Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Maniaq@Deepwood

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Πάντως ρε παιδιά ,πολύ ασχολείστε με τους αριθμούς και πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε την αλήθεια στο ποδόσφαιρο,έχω παίξει παιχνίδια σε καλό επίπεδο που αντί να κερδίσω με 20-0 να τα χάνω 1-4 και να κερδίζω παιχνίδι με ταμπούρι στην μικρή περιοχή με 0-1 με 2 σουτ από το κέντρο ,όπου υπάρχει η ανθρώπινη παρεμβολή και επιλογή οι αριθμοί είναι άχρηστοι.Σίγουρα με άλλες επιλογές μπορεί να κερδίζαμε ,μπορεί και να χάναμε με 5-0 .Απλά αυτό που παρουσιάστηκε ήταν παντελώς ανέτοιμο και χωρίς ακριβές ποδοσφαιρικό πλάνο.Συμπέρασμα 0 (μηδέν) η βαθμολογία του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Με νοοτροπία Ξάνθης πρωτάθλημα δεν παίρνεις ούτε που να γυρίσει ο ήλιος ανάποδα.

Ο Λουτσέσκου απέδειξε εκ του πρακταίου πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί το καράβι.

Όσο νωρίτερα το καταλάβουν εκεί στην ΠΑΕ,τόσο το καλύτερο για την ομάδα.Αρκεί να μην φέρουν πάλι κανέναν από την Β' Κίνας και από τις Ξάνθες
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

...το να χάνεις απο αυτόν τον γαύρο είναι τεράστιο επίτευγμα κόουτς. :redcard:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μπορει μετα να φερουν κανεναν που εκανε πρωταθλητισμο στη γ γερμανιας.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Νομίζω, εάν βάζαμε ένα τούβλο στον πάγκο, αντί για εσένα, θα κερδίζαμε χαλαρά τον πεθαμένο γαύρο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:Σικ , έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες για πρωτάθλημα. Καμία σχέση όπως το παρουσιάζεις.

Επίσης στο ροστερ είμαστε καλύτεροι στα χαρτιά. Μέχρι στιγμής εγώ βλέπω περιπατητές και χομπίστες που σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογούν τα βιογραφικά τους. Πολύ δίκαιη η βαθμολογία ως τώρα και εντελώς πλασματική από το μάλλον εύκολο πρόγραμμα που είχαμε.

Φοβάμαι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά , στις επόμενες 5 αγωνιστικές θα είμαστε 5+ πόντους από το πρώτο.
ε όχι ρε συ, δεν μπορεί να ήμαστε τόσο χαλιά.
Κι άντε πες, εμεις έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες για πρωτάθλημα.
Ποιός έχει δείξει ότι έχει περισσότερες;
Δέχομαι ότι το ρόστερ παίζει χειρότερα της -έστω και-θεωρητικής αξίας του.
Αλλά πόσο αυτό θα συνεχιστεί και μάλιστα με τον ίδιο προπονητή.
σικ δεν είμαστε τόσο χάλια , αλλά είμαστε άσχημα λόγω προγράμματος. Και κατά τη δική μου εκτίμηση , λόγω αργοπορίας το καλοκαίρι και φανέλας δε μπορούμε να θεωρηθούμε φαβορί για τίτλο. Περισσότερες έχει η κούλα γιατί το έχει πάρει πιο ζεστά σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερες έχει πλέον κι ο γκει γιατί χτες είχε πολλές ελλείψεις κι όμως έβαλε 3 βαθμούς στο σακούλι. Άρα , λίγο ή πολύ , θεωρώ ότι έχουν λίγες παραπάνω πιθανότητες. Και να σου πω , με βάση όσα βλέπω από τις μεταγραφές τρέμω μη βγουν παλτά αυτοί που μας έκαναν να πανηγυρίζουμε τελευταία μέρα των μεταγραφών. Καλά το πάνε , ο ένας πιο χώμα από τον άλλον πλην του γίγαντα Ζαμπράνο.

Μέσα στο παιχνίδι είμαστε , λόγω της πολύ καλής μεσοαμυντικής γραμμής και οργάνωσης , αλλά από μειονεκτική θέση για μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 23 Οκτ 2017, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το καραβι αυτο κωστα μπορει να ειναι φτιαγμενο από το καλυτερο ξυλο (δεν ξερω το καλυτερο σιγουρα αλλα μαλλον το ακριβότερο) αλλα αν αυτό το ξυλο δεν κολλησει μεταξύ του τρύπες θα χει και θα βουλιάζει. Τον πιο εμπειρο καπετανιο να φερεις, οσο το καραβι αυτο θα εχει τρύπες κ δεν θα είναι ομοιογενες στον πατο θα το παει.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χθες θα μπορούσε να μην μπει η στραβοκλωτσιά και να λήξει το ματσάκι 0-0 σβηστά.
Δε θα γινότανε ο χαμός που γίνεται τώρα, σίγουρα.
Το θέμα είναι ότι θα πήγαινες πάλι να παίξεις εκτός στα χωριά και θα μαζεύεις βαθμό το βαθμό με χινάρια και με 0 ενεργητικό.
Υπάρχει πρόβλημα. Και 0-0 να έληγε, που θα ήταν το δίκαιο, το πρόβλημα δε θα εξαφανιζόταν. Όπως έπαιξες χθες με τις επελάσεις του Μάτος, έπαιξες και με τον Απόλλωνα που ήταν για 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Παρόμοια ανυπαρξία και στη Λάρισα και στη Λεβαδιά. 1 γκολ έχουμε βάλει κόντρα στα 3 μεγαθήρια αυτά και κανένα στον γαύρο που έχει φάει 10 γκολ.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μη περιμένε να αλλάξει ο προπονητής φέτος, ειδικά μετά την Ανακοίνωση της Θύρας 4 τον Αύγουστο για τον Σαββίδη που μπλέκεται συνεχώς στο αγωνιστικό. Καλώς ή κακώς, εκτός αν αρχίσουν οι απανωτές ήττες, ο Λουτσέσκου θα πάρει χρόνο και θα βγάλει τη χρονιά. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Να πω την αλήθεια, ομοιογένεια δεν περίμενα σε αυτό το σημείο.

Αυτό που περίμενα από μία ομάδα με μόνο μία αγωνιστική υποχρέωση την εβδομάδα και πληθώρα καλών παικτών, ήταν φρεσκάδα και τρέξιμο. Το χθεσινό παιχνίδι δεν το είδα, αλλά από ότι λέτε δεν φανήκαμε καλύτεροι από τον γάβρο σε αυτόν τον τομέα.

Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν βλέπω τους παίκτες να έχουν διάθεση να σκοτώσουν τον αντίπαλο. Την ποιότητα το έχουν. Το γιατί δεν γίνεται αυτό, δεν το ξέρω και πραγματικά με λυπεί.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Και κατι ακομα. Εγω απο χθες δεν ειμαι ευχαριστημενος ομως δεν λεω και να πεταχτουν ολοι στην πυρα.

Αν καποιοι εχετε βγαλει το πορισμα για τον προπονητη οτι δεν κανει περιμενω να ακούσω κ το πορισμα για τους παιχτες που φέραμε επισης. Χωρις περιστροφές χωρίς "να δεν ειναι ετοιμος ακομα". Ο προπονητης κ οι παικτες στο ιδιο μετεριζι είναι και ο ενας φτιαχνει τον αλλον.

Απο μενα λοιπον, συνεχιζουμε χωρις αυτοκαταστροφικες τασεις, με στηριξη εκτος, περιμενουμε να ανοιξει και η τουμπα για να παμε γις το απολυτο εντός και παμε δυνατα νσ το διεκδικήσουμε κ να το παρουμε αν το αξίζουμε
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Διαφωνώ στο ότι δεν θα γινόταν ο χαμός στο 0-0.

Δεν γίνεται ρε γαμώ την ταναπού μου,να παίζεις με αυτόν τον γάβρο και να είσαι ικανοποιημένος με το Χ.Δεν γίνεται να παίζεις μ'αυτό το χωριουδάκι και να μην ξέρεις τι να κάνεις τη μπάλα στην επίθεση.Δεν γίνεται να παίζεις με τα σιχάμετα του δημοσίου,να έχεις 2 φορές καλύτερη ομάδα απ'αυτούς και να μην τους βάλεις μέσα στα δίχτυα,ειδικά από την στιγμή που έχουν χεστεί απάνω τους και έχουν κάτσει στο δικό του μισό από το 60 και μετά.

Γι'αυτό το λέω.Δεν κρατάω το σκορ.Παίξε μπάλα και χάσε και 3-0.Να έχεις όμως την ευκαιρίες σου,να παίξεις τη μπαλάρα σου,να τρίβουν τα μάτια τους κι αυτοί και εμείς.

Βρε αίντε στο καλό πασά μου.Αίντε μπας και συνέλθουμε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Koeman ελεύθερος ... :opaokara:

Οκ πλάκα κάνω :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πολλα ++++++++++ στον απο πανω(Κωστας περαια).

Που να ειχαμε και ευρωπας ενδιαμεσα.
Καταστρωνουμε τα πλανα μας,εδω και 1 βδομαδα για αυτο το ματς,εντελως ξεκουραστοι,αλλα απο τρεξιματα και ευκαιριες τιποτα,που επρεπε να τους βαλουμε στα διχτυα απο το τρεξιμο.
Τελος εγω εχω συμβιβαστει,οτι πρεπει να βγαλει τη σεζον (ειμαι κατα των αλλαγων ενδιαμεσα)δεν με εμπνεει σαν προπονητης,πλην ομως θα τον στηριξω,για φετος.
Ομως και Πρωταθλημα ή Νταμπλ να φερει φετος,του χρονου θα ηθελα πιο εμπειρο(ας ειναι και ο Δον κι ας ποναει το ματι μας,ισως με παικταραδες δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο),τυπου Στεφενς ,η Μπολονι ας πουμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί είναι χειρότερος του Λουτσέσκου, αναλογικά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”