2.Carlos Zambrano
- navigator11
Re: 2.Carlos Zambrano
Συμφωνώ ότι αντανακλαστικά αντέδρασε ο άνθρωπος. Και εύλογα. Δυστυχώς ήταν προδιαγεγραμμένο να φάμε αυτό το γκολ. Εφόσον μεσολάβησε βλακώδες φάουλ του Κροάτη, κανένα 7 λεπτο διακοπή, ο Μαουρίτσιο έχασε τον παίχτη του γκει στο δεύτερο δοκάρι, ο Πριγιοβιτς την κεφαλιά κοκ. Κοέλιο φάση ...
- Petros1988
Ο καλύτερος αμυντικός την τελευταία 10ετια στην ομάδα μαζί με Κοντρερας! Ακόμη δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων του! Εμπνέει σιγουριά και ξέρει που να βρίσκεται! Μακάρι να τον αγοράσουμε μας ανεβάζει επίπεδο αμυντικά!
Πάντως για να φάμε τα λίγα γκόλ που έχουμε φάει φέτος (ακόμα και με Εστερσουντ) έπρεπε να γίνουν πολλά περίεργα πάνω στις φάσεις. Αυτό που έγινε με Λάρισα αλλά και με γαύρο με κόντρες και καραμπόλες, μοιάζουν πιό πολύ με αυτογκόλ. Μόνον τέτοια περίεργα γκόλ τρώμε, ενώ δεν βάζουμε.
Ειμαι σχεδόν έτοιμος να δεχτώ (αν και δεν πιστεύω στην τύχη) ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη φέτος.
(δείτε το πέναλτι με Εστερσουντ στην Τούμπα, τα λέει όλα νομίζω).
Ειμαι σχεδόν έτοιμος να δεχτώ (αν και δεν πιστεύω στην τύχη) ότι η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη φέτος.
(δείτε το πέναλτι με Εστερσουντ στην Τούμπα, τα λέει όλα νομίζω).
Νομίζω πως παίκτες της ιδιοσυγκρασίας του Σαμπράνο γουστάρουν πολύ τον ΠΑΟΚ. Ειδικά όταν γεμίσει το γήπεδο και καυλώσει, τότε θα πιέσει και ο ίδιος για να μείνει. Η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική για αγορά, καθώς είναι αρκετά μεγάλος για να ζητήσουν τον ουρανό με τ'άστρα. Πιστεύω ένα ποσό της τάξης των 2-2,5εκ (με μπόνους επίτευξης στόχων) μπορεί και να το δώσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και να το αποδεχτεί η Ρουμπίν. Από την άλλη είναι αρκετά νέος ώστε να δώσεις αυτά τα λεφτά και να γνωρίζεις πως έχεις στόπερ για την επόμενη 5ετία.
Το μέχρι τώρα δείγμα για μένα είναι θετικότατο. Η ομάδα έχει δεχτεί 3 γκολ σε 8 ματς και έχει την καλύτερη άμυνα. Σϊγουρα η άμυνα είναι το δυνατό μας σημείο και ο Κάρλος είναι μαζί με τον Μάτος οι βασικότεροι συντελεστές σε αυτό. Τώρα κάτι "λάθη" όπως αυτό με τον γαύρο συμβαίνουν και στους καλύτερους αμυντικούς, και η συχνότητά τους φέτος είναι πολύ μικρή. Απλά η αδυναμία της ομάδας στο σκοράρισμα, τα κάνει να φαίνονται περισσότερο.
Το μέχρι τώρα δείγμα για μένα είναι θετικότατο. Η ομάδα έχει δεχτεί 3 γκολ σε 8 ματς και έχει την καλύτερη άμυνα. Σϊγουρα η άμυνα είναι το δυνατό μας σημείο και ο Κάρλος είναι μαζί με τον Μάτος οι βασικότεροι συντελεστές σε αυτό. Τώρα κάτι "λάθη" όπως αυτό με τον γαύρο συμβαίνουν και στους καλύτερους αμυντικούς, και η συχνότητά τους φέτος είναι πολύ μικρή. Απλά η αδυναμία της ομάδας στο σκοράρισμα, τα κάνει να φαίνονται περισσότερο.
Τα πιο απίθανα γκολ τα είχε φάει ο Όλσεν αλλά κι ο Ρέι κοντά τον πάει σε γκαντεμιά. Εκτός κι αν δεν είναι γκαντεμιά και είναι επαναλαμβανόμενα λάθη της άμυνας που δεν καθαρίζει τέτοιες φάσεις. Πάντως τέτοια γκολ σαν της Κυριακής είναι συνηθισμένα, κι ο βάζελος ένα τέτοιο και χειρότερο έφαγε. Άμα φτάσει η μπάλα στη μικρή περιοχή πολλά γίνονται. Τ ο θέμα είναι να μη φτάνει.
Πολύ ποιοτικός αμυντικός, που πρέπει να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, αν φυσικά χτίζουμε αυτοκρατορία...
Υ.Γ. Napoli4, μετέφερα το σχόλιο μου για τον προπονητή μας στο topic του, για να μην είμαστε off, αν συνεχίσουμε!

Υ.Γ. Napoli4, μετέφερα το σχόλιο μου για τον προπονητή μας στο topic του, για να μην είμαστε off, αν συνεχίσουμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Οκτ 2017, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα , με όσα -ΛΙΓΑ- έχουμε δει ως τώρα , ο Σαμπράνο είναι η μόνη μεταγραφή που χαρακτηρίζεται ως μεταγραφή πρωταθλητή. Πολύ καλός παίκτης για τα δεδομένα της Ελλάδας. Πχ από το Βαρέλα είχα παράπονα ότι είναι καλός παίκτης , αλλά όχι το σημείο αναφοράς μιας πρωταθλήτριας ομάδας.. Ε , ο Σαμπράνο είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι σημείο αναφοράς.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα.
Μετά το Λημνιό , είναι ο παίκτης που με έχει εντυπωσιασει
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα.
Μετά το Λημνιό , είναι ο παίκτης που με έχει εντυπωσιασει
Εννοείται αυτό. Από την αρχή ξέραμε πως ο ΡΛ είναι αμυντικογενής. Απλά πήγαμε με το ρητό "οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα" που δεν είμαι καν σίγουρος αν στατιστικά είναι σωστό.goran 64 έγραψε:Με τόσους high class επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ της, η αδυναμία της ομάδας, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην επιθετική της ανάπτυξη, ειδικά στα τελευταία 16 μέτρα, αναδεικνύει περίτρανα την "ποιότητα" του προπονητή μας!!!!![]()
![]()
Τι?![]()
Όχι?
- ΑποστόληςΑ
Πέρυσι το γκολ το γκολ (1-1) το φάγαμε από τον Βαρέλα, ενώ η μπάλα πήγαινε στην αγκαλιά του Γλύκου. Φέτος ήταν η σειρά των Zambrano και Rey να πάρουν το ρόλο αυτό.
άσχετα με την εμφάνιση της ομάδας λόγω gay η διάμετρος του κώλου τους πάει σύννεφο
Πραγματικά απίστευτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προχθες ηταν τρομερος ,αλανθαστος ,δυνατος,δεν εχασε μονομαχια... πραγματικα τεραστια εμφανιση...το μονο λαθος στο γκολ και αυτο αντανακλαστικο ... κριμα πραγματικα...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παρα μα παρα πολυ ανετος -εξυπνος-γυμνασμενος και πανω απο ολα πρωτος στην μπαλα,αλλα και αν τη χασει τον προλαβαινει παλι τον επιθετικο στο αψε σβησε.theo-drama έγραψε:++++++++aspromaura ioannina έγραψε:Με την παρουσια του στην αμυνα ειναι σαν να αποκτησαμε δυο παιχτες(δειχνει βελτιωμενος και απελευθερωμενος απο την πιεση πλεον ο Βαρελα).
Αυτο ακριβως και απο μενα.
Πραγματικος ΑΝΕΤΟΤΑΤΟΣ παικτουρας ο τυπος.
Του χρονου με κανονοκη μεταγραφη,μεχρι τα 35 του.
Ηδη ξεχασα τον Κοντρερας.
Με αυτον στην αμυνα,νοιωθω παρα πολυ ασφαλεια και με παρτενερ,πρωτιστως το Θωρηκτο Βαρελα και δευτερευοντως του Κρεσπο,συνθετουν ενα απροσπελαστο διδυμο στοπερ.
Ιβαν του χρονου με κανονικη μεταγραφη.
Μακαρι,ειναι πολυ καλος αμυντικος και δυναμικος,μας λειπουν τετοιοι παιχτες στην ομαδα.Ισως παιξει και καποιο ρολο που δεν τον καλουν στην Εθνικη του και πεσει η αξια και το κασε του.Μπραβο παιχταρα.