Ότι να 'ναι!!!!!
- ПÐРТИЗÐÐ
- dreamwarrior
Να σας κανω μια ερωτηση;
ΟΚ να πάτε στο msn τότε ......
Εδω μέσα είμαστε σοβαρο τόπικ και δεν γουστάρουμε κατινίστικες συζητήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω μέσα είμαστε σοβαρο τόπικ και δεν γουστάρουμε κατινίστικες συζητήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
- aspromauri
- fofanaserres
- dreamwarrior
Ε Όχι!!!!!!!!!!!!!!!
Ε δε νιώθεις εσύ λέμε......
ΠΗΡΕΣ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ;;;;
ΠΗΡΕΣ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ Η ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ;;;;
- ПÐРТИЗÐÐ
-
Αυτός είναι ο γνήσιος Έλλην ΠΑΟΚΤΣΗΣ!
Η ομάδα να χάνει κι αυτος να μπεκροπίνει σε τσιπουράδικα!
Η ομάδα να κατεβαίνει σε κρίσιμο ματς με τα χανούμια, να τα παίρνει στη μαπα, κι αυτος να γκομενιαζει με την γκόμενα του καλυτερου του φίλου (μάλλον χανουμι θα είναι ο κελυτερος φίλος).
Να είναι έτοιμος να σκάσει από το φαι και να προσκαλει τούρτες και λοιπα εδέσματα, σε άπλετη ποσότητα.
Ρεεεεεε, παλιορεμαλοι, δεν τα αφηνετε στη μπαντα όλα τα παραμυθια σας!!!!!! Εδώ είναι το ότι ναναι ρεεεεεε! Ασχοληθείτε με κατι σοβαρό
Ρε ντημ, παλιομακακα αι σικτιρ, που είναι αυτες οι εκλογες ρε παλιοτομαρο, να ξεκαθαρισει το τοπιο????????
Μπας και ακουστεί, μετα, καμια σοβαρή κουβέντα!!!!!
Αιντε, καρντασια, βουρ για σακατεμα του ρούλη΄, τώρα. Με ορθιο το κεφάλι...
Ντρημ είπες τίποτα?
ΑΑΑΑ....μου φανηκε!!!!
Η ομάδα να χάνει κι αυτος να μπεκροπίνει σε τσιπουράδικα!
Η ομάδα να κατεβαίνει σε κρίσιμο ματς με τα χανούμια, να τα παίρνει στη μαπα, κι αυτος να γκομενιαζει με την γκόμενα του καλυτερου του φίλου (μάλλον χανουμι θα είναι ο κελυτερος φίλος).
Να είναι έτοιμος να σκάσει από το φαι και να προσκαλει τούρτες και λοιπα εδέσματα, σε άπλετη ποσότητα.
Ρεεεεεε, παλιορεμαλοι, δεν τα αφηνετε στη μπαντα όλα τα παραμυθια σας!!!!!! Εδώ είναι το ότι ναναι ρεεεεεε! Ασχοληθείτε με κατι σοβαρό
Ρε ντημ, παλιομακακα αι σικτιρ, που είναι αυτες οι εκλογες ρε παλιοτομαρο, να ξεκαθαρισει το τοπιο????????
Μπας και ακουστεί, μετα, καμια σοβαρή κουβέντα!!!!!
Αιντε, καρντασια, βουρ για σακατεμα του ρούλη΄, τώρα. Με ορθιο το κεφάλι...
Ντρημ είπες τίποτα?
ΑΑΑΑ....μου φανηκε!!!!
- aspromauri

Καλό θα ήταν για την αισθητική της συνάντησης, να κατέβουν ΚΑΙ τα κορίτσια!
Thnx dimisk

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mi8rio την Δευ 12 Ιαν 2009, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dreamwarrior
Τι έκανε λέει;;;;;
Ρε τρελαμένοι οτινανιστές όλοι σας.....
Ολος ο κόσμος περιμένει τις εκλογές μας ως την ημέρα της ανεξαρτησίας μας!!!!!Θα γίνουνε λίαν συντόμως μέχρι να λυθούνε κάποια μικροπροβληματάκια!!!!
Πάντως να ενημερώσω τους αδερφούς μίθριο και μήτσο ότι έστειλα απάντηση με πμ και ανέφερα την ημέρα άφιξής μου στην χαβούζα!!!
Όσο για τα πικρόχολα σχόλια της κατά τα άλλα σεβαστής συναγωνίστριας Εύας δεν απαντώ...Η σιωπή μου προς απάντησή της!!!!!!
Γαμπρούλη μου η νίκη είναι δική μας!!!Μην βιάζεσαι όμως οκ;;;
Ολος ο κόσμος περιμένει τις εκλογές μας ως την ημέρα της ανεξαρτησίας μας!!!!!Θα γίνουνε λίαν συντόμως μέχρι να λυθούνε κάποια μικροπροβληματάκια!!!!
Πάντως να ενημερώσω τους αδερφούς μίθριο και μήτσο ότι έστειλα απάντηση με πμ και ανέφερα την ημέρα άφιξής μου στην χαβούζα!!!
Όσο για τα πικρόχολα σχόλια της κατά τα άλλα σεβαστής συναγωνίστριας Εύας δεν απαντώ...Η σιωπή μου προς απάντησή της!!!!!!
Γαμπρούλη μου η νίκη είναι δική μας!!!Μην βιάζεσαι όμως οκ;;;