Răzvan Lucescu
- PAOK_Antarctica
Re: Răzvan Lucescu
P.A.O.K AGAINST ALL έγραψε:Η προεργασία για του χρόνου ποια είναι;ο σαντος;να φανταστω ότι όπως τον είχε κλείσει ο ζήσης τότε ε;και ο Ιβάν έκανε και καλά του κεφαλιού του και πήρε τον αγγελο..ετσι λέγανε ο ζήσης και ο κλοκας τοτε..ο σαντος όσο κλεισμένος ήταν τότε άλλο τόσο έχει κλησει και για του χρόνου.. Δεν ξέρω τι θα γίνει τον επόμενο καιρο..αλλα αυτό που ξέρω για την ωρα είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. απλα υπαρχει θεληση απο καποιους μεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ να αναλάβει ο σαντος ..και το αφήνουν να διαρρεύσει ότι έχει κλησει για να έρθει προτετελεσμενου..τεσπα αυτό ξέρω προς το παρόν αυτό λέω..

Βουίζει καιρό όμως (σιωπηρώς έως συνομοσιολογικώς) ο (εορτάζων σήμερα) τόπος εδώ ότι...Ε...Ε...Έρχεται...

Μου ρχονται λοιπόν εμένα στο θολωμένο μου μυαλό, εντελώς συνειρμικά Γιάννη μου, τα ακριβώς ακόλουθα...

"Βουλώστε το τώρα λοιπόν όλοι, στηρίξτε έστω κι αν χαθεί άλλη 1 (η 6η) χρονιά και το καλοκαίρι οργανωνόμαστε...
Αλλά και να μην οργανωθούμε πάλι, νταξ, τι έγινε? Πότε ήμαστε πιο οργανωμένοι απ όσο τώρα? Πότε ήμαστε τόσο αυτάρκεις σαν οργανισμός και δεν χρωστούσαμε? Το Πρωτάθλημα λοιπόν εμείς θα το πάρουμε ή but sta @@ mou"...

Έτσι προχωράμε καλά...Με dynamic, balance κι aggressive κι έχει ο Θεός να δούμε την ομάδα να παίζει μπάλα...

Και πάνω απ όλα με την άδεια και την υποστήριξη του γιου του αφεντικού μάλιστα, ε Mr. Razvan Lucescu μου?

Υ.Γ. Δεν έχω καμία extra πληροφόρηση...Όσα καταγεγραμμένα, τα ερμηνεύω με τα δικά μου τα μυαλά μόνο!!!!

Υ.Γ. 2...Τον Π.Α.Ο.Κ. και την Τούμπα, σαν οπαδός, δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψω ποτέ, για κανέναν λόγο!!

- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή ο Ρουμάνος παίζει γνωρίζοντας ότι του χρόνου ο προπονητής θα είναι άλλος;sourmenetes έγραψε:Ο ρουμανος ειναι δυσκολο να φυγει γιατι δυσκολα θα βρεις προπονητη για μιση σεζον και υπαρχει μια προεργασια για του χρονου για προπονητη.
- ΑποστόληςΑ
-
Γρηγόρη το όνομα του βουίζει και θα βουίζει πάντα μέχρι να σταματήσει την καριέρα του και να βγει στην σύνταξη.. Τώρα από ποιους και γιατί και εσύ αλλα και γιατί λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε και δεν θα ήθελα να επεκταθώ γιατί είμαστε και οφτοπικ κλπ..
Και άμα το σηκωσουμε το πρωτάθλημα (που εγώ αυτό πιστεύω ,αρκεί να αλλάξουμε προπονητή όσο γρηγορότερα γινετε)..αλλα ας μιλήσουμε υποθετικά τωρα..πες ότι σηκώνουμε τον μαστραπα είτε με τον Ρουμάνο στον πάγκο, είτε με κάποιον άλλον που θα έρθει να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο..τι θα γινει;;πιστευεις ότι είναι σωστό να εκδιωχθεί ο προπονητής που θα φέρει τον μαστραπα ύστερα από τόσο χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωταθλημα για να έρθει Κάποιος προπονητης επειδή κάποιοι θελουνε ντε και καλά αυτον ;(ρητορικο ερωτημα ..την ξερω την απαντηση σου)..που και στην τελική δεν έκανε και κάτι στον Π.Α.Ο.Κ..
..
Τώρα για τον Γιωργάκη δεν θέλω να μιλήσω..εχω μιλήσει και στο παρελθόν ότι καλύτερα να μην ασχολειται με την ομάδα..αλλα αυτή είναι η άποψη μου οπότε Κλάιν Μάιν..
Και άμα το σηκωσουμε το πρωτάθλημα (που εγώ αυτό πιστεύω ,αρκεί να αλλάξουμε προπονητή όσο γρηγορότερα γινετε)..αλλα ας μιλήσουμε υποθετικά τωρα..πες ότι σηκώνουμε τον μαστραπα είτε με τον Ρουμάνο στον πάγκο, είτε με κάποιον άλλον που θα έρθει να αντικαταστήσει τον Ρουμάνο..τι θα γινει;;πιστευεις ότι είναι σωστό να εκδιωχθεί ο προπονητής που θα φέρει τον μαστραπα ύστερα από τόσο χρόνια που έχουμε να πάρουμε πρωταθλημα για να έρθει Κάποιος προπονητης επειδή κάποιοι θελουνε ντε και καλά αυτον ;(ρητορικο ερωτημα ..την ξερω την απαντηση σου)..που και στην τελική δεν έκανε και κάτι στον Π.Α.Ο.Κ..
..
Τώρα για τον Γιωργάκη δεν θέλω να μιλήσω..εχω μιλήσει και στο παρελθόν ότι καλύτερα να μην ασχολειται με την ομάδα..αλλα αυτή είναι η άποψη μου οπότε Κλάιν Μάιν..
Εχεις ξενερωσει ολους τους παικτες και εμεις ψαχνουμε να βρουμε γιατι ρε βιερινια εισαι εκτος ρυθμου, γιατι ρε μπισε δειχνεις κακο χαρακτηρα, γιατι ρε μακ δεν εισαι οπως ησουν, γιατι ρε πριγιο δεν βαζεις 3 γκολ σε καθε ματς κλπ κλπ και δεν κοιταμε το μεγαλο προβλημα που λεγεται μικρος προπονητης.
μπανε μου ολους το καλο του ΠΑΟΚ μας ενδιαφερει και απο τη μερια μου τουλαχιστον αυτο δεν αμφισβητειται σε κανενα παιδι που μπαινει στη διαδικασια να γραψει...obanebane έγραψε:Συμφωνω απολυτα με τον BlackBlockAttack,καποιοι νομιζεται οτι μας ενδιαφερει ο Λουτσεσκου,αυτο που μας ενδιαφερει ειναι ο ΠΑΟΚ και μονο αυτος.
απλα υπαρχουν διαφορετικες οπτικες παντα...
στα δικα μας τωρα σε βρισκω υπερ του δεοντος αισιοδοξο, προσωπικα το ξαναγραφω, πολυ φοβαμαι οτι μεχρι το τελος του πρωτου γυρου θα εχει ξεβρακωθει το "εργο" του ρουμανου...
στο μονο που ελπιζω -δυστυχως- ειναι η ανυπαρξια των αλλων, αλλα ενας νορμαλ ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη θα ειχε 7 βαθμους διαφορα απο το δευτερο...
Ξερεις ποιο ειναι το θεμα Σεραφειμ;
Ειμαστε κωλοχανειο απο το καλοκαιρι με τον τουριστα τον Σερβο και τα παρακαλια μεχρι τελευταια στιγμη στον Ιβιτς,οι καλυτεροι παιχτες μας ηρθαν τελευταια μερα και ολοι ανετοιμοι,η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει δυομιση ακραια μπακ και εναν επιθετικο,εγκληματα εγιναν.
Δε λεω οτι ο ρουμανος ειναι προπονηταρας αλλα εμεις ζηταμε θαυματα.
Ο μονος λογος που στηριζω ακομα τον προπονητη ειναι γιατι δεν πιστευω οτι θα ερθει καποιος τωρα και θα μας κανει να γαμαμε και να δερνουμε.
Ας παμε με αυτον μεχρι το τελος και ας φροντισουν επιτελους απο του χρονου να φερουν εναν προπονητη που θα μας οδηγησει στους ομιλους του τσ.λ.
Ειμαστε κωλοχανειο απο το καλοκαιρι με τον τουριστα τον Σερβο και τα παρακαλια μεχρι τελευταια στιγμη στον Ιβιτς,οι καλυτεροι παιχτες μας ηρθαν τελευταια μερα και ολοι ανετοιμοι,η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει δυομιση ακραια μπακ και εναν επιθετικο,εγκληματα εγιναν.
Δε λεω οτι ο ρουμανος ειναι προπονηταρας αλλα εμεις ζηταμε θαυματα.
Ο μονος λογος που στηριζω ακομα τον προπονητη ειναι γιατι δεν πιστευω οτι θα ερθει καποιος τωρα και θα μας κανει να γαμαμε και να δερνουμε.
Ας παμε με αυτον μεχρι το τελος και ας φροντισουν επιτελους απο του χρονου να φερουν εναν προπονητη που θα μας οδηγησει στους ομιλους του τσ.λ.
Όλη η επιτακτικότητα για την αποπομπή Λουτσέσκου από μερίδα συνοπαδών συνδέεται άμεσα με τις πρωτόγνωρες αξιώσεις, με τις οποίες διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Και αυτό εν πολλοίς δικαιολογείται. Κυριαρχεί ένα συλλογικό "αν όχι τώρα, πότε", μια δίψα να διαλύσουμε τον ανταγωνισμό από τον πρώτο γύρο.
ΝΑΙ, ο γαύρος σερνόταν το πρώτο διάστημα και έμεινε πίσω για τα δεδομένα του.
ΝΑΙ, η ΑΕΚ τη μια αγωνιστική φορτσάρει για τον τίτλο και την επόμενη αυτοκτονεί.
ΝΑΙ, ο βάζελος είναι προ πολλού σε κλινική κατάσταση.
Δεν ήσουν όμως και εσύ "κύριος" στις υποχρεώσεις σου. Αν και χιλιοειπωμένα, τα λάθη της προετοιμασίας μας στοιχειώνουν ακόμα. Δεν είναι δηλαδή τυχαίο που έχουμε 6 ομάδες στο -1/-2 από την κορυφή. ΟΛΟΙ πληρώνουμε τις αστοχίες του καλοκαιριού.
- Εμείς τα του προπονητή,
- η ΑΕΚ τον καβούρια που θέλει να σηκώσει τίτλο με συμβόλαια €200-350,000 (και μαγκιά του βέβαια, άλλα άλλο αυτό),
- ο γκέυ το τέλος της παράγκας,
- ο βάζελος τη διοικητική ανυπαρξία.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ένα τρομερά ανταγωνιστικό σύνολο ποδοσφαιριστών με υψηλότατο ταβάνι, το οποίο όμως διαχειρίζεται ένας ξεκάθαρα αμυντικογενής προπονητής, ο οποίος ουδέποτε αναγκάστηκε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να πλακώνει τις αντίπαλες άμυνες με αλλεπάληλες επιθέσεις.
Προσωπικά, τάσσομαι υπέρ της παραμονής του στο βαθμό που δεν υπάρχουν εξω-γηπεδικές παθογένειες (π.χ. χαμένα αποδυτήρια, εφησυχασμός, έλλειψη μεταδοτικότητας).
Πριν ζητήσετε να φύγει ανεπιστρεπτί, σκεφτείτε ποιος θα τον αντικαταστήσει τώρα (όχι το καλοκαίρι) και τι συνέπειες θα έχει αυτή η αλλαγή βραχυπρόθεσμα στην ομάδα.
Δεν αδικώ όσους ισχυρίζονται πως η έλευση ενός νέου προσώπου θα αναζωπυρώσει το πάθος των ποδοσφαιριστών, αλλά το ζήτημα είναι εξαιρετικά λεπτό και έυθραυστο.
Τι να πω, πάμε μωρή
άρα
ΝΑΙ, ο γαύρος σερνόταν το πρώτο διάστημα και έμεινε πίσω για τα δεδομένα του.
ΝΑΙ, η ΑΕΚ τη μια αγωνιστική φορτσάρει για τον τίτλο και την επόμενη αυτοκτονεί.
ΝΑΙ, ο βάζελος είναι προ πολλού σε κλινική κατάσταση.
Δεν ήσουν όμως και εσύ "κύριος" στις υποχρεώσεις σου. Αν και χιλιοειπωμένα, τα λάθη της προετοιμασίας μας στοιχειώνουν ακόμα. Δεν είναι δηλαδή τυχαίο που έχουμε 6 ομάδες στο -1/-2 από την κορυφή. ΟΛΟΙ πληρώνουμε τις αστοχίες του καλοκαιριού.
- Εμείς τα του προπονητή,
- η ΑΕΚ τον καβούρια που θέλει να σηκώσει τίτλο με συμβόλαια €200-350,000 (και μαγκιά του βέβαια, άλλα άλλο αυτό),
- ο γκέυ το τέλος της παράγκας,
- ο βάζελος τη διοικητική ανυπαρξία.
Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ένα τρομερά ανταγωνιστικό σύνολο ποδοσφαιριστών με υψηλότατο ταβάνι, το οποίο όμως διαχειρίζεται ένας ξεκάθαρα αμυντικογενής προπονητής, ο οποίος ουδέποτε αναγκάστηκε να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να πλακώνει τις αντίπαλες άμυνες με αλλεπάληλες επιθέσεις.
Προσωπικά, τάσσομαι υπέρ της παραμονής του στο βαθμό που δεν υπάρχουν εξω-γηπεδικές παθογένειες (π.χ. χαμένα αποδυτήρια, εφησυχασμός, έλλειψη μεταδοτικότητας).
Πριν ζητήσετε να φύγει ανεπιστρεπτί, σκεφτείτε ποιος θα τον αντικαταστήσει τώρα (όχι το καλοκαίρι) και τι συνέπειες θα έχει αυτή η αλλαγή βραχυπρόθεσμα στην ομάδα.
Δεν αδικώ όσους ισχυρίζονται πως η έλευση ενός νέου προσώπου θα αναζωπυρώσει το πάθος των ποδοσφαιριστών, αλλά το ζήτημα είναι εξαιρετικά λεπτό και έυθραυστο.
Τι να πω, πάμε μωρή

Μαλιστα. Να παμε ως το τελος με εναν αποδεδειγμενα μικρο προπονητη σε μια χρονια που ειναι απο τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιριες να παρουμε πρωταθλημα, λογω και ανυπαρξιας των αλλων. Αντι να κανουμε ενα ηλεκτροσοκ φερνοντας καποιον αλλον (ναι εχει καλους προπονητες οι οποιοι για χ,ψ λογους φευγουν κι απο αλλες ομαδες), να παμε με αυτον τον βραχυκυκλωμενο και να βγουμε τριτοτταρτοι σε ενα πρωταθλημα τυφλων
- paokovios1974
Οτιδηποτε κατω απο την πρωτη θεση ειναι αποτυχια, τι αποτυχια... για ΚΛΩΤΣΙΕΣ MR LUCESCU.
Οποτε αν δεν μπορεις, που κατα την ταπεινη μου εκτιμηση δεν μπορεις , παραιτησου αμεσα.
Αυτο το πρωταθλημα δεν μπορει και δεν θα χαθει ειτε με σενα ειτε χωρις εσενα.
Οποτε αν δεν μπορεις, που κατα την ταπεινη μου εκτιμηση δεν μπορεις , παραιτησου αμεσα.
Αυτο το πρωταθλημα δεν μπορει και δεν θα χαθει ειτε με σενα ειτε χωρις εσενα.
- kataramenos5
Εμεις οι... καταραμενες ψυχες χρονια τωρα μαθαμε να πηγαινουμε αντιθετα στο ρευμα.Οποτε Λουτσος και ξερο ψωμι.Αν αντεξει μεχρι το βαζελο πιστευω θ αρχισουν οι κλοτουμπες .Πιο πριν δυσκολα η ομαδα να παιξει συμφωνα με τις δυνατοτητες της. Ιδωμεν .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 27 Οκτ 2017, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Η ανυπαρξία των άλλων μπορεί να μην υπάρχει με τη νέα χρονιά... Είμαστε σίγουροι ότι ο Φαταούλ κι ο Τίγρης δε θα τα σπρώξουν τον Γενάρη βλέποντας εκείνοι τη δική μας ανυπαρξία;
Ο Λουτσέσκου, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει (προσωπικά ανήκω στους δεύτερους), θα παραμείνει προπονητής της ομάδας για όσον καιρό θα βρισκόμαστε μπροστά ή κοντά στην κορφή της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως θεάματος...
Σχεδόν όλοι διαμαρτυρηθήκαμε για τον οικτρό καλοκαιρινό σχεδιασμό, τόσο στο θέμα της τραγελαφικής επιλογής προπονητή, όσο και στην κωμικοτραγική καθυστέρηση της απόκτησης παιχτών μέχρι την προαναγγελθείσα 15η/7ου!
Δεν γνωρίζουμε καν τους λόγους που ο Μίχελ απέτυχε παταγωδώς στον ίδιο τομέα που πέρσι είχε "αριστεύσει"...
Γνωρίζουμε πάντως ότι παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό απ τους μισοερασιτέχνες Βίκινγκς, παραμένοντας όμως...
Αδιευκρίνιστοι παραμένουν βέβαια και οι λόγοι παραμονής του, μιας και ουσιαστικά καθήκοντα πλέον δεν έχει...
Προσωπικά βλέπω, απ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ότι, απ τις διαπραγματεύσεις με τους παίχτες-μάνατζερς έως και την καθοδήγηση της ομάδας, τα έχει αναλάβει όλα ο υιός Σαββίδης, στηρίζοντας το εν λόγω project του!!!!
Αυτός άλλωστε φωνασκεί σε όλα τα μέσα μαζικής δικτύωσης ότι "θα πάρουμε το Πρωτάθλημα", "απουσία" του Ιβάν!!
Στον Λουτσέσκου, κάτω απ αυτές τις συνθήκες, δικαιούμαστε να ρίξουμε μικρότερη ευθύνη, αν δεν το πάρουμε...
Πάνω κάτω γνωρίζαμε ότι είναι ένας μέτριος προπονητής και ταυτόχρονα αποκρουστικός για τους πιο πολλούς...
Παρ όλα αυτά, η διοίκηση τον επέλεξε για να αντικαταστήσει την πρώτη επιλογή της με αδιευκρίνιστα κριτήρια...
Τώρα πλέον λοιπόν παραμένει εγκλωβισμένη σ αυτήν της την επιλογή και θα τον αλλάξει μόνο αν χαθεί η χρονιά!!!!
Αυτές οι σκέψεις μου πιστεύω ότι περνάνε απ το μυαλό των περισσότερων, είτε προτιμούν να μείνει είτε να φύγει...
Παρ όλα αυτά, θα μπορούσαμε να δείξουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία, αν κάποιος μας καθησύχαζε για την σωστή πορεία της ομάδας, όχι όμως με το στερεότυπο "εμείς φέτος θα πάρουμε το Πρωτάθλημα", αλλά με έργα κι αυτός δεν είναι άλλος απ τον προπονητή, μα και την ίδια την ομάδα, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τους από Δευτέρα!!
Αν το αγωνιστικό χάλι που βλέπουμε μέχρι τώρα συνεχιστεί, εκτιμώ ότι ο κόσμος θα ξεσπάσει κατά των πάντων...
Τόσο αυτών που φταίνε για όλο το καλοκαιρινό μπερδεγουέι, όσο και για όποιους-όσους κάλυπταν αλλήλους!!!!
Εκτιμώ ότι επιπλέον εξιλαστήρια θύματα και "ασπίδες" δεν θα ξαναανεχτεί κανείς..."Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"!!!!
Δεν μιλάω ούτε για αφορισμούς, ούτε για κυνηγητά, το διευκρινίζω για όποιον θελήσει να καταλάβει κάτι τέτοιο...
Μιλάω (αν κι έχω ξανατονίσει το ίδιο πολλές φορές) για μια νέα σεζόν, η οποία οφείλει να προετοιμαστεί ορθολογικά και οργανωμένα από κάποιους τεχνοκράτες σε κάθε τομέα, δίχως πια τις φετινές παρεμβάσεις, με όποια κατάληξη...
Είτε λοιπόν πάρουμε Πρωτάθλημα είτε όχι, είτε φύγει είτε μείνει ο Λουτσέσκου, το φετινό χάλι να μην ξαναγίνει!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. κοντεύει τα 92 χρόνια Ιστορίας του και μας πονάει όλους να βαδίζει, αντί να πετάει, ενώ θα μπορούσε!!
Αυτιά...
Υ.Γ. Αν έχει δει ποτέ κανείς κάποιον Ρουμάνο να παραιτείται, ας ενημερώσει κι εμένα που δεν μου χει τύχει...
Σχεδόν όλοι διαμαρτυρηθήκαμε για τον οικτρό καλοκαιρινό σχεδιασμό, τόσο στο θέμα της τραγελαφικής επιλογής προπονητή, όσο και στην κωμικοτραγική καθυστέρηση της απόκτησης παιχτών μέχρι την προαναγγελθείσα 15η/7ου!
Δεν γνωρίζουμε καν τους λόγους που ο Μίχελ απέτυχε παταγωδώς στον ίδιο τομέα που πέρσι είχε "αριστεύσει"...
Γνωρίζουμε πάντως ότι παραιτήθηκε μετά τον αποκλεισμό απ τους μισοερασιτέχνες Βίκινγκς, παραμένοντας όμως...
Αδιευκρίνιστοι παραμένουν βέβαια και οι λόγοι παραμονής του, μιας και ουσιαστικά καθήκοντα πλέον δεν έχει...
Προσωπικά βλέπω, απ την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ότι, απ τις διαπραγματεύσεις με τους παίχτες-μάνατζερς έως και την καθοδήγηση της ομάδας, τα έχει αναλάβει όλα ο υιός Σαββίδης, στηρίζοντας το εν λόγω project του!!!!
Αυτός άλλωστε φωνασκεί σε όλα τα μέσα μαζικής δικτύωσης ότι "θα πάρουμε το Πρωτάθλημα", "απουσία" του Ιβάν!!
Στον Λουτσέσκου, κάτω απ αυτές τις συνθήκες, δικαιούμαστε να ρίξουμε μικρότερη ευθύνη, αν δεν το πάρουμε...
Πάνω κάτω γνωρίζαμε ότι είναι ένας μέτριος προπονητής και ταυτόχρονα αποκρουστικός για τους πιο πολλούς...
Παρ όλα αυτά, η διοίκηση τον επέλεξε για να αντικαταστήσει την πρώτη επιλογή της με αδιευκρίνιστα κριτήρια...
Τώρα πλέον λοιπόν παραμένει εγκλωβισμένη σ αυτήν της την επιλογή και θα τον αλλάξει μόνο αν χαθεί η χρονιά!!!!
Αυτές οι σκέψεις μου πιστεύω ότι περνάνε απ το μυαλό των περισσότερων, είτε προτιμούν να μείνει είτε να φύγει...
Παρ όλα αυτά, θα μπορούσαμε να δείξουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία, αν κάποιος μας καθησύχαζε για την σωστή πορεία της ομάδας, όχι όμως με το στερεότυπο "εμείς φέτος θα πάρουμε το Πρωτάθλημα", αλλά με έργα κι αυτός δεν είναι άλλος απ τον προπονητή, μα και την ίδια την ομάδα, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τους από Δευτέρα!!
Αν το αγωνιστικό χάλι που βλέπουμε μέχρι τώρα συνεχιστεί, εκτιμώ ότι ο κόσμος θα ξεσπάσει κατά των πάντων...
Τόσο αυτών που φταίνε για όλο το καλοκαιρινό μπερδεγουέι, όσο και για όποιους-όσους κάλυπταν αλλήλους!!!!
Εκτιμώ ότι επιπλέον εξιλαστήρια θύματα και "ασπίδες" δεν θα ξαναανεχτεί κανείς..."Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι"!!!!
Δεν μιλάω ούτε για αφορισμούς, ούτε για κυνηγητά, το διευκρινίζω για όποιον θελήσει να καταλάβει κάτι τέτοιο...
Μιλάω (αν κι έχω ξανατονίσει το ίδιο πολλές φορές) για μια νέα σεζόν, η οποία οφείλει να προετοιμαστεί ορθολογικά και οργανωμένα από κάποιους τεχνοκράτες σε κάθε τομέα, δίχως πια τις φετινές παρεμβάσεις, με όποια κατάληξη...
Είτε λοιπόν πάρουμε Πρωτάθλημα είτε όχι, είτε φύγει είτε μείνει ο Λουτσέσκου, το φετινό χάλι να μην ξαναγίνει!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. κοντεύει τα 92 χρόνια Ιστορίας του και μας πονάει όλους να βαδίζει, αντί να πετάει, ενώ θα μπορούσε!!
Αυτιά...

Υ.Γ. Αν έχει δει ποτέ κανείς κάποιον Ρουμάνο να παραιτείται, ας ενημερώσει κι εμένα που δεν μου χει τύχει...