21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Κατά την άποψη μου Πτολεμαίο και με τις δυνατότητες του, όσες έχω δει με τα μάτια μου, σήμερα δεν έπαιζε αλλά κορόιδευε...Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν τόσο κακός πια για να μην μπορεί να πιάσει ένα καλό σουτ ή να εκτελέσει ένα στημένο της προκοπής, ούτε για να "χάνεται" μέσα στον αγώνα...eorptol1 έγραψε:Γιατί έχει θέμα χαρακτήρα;goran 64 έγραψε:Σε θέμα επαγγελματισμού εκτιμώ ότι η συμπεριφορά του είναι απογοητευτική...![]()
Πολύ λυπάμαι και συγχίζομαι ταυτόχρονα, που ένας τέτοιος παίχτης δείχνει να είναι τόσο κακός χαρακτήρας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμίζω λοιπόν ότι σήμερα ήξερε πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική στην θέση του, ειδικότερα δε όταν βγήκε ο Πέλκας σαν αλλαγή κι αυτό είναι που με τρέλανε ακόμα περισσότερο με την συμπεριφορά του προς το τέλος...
Κατά αυτήν ακριβώς λοιπόν την προσωπική μου εκτίμηση και κριτική, τον χαρακτήρα του καλό δεν τον κρίνω...
Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος, γι αυτό και δεν θα προσπαθήσω να πείσω και κανέναν επί αυτών...

Καλά τα σουτ του ήταν εκνευριστικά, πολύ ποιοτικός σε φάση επίθεσης σε άμυνα θεατής.....
- ΑποστόληςΑ
γραφτηκε "ιδαιιτερα κακος" για εναν απο τους 2-3 που παλεψαν σημερα.Hermann έγραψε:Ιδιαιτερο, οχι κακο.
- aspromaura ioannina
σιγουρα ενα 5λεπτο θα το παρει..giapas έγραψε:Μάλλον τη Δευτέρα θα έχεις κάποιες ευκαιρίες.

Μήπως έκανε σήμερα καμιά ποιοτική μπαλιά που να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο στην απέναντι εστία, πόσο μάλλον καμιά key pass απ αυτές που έχει στο ρεπερτόριο του και δεν την είδα? 

- BlackBlockAttack
Σημερα ηταν ο παικτης που προσπαθησε περισσοτερο!
Οσο για το χαρακτηρα του δεν εχω ακουσει το παραμικρο απο τοτε που ηρθε...Ολο με το χαμογελο ειναι
Οσο για το χαρακτηρα του δεν εχω ακουσει το παραμικρο απο τοτε που ηρθε...Ολο με το χαμογελο ειναι
goran 64 έγραψε:Μήπως έκανε σήμερα καμιά ποιοτική μπαλιά που να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο στην απέναντι εστία, πόσο μάλλον καμιά key pass απ αυτές που έχει στο ρεπερτόριο του και δεν την είδα?
Θα συμφωνήσω απόλυτα,δεν ήταν αδιάφορος όμως,απλά δε του βγήκε τίποτα,επίσης αυτό δεν τον κάνει κακό χαρακτήρα.
Θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός στη κρίση σου.
Άλλωστε δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό από τότε που ήρθε.
- aspromaura ioannina
Μα, οπως εγραψε και ενας αλλος αδερφος, νομιζω ο ..Αποστολος, για να εβγαζε ο Μπισε τις κλασσικες του μπαλιες χρειαζοταν να ειναι κινητικοι και οι υπολοιποι. Να κανουν σπριντ στα ακρα. Κατι τετοιο δεν εγινε. Ολοι γυρω του ηταν στατικοι. Σε βαθμο που οταν ειχε την μπαλα στα ποδια τον λυπηθηκε η ψυχη μου. Δεν ειχε σε ποιον να την δωσει και αναγκαστικα την γυροφερνεgoran 64 έγραψε:Μήπως έκανε σήμερα καμιά ποιοτική μπαλιά που να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο στην απέναντι εστία, πόσο μάλλον καμιά key pass απ αυτές που έχει στο ρεπερτόριο του και δεν την είδα?
BlackBlockAttack έγραψε:Σημερα ηταν ο παικτης που προσπαθησε περισσοτερο!
- PAOK_Antarctica
Χτες ο Μπίσεσβαρ ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, ειδικά στο β ημίχρονο. Δεν πρέπει να έκανε ούτε μια σωστή ενέργεια. Δεν ξέρω που τη βρίσκετε την ποιότητα σ αυτόν τον παίχτη και τον έχετε τόσο ψηλά. 'Εχει μια γλυκιά πάσα όταν είναι ξεμαρκάριστος, αλλά από κει και πέρα παίζει σε slow motion. Ποδόσφαιρο άλλης εποχής.
- navigator11
Ας εκμεταλλεύονται όμως και καμιά από τις έξυπνες πάσες του καμιά φορά κι οι άλλοι. Χτες δεν είδα τον αγώνα. Είδα με τον γκει όμως. Η μπαλιά που καθόταν ο Σάκχοφ και ρέμβαζε να κυλάει από μπροστά του ήταν μπαλιά που μπορούσε να μετουσιωθεί σε ισοφάριση.