Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
43
61%
ΚΡΕΣΠΟ
1
1%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
3%
ΜΑΤΟΣ
5
7%
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΝΙΑΣ
3
4%
ΣΑΚΧΟΦ
2
3%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
7
10%
ΛΗΜΝΙΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΚ
3
4%
ΚΑΜΠΟΣ
3
4%
ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
1
1%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 71

gpaok

Re: Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από gpaok »

Παιδια εγω τον αγωνα ΔΕΝ τον εβλεπα, αλλα ενημερωνομουνα απο εδω μεσα τι γινοταν και τωρα ειδα τα στιγμιοτιπα. Ρε παιδια...εγω αρκετες φασεις ειδα, που ομως στην τελικη προσπαθεια χαλασαν. Δεν ειδα δηλαδη μια τοσο τραγικη εικονα. Και φυσικα ειδα πολυ καλο Πασχαλακη, πραγμα που το ξεραμε βεβαια, ειναι καλος και πρεπει να μεινει.

Παμε παρακατω....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τι ψάχνεις ρε goran, εδώ είχε τον Λημνιό σήμερα μονίμως πίσω από τον Μάτος.
Άβαταρ μέλους
obanebane
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από obanebane »

dimbar έγραψε:
obanebane έγραψε:Τι καταστροφολαγνεια είναι αυτή,και στις ζωές σας έτσι είσαστε ρε παλικάρια;
dimbar τι είναι αυτά που γράφεις ρε άνθρωπε;
Ξανά διάβασε λίγο το ποστ σου.
Μήπως πλακωθηκαν και στις μπουνιές στα αποδυτήρια,άλλη σάλτσα έχει;

Δεν ξέρω τι έκαναν στα αποδυτήρια , αλλά ξέρω τι έβλεπα στο γήπεδο.
Η αλήθεια δεν ειναι καταστροφολαγνία, κατά την γνώμη μου καταστροφικό αυτή τη στιγμή είναι να πειστεύεις μετά από 14 επίσημα παιχνίδια οτι από την Κυριακή και μετά θα κάνεις ομάδα αξιώσεων.
Εσυ δεν ξέρω πως είσαι στην ζωή σου, εγώ πάντως αιθεροβάμονας δεν υπήρξα ποτέ.
Και για επιπλέον σάλτσα μιας που την ζήτησες, η ομάδα είναι όπως την άφησε ο Στανόγιεβιτς.

Αλήθεια έβλεπες να δυσανασχετούν μεταξύ τους;
Για θυμησε μου μια φάση;
Και για εξήγησε μου γιατί έχεις ξεγραψει τη σεζόν;
Με επιχειρήματα όμως όχι να χαμε να λέγαμε και κολοκύθια τούμπανα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι βλέπεις με το παραμικρό οι παίκτες να ανταλλάσουν κουβέντες,ο ένας να νευρίαζει με τον άλλο και να χάνεται η συγκέντρωση.
Αυτό είναι καθαρά έλλειψη πειθαρχίας.
Και η πειθαρχία σε αντίθεση με το τι πιστεύουν πολλοί δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται.

Επίσης ένα χαρακτηριστικό του φετινού ΠΑΟΚ είναι η φάση του Μακ στο 70 περίπου,όπου πέρασε τον αντίπαλο από πλάγια έφτασε μέχρι την γραμμή και δεν έκανε κανένας συμπαίκτες του κάποια κίνηση για να πάρει μια πάσα μισό γκολ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αυτό σημαίνει ντεσπε πως ή ομάδα φωνάζει ότι είναι αδουλευτη μπροστά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Πραγματικά εκπλήσσομαι,δύο ματς έχω χάσει φέτος και δεν άντεξα να τα δω κονσέρβα,το ένα ήταν μέσα στη Σουηδία και το άλλο στη Λάρισα.
Δηλαδή η φωνή του αρχηγού σήμερα Μαλεζα να μην αφήνουν τοσους χώρους και τρώμε φάσεις δε γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια του πλανήτη;
Η μήπως η προτροπή του Μπισεσβαρ να ανέβουν λίγο πιο πάνω;
Τι βλέπετε που εγώ δεν βλέπω;
Δηλαδή η φάση που αφήνει ο Σακχοφ που τον έβγαλε ο Μπισεσβαρ μόνο του σε θέση εξτρέμ στο Καραϊσκάκης δε σηκώνει ένα ψιλομπινελικι από τους συμπαίκτες του;
Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτα;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Θαύμα θαύμα ο καλαιτζιδης ευχήθηκε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα :) :) ε Ρε Ιβάν είσαι γίγαντας τι τους έχεις κάνει.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

obanebane έγραψε:Πραγματικά εκπλήσσομαι,δύο ματς έχω χάσει φέτος και δεν άντεξα να τα δω κονσέρβα,το ένα ήταν μέσα στη Σουηδία και το άλλο στη Λάρισα.
Δηλαδή η φωνή του αρχηγού σήμερα Μαλεζα να μην αφήνουν τοσους χώρους και τρώμε φάσεις δε γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια του πλανήτη;
Η μήπως η προτροπή του Μπισεσβαρ να ανέβουν λίγο πιο πάνω;
Τι βλέπετε που εγώ δεν βλέπω;
Δηλαδή η φάση που αφήνει ο Σακχοφ που τον έβγαλε ο Μπισεσβαρ μόνο του σε θέση εξτρέμ στο Καραϊσκάκης δε σηκώνει ένα ψιλομπινελικι από τους συμπαίκτες του;
Μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτα;
Και τα φυσιολογικά τα βρίσκουμε περίεργα

Άβαταρ μέλους
hasio_john
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από hasio_john »

desperando έγραψε:Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι βλέπεις με το παραμικρό οι παίκτες να ανταλλάσουν κουβέντες,ο ένας να νευρίαζει με τον άλλο και να χάνεται η συγκέντρωση.
Αυτό είναι καθαρά έλλειψη πειθαρχίας.
Και η πειθαρχία σε αντίθεση με το τι πιστεύουν πολλοί δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται.

Επίσης ένα χαρακτηριστικό του φετινού ΠΑΟΚ είναι η φάση του Μακ στο 70 περίπου,όπου πέρασε τον αντίπαλο από πλάγια έφτασε μέχρι την γραμμή και δεν έκανε κανένας συμπαίκτες του κάποια κίνηση για να πάρει μια πάσα μισό γκολ

Πολλά +++++++ Ντεσπ, για την έλλειψη πειθαρχίας και αυτοσυγκέντρωσης. Το έχω πει και στο τοπικ του προπονητή ότι αν δεν ΚΕΡΔΙΣΕΙ τους παίχτες, αν δεν τον σεβαστούν, αν δεν τους εμπνεύσει, αν δεν τους πιέσει, αν δεν τους αλλάξει την ψυχολογία-νοοτροπία τότε δεν θα πάρει ούτε το 50% των παιχτών!
Την φάση που λες είχα σκοπό να την κάνω gif.
Ήταν λες και είχαν απαγάγει τους πάντες και ξαφνικά σήκωνε ο Μακ το βλέμμα του και δεν έβλεπε κανέναν από την ομάδα. Απορώ που έβοσκαν όλοι εκείνη την στιγμή, σα να ήταν μαζεμένοι στο κέντρο και τα λέγανε!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Odi έγραψε:Να θυμίσω πως πέρυσι τέτοια εποχή φέρναμε 0-0 στα Τρίκαλα για το κύπελλο με άθλια εμφάνιση, την κορυφή του πρωταθλήματος δεν την βλέπαμε ούτε με το κυάλι και ρίχναμε κατάρες.

Συνεχίστε.

Μια ευκαιρια με Περειρα στο πρωτο ημιχρονο...Απο τις χειροτερες περσυ!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

@obanebane
Την σεζόν την ξεγράφω γιατί ή ο Λουτσέσκου δεν έχει αγωνιστικό πλάνο ή αν έχει δεν μπορεί να το περάσει στους παίκτες.Και αυτή είναι η πρώτη φορά που εκφράζω άποψη για τον Λουτσέσκου, για τον οποίο κράτησα τις όποιες επιφυλλάξεις μου μέχρι να δώ την ομάδα ζωντανά έστω και με αναπληρωματικούς που πιστεύω ότι θα ήθελαν να δείξουν ότι αξίζουν κάτι καλλίτερο (που ουσιαστικά ήταν οι καλοί της περσυνής ενδεκάδας) και με αντίπαλο νεοφώτιστο της β εθνικής.

Οσον αφορά την δυσανασχέτηση, δεν ξέρω τι έδειχνε στη τηλεόραση αλλά μέσα στο γήπεδο ενδεικτικά Μπίσεσβαρ - Σάκχοφ, Πέλκας- Δεληγιαννίδης,Μάτος - Κάνιας.
Μη ρωτήσεις σε ποιό λεπτό, στο γήπεδο δεν λειτουργούσε ρολόι.

Δεν το βρίσκεις φυσιολογικό ή δεν το έχεις δεί άλλη φορά όταν η ομάδα δεν βρίσκεται οι παίκτες να τα βάζουν με συμπαίκτες τους? Δεν το αναφέρω γιατί έχει σημασία από μόνο του, το αναφέρω επειδή πιστεύω ότι είναι σύμπτωμα γενικού εκνευρισμού επειδή δεν ρολάρει το σύνολο.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

vs40 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:
Hermann έγραψε:Ωραία, δεν υπάρχει ένας παίκτης, αφού δεν τον θέλουν, να βγει μπροστά να πει κάτι στον Γιώργο ή τον Ιβάν να μη πάει η χρονιά χαμένη;
Και θα έρθει ο άλλος με το μαγικό του ραβδί να κάνει δουλειά και αποτελέσματα από την δεύτερη μέρα....

Αδερφέ είναι ξεκαθαρο το θέμα. Δεν έχει να κάνει με μαγικά ραβδάκια ούτε ικανότηες του Χάρι Πότερ. Αν οι παίκτες δε θέλουν τον προπονητή, δε έχουμε να κάνουμε με κρίση ικανότητας. Ο Μουρίνιο να είσαι, τό έχεις χάσει το παιχνίδι. Πρέπει να έρθει ένας που να τους εμπνεύσει, να τον πιστέψουν και να μπορεί να έχει συσπείρωση. Για αυτό θέλουμε μεγάλο όνομα. Αν ο κόσμος δει τον προπονητή όπως τότε εμείς τον Ντούσαν, τα γατάκια θα είναι σούζα. Ο Μπάγιεβιτς τότε, για όσους ξεχάσαν, θεωρούνταν η απόλυτη αυθεντία, ο προπονητής των τίτλων κ.λπ. Μόνο η έλευση του έφτανε για να πιστέψουμε στο πλάνο του. Αυτό χρειαζόμαστε και τώρα. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά.

Αλκέτας. Παίζει να μπορεί να έρθει να μας σώσει (εμπνεύσει); :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Τετ 25 Οκτ 2017, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τις φάσεις που αναφέρεις δεν τις είδα,δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω,σίγουρα μέσα από το γήπεδο έχεις καλύτερη εικόνα από εμένα που το είδα στην tv.
Τι να πω,αναμένω τη συνέχεια χωρίς να συμμερίζομαι την απαισιοδοξία που έχει η πλειοψηφία.
Θα φανεί ρε παλικάρια,απροβληματιστος δεν είμαι πάντως.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Από τον τάφο θα έρθει ο Αλκετας;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

obanebane έγραψε:Από τον τάφο θα έρθει ο Αλκετας;

Όχι ρε μπάνε......κλεισμένος δηλαδή; Πακετωθήκαμε......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”