10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:
navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Αμυντικο εξτρεμ διαβασα καπου? Αμυντικο ΕΞΤΡΕΜ???? ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
Δηλαδή δεν κατάλαβες την ειρωνεία ρε συ τζοσουα; Μη μας τρελαίνεις κι εσύ ... :mrgreen: :lol:
Ο ενας το ειπε ειρωνικα ο αλλος το ειπε κυριολεκτικα,χωρις διαθεση να μπω σε αντιπαραθεση,μια χαρα καταλαβαινω δοξα το Θεο.Ο Σαντος παρεππτοντως κατα'αναγκη χρησιμοποιουσε τον Σορλεν ως εξτρεμ ελλειψη αλλου,τι να εκανε που αυτος ζητουσε τον Ασσις και του πηραν τον Κουτσιανικουλη...
Επειδή αναφέρεσαι σε μένα και δεν ξέρω γιατί δεν το γράφεις να σου πω ότι ο Σάντος είχε εκτός από τον κουτσια και τον Κριστιάνο αλλά πάλι προτιμούσε να βάζει στα πλάγια χαφ είτε τον Σορλέν είτε τον Φωτάκη πολλές φορές.
Όσο για τον ασις ούτε αυτός ήταν εξτρέμ, 8-10αρι ήταν.
Σε πείραξε ο όρος αμυντικό εξτρέμ? Το παίρνω πίσω.
Καθαρότατο εξτρέμ είναι,με ένα τακτικό επίπεδο πολύ πάνω από παίκτες όπως Ενρίκε,Μακ, Ροντρίγκεζ αλλά με μεγάλο πρόβλημα στο γκολ.
Όσο για το 1 με 1 είναι ο μοναδικός στην ομάδα που μπορεί να ντριπλαρει από στατιστική θέση.

Υγ για να δούμε και τα νούμερα που θα πιάσουν τα εξτρέμ της ομάδας που παίρνουν σχεδόν τα διπλά φράγκα απ αυτόν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανεναν Κριστιανο δεν ειχε ο Σαντος,ρηξη επαθε μετα απο 3-4 παιχνιδια.Οσο για το τακτικο επιπεδο του Καμπος ειναι μεγαλο παραμυθι.Μια απλη αμυντικη συνεπεια δεν βαφτιζεται τακτικο επιπεδο.Τακτικο επιπεδο ειχε ο Σορλεν που εβγαζε το ενα οβερλαπ μετα το αλλο.Αυτος οποτε παιρνει την μπαλα τρεχει και κουτουλαει,απλα τρεχει πολλες φορες και προς τα πισω.Το μονο που πραγματικα εχει και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ειναι το κοντρολ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μόνο πέρσι έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μάτος 50 φορες.
Τέλος πάντων

Υγ α και όσο για τον Κριστιάνο ήταν τραυματίας τις τελευταίες 5αγωνιστικες,στις προηγούμενες 10 που ήταν διαθέσιμος μόνο στις δύο ξεκίνησε βασικός.
Μάλλον τα θυμάσαι όπως σε συμφερουν
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Συγκρινουμε ενα κεντρικο μεσο που επαιζε πλαγιο χαφ στο ΠΑΟΚ με ενα εξτρεμ.Ακομα και ο μετριοτατος Τζαλμα ειναι 1 επιπεδο πανω απο το Σορλεν στα στατιστικα του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Kace γύρισε γιατί δεν τον ήθελε η ομάδα που τον δανείστηκε, όπως έγινε και με τον Warda. Αν οι Αζέροι δεν τον θέλουν τότε θα γυρίσει πίσω πρόωρα. Δεν νομίζω όμως να γίνει επειδή ξαφνικά εμείς ανακαλύψαμε ότι μας λείπει.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ολα γινονται.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χθες μπηκε και ειδα καποιον να παιζει με και χωρις την μπαλα ......γρηγορα ολα τα αλλα ..........
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Κανεναν Κριστιανο δεν ειχε ο Σαντος,ρηξη επαθε μετα απο 3-4 παιχνιδια.Οσο για το τακτικο επιπεδο του Καμπος ειναι μεγαλο παραμυθι.Μια απλη αμυντικη συνεπεια δεν βαφτιζεται τακτικο επιπεδο.Τακτικο επιπεδο ειχε ο Σορλεν που εβγαζε το ενα οβερλαπ μετα το αλλο.Αυτος οποτε παιρνει την μπαλα τρεχει και κουτουλαει,απλα τρεχει πολλες φορες και προς τα πισω.Το μονο που πραγματικα εχει και ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ,ειναι το κοντρολ.
Επίσης, ξέρει να παίρνει πολύ καλά και το ''φάουλ αλά Σάλπι''.
Δηλαδή κάνω 5-6 μέτρα προς τα μπρος με τη μπάλα
και την κατάλληλη στιγμή γυρνάω την κωλάρα μου προς τον αμυντικό
και παίρνω το φάουλ.
Μυθική κίνηση!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πλην του Ενρίκε, με τις ατέλειές κι εκείνου, υπάρχει αυτήν την στιγμή καλύτερος στη θέση εξτρέμ; Όχι θεωρητικά! Θέλω ολόψυχα να πιστεύω ότι θα προκύψει. Από τους υπάρχοντες. Προς τι ο χλευασμός του; Καλώς ή κακώς, τη δεδομένη χρονική στιγμή στη θέση αυτή, με μια φωτεινή εξαίρεση (;) τον 19 χρονο Λημνιό, περιστοιχιζόμαστε από φαντάσματα. Το να αρπάξω την ευκαιρία να τον κρίνω βάσει της αναμενόμενα για εμένα άσχημης παρουσίας του στο τηγάνι κάτι δείχνει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπήκες και τι έκανες; Τίποτε!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αστείος παίχτης.
Βασικά τραγικοκωμικός.
Τραγικός για τα 800 που παίρνει κι αστείος σε όσα κάνει στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ούτε τα περσυνά νούμερα δε τον βλέπω να πιάνει. :P
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεεεεεν κάνει ο παίκτης.
Δικαίωση dimg.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω η να γελασω σε καποιες ενεργειες σου...Ειδικα μια απιστευτη τριπλα στον εαυτο σου που κατεληξε να πατησεις την μπαλα και σχεδον να πεσεις ηταν ολα τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ρε παιδιά, τώρα μάθαμε τον Τζάλμα; Είναι ικανός για όλα, προσπαθεί πάντως. :P

Αλλά απορώ που απορείτε, πραγματικά. Εγώ τον πάω, προσπαθεί όσο μπορεί. Έχω χωνέψει ότι αυτός ως παίκτης δε θα με σώσει, οπότε απλώς περιορίζομαι στο ότι έχει συμπαθητική φάτσα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

joshua έγραψε:Δεν ηξερα αν επρεπε να κλαψω η να γελασω σε καποιες ενεργειες σου...
Aυτο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”