Σήμερα με λίγο πιο ήρεμο κεφάλι, ατάκτως εριμμένα επιγραμματικά.
- 2η συνεχόμενη χρονιά φεύγουμε χαμένοι, ενώ βάσει απόδοσης και φάσεων και στα 2 παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μίνιμουμ το Χ.
- Προσωπικά πέρυσι μου άρεσε περισσότερο πως είχαμε παίξει, με φάνηκε πως είχαμε πιο σύστημα στο πως θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα, χθες με φάνηκε πιο πολύ λόγω παικτικής ποιότητας.
- 1η φορά όμως μας είδα να παίζουμε σα να είμαστε καθαρά οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Ανούσια βέβαια, αλλά αυτό μου φάνηκε.
- Κακή εντύπωση μου έκαναν οι πασούλες με το τέρμα μας και φυσικά ανέβαιναν οι αντίπαλοι. Να πεις όμως πως έχεις δουλεμένο σύστημα να τους σπάσεις την πίεση και να βγεις μπροστά έχοντας περάσει την 1η γραμμή άμυνας, να πω άντε να το πάρω το ρίσκο. Αλλά χθες φάνηκε σα να μην ήξεραν τι να κάνουν.
- Πολλά αχρείαστα φάουλ (όπως και αυτό απ΄οτο οποίο προήλθε το τέρμα).
14άδα που αγωνίστηκε. Μεγάλη κουβέντα εδώ.
Θεωρητικά οι συγκεκριμένοι παίχτες θα μπορούσαν να είχαν αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς, η ένσταση κυρίως έγκειται στο σε τί φάση μπήκαν.
Κατόπιν εορτής, πχ θα είχε έννοια να παίξει ο Τζάλμας απο την αρχή, να φάει το ξύλο το 1ο 60λεπτο και επουδενί να γυρίσει το παιχνίδι.
Ο supersoft (και στις καλές του εποχές) Μακ το αυτό θα είχε νόημα είτε να είναι μόνος ως διαβολάκος μπροστά είτε να μπει αλλαγή.
Συζητάμε για σχήματα με Πέλκα, Αντελίνο και Μακ μέσα, αλλά ξεχνάμε πολλές φορές πως έτσι η ομάδα χάνει πολύ σε ύψος.
Σχόλιο: Μόνο σε εμένα φάνηκε πως έπαιξαν/έπρεπε να παίξουν τα πιο ακριβά συμβόλαια;
Είναι πασιφανές πως 5-6 παίχτες φάνηκε τις προηγούμενες 4 εβδομάδες πως είναι on fire: Matos, Prijo (στα εντός αποκλειστικά), Πέλκας, Λημνιός, Μπις . Έπαιξαν οι 2,5
Και ο Καντούρης πάλι φαινόταν πως μόνο ένα ημίχρονο έκανε καλό.
Καλό το να έχεις πολλές επιλογές, αλλά εδώ έγκειται η δουλειά του κόουτς στο μεγάλο κλαμπ που η διοίκηση έχει φροντίσει να σου γεμίσει το ρόστερ, να παίζουν αυτοί που είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Και σωστά αναφέρθηκε από κάποιον προλαλήσαντα, οι ¨παιχταράδες¨ μας παραγίνανε δημόσιο. Με τίποτε δε γυάλιζε μάτι, το μεροκάματο να βγει μόνο.
Τεσπα αυτά. 1 διπλό εκτός ορέ. Ένα διπλό.