Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hasio_john έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με τι σκεπτικό έβαλε τον Σάκχοφ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή?
Χάσαμε κάτι με την είσοδο Σακχοφ;
Δε πέρασαν το κέντρο μετά το 55' η προσπάθεια έγινε,δε μας ήθελε,τι να κάνουμε;
παντως δεν κερδισαμε και τπτ ιδιαιτερο
τωρα με κρυο αιμα πιστευω η εισοδος τζαλμα,ενος γρηγορου παιχτη που οντως μπορει κααατι να κανει απο τις εναλλακτικες που εχει(ελλειψη μυστακιδη) στις μπουκες ηταν σωστη
το λαθος ηταν με σαχοφ,διοτι αν και δεν το γνωριζε εκ των προτερων,η οπισθοχωρηση ολυμπιακου θα ηταν βουτυρο στον ψωμι του μαουριτσιο που εχει την καθετη και ιδιως αν αντι να βαλει σακχοφ εβαζε πελκα
στην θεση λεοβατς
για το κουτι αποδειχτηκε πως θελαμε και αλλο φορ διπλα,αλλα ποιον τον κουλουρη;ξερω γω
Τι να σου πω ρε συ mingus,όταν τους παίζεις στο μισό γήπεδο χωρίς να φας ούτε μισή κόντρα μέσα στην έδρα τους,ολο και κάτι θα έδωσε και αυτός.
Τέλος πάντων,θεωρώ ότι άλλη μια αλλαγή προπονητή θα ήταν καταστροφική.
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος,εγώ την πίστη μου σε αυτούς τους παίχτες δε θα την χάσω.
Ούτε όμως και στον Λουτσεσλου,τουλάχιστον όσο η ομάδα προσπαθεί.
Θα βλέπω εφιάλτη τα χαρούμενα μούτρα του καραπαπάρα που μαζί με όλα τα άλλα σκατά πανηγύριζαν έξω από την φυσούνα σαν παιδάκια που τους έχεις πει για εκδρομή! ΤΟΥΣ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ όλους Ραζβαν. Τους έδωσες φιλί της ζωής. Έκανες μάγκα τον Λεμονή ενώ ήταν με το ένα πόδι εκτός. Έκανες έναν από τους χειρότερους γάβρους των τελευταίων χρόνων (βάλε και την κούραση που είχαν από το cl) να φανεί σαν υπερομάδα. Έκανες τα αρδ να βάλουν τίτλους "Η κόκκινη λάβα κατάπιε τον ΠΑΟΚ" ! Ποια λάβα γαμώ την τρέλα μου ρεεεεεεεεεεεε.....
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ! Φύγεεεεεεε!
δεν σας αρεσει ο λουτσεσκου? να τον διωξουμε. κανενα προβλημα. να διωχνουμε καθε προπονητη που δεν παιρνει αποτελεσματα. μεχρι να βρουμε καποιον που να παρει το πρωταθλημα αηττητος.
εγω, οταν λεω παιξε και χασε το εννοω. και σημερα μια ομαδα κατεβηκε να παιξει ποδοσφαιρο στο καραισκακη. Αυτοι ημασταν εμεις και οχι οι γαυροι. Οι γαυροι κατεβηκανε να παιξουν προσεκτικα πισω και να εκμεταλλευτουνε τα στημενα και αυτο κανανε. Φταιμε και εμεις αλλα ηταν και ξεπατωμενοι.
το γκολ που τρωμε ειναι ενα ολεθριο λαθος του σαμπρανο και η ολιγορια δυο παικτων (του πριγιο και αλλου ενος που χανουν κεφαλια απο τον ταπα τον ρομαο). Ο ΠΑΟΚ σε κανενα σημειο δεν φοβηθηκε το ματς και κατεβηκε προετιομασμενος. Ισως το μονο σημειο που χασαμε το κεντρο ηταν απο 35 μεχρι το ημιχρονο.
Στο β ημιχρονο ποδοσφαιρο δεν παιχτηκε και δεν θα παιζοτανε μετα το γκολ που φαγαμε. Προσωπικα δεν εχω ξαναδει το γαβρο να ειναι τοσο φοβισμενος. Δεν εχω ξαναδει το γαβρο στην ελλαδα να ειναι τοσο κλεισμενος πισω στο τελευταιο 20λεπτο.
Οι αλλαγες του λουτσεσκου, σηκωνουνε συζητηση. Δεν θα εβγαζα τον μαουρισιο (που ηταν πολυ καλος στο α) για να βαλω τον σαχοφ εκτος και αν κουραστηκε. Αν κουραστηκε και εχασε το κεντρο απο τον οφοε που την τεταρτη επαιζε σεντερ φορ στο καμπ νου τοτε πολυ απλα δεν κανει. Δεν θα εβαζα ουτε τον καμπος αλλα τον πελκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί 4 από την 11δα δεν μετράνε? Και οι άλλοι δεν πήγαν μαζί δεν προπονήθηκαν, δεν έτρεξαν, δεν ταλαιπωρήθηκαν με το ταξίδι και τα αεροπλάνα, τα λεωφορεία και τις μετακινήσεις! Βρε συ Ομπάνε, την κολοκυθιά θα παίξουμε?
Εντάξει, καλά κάνεις και είσαι ήρεμος ή απλά προτιμάς τον Λουτσέσκου!
Αλλά άσε μας να ξεσπάσουμε κάπου γιατί θα εκραγούμε αδερφέ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
obanebane έγραψε:Τι να σου πω ρε συ mingus,όταν τους παίζεις στο μισό γήπεδο χωρίς να φας ούτε μισή κόντρα μέσα στην έδρα τους,ολο και κάτι θα έδωσε και αυτός.
Τέλος πάντων,θεωρώ ότι άλλη μια αλλαγή προπονητή θα ήταν καταστροφική.
Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος,εγώ την πίστη μου σε αυτούς τους παίχτες δε θα την χάσω.
Ούτε όμως και στον Λουτσεσλου,τουλάχιστον όσο η ομάδα προσπαθεί.
Για μένα θα ήταν επιτυχημένη, αν η ομάδα ανέβαινε παραγωγικά. Όχι απαραίτητα να βάλει γκολ. Να βγάλει φάσεις κανονικές.
Το ότι δεν μου βγαλε φάση ο γαύρος που γύρισε πίσω, γιατί δεν έχει ομάδα, με το σκορ υπέρ του στο 1-0, ε τι να το κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Κυρ 22 Οκτ 2017, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω τι να πω. Πάντος για αλλαγή προπονητή προς τέλος Οκτώμβρη δεν θα είναι και ότι πρέπει.
Θέλω να τον δω ρε αδέρφια ΠΑΟΚια να παίζει πιο επιθετικά.
Σήμερα πάντος τα εξτρέμ μας παίζαν κοντινά δεν ανοιγόταν..
Δεν αντεξα ρε παιδια το ειπα,οτι δεν θα γραφω εν βρασμω ψυχης,μετα απο πολυ ουισκι, προπονητης που πρωτιστως ειναι να μην χασει,δεν τον θελω.
0 νικες σε 5 εκτος εδρας,δεν κανει για τον ΠΑΟΚ και ας παρει και νταμπλ φετος(να κανουμε οπως ο βαζελ@ς με τον Πακερτ αν θυμαμαι καλα το 1985-86,που τον εδιωξε αν και πηρε νταμπλ ή εστω πρωταθλημα).
Μαζι του μεχρι το τελος της σεζον,γιατι και αλλος να ερθει δεν ξερω τι θα γινει.
Με αυτο το ροστερ το ξεκουραστο χωρις Ευρωπη και με αυτον τον γ@@ρ@ τον κουρασμενο,τιποτα αλλο απο νικη δεν συμβιβαζομαι.Και οχι μονο απο νικη,περσι με τον ιδιο αντιπαλο με ενδιαμεσα Ευρωπη,ειχα πιο κλασσικες εικαιριες για γκολ.Θα μου πειτε οτι περσι εχασα παλι εκει,αλλα ειχα και χειροτερο ροστερ και πιο κουρασμενοι ειμασταν,με ενδιαμεσο παιχνιδι Ευρωπης.
Ρε ποιος ο Λεμονης.
Ηττοπαθης προπονητης ειναι με τον γ@@ρο.
Τιμωρηστε με παραδειγματικα μοντς.Δεν αντεξα παιδια.
Βάζεις τον Σαχοφ, που όποτε μπαίνει χάνουμε το κέντρο; αντί του Πελκα; ΔΗΛΑΔΉ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ.
Πας να γυρίσεις το ματς και ποιο είναι το πλάνο σου;
Ηρωικές μπουκες του Ματος και κανένα στημένο κατά λάθος; ΕΝΏ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΈΡΩ ΑΠΌ ΠΌΤΕ ΚΑΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΠΕΡ.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ; Δε βλέπει ο προπονητής αυτά που βλέπει και ο τελευταίος φίλαθλος στο καφενείο.
ΦΥΓΕ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ