7.Omar El Kaddouri
- Sick Bastard
Re: 7.Omar El Kaddouri
Δεν ξέρω πως και τι θα παίξεις στο μέλλον
και μπορώ να συγχωρήσω πολλά κιλά αμπαλίασης
αλλά το κρυφτό δεν μπορώ να το συγχωρήσω.
Βυσματικά παίζεις στην 11αδα, βυσματικά δεν βγαίνεις
δεν ξέρω το λόγο, δεν με νοιάζει, αλλά για την ώρα περισσότερο κακό κάνεις παρά καλό.
και μπορώ να συγχωρήσω πολλά κιλά αμπαλίασης
αλλά το κρυφτό δεν μπορώ να το συγχωρήσω.
Βυσματικά παίζεις στην 11αδα, βυσματικά δεν βγαίνεις
δεν ξέρω το λόγο, δεν με νοιάζει, αλλά για την ώρα περισσότερο κακό κάνεις παρά καλό.
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα κοντά στον αστράγαλο και αυτό του προξένησε αιμάτωμα.
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό του τοποθετήθηκε ειδικός επίδεσμος και οι πρώτες εκτιμήσεις τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ίσως μείνει 5-6 ημέρες εκτός.
Πάντως, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 24/10 θα περάσει από εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα κοντά στον αστράγαλο και αυτό του προξένησε αιμάτωμα.
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό του τοποθετήθηκε ειδικός επίδεσμος και οι πρώτες εκτιμήσεις τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής ίσως μείνει 5-6 ημέρες εκτός.
Πάντως, κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 24/10 θα περάσει από εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Μετά εμείς σπεύδουμε να τον βγάλουμε "αδιάφορο" και "περιπατητή" μετά τον 35', αντί να καντηλιάζουμε αυτόν που θεωρεί τον Μπίσεσβαρ τόσο κατώτερο για να τον περάσει στην θέση του στο ημίχρονο, κρατώντας τον Μαροκινό μέσα στον αγώνα τραυματία (τώρα μόλις το μαθα, που διάβασα το άρθρο) κι ενώ φαινόταν ότι δεν μπορεί άλλο!!!!
Ως πότε θα συνεχίζεται να βιάζεται η λογική στον πλανήτη Π.Α.Ο.Κ.???

- kataramenos5
Να ρωτησω λιγο ,θυμαται κανεις ο Παικτης εκανε προετοιμασια με την πρωην ομαδα του ,αντιμετωπιζε καποιο προβλημα η ηταν ετοιμος οταν ηρθε
Υγ Ρε γρηγορη ξερεις σε ποιο λεπτο τραυματιστηκε?Αν ηταν στο 70" δηλαδη?
Υγ Ρε γρηγορη ξερεις σε ποιο λεπτο τραυματιστηκε?Αν ηταν στο 70" δηλαδη?
- ΑποστόληςΑ
Salpigoal έγραψε:Αρχικα μου εβγαλε μια ξενερα στο βιντεο που τον ειδα στο γηπεδο.eorptol1 έγραψε:Δηλαδή; δεν σε αρέσει η φάτσα του; που στηρίζεις την απαισιοδοξία σου;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικα δεν πολυγουσταρω τους Αφρικανους παικτες για τον προφανη λογο του οτι ειναι ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ μεχρι το κοκκαλο. Και το εχουμε πληρωσει παμπολλες φορες ΕΙΔΙΚΑ στον ΠΑΟΚ (με αποκορυφωμα τα ξεφτιλικια του αφανα). Τα παραδειγματα απειρα: Σικαμπαλα, Ουαρντα, Τζιμπουρ, Μεγκαχεντ, Ελ Ζαρ, Σολτανι, και αλλους που σιγουρα ξεχναω...
Μπαλαδοφατσες ολοι τους....αλλα για σοβαρη ομαδα δεν κανουν ουτε για πλακα. Ουτε σε καλουπι μπαινουν, ουτε το πλανο της ομαδας μπορουν να ακολουθησουν. Εδω μεχρι και ο Σαντος με Μπακαγιοκο ειχει τρελαθει, αλλο του οτι επειδη ηταν και ειναι μεγαλος μαγκας στους παγκους, τον καταφερε και τον πηρε με το μερος του κανοντας τον να του ζητησει συγγνωμη με το 1-2 στην Ν. ΣΜυρνη...
Ξαναλεω μακαρι να κανω και λαθος και ξερω οτι το επιχειρημα μου ειναι το λιγοτερο αφελες και αβασιμο τελειως, απλα μοιραζομαι τον προβληματισμο μου που ευχομαι ολοψυχα να διαψευστει.
Επισης απ το λιγο που εψαξα δεν ειδα να εχει κανει τπτ το ιδιαιτερο στην καριερα του σε οσες ομαδες επαιξε.
Αντιθετως ειμαι πολυ αισιοδοξος για τον Βραζιλιανο που προβλεπω να ειναι τρελο μηχανακι μεσα στο γηπεδο....
Δυο μηνες μετα δεν μου εχεις αλλαξει την αρχικη μου αποψη δυστυχως.
Ο παικτης με το βαρυ συμβολαιο που θελει να παρει την ομαδα στις πλατες του, στις δυο φασεις ποιυ σου κατσανε απο αριστερα επρεπε τουλαχιστον η μια να γραψει ασσιστ....
Οκ ρε παιδια ο ανθρωπος δεν παιζει,καποιοι τον ειχαμε δει στα καλα και επειδη ξεραμε τι μπορει να κανει ενθουσιαστηκαμε.
Λογικα ο τραυματισμος θα τον φερει λιγο πισω και θα χασει τη θεση του,ευκαιρια για τον Μπις να μπει και να μην ξαναβγει.
Λογικα ο τραυματισμος θα τον φερει λιγο πισω και θα χασει τη θεση του,ευκαιρια για τον Μπις να μπει και να μην ξαναβγει.
Σύμφωνα με όσα διάβασα Κατ, σίγουρα στο 1ο ημίχρονο, αφού "στην ανάπαυλα του γινε και επίδεση"...kataramenos5 έγραψε:Υγ Ρε γρηγορη ξερεις σε ποιο λεπτο τραυματιστηκε?Αν ηταν στο 70" δηλαδη?

........................................................................................................................................................
Προσωρινά στα... πιτς ο Ελ Καντουρί
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 11:26...
Aπό paok24.com:
Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το "Γ.Καραϊσκάκης" ο Ομάρ Ελ Καντουρί.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο άσος του Π.Α.Ο.Κ. είχε δεμένο το δεξί του πόδι και χωρίς να το πατάει καλά, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της αποστολής.
Ο Ελ Καντουρί δέχτηκε μια κλωτσιά στο α΄ημίχρονο και λίγο αργότερα χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να του γίνει επίδεση στο ημίχρονο προκειμένου να συνεχίσει κανονικά στο δεύτερο 45λεπτο.
Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου αποκόμισε ένα αιμάτωμα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα, αλλά το τοπίο θα γίνει πιο ξεκάθαρο σήμερα, όταν και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Απόλλωνα Πόντου για το Κύπελλο και την επόμενη Δευτέρα τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.
Από paok24.com Κατηγορία: Ρεπορτάζ Π.Α.Ο.Κ. | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες ελ καντουρι
.......................................................................................................................................................
Εκτός κι αν λένε ψέματα οι ΑΡΔ φυσικά...

Αφου χτυπησε γιατι συνεχισε να παιζει; δηλαδη δε θα κανει προπονησεις για μια βδομαδα, αλλα μπορουσε να παιξει ακομα ενα ημιχρονο στο τηγανι;
Δηλαδή ο Καντουρί χτυπημένος και με ένα πόδι είναι καλύτερος από όσους ήταν στον πάγκο και μπορούσαν να μπουν στη θέση του;Ο Ελ Καντουρί δέχτηκε μια κλωτσιά στο α΄ημίχρονο και λίγο αργότερα χτύπησε ξανά στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να του γίνει επίδεση στο ημίχρονο προκειμένου να συνεχίσει κανονικά στο δεύτερο 45λεπτο.
Κάποτε ο τρελό-Χακόμπο δεν ήθελε να βγει, έπαθε μεγαλύτερη ζημιά και (καλώς) τον κράζαμε. Τώρα την ίδια δουλειά την έκανε το τεχνικό μας επιτελείο;
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό τουλάχιστον.
Συμφωνα με την ΠΑΕ για 60 λεπτά έπαιζε με χτύπημα στο τάρσο του δεξιου ποδιου και αύριο θα γίνει μαγνητική να δουν ποσο θα μείνει εκτός. Αν ειναι δυνατόν...Ο παίκτης ήταν τραυματίας, δεν μπορούσε να βοηθήσει και τον αφήσαμε και μέσα να γίνει χειρότερα. Γενικότερα τον θεωρώ παικταρά, θα παιξει σιγουρα. Όσο ομως ειναι ντεφορμέ ας παιζει ο μπισεσβαρ , ειναι αδικο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ