Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Alastor »

Spiros_S έγραψε:Το γκολ με τον γκέυ να το αποδώσω στην κακή μας τύχη.
Το ότι μείναμε στο 0-0 με τον Απόλλωνα των 10 παικτών και στο 1-1 με το τυρί των 3-4 προπονητών φέτος (όπου μετά το γκολ γυρίσαμε πίσω να κρατήσουμε το σκορ) μάλλον ως ανικανότητα το βλέπω και λιγότερο ως ατυχία. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αρκετές φάσεις.
Ατυχία ήταν όταν πέσαμε στον Τζόρβα με 30+ τελικές και του δώσαμε ιστορία να τη λέει στα εγγόνια του.

Ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα αδυναμίας δημιουργίας φάσεων.
και στο ντερμπι δεν μπορεσαμε να κανουμε πολλες φασεις,ασχετως αν ημασταν συμπαγης στο κεντρο και πισω. Δεν εχει αλλαξει κατι ως προς τους αυτοματισμους η την δημιουργια ευκαιριων. Απλα αυτη ειναι η ομαδα του Λουτσεσκου,μην περιμενετε κατι αλλο.Το ποδοσφαιρο του φτανει μεχρι τα 3/4 του γηπεδου,μετα δεν ξερει πως και τι να κανει

Ο Ιβιτς με Κλαους και Κουλουρη μας πηγε στους 32 του Europa,ενω φεραμε ατυχη αποτελεσματα οπως με Γιανεννα και Ξανθη,εχοντας 20 τελικες προς την εστια ξερω γω γιατι η μπαλα απλα δεν ηθελε να μπει.

Και φετος που αντικειμενικα εχεις καλυτερο ροστερ,βλεπεις δυσκοιλιο ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να αγιάσει ο στόμας σου Αλάστορα... :D
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Dimg4 έγραψε:Με την σειρα ματς που ακολουθουν,.συντομα θα βρεθουμε τεταρτοπεμπτοι απλα
.

Το φοβάμαι, αλλά να το θέσω αλλιώς: στους επόμενους 4 αγώνες πρέπει να μαζέψουμε 9 βαθμούς. Δηλαδή να φτάσουμε στους 24, δύο βαθμούς ανά παιχνίδι μέσο όρο. Με τον πρωταθλητή να βγαίνει στους 60 βαθμούς, 17% πιο χαμηλά από τον μέσο όρο της τελευταίας 10ετιας, αφού είναι τόσο "ανταγωνιστικό" φέτος.

Μπορεί η ομάδα με τον Ρασβάν να πάρουν 3 νίκες με Αστέρα, Ατρόμητο εντός και Αεκ, Πανιώνιο εκτός; Αν ναι ο τίτλος παλεύεται, αν όχι τελειώνει για φέτος και μαζί πρέπει κι ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος, ο προπονητής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Τρί 24 Οκτ 2017, 16:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

navigator11 έγραψε:Βασικά, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ακολουθούν αγώνες, που θα φανεί αν πραγματικά μπορεί ο Ρουμάνος να σηκώσει το βάρος. Τώρα (θα) είναι περίοδος ισχυρών πια ενδείξεων, όχι αποδείξεων. Ας αναπληρωθούν μέσα από τον πιο δύσκολο τρόπο οι βαθμοί, που χάθηκαν ως σήμερα, και όλα θα πάνε καλύτερα. Προσωπικά, δε βιάζομαι να τον κρεμάσω.
Ελεγα ακριβως τα ιδια ναβι τώρα με εναν φιλο μου στο τηλ

Ακριβως ομως
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Δε μπορώ να ακυρώσω τον προπονητή συνολικά, αλλά οι αλλαγές του είναι ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, σαν να βγήκαν από σεμινάριο "Πώς να ΜΗΝ διαχειρίζεστε έναν αγώνα". Και η γνώμη μου είναι ότι δυστυχώς αυτό το κομμάτι είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

buffalobill4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Βασικά, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ακολουθούν αγώνες, που θα φανεί αν πραγματικά μπορεί ο Ρουμάνος να σηκώσει το βάρος. Τώρα (θα) είναι περίοδος ισχυρών πια ενδείξεων, όχι αποδείξεων. Ας αναπληρωθούν μέσα από τον πιο δύσκολο τρόπο οι βαθμοί, που χάθηκαν ως σήμερα, και όλα θα πάνε καλύτερα. Προσωπικά, δε βιάζομαι να τον κρεμάσω.
Ελεγα ακριβως τα ιδια ναβι τώρα με εναν φιλο μου στο τηλ

Ακριβως ομως
Άντε να δούμε, μπάφαλό μου. Αμα δεν ... βλέπω να επέρχεται αναγραμματισμός του πρώτου συνθετικού του νικ σου σε ομάδα μάλλον και φόρουμ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!
:lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

navigator11 έγραψε: Σέβομαι την εκτίμησή σου, Γιαννιώτη. Εγώ αποκόμισα την αίσθηση ότι, υπό το νέο καθεστώς, επιχείρησε ο κομπλεξικός να παρουσιάσει ότι κρατάει (με το νου του) ισορροπίες. Δε γίνεται στη φάση του ανδρουτσου με τον Μάτος να δίνει απλά κίτρινη και δυο - τρια λεπτά μετά να κιτρινίζει τον Μάτος σε μια φάση που ουδεμία σχέση είχε με την άλλη. Υπενθυμίζω ότι είδε ξεκάθαρα το δολοφονικό τάκλιν του γαύρου. Δε γίνεται να έχει δει επίσης το πάτημα στον Σαμπράνο και να κάθεται στο αυγό του. Γνώμη μου, ξεκάθαρα εμπρόθετα λανθάνει στον πειθαρχικό έλεγχο. Δε θέλω να κουράσω, ειλικρινά, έχω σχολιάσει αρκετά το θέμα των καθυστερήσεων, που έδειξε. Φίλε μου, δε γίνεται αυτό το πράγμα που κάνει. Δε νοείται να δίνει στην ουσία έξτρα 3 λεπτά ως αντιστάθμισμα για τη διακοπή πριν τη φάση που τρώμε το ανεκδιήγητο γκολ. Δεν μπορώ να βρω στο γιουτιουμπ τον αγώνα (αν ανέβηκε ακόμα ολόκληρος) να μετρήσω πόσα λεπτά πέρασαν σε εκείνη τη φάση στη νέκρα. Ακριβώς επειδή το έβλεπε το έργο πώς μπορούσε να εξελιχθεί, δεν έδωσε άλλα 4 λεπτά επιπλέον καθυστερήσεις, όπως όφειλε. Αλλά τι λέω, εδώ δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και σφύριξε λήξη στα 6 λεπτά τζαστ.
Τα μέτρησα. Είναι 4,5λεπτά η διακοπή πριν το γκολ και μετά από αυτό. Τα λεπτά των καθυστερήσεων επρεπε να είναι μίνιμουμ 8 λεπτά. Δεν άφησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο και είχαμε επιπλέον μικρές διακοπές. Το παιχνίδι το είδα χθες ξανά στο https://online.novasports.gr/. Στην κατηγορία on - demand. Σήμερα θα υπαρχουν σίγουρα τόρεντ να το κατεβάσεις.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αυτό που λες, φίλε. Το β ημίχρονο μια μεγάλη διακοπή με ... διακοπές ολιγόλεπτες ποδοσφαίρου ήταν. Τέτοια καραγκιοζιλίκια οι γαυροι, όσο παρακολουθώ ΠΑΟΚ τουλάχιστον, δε θυμάμαι να έχουν ξανακάνει με αντίπαλο εμάς! Και διαρκούντος του αγώνα και με το τέλος του.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ολα τα παιχνιδια της ΠΑΟΚαρας υπαρχουν εδω παιδια https://vk.com/paok_fc
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

navigator11 έγραψε:Ο,τι και να λέμε, η διαιτησία έπαιξε ρόλο. Βαφτίστε το δικαιολογία, δεν υπάρχει θέμα. Να παίζαμε με 10, χωρίς τον πιο ασυμβίβαστο με την ήττα παίχτη μας; Ναι, ας τον έβγαζε. Κι ας άφηνε τους άλλους με 9 τουλάχιστον. Να βλέπαμε την εξέλιξη.
Εσύ νομίζεις ότι αν παίζαμε με παίκτη παραπάνω, ή αν κρατούσε άλλα 3 λεπτά καθυστέρηση θα βάζαμε γκολ; Στον ουραγό Απόλλωνα πάντως δεν σκοράραμε και παίζαμε από το 32΄με παίκτη παραπάνω. Εγώ θεωρώ ότι δεν ήταν η διαιτησία το πρόβλημα. Αντίθετα πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη που είχαμε τα τελευταία χρόνια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μια χαρα διαιτησια ηταν... κοκκινη στον ανδρουτσο δεν θα την εδινε ουτε ο γιωργακης ,ασχετα αν βαση ορισμου ηταν και κοκκινη δεν εδωσε και σε ματος και στον τσιμι μετα ..οπως και σε ανσαριφαρτ... 1-2 φαουλ γυρω απο περιοχη δεν επηρεασανε τον αγωνα... πιο πολυ ο λεοβατς τον επηρεασε με τα αχρειαστα -ως συνηθως- φαουλ που εκανε ..τουλαχιστον 4...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Υπάρχει λογικη εξηγηση γιατί αφήνει να εκτισει την τιμωρία του ο Πελκας με Ατρόμητο κ οχι στο ματς κυπελλου με Απολλωνα??
Θα μπορουσα να το θεωρησω τρυπημα αυτο. Του τα χω μαζεμένα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτό είπα κι εγώ παραπάνω. Θα ήταν πιο λογικό να τον αφήσει έξω στον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aποστολη, το εκτος εδρας ματς με τον Αστερα ειναι δυσκολο και καθοριστικο με την εννοια οτι 1ος στοχος ειναι το πρωταθλημα. Με τον Ποντο όμως ειναι δευτερευούσης σημασιας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

mbison έγραψε:Υπάρχει λογικη εξηγηση γιατί αφήνει να εκτισει την τιμωρία του ο Πελκας με Ατρόμητο κ οχι στο ματς κυπελλου με Απολλωνα??
Θα μπορουσα να το θεωρησω τρυπημα αυτο. Του τα χω μαζεμένα.
στο πρωταθλημα μονο μπορει,δεν γινεται να δηλωσεις κυπελλο λογικα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”