Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Την ίδια σεζόν, δεν νομίζω ότι το έχουμε κάνει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

cellophan έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
vs40 έγραψε:Φαντάσου. Αυτοί παίζουν /ευρώπη και κάνανε Χ με Μίλαν εκτός έδρας. Εμείς αποκλειστήκαμε από ένα χωριό, και έχοντας τριπλάσιο μπάτζετ από Αεκ δεν παίζουμε καλύτερη μπάλα και έχουμε περίπου ίσους βαθμούς με πιο εύκολο πρόγραμμα. Αν αυτοί γκρινιάζουν, εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλ? Με τη λογική σου ακόμη Στανόγιεβιτς θα είχαμε. Βασικά και εγώ να ήμουν, προπονητής στον ΠΑΟΚ για 20 χρόνια θα έμενα με τη λογική σου Εορτοπόλ, και ας είχα την ομάδα στη β' εθνική. Καλή η στήριξη, ρε αλάνι, αλλά μην πάμε στην υπερβολή.

Υγ: Μακάρι να τον διώξουν τον Μανόλο
Το χωριο αυτη τη μιλαν την παταει..:lol::lol:
Στεγνά.
Αυτήν την στιγμή ανετότατα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Θα πανυγηρισεις πάντως το πρωτάθλημα έτσι; θα είναι και αυτός τι να κάνουμε.... Ο Χιμένεθ θα είναι Ισπανία

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ ειμαι. Παλι εχασες την ροη της συζητησης. Δεν θα παρουμε πρωταθλημα ομως με αυτον. Σημειωσε μερα που στο ειπα.
Θα το πάρουμε να είσαι σίγουρος, εμένα δεν με νοιάζει ποιος θα είναι στον πάγκο πρωτάθλημα θέλω στον πάγκο πάντως θα είναι αυτος.... Σημείωσε το πότε στο είπα..... Τα λέμε στους πανυγηρισμους στον Λευκό..... Είμαι σίγουρος ότι τότε θα λες ότι πήραμε πρωτάθλημα χωρίς προπονητή λόγω της ποιότητας των παικτών..... :) :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μεταξύ μας πάντως ο Ατρόμητος δεν ήταν καλός χτες.Ηταν νευρικός στην άμυνα ,διώχνοντας την μπάλα συνήθως όπου πάει και στην επίθεση αν εξαιρέσεις τον Ουαρντα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο οι υπόλοιποι ότι ναναι.Εχω δει πολύ καλύτερες εμφανίσεις μικρών ομάδων σε τέτοια παιχνίδια.Ηταν απλά τυχερός να βγάλει γκολ στην μόνη ίσως τελική στο τέρμα την ώρα που η κουλα απειλούσε και εκείνη με νευρικό τρόπο αν και στην περίπτωση της αυτό είναι το παιχνίδι της,ενθουσιασμός,ένταση,ενέργεια παίρνω την μπάλα και χωρίς σκέψη πάω να βάλω γκολ.Καπως έτσι δεν δίνω σε κανέναν από τους 2 πιθανότητες για κάποια διάκριση.Δυστυχως ο γαύρος είναι η μόνη ομάδα που με τα γνωστά θεμιτά και αθέμιτα μέσα έχει χτίσει κάποιου είδους χαρακτήρα και αυτή τη στιγμή αν έπρεπε να δώσω ποσοστά θα έδινα 50 στον γαύρο,30 σε εμάς και ένα 20 στην κουλα για κατάκτηση και ίσως είμαι και αισιόδοξος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Για τον ατρομητο καλος ειναι.για τον ΠΑΟΚ οχι.
Να μην ξεχνιομαστε.
Ας πάρουμε πρώτα τις δύο εκτός έδρας νίκες του Ατρόμητου σε γαύρο και κούλα και μετά να μιλήσουμε για Ατρόμητο
Απομονωσες αυτο που ειπα και εβγαλες αλλο νοημα...

Εγω ειπα οτι αυτοι που λενε:"πως παιρνει ο ατρομητος διπλο και εμεις χανουμε με κατεβασμενα χερια" ειναι οι ιδιοι που οταν πηρες π.χ το σκονδρα ελεγαν"καλος για τον ατρομητο αλλα για ΠΑΟΚ δεν κανει"

Και θα μιλαμε οποτε θελουμε για τη χαλκηδονα κ.Αποστολη...:lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ο Ατρόμητος δεν έκανε καλό ματς χτες, παρόλα αυτά όμως, ήταν φανερά η ομάδα
που προσπαθούσε τουλάχιστον να υπηρετήσει κάποιο σχέδιο, με αρχή μέση και τέλος.
Επιπρόσθετα δε, μου φάνηκε ότι οι παίχτες του, πιστεύουν σ αυτό το σχέδιο.
Με τον γαύρο, που είχα δει πιο λίγο, έπαιξε πολύ καλύτερα.
Επίσης χτες, ο προπονητής του, τον βοήθησε με τις αλλαγές του, δεν τον χαντάκωσε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο γαύρος παίζει στην κόψη του ξυραφιού. Έχουν μάθει να καθαρίζουν το πέτσινο από Οκτώβριο-Νοέμβριο και ιδρώνουν.

Με ένα κλαρινάκι από τη ζέλα, θα δεις πως θα αρχίσουν τα όργανα πάλι. Και έχουν και το ΤΣ.Λ. όπου τα Ορκ θα γκρινιάζουν παρόλο τον όμιλο που παίζουν.

Φέτος είναι τόσο μεγάλη ευκαιρία σαν να έχουν ευθυγραμμιστεί πλανήτες ένα πράγμα και εμείς τους κλωτσάμε να ξαναβγουν από τη θέση τους.

ΥΓ. Ο γαύρος μην ξεχνάτε οτι έπαιζε χωρίς 4-5 "βασικούς" του. Από την άλλη, όσο εμείς δεν έχουμε μάθει στον πρωταθλητισμό, έτσι και αυτοί δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται κρίσεις και αποτυχίες.

ΥΓ2. Μπράβο και σε Τρίπολη και Ατρόμητο και γενικά σε όλες τις ομάδες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δίνουν χρώμα στο πρωτάθλημα και δεν είναι δεκανίκια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sick Bastard έγραψε:Ο Ατρόμητος δεν έκανε καλό ματς χτες, παρόλα αυτά όμως, ήταν φανερά η ομάδα
που προσπαθούσε τουλάχιστον να υπηρετήσει κάποιο σχέδιο, με αρχή μέση και τέλος.
Επιπρόσθετα δε, μου φάνηκε ότι οι παίχτες του, πιστεύουν σ αυτό το σχέδιο.
Με τον γαύρο, που είχα δει πιο λίγο, έπαιξε πολύ καλύτερα.
Επίσης χτες, ο προπονητής του, τον βοήθησε με τις αλλαγές του, δεν τον χαντάκωσε.
Ακριβώς. Η διαφορά είναι στην ομαδικότητα που βγάζει η ομάδα. Εμείς δεν είμαστε 11άδα άλλα σύνολο 11 (ατομικών) παικτών. Είναι ηλίου φαεινότερο τις πταίει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bane1980 έγραψε:ΥΓ. Ο γαύρος μην ξεχνάτε οτι έπαιζε χωρίς 4-5 "βασικούς" του. Από την άλλη, όσο εμείς δεν έχουμε μάθει στον πρωταθλητισμό, έτσι και αυτοί δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται κρίσεις και αποτυχίες.
Μόνον ο Seba θα μπορούσε να προσθέσει κάτι, στη θέση του Ανδρούτσου, αλλά κι αυτό είναι υπό συζήτηση. Δεν θεωρώ ότι Εμενίκε ή Μπεν είναι καλύτεροι του Ανσαριφάρντ. Για τα ακραία μπακ (Φιγκέιρας, Milic) ούτε λόγος. Αυτοί που έπαιζαν ήταν καλύτεροι. Ίσως ο Gillet, αλλά για την SL δεν νομίζω ότι θα προσφέρει περισσότερα από τον Ρομαό.
Αυτός που για μένα είναι λίγο καλύτερος είναι ο Σιώπης, αλλά τον έδωσε δανεικό στον Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ενταξει οποιος ειδε το χτεσινο ματς, μη τρελαθουμε κιολας, δεν ηταν καλος ο ατρομητος
ολος πισω, τελικες δεν εκανε
και η κουλα εχασε και φασεις, εκανε ευκαιριες
πολυ καλο αποτελεσμα και για μας
αλλα τον ΠΑΟΚ τον προτιμω να παιζει στα ισα, οπως επαιξε μεσα στο γκευ, παρα ταμπουρωμενος με διπλες γραμμες αμυνες και μπροστα αμα λαχει κανω και 1-2 τελικες..
απο τα πλεον ανταγωνιστικα πρωταθληματα παντως ολων των τελευταιων ετων
τιποτα δεν ειναι τυχαιο λογω επο, κεδ
μακαρι να βελτιωθει κι αλλο η διαιτησια, μπραβο στον χτεσινο ρεφ που δε μασησε στις προκλητικες αλλεπαλληλες βουτιες των παιχτων της κουλας
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Η Αίγυπτος προκρίθηκε πρώτη φορά σε Μουντιάλ μετά το 1990. Ξόρκισαν το φάντασμα των αδερφών Χασάν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άραγε μόνο εγώ την βλέπω να ρχεται στο κούλα - Π.Α.Ο.Κ. την 5η μονομαχία μεταξύ Βλάντο - Λουτσέσκου? :shock:
Για να δούμε τι θα δούμε... :roll:

Υ.Γ. Sourme, τίποτα απ αυτά που γράφω δεν είναι απόλυτο...Άποψη μου είναι, οπότε μπορεί να ναι και λάθος φυσικά... ;)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Άραγε μόνο εγώ την βλέπω να ρχεται στο κούλα - Π.Α.Ο.Κ. την 5η μονομαχία μεταξύ Βλάντο - Λουτσέσκου? :shock:
Για να δούμε τι θα δούμε... :roll:

Υ.Γ. Sourme, τίποτα απ αυτά που γράφω δεν είναι απόλυτο...Άποψη μου είναι, οπότε μπορεί να ναι και λάθος φυσικά... ;)
Ο μόνος προπονητής που νίκησε ο Λουτσος εκτός έδρας είναι ο Βλάντο στο κύπελλο! ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Για τον ατρομητο καλος ειναι.για τον ΠΑΟΚ οχι.
Να μην ξεχνιομαστε.
Ας πάρουμε πρώτα τις δύο εκτός έδρας νίκες του Ατρόμητου σε γαύρο και κούλα και μετά να μιλήσουμε για Ατρόμητο
Νομιζω ειρωνικα το.ειπε επειδη εχουμε την ταση να υποβαθμιζουμε οποιον.δεν.παιζει σε.μας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν το ειπα ειρωνικα.ειπα αυτο που συμβαινει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”