4.Marin Leovac
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Marin Leovac
ΠΑΟΚ24
Η πρώτη εξέταση του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν καθαρή, ωστόσο επειδή οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να είναι βέβαιοι για την κατάσταση του, ο Λέοβατς θα υποβληθεί σήμερα το πρωί σε μαγνητική.
Σε περίπτωση που και αυτή η εξέταση δείξει ότι ο αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Λουτσέσκου να είναι, ωστόσο, αναγκασμένος να δει την πορεία της κατάστασης του Λέοβατς και μέσα από την πορεία των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα.
Η πρώτη εξέταση του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν καθαρή, ωστόσο επειδή οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να είναι βέβαιοι για την κατάσταση του, ο Λέοβατς θα υποβληθεί σήμερα το πρωί σε μαγνητική.
Σε περίπτωση που και αυτή η εξέταση δείξει ότι ο αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Λουτσέσκου να είναι, ωστόσο, αναγκασμένος να δει την πορεία της κατάστασης του Λέοβατς και μέσα από την πορεία των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αγόρι μου εσύ πόσο στόκος παίζει να είσαι?
Ο μόνος τρόπος για να μας απιλυσει αυτό το κωλοχανιο ήταν από στημένα και εσύ έδινες το ένα πιο ηλίθιο φάουλ μετά το άλλο
Ο μόνος τρόπος για να μας απιλυσει αυτό το κωλοχανιο ήταν από στημένα και εσύ έδινες το ένα πιο ηλίθιο φάουλ μετά το άλλο
- denyparxeisalio
2 φορές έδωσε τέτοιο φάουλ την 2η το φάγαμε....desperando έγραψε:Αγόρι μου εσύ πόσο στόκος παίζει να είσαι?
Τραγικός, καλύτερα εξέδρα και ας παίξει όποιος να ' ναι
- ΑποστόληςΑ
ΑΚΡΙΒΩΣ!desperando έγραψε:Αγόρι μου εσύ πόσο στόκος παίζει να είσαι?
Εύχομαι να πλησιάζει η μέρα που θα μας αδειάσεις τη γωνιά!
Είναι τυχερός που τα χαρτιά του παίκτη που αποκτήθηκε για να τον αντικαταστήσει, αντί για τα γραφεία της επο, έχουν πάει στο ΚΑΤ.
Αρκετά φάουλ και επιπολαιότητες και αν θυμάστε αδέρφια ΠΑΟΚια και στο ματς πέρυσι με τον Ajax έκανε φάουλ"πεναλτυ" ενώ προηγούμασταν στο Αmsterdam. Tα ίδια και εχθες. Ελεος δλδ! Έχω χάσει τα λόγια μου.
- PaokPatraG4
Καλά να πάθουμε με εσένα γιατί καποια τούβλα μέσα στην ομάδα έδωσαν το καλύτερο αριστερό μας Μπακ δανεικό....
- ΑποστόληςΑ
- BlackBlockAttack
Ε κατι θα ξερουν οι προπονητες παραπανω...
Ειδαμε και τον μικρο μεσα στη Καλαμαρια αν και δε μου φταιει σε τιποτα το παληκαρι
Ειδαμε και τον μικρο μεσα στη Καλαμαρια αν και δε μου φταιει σε τιποτα το παληκαρι
Μια χαρά ήταν σήμερα και ο Λέοβατς. Έχουμε 3-4 αριστερά μπακ και δε το ξέρω;ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι μέσον έχεις και δεν βγαίνεις ποτέ;
- john4serres
Υπάρχει και ο "θα δούμε τον Νοέμβριο" , αλλά ήταν εκτός αποστολής.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι μέσον έχεις και δεν βγαίνεις ποτέ;

- ΑποστόληςΑ
Πίσω δεν κόβει παρά μόνο αν ο επιθετικός χάσει το κοντρόλ και ανοίξει τη μπάλα, ενώ μπροστά είναι για τα πανηγύρια. Μόνο μία σωστή σέντρα έβγαλε προς τον Prijovic, που κι αυτήν βέβαια την έκοψε ο αμυντικός. Στο τέλος θυμάμαι την κάθετη που του πετάει ο Μπις και την αφήνει να φύγει... ΕΛΕΟΣ!
- ΑποστόληςΑ
Vieirinha.Hermann έγραψε:Μια χαρά ήταν σήμερα και ο Λέοβατς. Έχουμε 3-4 αριστερά μπακ και δε το ξέρω;ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι μέσον έχεις και δεν βγαίνεις ποτέ;
Ποτέ δεν ήταν αμυντικό κτήνος ο Λέοβατς, μπροστά προσπαθούσε με τον γνωστό τρόπο. Δεν έδωσες τόσα λεφτά στον Αντελίνο για να παίζει αριστερό μπακ, και έχει και μια ηλικία για να παίζει φουλ μπακ με τον τραγικό αμυντικά Πέλκα. Η ομάδα σήμερα τα πήγε μια χαρά, όταν λοιπόν έρθει ανώτερος αριστερός μπακ, τότε να τεθεί αυτό το ερώτημα.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θεωρώ ότι καλύτερα για τον ΠΑΟΚ είναι να παίζει εκεί ο Αντελίνο μέχρι να έρθει ένα καλό αριστερό μπακ.