Αυτο το εκτρωμα το θεωρεις παοκτση?Μακεδών Αετός έγραψε:Αυτός είναι ο γνήσιος Έλλην ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
Η ομάδα να χάνει κι αυτος να μπεκροπίνει σε τσιπουράδικα!
Η ομάδα να κατεβαίνει σε κρίσιμο ματς με τα χανούμια, να τα παίρνει στη μαπα, κι αυτος να γκομενιαζει με την γκόμενα του καλυτερου του φίλου (μάλλον χανουμι θα είναι ο κελυτερος φίλος).
Να είναι έτοιμος να σκάσει από το φαι και να προσκαλει τούρτες και λοιπα εδέσματα, σε άπλετη ποσότητα.
Ρεεεεεε, παλιορεμαλοι, δεν τα αφηνετε στη μπαντα όλα τα παραμυθια σας!!!!!! Εδώ είναι το ότι ναναι ρεεεεεε! Ασχοληθείτε με κατι σοβαρό
Ρε ντημ, παλιομακακα αι σικτιρ, που είναι αυτες οι εκλογες ρε παλιοτομαρο, να ξεκαθαρισει το τοπιο????????
Μπας και ακουστεί, μετα, καμια σοβαρή κουβέντα!!!!!
Αιντε, καρντασια, βουρ για σακατεμα του ρούλη΄, τώρα. Με ορθιο το κεφάλι...
Ντρημ είπες τίποτα?
ΑΑΑΑ....μου φανηκε!!!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΑΟΚΤΣΗ?
Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ
ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Ε?!
Υ.Γ
Αριανος ειναι οχι Χανουμισα, και
επειδης πολυς ο τσερτσελες, ο χαβαλες, περι οτι να'ναι και δε σημαζωκω και να ουμε
δε μπορει να μου'πασα ενας αρπαμε το λογο και τη βγαινουμε στη κοντρα και φατε κατι μα, καθοτι ελευθερη η αποψις και αι δημοκρατικαι διαδικασιαι
γιατι ρε μανγκα να πουμε, τι γραμματικας γνωσεις εχεις περι τα παοκτσηδικα και γραφεις το αυγο με δυο λαμδα, μαλακα, μεσα εισαι δικε μου, γραφτα στο χιονι, φιλακια *μουτσ*