Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Πολύ καλά απάντησε στον πιστολέρο του ρουλη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+ 1926...DimitrisS έγραψε:Καθεσαι και ασχολεισαι με τους ανυπαρκους δινοντας τους αξια.
Δίνει και τροφή μάλιστα για να απαντάνε, ακόμα και με ψέματα, σε βάρος του ή της οικογένειας γενικότερα...
Απίστευτη η εμμονή του με την ιντερνετική επικοινωνία, τόσο που δεν ξέρω αν καταλαβαίνει την πραγματικότητα...
Κρίμα...
Υ.Γ. DimitrisS χρόνια σου πολλά...
Καλα αυτοι στα σκουλικια δεν παιζονται. Ανεβασαν φωτογραφια φωτοσοπ ως κανονικη για το οφσαιντ του Λαμπρου και τον μετακινησαν 5 μετρα. Για αυτο ειστε σκουλικια. Προπαγανδα για να επιβιωσεται.
Οσον αφορα τον Σαββιδη τζουνιορ,αυτος υποτιθεται πως θα απειχε απτα ποσταρισματα και δυστυχως κρατησε μολις 1-2 μηνες αυτη η αποχη. Κλειστο το ρημαδι το twitter και το instagram,αφου δεν το χεις παλικαρι μου
Οσον αφορα τον Σαββιδη τζουνιορ,αυτος υποτιθεται πως θα απειχε απτα ποσταρισματα και δυστυχως κρατησε μολις 1-2 μηνες αυτη η αποχη. Κλειστο το ρημαδι το twitter και το instagram,αφου δεν το χεις παλικαρι μου
Off topic και γω αλλα αυτό που λές ισχύει για το φωτοσοπ. Πραγματικά πόσο γκεμπελίσκοι, καλά που δεν φτάσαν τον λαμπρου στο τερμα τους. Κακώς τους δίνει αξία, αστους στην ανυπαρξία τους.Alastor έγραψε:Καλα αυτοι στα σκουλικια δεν παιζονται. Ανεβασαν φωτογραφια φωτοσοπ ως κανονικη για το οφσαιντ του Λαμπρου και τον μετακινησαν 5 μετρα. Για αυτο ειστε σκουλικια. Προπαγανδα για να επιβιωσεται.
H photo είναι πραγματικά αστεία..... πώς κατάφεραν και βγάλανε of side τον Λάμπρου
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paoki_sweden
I agree with the brother above. Close all social network bullshit. You lower PAOKs level tou the skoulik level. We want big @@ on field by PAOKs players not in social network.
A RE PAVLARA were are you reeeeee.
A RE PAVLARA were are you reeeeee.
- buffalobill4
Κι εγω τον εχω κρινει για τη στάση του στα περι ΠΑΟΚ παντα, στα σοσιαλ μυδια.
Ομως ουτε να τα κλεισει ειναι λυση εν ετει 2017 ουτε να μην μιλαει για ΠΑΟΚ. Θα μου αρκουσε να ειναι λιγο πιο μετριοπαθης γιατι ειναι μέλος της διοικησης μας.
Οταν τσιγκλαει θα τον τσιγκλησουν, οταν τρολλαρει θα τον τρολλαρουν. Και ως εκ τουτου θα απαντησει και το θεμα θα ξεχειλωσει. Ετσι πανε τα πραματα. Βεβαια αν θελω να ειμαι δικαιος μαζι του δεν μπορω εγω με 4000 δημοσιεύσεις σε φορουμ (εστω και με νικ) να του κουνάω το δαχτυλο και μάλιστα μεσω φορουμ. Ειναι αν μη τι αλλο φαρισαισμος.
Ομως ουτε να τα κλεισει ειναι λυση εν ετει 2017 ουτε να μην μιλαει για ΠΑΟΚ. Θα μου αρκουσε να ειναι λιγο πιο μετριοπαθης γιατι ειναι μέλος της διοικησης μας.
Οταν τσιγκλαει θα τον τσιγκλησουν, οταν τρολλαρει θα τον τρολλαρουν. Και ως εκ τουτου θα απαντησει και το θεμα θα ξεχειλωσει. Ετσι πανε τα πραματα. Βεβαια αν θελω να ειμαι δικαιος μαζι του δεν μπορω εγω με 4000 δημοσιεύσεις σε φορουμ (εστω και με νικ) να του κουνάω το δαχτυλο και μάλιστα μεσω φορουμ. Ειναι αν μη τι αλλο φαρισαισμος.
Μια χαρά τον πάω τον Γιωργάκη και για την ηλικία του μια χαρά μυαλά έχει. Κι αυτό που κάνει αυτός κι αυτό που κάνει ο Κυριάκος χρειάζονται.
Και για να συμπληρώσω αυτά που έγραψα πριν για την ελαφρότητα με την οποία πρέπει να κρίνουμε αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη στα κοινωνικά δίκτυα, θα αναφέρω και ένα ακόμα σκηνικό που έγινε πολύ πρόσφατα.
Βράδυ, κατά τις 2, σκάει τηλεφώνημα στο κλαμπάκι TAO στην παραλιακή. Τους ενημερώνουν ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα πάει σε λίγο από εκεί κι ότι θέλει χώρο για 11-12 άτομα. Του αδειάζουν καναπέ και τον περιμένουν. Σκάνε 3-4 άτομα παρέα μαζί με περίπου 10 φουσκωτούς. Βολεύονται στο τραπέζι, πάνε να τους πάρουν παραγγελία και ο Γιώργης ζητάει να παίξουν τον ύμνο του ΠΑΟΚ στα ηχεία. Το μαγαζί του εξηγεί ότι η μουσική που παίζει είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν μπορεί να βάλει ύμνους καμίας ομάδας. Κι ο Γιώργης παίρνει την παρέα και σηκώνεται και φεύγει.
Ο άνθρωπος με τα καλά και τα στραβά του είναι αρρωστο ΠΑΟΚτσάκι. Ας μην τον κράζουμε κι ας τον αφήσουμε στην τρέλα του. Ανθρωπος που χώνει λεφτά στην ομάδα και είναι τόσο γκαβλωμένος μαζί της μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.
Συγχωρέστε και τίποτα
Βράδυ, κατά τις 2, σκάει τηλεφώνημα στο κλαμπάκι TAO στην παραλιακή. Τους ενημερώνουν ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα πάει σε λίγο από εκεί κι ότι θέλει χώρο για 11-12 άτομα. Του αδειάζουν καναπέ και τον περιμένουν. Σκάνε 3-4 άτομα παρέα μαζί με περίπου 10 φουσκωτούς. Βολεύονται στο τραπέζι, πάνε να τους πάρουν παραγγελία και ο Γιώργης ζητάει να παίξουν τον ύμνο του ΠΑΟΚ στα ηχεία. Το μαγαζί του εξηγεί ότι η μουσική που παίζει είναι πολύ συγκεκριμένη και δεν μπορεί να βάλει ύμνους καμίας ομάδας. Κι ο Γιώργης παίρνει την παρέα και σηκώνεται και φεύγει.
Ο άνθρωπος με τα καλά και τα στραβά του είναι αρρωστο ΠΑΟΚτσάκι. Ας μην τον κράζουμε κι ας τον αφήσουμε στην τρέλα του. Ανθρωπος που χώνει λεφτά στην ομάδα και είναι τόσο γκαβλωμένος μαζί της μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.
Συγχωρέστε και τίποτα
Σωστός ούτε παρέα θά κάνουμε ούτε είναι συγγενής μας, έχει τρελα για τον ΠΑΟΚ και αυτό με τά στραβά του, μόνο καλό θά μας κάνει
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
O Διοικητής εταιρίας οφείλει να είναι γνώστης του management και να μην συμπεριφέρεται σαν οπαδός, άσχετα με το τι ομάδα είναι. Και αντίστροφα: Αν συμπεριφέρεται ή σκέφτεται σαν οπαδός δεν θα μπορέσει ποτέ να διοικήσει σωστά μια εταιρία.
- navigator11
Να στήσουμε μια γραμμή 24ωρης παρακολούθησης στο φόρουμ ειδικά αφορώσα στον υιό Γεώργιο. Οκ, θα υπάρχει η σχετική εχεμύθεια αναφορικά με την πληροφοριοδότηση των ενδιαφερόμενων μελών του φόρουμ για στιγμές που περνάει στο κρεβάτι του, με τη γυναίκα του, στην τουαλέτα ενδεχομένως κλπ. Θέλω να πιστεύω δηλαδή. Θα στήνεται κι ένα πολλ ανά μήνα για το αν τελικά θα είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση από τη διοίκηση και για πόσο διάστημα. Παρεπόμεναι ποιναί μπορούν να είναι η εθελοντική εργασία στο σκουληκάου, ο καθαρισμός της τροπαιοθήκης της παε αεπ ηρακλης, υποχρεωτική συνεντευξιοδοσία ανα 10 ημερο σε μυρτσ@, ρ@πτοπουλο ή χαμούρα κοκ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μήπως το μεγάλο μας πρόβλημα τόσα χρόνια είναι η μετριοπάθεια μας...λέω εγώ τώραbuffalobill4 έγραψε:Κι εγω τον εχω κρινει για τη στάση του στα περι ΠΑΟΚ παντα, στα σοσιαλ μυδια.
Φυσικά και συμφωνώ σε όλα τα άλλα που γραφεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 26 Οκτ 2017, 19:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας του ρίχνουμε εβδομαδιαίες τιμωρίες,να τον υποχρεώνουμε να ακούει βλάχικα αφού γουστάρει παραδοσιακά και όχι τά αντιαισθητικα ποντιακά..... ωραίος navi ....