Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
@obanebane
Κι εγώ εύχομαι να διαψευστώ και όσο πιο οικτρά τόσο πιο πολύ θα το χαρώ..
Κι εγώ εύχομαι να διαψευστώ και όσο πιο οικτρά τόσο πιο πολύ θα το χαρώ..
cellophan έγραψε:Όχι ρε μπάνε......κλεισμένος δηλαδή; Πακετωθήκαμε......obanebane έγραψε:Από τον τάφο θα έρθει ο Αλκετας;
Πιο κλεισμένος δε γίνεται σελοφάν μου.

Παιδιά δεν ξέρω για σας αλλα εγώ ντρέπομαι με αυτές τις εμφανίσεις που κάνει η ομάδα μας. Μια παρατήρηση να κάνω μόνο. Στη φάση του γκολ καταφανέστατα η άμυνα του Απόλλωνα μου φαίνεται ολίγον αδρανής αν καταλαβαίνεται που το πηγαίνω. Πιο ρεζίλι δηλαδή δεν γίνεται... Γνώμη μου πάντα!
Η μεγαλύτερη ήττα της διοίκησης και κατεπέκταση του κ. Σαββίδη ήταν για μένα η μη παραμονή του Ίβιτς στο τιμόνι αυτής της ομάδας. Ο μονάδικός προπονητής που του έφερε τίτλο στην ομάδα μετά απο 14 ολόκληρα χρόνια (τα 5 τελευταία επί εποχής Σαββίδη) και δεν κατάφερε να τον διατηρήσει.
Η μεγαλύτερη ήττα της διοίκησης και κατεπέκταση του κ. Σαββίδη ήταν για μένα η μη παραμονή του Ίβιτς στο τιμόνι αυτής της ομάδας. Ο μονάδικός προπονητής που του έφερε τίτλο στην ομάδα μετά απο 14 ολόκληρα χρόνια (τα 5 τελευταία επί εποχής Σαββίδη) και δεν κατάφερε να τον διατηρήσει.
- Μπαρκαρούτσος
elmo3334, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές το ίδιο ποστ, μια φορά αρκεί, αρκεί να εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή.
Η έγκριση προφανώς δεν γίνεται αυτόματα, οπότε ζητείται κατανόηση σε ώρες που δεν υπάρχει διαχειριστής online.
Καλώς όρισες!
Θα ήθελα λίγο να επεκταθείς όσον αφορά το σημείο που λες ότι η άμυνα του Απόλλωνος σε φάνηκε λίγο αδρανής.
Η έγκριση προφανώς δεν γίνεται αυτόματα, οπότε ζητείται κατανόηση σε ώρες που δεν υπάρχει διαχειριστής online.
Καλώς όρισες!
Θα ήθελα λίγο να επεκταθείς όσον αφορά το σημείο που λες ότι η άμυνα του Απόλλωνος σε φάνηκε λίγο αδρανής.
Καλως οριζεις εναν τυπο που μας γραφει οτι οι του Απολλωνα εκατσαν και εχασαν,πας καλα ανθρωπε μου;
Και για τους δυο σας πηγαινει αυτο.
Ποιος ενεκρινε το ποστ και γιατι;
Και για τους δυο σας πηγαινει αυτο.
Ποιος ενεκρινε το ποστ και γιατι;
- Μπαρκαρούτσος
Μια χαρά πάω. Εύχομαι να το εννοείς "καλοπροαίρετα"...
Όπως καλωσορίζω, έτσι μπορώ και να απομακρύνω.
Άσε τον άνθρωπο να μας πει.
Τι ήθελα και πάτησα εδώ μέσα γαμώ τη πουτάνα μου, αμέσως με άναψαν τα λαμπάκια...
Άντε πάω για ύπνο!!!!
Όπως καλωσορίζω, έτσι μπορώ και να απομακρύνω.
Άσε τον άνθρωπο να μας πει.
Τι ήθελα και πάτησα εδώ μέσα γαμώ τη πουτάνα μου, αμέσως με άναψαν τα λαμπάκια...
Άντε πάω για ύπνο!!!!
Οπως θα είδες ήταν η πρώτη μου δημοσίευση. Μετά κατάλαβα οτι περνάει απο έγκριση. Σορρυ! Αν θες μπορείς να διαγράψεις αυτό το μήνυμα και την παρατήρησή σου για να μην ξεφύγουμε από το θέμα μας που ειναι ο ΠΑΟΚ!
Οκ, αλλά θα με επιτρέψεις να επιμείνω στην τελευταία μου πρόταση.
Ζαντός
Οκ, αλλά θα με επιτρέψεις να επιμείνω στην τελευταία μου πρόταση.
Ζαντός
Ζαντός έγραψε:elmo3334,
Τι να μας πει ρε συ ρομαν,τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;
Χθεσινος εισαι,τοσο καιρο μοντ.
Μονο καλα σας αρεσει να ακουτε;
Χθεσινος εισαι,τοσο καιρο μοντ.
Μονο καλα σας αρεσει να ακουτε;
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Ζαντός έγραψε:elmo3334, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές το ίδιο ποστ, μια φορά αρκεί, αρκεί να εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή.
Καλώς όρισες!

Δεν είπα πουθενά ότι ήταν στημένο το παιχνίδι. Απλώς δεν αμύνεσαι έτσι στο 90'. Μου φάνηκε πολύ χαλαρή η αμυντική τους λειτουργία σε εκείνη την φάση. Είδα σε επανάληψη πολλές φορές τη φάση και ήθελα αναφέρω αυτό που παρατήρησα. Τώρα να κάποιος θέλει να το δει ως θετικό συγκυριακό συμβάν δεν θα φέρω αντίρρηση. Ο καθένας έχει την γνώμη του και την εκφέρει ελεύθερα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.

Ναι γιατι τελευταια ολο καποιοι εδω μεσα "κατι ξερουν"Ζαντός έγραψε:elmo3334, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές το ίδιο ποστ, μια φορά αρκεί, αρκεί να εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή.
Καλώς όρισες!
- Μπαρκαρούτσος
vs40, το post σου είναι εδώ: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1373848
- NIKOS_PAOK04
Διαβάζοντας τα σχόλια διακρίνεις μια κεντρική ιδέα πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάτι δεν πάει καλά
Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και τον θέλουμε μεγάλο και δυνατό αλλά πάνω από όλα τον θέλουμε
ΨΥΧΩΜΕΝΟ και ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ για την νίκη θέλουμε όταν παίζει να μας εκπροσωπεί να παίζει και για μας ρε αδερφέ!
Οι παίκτες είναι ποιοτικοί οι πληρωμές τους γίνονται κανονικά οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες ο Κόσμος που τους ακολούθει πολύς ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που έλειπαν με την έλευση των
Ρεϊ , Μακ , Σαμπράνο , Βιερίνια , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί
Για να παίξεις παθιασμένα και ψυχωμένα 90 λεπτά χρειάζονται 2 βασικά συστατικά ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ
Αν δούμε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ δεν πρόκειτε να βρούμε αυτά τα 2 ΠΟΥΘΕΝΑ
Όποιος ευθείνετε για αυτό πρέπει άμεσα να παραιτηθεί
Δεν επιτρέπετε όμως παίκτες όπως ο Πελκας και ο Δεληγιανίδης να παίζουν έτσι για να «την πουν» στον προπονητή γιατί στην τελική χαλάνε την δική τους εικόνα και διακαιόνουν τον προπονητή που δεν τους χρησιμοποίησε(εγώ εχθές το είπα 3 φορές πως να σε βαλει με τον γαυρο όταν με την καλαμαριά είσαι τόσο χαλιά ?) ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ
από αυτούς ειδικά τους παίκτες θέλω το 150% γιατί τους θεωρώ «δικούς μας»
Αν ο προπονητής έχει καταφέρει να έχει περισσότερους εχθρούς από φίλους τότε έχει χάσει το παιχνίδι και ή πρέπει να παραιτηθεί ή πρέπει να βρεί τρόπους συμφιλίωσης αλλιώς καίει την ομάδα εις γνώσην του και αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
(και εάν το κάνουμε θα χρειασθούν πολύ κόπο να μας ρίξουν από εκεί).
Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και τον θέλουμε μεγάλο και δυνατό αλλά πάνω από όλα τον θέλουμε
ΨΥΧΩΜΕΝΟ και ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ για την νίκη θέλουμε όταν παίζει να μας εκπροσωπεί να παίζει και για μας ρε αδερφέ!
Οι παίκτες είναι ποιοτικοί οι πληρωμές τους γίνονται κανονικά οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες ο Κόσμος που τους ακολούθει πολύς ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που έλειπαν με την έλευση των
Ρεϊ , Μακ , Σαμπράνο , Βιερίνια , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί
Για να παίξεις παθιασμένα και ψυχωμένα 90 λεπτά χρειάζονται 2 βασικά συστατικά ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ
Αν δούμε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ δεν πρόκειτε να βρούμε αυτά τα 2 ΠΟΥΘΕΝΑ
Όποιος ευθείνετε για αυτό πρέπει άμεσα να παραιτηθεί
Δεν επιτρέπετε όμως παίκτες όπως ο Πελκας και ο Δεληγιανίδης να παίζουν έτσι για να «την πουν» στον προπονητή γιατί στην τελική χαλάνε την δική τους εικόνα και διακαιόνουν τον προπονητή που δεν τους χρησιμοποίησε(εγώ εχθές το είπα 3 φορές πως να σε βαλει με τον γαυρο όταν με την καλαμαριά είσαι τόσο χαλιά ?) ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ
από αυτούς ειδικά τους παίκτες θέλω το 150% γιατί τους θεωρώ «δικούς μας»
Αν ο προπονητής έχει καταφέρει να έχει περισσότερους εχθρούς από φίλους τότε έχει χάσει το παιχνίδι και ή πρέπει να παραιτηθεί ή πρέπει να βρεί τρόπους συμφιλίωσης αλλιώς καίει την ομάδα εις γνώσην του και αυτό είναι τουλάχιστον ανήθικο.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
(και εάν το κάνουμε θα χρειασθούν πολύ κόπο να μας ρίξουν από εκεί).
Έτσι σε φάνηκε γιατί ο Μακ χρησιμοποίησε ως οπτικό μπλοκ το αμυντικό για να κάνει χαζό τον τερματοφύλακα. Σε τέτοιες φάσεις φαίνεται η κλάση τού παίκτη.elmo3334 έγραψε:Στη φάση του γκολ καταφανέστατα η άμυνα του Απόλλωνα μου φαίνεται ολίγον αδρανής
Επίσης αν μιλάς για αδράνειες στην άμυνα, οι δικοί μας ήταν αδρανείς περισσότερες φορές και ειδικά σε ότι είχε να κάνει με τη γραμμή τού οφ-σάιντ. Για να μην πω για την επίθεση που ήταν δράμα, από την άποψη οτι πάμπολες φορές παίκτης ξεσκιζόταν να δημιουργήσει κενά και οι υπόλοιποι δεν έκαναν κίνηση στο χώρο.
Άσε δε και τη στραβοκλωτσιά τού 92 αντί να κοντρολάρει και να σουτάρει για να καθαρίσει το παιχνίδι. Παρα λίγο στο 94' να το πληρώσουμε. Καλά σ'αυτά τα παιδιά τίποτε δεν γίνεται πια μάθημα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Παρ 27 Οκτ 2017, 04:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NIKOS_PAOK04
Αρα η Καλαμαριά αμύνθηκε λυσσαλέα 90 λεπτά και μετά λέει δεν τρώω ένα γκολ ? να δω πως είναι ρε φίλε.elmo3334 έγραψε:Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Ζαντός έγραψε:elmo3334, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές φορές το ίδιο ποστ, μια φορά αρκεί, αρκεί να εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή.
Καλώς όρισες!
Θα ήθελα λίγο να επεκταθείς όσον αφορά το σημείο που λες ότι η άμυνα του Απόλλωνος σε φάνηκε λίγο αδρανής.![]()
Δεν είπα πουθενά ότι ήταν στημένο το παιχνίδι. Απλώς δεν αμύνεσαι έτσι στο 90'. Μου φάνηκε πολύ χαλαρή η αμυντική τους λειτουργία σε εκείνη την φάση. Είδα σε επανάληψη πολλές φορές τη φάση και ήθελα αναφέρω αυτό που παρατήρησα. Τώρα να κάποιος θέλει να το δει ως θετικό συγκυριακό συμβάν δεν θα φέρω αντίρρηση. Ο καθένας έχει την γνώμη του και την εκφέρει ελεύθερα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
Ωραια έκατσε και το έφαγε και στα επόμενα 3 λεπτά γιατί χρειάσθεικες 2 φορές τον Πασχαλάκη να κάνει απόκρουση σε σχεδόν τετ-α-τετ άλλαξαν γνώμη μετά ?
Αλήθεια τι είναι ποιο εύκολο να αδρανήση 1-2 παίκτες για 2 δευτερά ή να στήσεις μια άμυνα να κάτσει να φάει γκολ στο 90' ?
-
τι σχολιο να κανεις για το παιχνιδι???οι γελοιες εμφανισεις συνεχιζονται!!!τι ειπες Γιωργακη Σαββιδη??θελεις πρωταθλημα???
Καλα αγορινα μου....πανε στην γυναικουλασου,αραξε σπιτι,και παιξε playstation.εκει μπορει και να παρεις πρωταθλημα με αυτον τον ΠΑΟΚ!!!!!και αν γινετε,σε παρακαλουμε,,,μην πολυμιλας....εκτειθεσαι!!!

Καλα αγορινα μου....πανε στην γυναικουλασου,αραξε σπιτι,και παιξε playstation.εκει μπορει και να παρεις πρωταθλημα με αυτον τον ΠΑΟΚ!!!!!και αν γινετε,σε παρακαλουμε,,,μην πολυμιλας....εκτειθεσαι!!!