μη βλέπω καμία σοβαρή ομάδα στο γήπεδο.
Μην παρεξηγηθώ, εννοώ την έννοια της ομαδικότητας, να παίζει ο ένας για τον άλλο.
Οπότε αναθεωρώ.
Μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς με άθλια μπάλα;
Θα γκρινιάζω λίγο για το θέαμα αλλά με τη νίκη θα είμαι χαρούμενος.
Αλλά αυτό ξέρεις καλά, ότι απλά δε γίνεται.
Όλα τα ματς με άθλια μπάλα δεν γίνεται, το πιθανότερο είναι να χάσεις τους στόχους.
Την ομάδα την ξεπροβόδισε 10000 κόσμος για το τηγάνι
και μια τελική σε ροή αγώνα δεν έκανε.
Εκτός έδρας που έχει κόσμο η ομάδα παίζει σαν γαμώτοσπιτιμου.
Σόρρυ, αλλά θέλω ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη και πριν το ΟΑΚΑ
αλλιώς πρόκειται περι βλαχομαγκιάς.
Να σε πω και κάτι, έτσι μεταξύ μας.
Πλέον, δεν θέλω καν αγωνιστική βελτίωση. Παραδέχομαι ότι το φυτίλι μου είναι μικρό
αλλά δύο καλά συνεχόμενα ματς, δεν έχουμε κάνει.
Πέραν όλων των άλλων, εγώ εξακολουθώ να μη βλέπω καμία σοβαρή ομάδα στο γήπεδο.
Μην παρεξηγηθώ, εννοώ την έννοια της ομαδικότητας, να παίζει ο ένας για τον άλλο.
Οπότε αναθεωρώ.
Μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς με άθλια μπάλα;
Όλα τα ματς με άθλια μπάλα δεν γίνεται, το πιθανότερο είναι να χάσεις τους στόχους.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο επαγγελματίας παίκτης χρειάζεται τον κόσμο για να αγωνιστεί; Τότε στα εκτός έδρας, που πάει κάποιος κόσμος και φωνάζει θα έπρεπε να παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Στη Ριζούπολη πάντως που ήμουν παρών δεν το είδα. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα έπεσε γιούχα στους παίκτες.
Ο Επαγγελματιας παιχτης Αποστολε μου δεν ειναι ρομποτ,το συναισθημα κανει τη διαφορα παντου,αντε παιξε εσυ με αδειο γηπεδο εναν ολοκληρο γυρο και πες μου μετα οτι οι ανταγωνιστες σου δεν εχουν πλεονεκτημα.
Τι να σας πω μεγαλοι ανθρωποι εισαστε,ειδικα εσυ παππουλης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 30 Οκτ 2017, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Και εφτασε και η μερα που δυο εκ των πρωτοπορων κάνανε νικες και με οποιοδηποτε δικο σου αποτέλεσμα σημερα περαν της νικης χάνεις την επαφη με την κορυφη. Υπολογιζα οτι τα οριακα ματς (απο αποψη δυσκολιας αλλα και ψυχολογικης πιεσης) θα αρχιζαν απο την αλλη εβδομαδα. Αντε να σας δουμε κυριοι παικτες του ΠΑΟΚ Αντε να σε δούμε κυριε λουτσεσκου με εξτρα πιεση.
ΠΑΜΕ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ...
Φτιάξε μας σήμερα την βδομαδάρα!!!!

Φτιάξε μας σήμερα την βδομαδάρα!!!!

Μια βδομάδα περιμένω με τον Λουτσο κ@βλωμενο σήμερα θα σε γ@μησω Τριποληηη
βρωμαει και ζεχνει γκελα
βρωμαει και ζεχνει γκελα
Sick Bastard έγραψε: .....
Στο ξαναλέω.
Γάμα τα όλα. Τακτικές, ονόματα, προπονητές, παίχτες, σουπα μουπες.
Πείνα βλέπεις;
Έχεις καταλάβει εσύ, να έχουν καταλάβει οι παίχτες κι ο προπονητής ότι καλούνται
φέτος να γράψουν ιστορία; Γιατί ιστορία γράφεις σαν αθλητής, όταν παίρνεις πρωτάθλημα
μετά από 32 χρόνια. Πέραν μερικών, που είναι στα δάχτυλα τους ενός χεριού, έχεις καταλάβει
εσύ, να γίνεται κάτι τέτοιο στην ομάδα;
Γιατί αυτό είναι το διακύβευμα obanemanbe, η γραφή της ιστορίας.
Για να μην πω το νταμπλ και υπεραγχώσω τα καμάρια μας.
Μεγάλα σχόλια από τον sick. (τα bold δικά μου)Sick Bastard έγραψε: Μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς με άθλια μπάλα;
Ειδικά στον τομέα της πείνας και της άρνησης να φύγεις σαν αγωνιστικό τμήμα με ο,τιδήποτε πλην της νίκης από το γήπεδο. Αυτό προσωπικά με πονάει περισσότερο φέτος από την αρχή της χρονιάς, το μπλαζέ υφάκι (έτσι περνάει τουλάχιστον) και μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει τα βαρυά συμβόλαια παίζουν κι έχει ο Μεγαλοδύναμος.
Και ειλικρινά τα ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε του Ατρόμαχτου τα ζηλεύω με την καλή έννοια.
Ειλικρινά απορώ αν το αγωνιστικό τμήμα έχει καταλάβει πως πρέπει πλέον να κυνηγάνε κάθε μπάλα σα να είναι η τελευταία. Δεν αναφέρομαι οσε συστήματα και συνδυασμούς δυστυχώς, too late for that. Απλά κι ο κόουτς να κοιτάξει να βάζει τους πιο πεινασμένους σε κάθε παιχνίδι.
- kataramenos5
Μπερδεμενος ειμαι.Κατι δε μου καθεται καλα.