Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Alastor »

Tolaros έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι χανουμι κ βαζελος τρέχουν πιο πολύ από μας και αυτό τους κάνει να φαίνονται πιο παθιασμένοι. Αλλά δεν είμαστε ούτε στο 1/3 ακόμα και κάνεις τους δεν έχει βάθος. Αντίπαλος είναι ο γάβρος, πολύ καλό αποτέλεσμα το σημερινό. Θετική ενέργεια για νιόνιο αύριο και πάμε τη Δευτέρα να τριτώσει το καλό
Τον Μαιο βλεπεις να χουμε πιασει τα 2/5, η πρεπει να περιμενουμε την επομενη σεζον?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το 1/3 της σεζον εννοει, οχι της αποδοσης μας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ναι ρε φιλαράκι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κανείς από τους δύο δεν έδειξε κάτι καλό. Σχετικά καλά έπαιξε ο ΠΑΟ για ένα 10λεπτο όταν έβαλε και το γκολ. Πέραν τούτου δεν είδα κάτι εξαιρετικό, κάτι που να με φοβίσει, ή να τον παραδεχθώ. Η άμυνα του γαύρου έχει τις γνωστές αδυναμίες και σε μία από αυτές ο ΠΑΟ σκόραρε. Ο γαύρος είχε αδυναμίες να δημιουργήσει φάσεις, μόνο προς το τέλος με τα γνωστά γιουρούσια δημιούργησε κάποια ανησυχία στον ΠΑΟ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Α οκ,λαθος μου φιλε.Απλα δεν αντεχω αλλο δικαιολογιες περι αιωνιας προετοιμασιας που αναπαραγονται συνεχως στην πολη αλλα και στο φορουμ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ότι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ ΠΑΟΚ και γαβρου το είδαμε και σήμερα με αλλαγμένους απλά τους ρόλους.
Σήμερα ο γαβρος ήταν η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και ο βαζελος ο οποίος αντιπαρεταξε το πάθος και την κερκίδα.
Σήμερα ο βαζελος είχε την τύχη που είχε ο γαβρος την προηγούμενη εβδομάδα και στο γκολ αλλά πολύ περισσότερο στις δύο ευκαιρίες που έχασε ο γαβρος, ειδικά στην πρώτη.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, τίποτα δεν χάθηκε αλλά και τίποτα δεν κερδίσαμε ακόμα.
Η κάθε μία ομάδα από τους διεκδικητές έχει τα θετικά της και τα αρνητικά.
Εγώ το μόνο που ζητάω από την ομάδα και τον προπονητή είναι πλέον να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.
Αυτήν την αυτοπεποίθηση που έβλεπες σήμερα στους βαζελος.
Αν την αποκτήσουμε και με τον κόσμο να μπαίνει πλέον στην εξίσωση θα τα πάμε καλά ακόμα και με λουτσο.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πονεμένη ιστορία αυτό με την αυτοπεποίθηση Ντεσπ. Αν δεις τα παλιά μου ποστ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το λέω και το ξαναλέω σε βαθμό γραφικότητας! Κάπου κάπου τσιμπάω και καμιά ειρωνεία του στυλ, πως αν δεν παίξει μπάλα όση αυτοπεποίθηση και αν έχεις δεν κερδίζεις! ΚΑΙ ΟΜΩΣ, χωρίς αέρα νικητή ΔΕΝ γ@μάς.
Το ερώτημα βέβαια είναι, ποιος μπορεί να έρθει να μας την μεταδώσει!
(Για τον Ραζβαν έχω πει την γνώμη μου, δεν χρειάζεται κάτι περαιτέρω)
Σήμερα ο Βάζελος έπαιξε καλά, έτρεξε, ΠΙΣΤΕΨΕ ότι θα το πάρει , είχε και από τον κόσμο του ένα μικρό λιθαράκι .... και στο τέλος το πήρε! Ο γάβρος ήταν ΧΑΛΙΑ όπως τότε με μας, που καταφέραμε να τον εμφανίσουμε σαν ομαδάρα!
Νίκη ο νιόνιος αύριο και μεις την επομένη και πάμε παρακάτω!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Διπλό ή κουλα στον νιωνιο και εύκολο ασσο εμεις
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Καταφέραμε να αναστήσουμε τον πεθαμένο κι ο πεθαμένος ανάστησε το πτώμα σήμερα ,παίζουμε μόνοι μας φέτος και προσπαθούμε να βγούμε δεύτεροι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ακριβώς για αυτό είπα πριν το παιχνίδι με το γαύρο ότι είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Στο -10 το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει για αυτούς, όπως και η πίστη για το πρωτάθλημα. Αν μείνεις πίσω 10 πόντους, μετά οι 10 γίνονται 15-20 σε μια πορεία χωρίς κίνητρο. Το παιχνίδι της χρονιάς ήταν, απέναντι σε πεθαμένο και ανύπαρκτο γαύρο. Τους ξεγύμνωσε και ο καταχρεωμένος βάζελος. Τεράστια χάρη μας εκανε. Όλο το σύμπαν συνομοτεί να πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα και για κατόρθωμα θα πρόκειται αν γίνει κάτι διαφορετικό. Δε με νοιάζει αν το ιδιο λένε οι κούλες με πιο υψηλό συμβόλαιο, τα λεφτά που παίρνει ο Κρέσπο.

Καθαρά ποδοσφαιρικά, το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι για να μαζέψει σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα τουλάχιστον 70 πόντους, όταν μάλιστα δεν έχει Ευρώπη. Ξέρω ότι ακούγομαι κακός ή σκληρός, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε το σημαντικότερο γρανάζι μιας ομάδας δηλαδή τον προπονητή. Ειδικά η επιλογή Στανόγιεβιτς ήταν χαρακίρι. Βέβαια όλη η λίστα του Μίχελ ήταν για κλάματα. Πραγματικά απορρώ. Η Αεκ πως έβρισκε προπονητές μέσα μάλιστα στη σεζόν, χωρίς σοβαρό μπάτζετ/πρότζεκτ και εμείς ούτε καν το καλοκαίρι?

Τέλοσπάντων, αυτό το δώρο σήμερα μας δίνει την ευκαιρία να το πάμε ξανά στο +4. Πρέπει να κοιταμε τι κάνουμε εμείς μέσα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και όχι να χαλαρώνουμε από τα δώρα των άλλων. Γιατί αν πάρει μπρος η ΕΟ, δε την σταματάει κάτι. Οφείλουμε να χτίσουμε διαφορά από τους ανταγωνιστές μας και όχι να μετατρέψουμε σε ντέρμπι ένα τσόντα πρωτάθλημα. Να πω ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι και τους βαρεθήκαμε, να πω οκ, ας το πάρει και κάνας άλλος..

Στο φετινό πρωτάθλημα οι μόνοι προπονητές που μου αρέσουν είναι με σειρά προταιρεότηττας οι:
1) Μανόλο Χιμένεθ
2) Πετράκης
3) Ουζουνίδης
Από παλαιότερους επίσης μου άρεσε ο Αναστασίου. Όλοι αυτοί κάνανε κάτι. Δίνουν κάτι στην ομάδα τους υπό δύσκολες συνθήκες. Εμείς αυτό, δηλ το να πάρουμε πράγματα από προπονητές το πετύχαμε μόνο με Σάντος, Μπάγιεβιτς, μερικώς Μπόλονι, και κάποιες σεζόν του Άγγελου (όχι όλες). Κανονικά σε μια δεκαετία οι κακοι προπονητές πρέπει να είναι οι παρενθέσεις, και όχι το αντίθετο. Σε εμάς δεν κάνανε ούτε τα αυτονόητα. Έρχονται ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και γίνονται σύντομα μετριοπαλτά. Φυσική κατάσταση μετριοχάλι. Αυτά είναι τα αυτονόητα για μια μεγάλη ομάδα. Μετά θα αγγίξω τις λεπτομέρειες, αλλαγές διαχείρηση, τακτική κτλ. Εμένα η υπομονή μου εξαντλήθηκε με τον ρουμανο μετά το Χ με Λάρισσα. Κάθε αγώνας μετά από αυτό είναι απλά μια παράτηση του μαρτυρίου. Τα στραβοπατήματα των άλλων εμένα δε με εφυσηχάζουν, ούτε χαλαρώνω τη στάση μου απέναντι στο Ρουμάνο, αντίθετα φορτώνω. Τόση τύχη να πάρεις 1 πρωτάθλημα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ. Έστρωσε την άμυνα, είναι σημαντικό, αλλά η φυσική κατάσταση είναι σε τραγικά επίπεδα. η δε χημεία δεν είναι καν σε επίπεδο Ιουλίου. Σαν μαλωμένοι παίζουν οι παίκτες μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 28 Οκτ 2017, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

απλα τα πραγματα, χανει κουλα και ατρομητος αυριο, νικη με αστερα και ολα καλα. Παμε μετα στο ΟΑΚΑ με +4

ΠΑΟΚ 18
νιονιος 17
ατρομητος 16
κουλα 14
γαυρος 14
κομποτης 14
βαζελος 13
ξανθη 13
γιαννινα 13

βεβαια το παιχνιδι αυριο το βλεπω χ νιονιος-κουλα

φαινεται οτι το πρωταθλημα οσο περνουν οι αγωνιστικες εξαρταται απο την δικια μας αποδοση, τι θα κανουμε εμεις. το προγραμμα που εχουμε τωρα εχει συνεχομενα "ντερμπι". Ισως το πιο δυσκολο κομματι του πρωτου γυρου, νικη λοιπον με τον αστερα οπωσδηποτε

ΠΑΟΚ-αστερας
κουλα-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-ατρομητος
νιονιος-ΠΑΟΚ
Ξανθη-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-βαζελος
πλατανιας-ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
fotis

Δημοσίευση από fotis »

Βλέποντας το σημερινό παιχνίδι αναρωτήθηκα
Αν το δικό μσς παιχνίδι με το γαύρο ήταν στην Τούμπα
Μια 4αρα την είχαν στο τσεπάκι η κάνω λάθος....
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

gomaros, υπό τη λογική των πιθανοτήτων, θα κάνω μια πρόβλεψη των βαθμών μας στο τέλος του α γύρου:

ΠΑΟΚ-αστερας = 3χ70% + 1χ20% + 0χ10% = 2,3 βαθμοί
κουλα-ΠΑΟΚ = 0χ40% + 1χ35% + 3χ25% = 1,1 βαθμοί
ΠΑΟΚ-ατρομητος = 3χ55% + 1χ25% + 0χ20% = 1,9 βαθμοί
νιονιος-ΠΑΟΚ = 0χ31% + 1χ36% + 3χ33% = 1,35 βαθμοί
Ξανθη-ΠΑΟΚ = 0χ25% + 1χ30% + 3χ45% = 1,65 βαθμοί
ΠΑΟΚ-βαζελος = 3χ55% + 1χ30% + 0χ15% = 1,95 βαθμοί
πλατανιας-ΠΑΟΚ = 0χ15% + 1χ25% + 3χ60% = 2,05 βαθμοί

Συνολο = 12.30 βαθμοί. Άρα στις επομενες αγωνιστικές οι προβλεψή μου είναι να μαζεύουμε 12-13 βαθμούς (για να πέσω σχεδόν σίγουρα μέσα, θα έλεγα 11-14 βαθμούς). Δηλαδή στο τέλος του 1ου γύρου θα έχουμε 27-28 βαθμούς (ή 26-29 βαθμοί αντίστοιχα). Οι προβλέψεις μου στους παραπάνω αγώνες βασίζονται από την εικόνα της ομάδας μας, το ρυμθό μας, πάντα σε συνάρτηση με τη δυσκολία κα τη φόρμα των αντιπάλων με βάση την εικόνα που δείχνουν μέχρι σήμερα.

27-28 βαθμοί σε ένα γύρο είναι πολύ χαμηλή συγκομοιδή για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αλλάξουμε τον παραπάνω ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κατεβαίνει ως το ακλόνητο φαβορί στους αγώνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 28 Οκτ 2017, 23:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Έτσι όπως το βλέπω φέτος το Πρωτάθλημα όλα θα κριθούνε στον δεύτερο γύρω μέσα στη Τούμπα στα ντέρμπι και στα μικρά εκτός που θα χει ο ΠΑΟΚ! Ολοι έχουνε απώλειες φέτος και θα έχουνε όσο παίζουν Ευρώπη Γαυρος κουλά θα χάνουνε βαθμούς! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει εκτός έδρας ματς για να πάρουμε τον τίτλο!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εμένα πάλι μ έχουν ζώσει τα φίδια μετά και την σημερινή νίκη της βαζελίνης και όχι μόνο όμως και εξηγούμαι...
GoMaRoS έγραψε:απλα τα πραγματα, χανει κουλα και ατρομητος αυριο, νικη με αστερα και ολα καλα. Παμε μετα στο ΟΑΚΑ με +4

ΠΑΟΚ 18
νιονιος 17
ατρομητος 16
κουλα 14
γαυρος 14
κομποτης 14
βαζελος 13
ξανθη 13
γιαννινα 13

Edit: Το πρόγραμμα μας ως το τέλος του 1ου γύρου είναι το ακόλουθο...

ΠΑΟΚ-αστερας
κουλα-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-ατρομητος
νιονιος-ΠΑΟΚ
Ξανθη-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-βαζελος
πλατανιας-ΠΑΟΚ
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του GoMaRoS, αν συνεχιστούν αυτές οι περίεργες γκέλες-αλλαξοκ@λιές των τριών του ΠΟΚ αλλά και των δύο τους εξαπτέρυγων, Σπ@νού και Δ@ρα, αναμεταξύ τους, δίχως εμείς να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε πέρσι για ένα δίμηνο και να τους ξεφύγουμε τουλάχιστον 6-7 πόντους στο τέλος του 1ου γύρου, οι τελευταίες 6 αγωνιστικές του 2ου γύρου, με αντεστραμμένο το πρόγραμμα που φαίνεται παραπάνω, πλην της τελευταίας με Πλατανιά στην Τούμπα, μου φαίνονται σαν "Γολγοθάς προς την κατάκτηση του ΠρωΚταθλήματος"!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σφαγεί σε Τρίπολη, λεωφλόρο, περιστέρι, ούτε όμως κι εκείνες που "αφήσαμε" βαθμούς στην Τούμπα με ξανθούλα, κούλα και νιώνιο...Γι αυτό γκαρίζω με μανία για κάθε χαμένο βαθμό ως τώρα, μέσα στο τυρί και την ριζούπολη, αλλά και με το έγκλημα του γ@μωτήγανου μουρλάθηκα πλέον ακόμα παραπάνω!!

Τι? :? Άδικο έχω μήπως? :roll:

Υ.Γ. Εδώ ρε παίδες σήμερα το τυρί κέρδισε την λειβαδιά, που έχουν 2 κλάσεις διαφορά σαν ομάδες... :shock: Μήπως μπορεί να με πείσει εμένα κανένας ότι οι "ιερές συμμαχίες" αυτών των κ@ριόληδων έχουν πλέον παρέλθει? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Οκτ 2017, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”