Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Να πουμε και ενα μπραβο στον διαιτητη που δεν εχει ψαρωσει σε τουλαχιστον 3-4 βουτιες των παικτων της κουλας.
- hasio_john
Να φέρουμε ειδικούς ψυχολόγους και μια στρατιά από γκέισες ώστε οι πρώτοι να κάνουν ψυχανάλυση και στήριξη στα κλωνάρια μας ώστε να τους φύγει η πίεση. Βρε τα καημένα! Και οι δεύτερες να ψυχαγωγούν τα παλικάρια μας για τον ίδιο ακριβώς λόγο, να .... αποσυμπιεστούν λιγάκι!DimitrisS έγραψε:......Οτι ο χ ατρομητος δεν εχει την ιδια πιεση με μας οταν παει οακα και τηγανι για να χεστει.............
Φίλε Δημήτρη, δώσε μου εμένα τα φράγκα που παίρνουν, βάλε μου την φανέλα του ΠΑΟΚ που θα είναι σα να μου φοράς την πανοπλία του Ξέρξη και σου ορκίζομαι ότι θα γαμώ με πίεση όποιον βλέπω μπροστά μου!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 23 Οκτ 2017, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Sick Bastard
Ας τελειώσει πρώτα το ματς.joshua έγραψε:Να πουμε και ενα μπραβο στον διαιτητη που δεν εχει ψαρωσει σε τουλαχιστον 3-4 βουτιες των παικτων της κουλας.

Άριστος ο διαιτητής σήμερα,δεν έχει χάσει ούτε φάση.
Αν το γήπεδο είχε κόσμο μέχρι και δύο πέναλτι από τις γύρω στις πέντε βουτιές των παιχτών της ΑΕΚ θα είχε δώσει.
Αν το γήπεδο είχε κόσμο μέχρι και δύο πέναλτι από τις γύρω στις πέντε βουτιές των παιχτών της ΑΕΚ θα είχε δώσει.
- Sick Bastard
Είναι πολύ πιο εύκολο να κλέψεις ένα παιχνίδι από το να το πάρεις στα ίσα. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως το κάνει τώρα ο Ατρόμητος στην αεκ θα το πάθει από καμιά Κέρκυρα ή Λάρισα. Το πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες ομάδες δεν γίνεται να παίζουν για να κλέψουν τα παιχνίδια. Πρέπει να έχουν δουλεμένο πλάνο κυριαρχίας, αλλά με ουσία. Κι αυτό στην Ελλάδα φέτος δεν το έχει καμία, ούτε εμείς. Και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δούμε κανένα πρωτάθλημα θρίλερ, με πολλούς διεκδικητές, για πάνω από ένα γύρο.
- hasio_john
Στην φάση του Μάνταλου με τον Ρισβάνη, δεν φαίνεται κανένα πέναλτι μιας και αλληλοτραβήχτηκαν!
Μπράβο στο κοράκι...
Μπράβο στο κοράκι...
Είχε δεν είχε πάλι ο γκέι θα το πάρει με χειρότερη ομάδα κάθε χρόνο
- hasio_john
Φίλε Johny999 με τα 666 ποστ
, το ζήτημα είναι πόσο θ' αντέξουν αυτές οι ομάδες!
Και άλλες χρονιές βλέπουμε κάτι παρόμοια πυροτεχνήματα, αλλά σιγά σιγά πάνε προς τα κάτω.
Ο νιόνιος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια σταθερή δύναμη, ωστόσο φέτος δεν νομίζω να συνεχιστεί η παράδοση.
Όπως και να έχει, ΜΑΚΑΡΙ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ... ΜΑΣ φυσικά πρώτους στο τέλος!
Υ.γ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και χαλάσεις την μαγική αυτή εικόνα με το νικ και τα ποστ!

Και άλλες χρονιές βλέπουμε κάτι παρόμοια πυροτεχνήματα, αλλά σιγά σιγά πάνε προς τα κάτω.
Ο νιόνιος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια σταθερή δύναμη, ωστόσο φέτος δεν νομίζω να συνεχιστεί η παράδοση.
Όπως και να έχει, ΜΑΚΑΡΙ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ... ΜΑΣ φυσικά πρώτους στο τέλος!

Υ.γ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και χαλάσεις την μαγική αυτή εικόνα με το νικ και τα ποστ!

Μλκ με τον μανιακο προπονητη θα το παιρναμε φετος κι ομως με τον ανικανο θα χασουμε τ πιο ευκολο πρωταθλημα
+++++++++++++++++++Alastor έγραψε:Μην ανησυχειται καθολου.Την στιγμη που ο Ατρομητος θα κερδιζει γαυρο και αεκ,εμεις οι επιδοξοι πρωταθλητες θα αναλυουμε τα ωφελη της χθεσινης ηττας.
Θα παρει πρωταθλημα ο Ουαρντα και θα μας....π@@ηξει ολους!

Υ.Γ. Ο Σπανος πηρε τον σωσια του για προπονητη και κανει παπαδες. Ιβαν φερε Σαλπι για κοουτς!

Υ.Γ. Ο Σπανος πηρε τον σωσια του για προπονητη και κανει παπαδες. Ιβαν φερε Σαλπι για κοουτς!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 23 Οκτ 2017, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλα μπραβο στον ατρομητο ο οποιος επαναλαμβανω θα επρεπε να εχει αλλους 2 βαθμους καθως στερηθηκε κανονικο γκολ με το τυρι.Μετα και απο αυτο, μετα λυπης μου θα προβλεψω οτι θα κανουμε δωρο το πρωταθλημα στον γαυρο.Θα πεσουμε στα βαρια φετος...