Răzvan Lucescu
- navigator11
Re: Răzvan Lucescu
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και αριθμητικά ακόμα εμείς, με τις κάκιστες επιλογές επιθετικά, είχαμε 3, ΤΡΕΙΣ, ευκαιρίες μια ανάσα από το γκολ. Την κεφαλιά του Μάτος, τη φάση με τον Βαρελα, που για δέκατα του δευτερολέπτου δεν προλαβαίνει να σκοράρει και στο τέλος τη φάση με την παρέμβαση Τζάλμα. Δεν μπορώ ρε γαμώτο την ισοπέδωση. Να δεχτώ ότι στον τομέα των αλλαγών δεν τα πήγε καθόλου καλά. Ναι, υπάρχει βάση για κουβέντα. Αλλά δε δέχομαι ότι στην προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, από πλευράς της ενδεκάδας που κατέβασε και της νοοτροπίας, που μπήκε η ομάδα στο γήπεδο, παίρνει μηδέν. Για όνομα. Ούτε εγώ τον συμπαθώ για τους λόγους μου τον Ρουμάνο. Αυτό δε με εμποδίζει όμως από το να βλέπω ότι η ομάδα είναι σε μια διαδικασία εξέλιξης. Τώρα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνον απότοκο της ατομικής ποιότητας συγκεκριμένων παιχτών, σεβαστό. Εγώ διατηρώ ως προς αυτό τις επιφυλάξεις μου. Δε γουστάρω τον Λου, έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι αυτός θα παραμείνει προπονητής μέχρι τέλους της σεζόν, τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και εύχομαι τον Μάιο να φωνάζω ρυθμικά και το δικό του όνομα στη φιέστα κατάκτησης του τίτλου.Kostas_Peraia4 έγραψε:Διαφωνώ στο ότι δεν θα γινόταν ο χαμός στο 0-0.
Δεν γίνεται ρε γαμώ την ταναπού μου,να παίζεις με αυτόν τον γάβρο και να είσαι ικανοποιημένος με το Χ.Δεν γίνεται να παίζεις μ'αυτό το χωριουδάκι και να μην ξέρεις τι να κάνεις τη μπάλα στην επίθεση.Δεν γίνεται να παίζεις με τα σιχάμετα του δημοσίου,να έχεις 2 φορές καλύτερη ομάδα απ'αυτούς και να μην τους βάλεις μέσα στα δίχτυα,ειδικά από την στιγμή που έχουν χεστεί απάνω τους και έχουν κάτσει στο δικό του μισό από το 60 και μετά.
Γι'αυτό το λέω.Δεν κρατάω το σκορ.Παίξε μπάλα και χάσε και 3-0.Να έχεις όμως την ευκαιρίες σου,να παίξεις τη μπαλάρα σου,να τρίβουν τα μάτια τους κι αυτοί και εμείς.
Βρε αίντε στο καλό πασά μου.Αίντε μπας και συνέλθουμε
- Notorious4
Εγώ επιμένω πως ο κύριος υπεύθυνος δεν είναι ο Λουτσεσκού που ομολογουμένως δεν είναι προπονητής επιπέδου ΠΑΟΚ.Αν δεν τραβάνε οι Βιειρίνια Μακ Καντουρί που έφερες (και υποτίθεται μαζί με τον Πρίγιο θα ήταν φωτιά) δεν κάνουν δουλειά τότε πως σου φταίει πρώτα ο προπονητής;
Και τον Λουτσέσκου κάποιος τον έφερε. Και τα έκανε όλα ταναπού για να τον φέρει. Δεν μπήκε από μόνος του ο Λουτσέσκου προπονητής στον ΠΑΟΚ.
ρε ανθρωπε μου εχεις τετοια 4αδα στα πλαγια κ δεν δουλευεις καθολου το οβερλαπ να γινει χαμος;;;;;ειμαστε σοβαροι;;;
- Kostas_Peraia4
Σε οργανωμένες επιθέσεις είμασταν κάκιστοι από το πρώτο 30λεπτό και μετά.Εγώ εκεί κολλάωnavigator11 έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι και αριθμητικά ακόμα εμείς, με τις κάκιστες επιλογές επιθετικά, είχαμε 3, ΤΡΕΙΣ, ευκαιρίες μια ανάσα από το γκολ. Την κεφαλιά του Μάτος, τη φάση με τον Βαρελα, που για δέκατα του δευτερολέπτου δεν προλαβαίνει να σκοράρει και στο τέλος τη φάση με την παρέμβαση Τζάλμα. Δεν μπορώ ρε γαμώτο την ισοπέδωση. Να δεχτώ ότι στον τομέα των αλλαγών δεν τα πήγε καθόλου καλά. Ναι, υπάρχει βάση για κουβέντα. Αλλά δε δέχομαι ότι στην προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, από πλευράς της ενδεκάδας που κατέβασε και της νοοτροπίας, που μπήκε η ομάδα στο γήπεδο, παίρνει μηδέν. Για όνομα. Ούτε εγώ τον συμπαθώ για τους λόγους μου τον Ρουμάνο. Αυτό δε με εμποδίζει όμως από το να βλέπω ότι η ομάδα είναι σε μια διαδικασία εξέλιξης. Τώρα, αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό είναι μόνον απότοκο της ατομικής ποιότητας συγκεκριμένων παιχτών, σεβαστό. Εγώ διατηρώ ως προς αυτό τις επιφυλάξεις μου. Δε γουστάρω τον Λου, έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι αυτός θα παραμείνει προπονητής μέχρι τέλους της σεζόν, τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις και εύχομαι τον Μάιο να φωνάζω ρυθμικά και το δικό του όνομα στη φιέστα κατάκτησης του τίτλου.Kostas_Peraia4 έγραψε:Διαφωνώ στο ότι δεν θα γινόταν ο χαμός στο 0-0.
Δεν γίνεται ρε γαμώ την ταναπού μου,να παίζεις με αυτόν τον γάβρο και να είσαι ικανοποιημένος με το Χ.Δεν γίνεται να παίζεις μ'αυτό το χωριουδάκι και να μην ξέρεις τι να κάνεις τη μπάλα στην επίθεση.Δεν γίνεται να παίζεις με τα σιχάμετα του δημοσίου,να έχεις 2 φορές καλύτερη ομάδα απ'αυτούς και να μην τους βάλεις μέσα στα δίχτυα,ειδικά από την στιγμή που έχουν χεστεί απάνω τους και έχουν κάτσει στο δικό του μισό από το 60 και μετά.
Γι'αυτό το λέω.Δεν κρατάω το σκορ.Παίξε μπάλα και χάσε και 3-0.Να έχεις όμως την ευκαιρίες σου,να παίξεις τη μπαλάρα σου,να τρίβουν τα μάτια τους κι αυτοί και εμείς.
Βρε αίντε στο καλό πασά μου.Αίντε μπας και συνέλθουμε
- PaokPatraG4
Απο χτες κρατιεμαι γιατί μαλλον με αυτά που έπρεπε να γράψω θα ήμουν αυτοεξόριστος κάπου στα νησιά του Πάσχα....Δεν με νοιάζει εάν φταις εσύ ή οι ποδοσφαιριστές περισσότερο....Έκανες 2 λάθη ασυγχώρητα για εμένα και για αυτό όσο πιο γρήγορα φύγεις τόσο το καλύτερο και για εσένα και για εμάς....Άφησες εκτός αγώνα τον κατά τεκμήριο πιο φορμαρισμένο παίχτη σου και εκτός αποστολής το μοναδικό ίσως εξτρέμ που υπάρχει στην ομάδα και θα είχε για πλάκα κάτι κουτρηδες και ομαρηδες....

- desperando
- Επικοινωνία:
Το παραπάνω ποστ είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να φέρει μεγάλο και ικανό προπονητή που θα παίρνει το 100% από τους παίκτες του. Σε διαφορετική περίπτωση στο τέλος της σεζόν θα βγάλουμε τους μισούς παίκτες άχρηστους και υπερκοστολογημενουςrouki έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ κι εγώ της ίδιας γνώμης είμαι.
Είναι αυτή όμως συμπεριφορά παιχτών, που αμείβονται με 800 χιλ. και πάνω;
Πάρτε τον Ελ Καντουρί, τον Μαουρίτσιο, τον Μακ, τον Βιερίνια, τον Κάμπος, ακόμη και τον Πρίγιοβιτς, που τον εξαφάνισε ένας Σισσέ τριτοκλασσάτος μαυρούκος απο το πουθενά.
Πάρε τον άτσαλο Λέοβατς, που ακόμα δεν έμαθε να κάνει σέντρες και να μη κάνει αβίαστα και άτσαλα φάουλ.
Τι να λέμε τώρα...
Πόσο καιρό είναι τώρα αυτοί στην ομάδα;
Να σκάζουν κι αυτοί μετά απο 60 λεπτά, σαν να έσκαβαν όλη την μέρα;
Να μή βγάζουν αυτή την θέληση και τον εγωισμό να νικήσουν;
Ανδρούτσο και Κούτρη, κάποιον Ένγκελς βαρύ κι ασήκωτο και κάποιον Σισσέ απο τα τρίτα της Γαλλίας είχαν απέναντί τους.
Ξεσκίστηκαν για να πάρουν το παιχνίδι;
Και βλέπεις και τον Σάκχωφ να παρατηρεί την μπάλα να βγαίνει έξω και να μήν κάνει τίποτα...
Τετατέτ έβγαινε.
Ο Λουτσέσκου φταίει και ο κάθε Λουτσέσκου.
- desperando
- Επικοινωνία:
Και αυτό είναι ένα δεύτερο μύνημα για το τι θα επακολουθήσει στους παίκτες επειδή δεν υπάρχει προπονητής να κάνει τις ένδεκα μονάδες ισχυρή γροθιά.buffalobill4 έγραψε:Χωρις φαση κ με μόλις μια υποψια φασης του γαβρου φαγαμε γκολ γιατι ο σαμπρανο την ειδε χορευτης ζειμπεκικου αλλα φταιει ο λουτσεσκου.
Ο καντουρι στο πρωτο μερος ηταν παντού αλλα Όταν στο β περιπατει σαν τον τζονι γουοκερ φταιει ο λουτσεσκου.
Ο μαουρισιο κουραστηκε μετα το 45 και τον εφαγε ο οφοε που ειχε ματς την τεταρτη ως σεντερ φορστο καμπ νου αλλα φταιει ο λουτσεσκου.
Ο πριγιοβιτς δεν πήρε μια εναερια μονομαχια, ο ρει αναγκαζοταν να κανει πασες στα σεντερ μπακ με οποιο ρισκο συνεπαγεται αυτο αλλα παλι φταιει ο λουτσεσκου.
Ο βιερινια δεν περασε μια φορα εναν αντιπαλο και οι ματος μακ δεν κανανε συνεργασιες με αντιπαλους κουρτη ανδρουτσο αλλα φταιει ο λουτσεσκου.
Τα μονα σημεια που για μενα ειχε λαθος χθες ο ρουμάνος ηταν οι αλλαγες του. Οι παικτες πρεπει να σταθούν στο υψος των περιστασεων αλλα και των παχυλων τους συμβολαιων, να βαλουν το κεφαλι κατω και να ανατρέψουν τα μεχρι τωρα ασχημα δεδομενα. Δεν ειναι αμοιροι ευθυνων οπψς δεν είναι ουτε ο προπονητης ούτε η διοικηση
Μάλλον τα παικτακια που έχουμε θα φταίνε, αποκλείεται να φταίει ο υπερεπιτυχημενος προπονηταρα μας
τα λογια αυτα ειναι ξενου προπονητου της σουπερλιγκας πριν μια εβδομαδα.. οταν τον ρωρησα αν βλεπει τον ΠΑΟΚ για πρωταθλημα...''great players ,great fans,great president but small coach...'' τα ειπε ολα...
Επειδη παντως και εγω τρεμω στην ιδεα του τι μπορει να φερουν στην θεση του ισως ειναι καλυτερα να περιμενουμε το καλοκαιρι μην τυχον και υπαρχει ελπιδα να επιστρεψει ο Σαντος μετα το μουντιαλ.
Αυτό το σενάριο πάντως άκουγετε λουτσεσκου φέτος και του χρόνου Σάντος..... Έτσι και αλλιώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ίσα ίσα θα κάνει μεγάλο κακό η αλλαγή προπονητή στην διάρκεια της χρονιάς .....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir έγραψε:τα λογια αυτα ειναι ξενου προπονητου της σουπερλιγκας πριν μια εβδομαδα.. οταν τον ρωρησα αν βλεπει τον ΠΑΟΚ για πρωταθλημα...''great players ,great fans,great president but small coach...'' τα ειπε ολα...
Προπονηταρα να υποθέσω αυτός ετσι;
+1926Demir έγραψε:τα λογια αυτα ειναι ξενου προπονητου της σουπερλιγκας πριν μια εβδομαδα.. οταν τον ρωρησα αν βλεπει τον ΠΑΟΚ για πρωταθλημα...''great players ,great fans,great president but small coach...'' τα ειπε ολα...
Αυτό πάλι τώρα... προπονητής με ημερομηνία λήξης που την ξέρει από το νοέμβρη...=> άλλη μια χαμένη χρονια!!eorptol1 έγραψε:Αυτό το σενάριο πάντως άκουγετε λουτσεσκου φέτος και του χρόνου Σάντος..... Έτσι και αλλιώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ίσα ίσα θα κάνει μεγάλο κακό η αλλαγή προπονητή στην διάρκεια της χρονιάς .....