28.Evgen Shakhov

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ανεφερες λιγο παραπανω...
το γκολ...

Αν ψαξω να βρω μια λογικη για χθες ειναι οτι εβλεπε τα πολλα στημενα και τα κορνερ και πονταρε στο σακχοφ.
Ειπα αν ψαξω.αλλη λογικη δεν υπηρχε.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δεν υπάρχει λογική ειδικά στο χρονικό σημείο που έγινε η αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παραμένεις κάτω του μετρίου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σήμερα έδειξες, σε πολλές ψευτοφίρμες-ψευτοπριμαντόνες, τι ακριβώς σημαίνει επαγγελματική ποδοσφαιρική νοοτροπία, οπότε σε συγχαίρω και σ ευχαριστώ γι αυτό κι ας μην είσαι top class παίχτης, αλλά απλά χρήσιμος... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελπίζω, αν παίξει στην θέση του Μαουρίσιο, να δείξει και ποδοσφαιρικό εγωισμό και να τον αντικαταστήσει επάξια, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι περισσότερο από μια κλάση κατώτερος του, όπως πιστεύουν πολλοί πλέον εδώ μέσα...

Ευγένιε, άσε τις ευγένειες, βάρα κι εσύ στο ψαχνό, όπως ο Σιμόες κι ο Γιόχανσον και μην μασάς τίποτα μαγκάκο...
Απ την δική σου απόδοση θα εξαρτηθούν πολλά στον αγώνα της Κυριακής...Ετοιμάσου-ατσαλώσου ψυχολογικά!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το νου σου ψηλέ...
Metatron

Δημοσίευση από Metatron »

Αν όντως παίξεις και αντικαταστήσεις τον Mauricio σε θέλω δυναμικό και καλή εμφάνιση ψηλέ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λογικα θα θα παρει θεση βασικου και λογω υψους και λογω δυναμης που υπερτερει του κανιας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω πως αν παιξει ο Σαχοφ στο 8 βαλτε τα σπιτια σας στον ασσο.1000000 φορες να παιξει δεκαρι αυτος και 8ρι ο Ελ Καντουρι.Βρειτε μου ΕΝΑ περσινο παιχνιδι υψηλης εντασης και μαλιστα εκτος εδρας που επαιξε ο Ουκρανος στο 8 και κερδισαμε την μαχη του κεντρου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θεέ μου, φύλαξέ μας! Έρχεται ο Ευγένιος με το μπόι του να κατατροπώσει τους αντιπάλους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εντάξει η τελευταία νίκη επί της ΑΕΚ στην Αθήνα είναι επί μπολονι, μάλλον ο σαχοφ θα φταίει για αυτό.

Όσο για τους τζογαδόρους,με ή χωρίς σαχοφ το ματς γέρνει προς τον άσσο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απο Ρουμανο σε Ρουμανο λεω εγω,ισως και να ηρθε η ωρα να μας δωσει η τυχη οσα μας στερησε φετος.
Εχω την αισθηση οτι την Κυριακη θα παρουμε αποτελεσμα που η εικονα του παιχνιδιου δεν θα δικαιολογει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o sakhov μπορει να αποδωσει μονο σε 4-3-3 με ενα 6αρι και 8 αρια.. οποτε παιζουμε με 2 χαφ και ενα 10αρι χανουμε το κεντρο απο τον καθε απιθανο.. απειρα τα παραδειγματα .. ειναι ποδοσφαιρικο εγκλημα να τον βαλεις δυαδα με τσιμιροτ... μονο αν παιξουμε με 3 τσιμι-κανιας-σακοφ....
αν μπει με τσιμι-σακοφ και ελ καντουρι τοτε σφιξαμε.... μακαρι να φωτισει ο θεος τον ρουμανο...
και περσι στο 3μπαλο με τσιμι-σακοφ ειχαμε παει και το κεντρο μας το πηρανε για πλακα...
οπως και να εχει μακαρι να παρουμε αποτελεσμα...η αεκ δεν ειναι φοβητρο ,ειδικα χωρις τον ηγετη της,που εκανε τα παντα ..ολη η αεκ τον μανταλο εψαχνε να κανει παιχνιδι.. να δουμε και τι απωλειες θα εχει αυριο στο γιουροπα ,γιατι καθε ματς χανει 1 με 2 παικτες.. μακαρι να βγαλει κανα θεματακι ο λαζαρος η ο σιμοες...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Απο Ρουμανο σε Ρουμανο λεω εγω,ισως και να ηρθε η ωρα να μας δωσει η τυχη οσα μας στερησε φετος.
Εχω την αισθηση οτι την Κυριακη θα παρουμε αποτελεσμα που η εικονα του παιχνιδιου δεν θα δικαιολογει.
Κι εγω πιστευω οτι καποια στιγμη θα κουραστει το χερι του απο πανω να μας ριχνει σφαλιαρες και θα παρουμε κανα κουφο αποτελεσμα. Μακαρι να ναι στο επομενο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τουλαχιστον βρηκαμε απο τωρα ποιος θα φταιει, πλην του κοουτς εννοειται, σε περιπτωση στραβου αποτελεσματος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”