Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
..απο την ηλικία πρώτα απο όλα και το dna του πατέρα του...τι να σου πώ.
Απο εκεί πού προκύπτει και για τους υπόλοιπους πολλά υποσχόμενους προπονητές στην ηλικία του..
Και για Ίβιτς το λέγαμε..
Απο εκεί πού προκύπτει και για τους υπόλοιπους πολλά υποσχόμενους προπονητές στην ηλικία του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τρί 24 Οκτ 2017, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το βασικά στο οποίο διαφωνούμε βρε αδερφέ Jairo, είναι ότι εγώ επιρρίπτω τις πρωταρχικές ευθύνες, για όσα βλέπουμε (και) φέτος, στους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι και δεν δίνουν, με βάση τις επιδιώξεις τους, χρόνο στον προπονητή και που παράλληλα, με την συμπεριφορά τους και το παραχάιδεμα πολλών εκ των παιχτών μας, τα τελευταία 5 χρόνια μάλιστα, τους επιτρέπουν να κάνουν αυτό που ισχυρίζεσαι εσύ, απαξιώνοντας προπονητές!!!!
Διαφωνούμε και στην αξία-potentinal του Λουτσέσκου, ο οποίος, αν είχε άλλοο επώνυμο, θα ήταν ανύπαρκτος...
Ενώ μάλιστα εσύ ισχυρίζεσαι ότι με τον Λουτσέσκου η διοίκηση διόρθωσε το λάθος της εγώ λέω ότι έκανε 1 more!
Δεν τρέχει βέβαια και κάτι σοβαρό που διαφωνούμε εμείς, με σεβασμό μάλιστα στην άποψη ο ένας του άλλου, αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ. τι είναι σημαντικότερο να κάνουμε όλοι εμείς οι οπαδοί, κατά το δυνατόν του καθενός μας?
Καταγραφή με σωστές προτεραιότητες των ευθυνών, με σκοπό την καλυτέρευση ή κλείσιμο των ματιών μας, μετακυλίοντας τις ευθύνες πάντα κάπου αλλού, επειδή δεν τολμάμε πια να κριτικάρουμε ποτέ την διοίκηση μας?
Διαφωνούμε και στην αξία-potentinal του Λουτσέσκου, ο οποίος, αν είχε άλλοο επώνυμο, θα ήταν ανύπαρκτος...
Ενώ μάλιστα εσύ ισχυρίζεσαι ότι με τον Λουτσέσκου η διοίκηση διόρθωσε το λάθος της εγώ λέω ότι έκανε 1 more!
Δεν τρέχει βέβαια και κάτι σοβαρό που διαφωνούμε εμείς, με σεβασμό μάλιστα στην άποψη ο ένας του άλλου, αλλά για τον Π.Α.Ο.Κ. τι είναι σημαντικότερο να κάνουμε όλοι εμείς οι οπαδοί, κατά το δυνατόν του καθενός μας?
Καταγραφή με σωστές προτεραιότητες των ευθυνών, με σκοπό την καλυτέρευση ή κλείσιμο των ματιών μας, μετακυλίοντας τις ευθύνες πάντα κάπου αλλού, επειδή δεν τολμάμε πια να κριτικάρουμε ποτέ την διοίκηση μας?
Goran,για να καταλαβω ο προβληματισμος σου αφορα τον μικρο Γκαγκατση και τον Κυριακο,εκτος απο αυτους τους δυο υπονοεις καποιον αλλο;
Θα συμφωνούσα αν, ας πούμε, μιλούσαμε για κάποιον νέο προπονητή σαν τον Κονσεισάο αλλά για τον Λουτσέσκου δεν το βλέπω.Μακάρι να χεις δίκιο.Jairo έγραψε:..απο την ηλικία πρώτα απο όλα και το dna του πατέρα του...τι να σου πώ.
Μπάνε για ποιον προβληματισμό μου απ όλους ρωτάς?
Στο τόπικ του Ιβάν ειδικά, γράφοντας για την διοίκηση, είναι θαρρώ κατανοητότατο για ποιον/ποιους γράφω...
Στο τόπικ του Ιβάν ειδικά, γράφοντας για την διοίκηση, είναι θαρρώ κατανοητότατο για ποιον/ποιους γράφω...
Σωστά ξεχνάμε δεν πέρασαν και 50 χρόνιαapple64 έγραψε:Ο Σάντος πέτυχε γιατί:
1. Η διοίκηση τον στήριξε τους πρώτους 8 μήνες που η ομάδα δεν βλεπόταν. 8 μήνες όπου βελτίωση δεν υπήρξε και δεν κερδίζαμε εύκολα ούτε θαμώνες μπαρ μετά από ξενύχτι. Για καφενεία δεν το συζητάω καν. Ντέρμπι.
2. Γιατί είχε την μαγκιά να μας πει πως αυτά που απαιτούμε με σαρδέλες δεν γίνονται.
3. Γιατί όσα έλεγαν οπαδοί και αρδ δεν άγγιζαν στο ελάχιστο τον πρόεδρο.
Ζήτημα να μην είδα 2 ματς στην Τούμπα όσο ήταν ο Σάντος. Το πρώτο 8μηνο η μισή Τούμπα ήθελε να του πάρει το κεφάλι. Μετά φώναζαν που έφυγε. Τρέλα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ποιος σοβαρος προπονητης σε ηλικια που βλεπει να θελει να εξελιχτει θα ανεχτει τα μπες βγες στ αποδυτηρια και τα κολλητηλικια παιχτων με το γιο του ιδιοκτητη; θα δεχοταν ο σοουζα να γινουν μεταγραφες τελευταια μερα που θα πεσουν οι τιμες; να το δεχτει στη λατσιο ναι. στον ΠΑΟΚ τα θελει μιλημενα ξηγημενα εκ των προτερων. ισχυει οτι ο ορος που εβαλε ο ιβιτς ηταν να μην μπλεκεται στο αγωνιστικο κομματι ο γιωργος ή ειναι φημες;
- BlackBlockAttack
goran 64 έγραψε:Μπάνε για ποιον προβληματισμό μου απ όλους ρωτάς?
Με λιγα λογια μιλας για ολους,απο την κορυφη μεχρι τα νυχια.
Προσπαθω να καταλαβω αν τα εχεις με εναν δυο η τους βαζεις ολους μεσα στο τσουβαλι.
Η ερωτηση μου αφορα τα γραφομενα σου γενικα,το να μου απαντησεις βγαινοντας λιγο εκτος θεματος δε χαθηκε ο κοσμος.
Εκτος αν δε θελεις,οποτε πασο.
Τον πιο επιτυχημένο προπονητή προσπάθησαν να τον φάνε επειδή με σαρδέλες δεν έκανε αστακομακαρονάδα και θα δώσουν χρόνο στον Λουτσέσκου;Jairo έγραψε:Γρηγόρη,
δέν παίρνω τίποτα πίσω απο οτι είπα.
Πρόσθεσα οτι ο Λουτσέσκου εκτός απο καλός διαχειριστής και δημοσιοσχετίστας είναι καλός προπονητής με μεγάλο ποτένσιαλ που χρειάζεται ΧΡΟΝΟ όπως όλοι οι προπονητές ανα τον κόσμο.
Το οτι έγιναν λάθη απο την ΠΑΕ δέν το αμφισβητεί κανείς.
Το να βγάζουμε τους ποδοσφαιριστές λάδι είναι λάθος.Αυτό ήθελα να τονίσω.
Δέν κατάλαβα πού διαφωνείς.
Μέχρι και τον Σούλη στο μπάσκετ κράζαμε που έκανε με σαρδέλες... μακαρονάδα με γαριδούλες.
Μπάνε, δεν έχει να κάνει με το off topic βρε αδερφέ...
Όλοι ξέρουμε ότι τις τελικές αποφάσεις στον Π.Α.Ο.Κ. τις παίρνει ένας και μόνο...Προσωπικά δεν εθελοτυφλώ...
Τώρα το πώς είναι δομημένη η λειτουργία της ΠΑΕ και το πόσο διακριτοί ρόλοι υπάρχουν, θαρρώ το βλέπουμε...
Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται σωστή ούτε η δομή, ούτε η λειτουργία της ΠΑΕ, ούτε και τα πρόσωπα που ηγούνται σε συγκεκριμένες θέσεις (παραμένοντας σ αυτές μάλιστα εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον) και το χω γράψει πεντακάθαρα και στα topics τους, καταδεικνύοντας από καιρού εις καιρό πολλά απ τα λάθη που κάνουν, ο καθένας στον τομέα του και προσπαθώντας να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και με σκοπό την βελτίωση...
Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Π.Α.Ο.Κ. με πονάει πολύ όταν δεν λειτουργεί με βάση τις δυνατότητες του, σε όποιον τομέα του σαν οργανισμός, ειδικότερα δε όταν αυτό γίνεται με την παρουσία ενός τόσο ισχυρού παράγοντα στο τιμόνι της ομάδας μας, απ τον οποίο φυσικά, βάσει όλων όσων έχω δει, έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις, γιατί ξέρω ότι μπορεί...
Η Προεδρία ενός τόσο μεγάλου, πολυσύνθετου και πολυδαίδαλου οργανισμού σαν τον Π.Α.Ο.Κ. θαρρώ ότι χρειάζεται να αφιερώνει ο Πρόεδρος του όλον τον χρόνο του σ αυτήν, να είναι πάντα κοντά στους υπευθύνους όλων των βασικών τμημάτων που τον απαρτίζουν, δίνοντας απ την μία κατευθύνσεις, αλλά κι απ την άλλη ελέγχοντας τους όλους και συχνότατα για την πορεία που ακολουθούν σύμφωνα μ αυτές, να είναι παρών στις εξελίξεις πάνω στα προς αντιμετώπιση θέματα του καθενός, αλλά και για να επισημαίνει τις πιθανές τροποποιήσεις που αρκετές φορές χρειάζονται να γίνονται λόγω συγκυριών στον αρχικό σχεδιασμό και την στρατηγική που ακολουθείται ενίοτε...
Το έχω ξανατονίσει σαν άποψη μου άλλωστε ότι, "άλλο Πρόεδρος κι άλλο μεγαλομέτοχος μιας ομάδας" και συνεχίζω να το υποστηρίζω, εννοώντας πως, άλλα προσόντα και χρόνο ενασχόλησης θέλει ο ένας και διαφορετικά ο άλλος!!!!
Όλοι ξέρουμε ότι τις τελικές αποφάσεις στον Π.Α.Ο.Κ. τις παίρνει ένας και μόνο...Προσωπικά δεν εθελοτυφλώ...
Τώρα το πώς είναι δομημένη η λειτουργία της ΠΑΕ και το πόσο διακριτοί ρόλοι υπάρχουν, θαρρώ το βλέπουμε...
Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται σωστή ούτε η δομή, ούτε η λειτουργία της ΠΑΕ, ούτε και τα πρόσωπα που ηγούνται σε συγκεκριμένες θέσεις (παραμένοντας σ αυτές μάλιστα εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον) και το χω γράψει πεντακάθαρα και στα topics τους, καταδεικνύοντας από καιρού εις καιρό πολλά απ τα λάθη που κάνουν, ο καθένας στον τομέα του και προσπαθώντας να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και με σκοπό την βελτίωση...
Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Π.Α.Ο.Κ. με πονάει πολύ όταν δεν λειτουργεί με βάση τις δυνατότητες του, σε όποιον τομέα του σαν οργανισμός, ειδικότερα δε όταν αυτό γίνεται με την παρουσία ενός τόσο ισχυρού παράγοντα στο τιμόνι της ομάδας μας, απ τον οποίο φυσικά, βάσει όλων όσων έχω δει, έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις, γιατί ξέρω ότι μπορεί...
Η Προεδρία ενός τόσο μεγάλου, πολυσύνθετου και πολυδαίδαλου οργανισμού σαν τον Π.Α.Ο.Κ. θαρρώ ότι χρειάζεται να αφιερώνει ο Πρόεδρος του όλον τον χρόνο του σ αυτήν, να είναι πάντα κοντά στους υπευθύνους όλων των βασικών τμημάτων που τον απαρτίζουν, δίνοντας απ την μία κατευθύνσεις, αλλά κι απ την άλλη ελέγχοντας τους όλους και συχνότατα για την πορεία που ακολουθούν σύμφωνα μ αυτές, να είναι παρών στις εξελίξεις πάνω στα προς αντιμετώπιση θέματα του καθενός, αλλά και για να επισημαίνει τις πιθανές τροποποιήσεις που αρκετές φορές χρειάζονται να γίνονται λόγω συγκυριών στον αρχικό σχεδιασμό και την στρατηγική που ακολουθείται ενίοτε...
Το έχω ξανατονίσει σαν άποψη μου άλλωστε ότι, "άλλο Πρόεδρος κι άλλο μεγαλομέτοχος μιας ομάδας" και συνεχίζω να το υποστηρίζω, εννοώντας πως, άλλα προσόντα και χρόνο ενασχόλησης θέλει ο ένας και διαφορετικά ο άλλος!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Οκτ 2017, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οχι, σύμφωνα με το περιβάλον του, ήταν πολύ πιο σύνθετο το θέμα.berry έγραψε:....ισχυει οτι ο ορος που εβαλε ο ιβιτς ηταν να μην μπλεκεται στο αγωνιστικο κομματι ο γιωργος ή ειναι φημες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 24 Οκτ 2017, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλεπω πολλες φωτο του Μπισε στα πρωτοσελιδα κ δηλωσεις του.
Ειμαι σιγουρος ότι ο Ιβαν θα κανει ότι περναει από το χερι του για να στηριξει τον Γιωργη φετος να πετυχει με τη ομαδα.
Ετσι πιστευω ότι χτες ο Ιβαν πατησε το κουμπι για αλλαγη.
Δηλαδη τελος η φρενο σε οποια στηριξη σε παιχτες, και απαιτηση αποτελεσματων από τον Λουτσεσκου.
Ειμαι σιγουρος ότι ο Ιβαν θα κανει ότι περναει από το χερι του για να στηριξει τον Γιωργη φετος να πετυχει με τη ομαδα.
Ετσι πιστευω ότι χτες ο Ιβαν πατησε το κουμπι για αλλαγη.
Δηλαδη τελος η φρενο σε οποια στηριξη σε παιχτες, και απαιτηση αποτελεσματων από τον Λουτσεσκου.
Κατανοητο.
Θα γραψω το εξης.
Του εχω σουρει πολλα κατα καιρους,σε διαφορες περιοδους της θητειας του.
Οτι εχει προαναγγειλει ομως ρε παλικαρια αργα η γρηγορα το υλοποιει,ποσοι τετοιοι υπαρχουν στη χωρα σε ολους τους τομεις; Σε λιγο κλεινω τα 40 και αν εχω ζησει κανα δυο ζητημα ειναι.
Αυτος ο τυπος καθαρισε βρωμια αιωνα ολοκληρου,στο αγωνιστικο το μονο που μενει ειναι να βρει εναν ανθρωπο για τον παγκο που να ταιριαξει μαζι του,θα γινει και αυτο.
Αν θεωρεις οτι καποιοι απο μεσα φρεναρουν την ομαδα τι να σου πω δεν ξερω,θεωρω οτι ολοι προσπαθουν για το καλο του ΠΑΟΚ,δε πιστευω οτι υπαρχουν δολιοφθορεις,αν κανουν καλα τη δουλεια τους η οχι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο και δεν θα το κρινω εγω.
Το σκεφτηκα πολυ καλα πλεον και ειμαι σιγουρος,ο ανθρωπος αυτος ειναι ευλογια για τον συλλογο και με αυτον μονο καλα θα βλεπουμε.
Ναι το γραφω εγω που το καλοκαιρι εγραψα πανω στην απογοητευση μου οτι ισως ηταν καλυτερα να εφευγε.
Ειμαι βεβαιος οτι την ιδια αποψη εχει η συντριπτικη πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων,το ιδιο και εσυ goran.
Θα γραψω το εξης.
Του εχω σουρει πολλα κατα καιρους,σε διαφορες περιοδους της θητειας του.
Οτι εχει προαναγγειλει ομως ρε παλικαρια αργα η γρηγορα το υλοποιει,ποσοι τετοιοι υπαρχουν στη χωρα σε ολους τους τομεις; Σε λιγο κλεινω τα 40 και αν εχω ζησει κανα δυο ζητημα ειναι.
Αυτος ο τυπος καθαρισε βρωμια αιωνα ολοκληρου,στο αγωνιστικο το μονο που μενει ειναι να βρει εναν ανθρωπο για τον παγκο που να ταιριαξει μαζι του,θα γινει και αυτο.
Αν θεωρεις οτι καποιοι απο μεσα φρεναρουν την ομαδα τι να σου πω δεν ξερω,θεωρω οτι ολοι προσπαθουν για το καλο του ΠΑΟΚ,δε πιστευω οτι υπαρχουν δολιοφθορεις,αν κανουν καλα τη δουλεια τους η οχι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο και δεν θα το κρινω εγω.
Το σκεφτηκα πολυ καλα πλεον και ειμαι σιγουρος,ο ανθρωπος αυτος ειναι ευλογια για τον συλλογο και με αυτον μονο καλα θα βλεπουμε.
Ναι το γραφω εγω που το καλοκαιρι εγραψα πανω στην απογοητευση μου οτι ισως ηταν καλυτερα να εφευγε.
Ειμαι βεβαιος οτι την ιδια αποψη εχει η συντριπτικη πλειοψηφια των ΠΑΟΚτσηδων,το ιδιο και εσυ goran.