fofanaserres έγραψε:
free4 έγραψε:Απλά, τα δικά μας μπερδεμένα μυαλά, βλέποντας την ομάδα να εκμεταλλεύεται πρόγραμμα και γκέλες αντιπάλων ήταν τόσο ψηλά..
Πες μου ποια ομάδα δεν περιμένει γκέλες των αντιπάλων της..Θα με τρελάνεις?Εκτός κι αν είσαι σίγουρος(δεν μιλάω προσωπικά)ότι η ομάδα σου θα κάνει 30 στα 30.90 Βαθμούς στο πρωτάθλημα και άντε γεια.
Ολοι περιμένουν τις γκέλες των άλλων.Οπως και οι άλλοι τις δικές σου.Απλά προσπαθείς να χεις λιγότερες γκέλες,και να εκμεταλευτείς όσο καλύτερα μπορείς των αντιπάλων..
Είχες ένα πιο βατό πρόγραμμα, συγκριτικά με το 2ο γύρο, έτσι?
Εκεί εστιάζω περισσότερο.. Και μακάρι να μπορείς κάθε εβδομάδα να παίρνεις το απόλυτο. Για να το κάνεις αυτό, όμως, θα πρέπει να έχει ομάδα με 25 ετοιμοπόλεμους παίκτες κι όχι ρόστερ με 25 παίκτες, από τους οποίους επιλέγεις μόνιμα, το πού τους 16!! Κι αυτό είναι λάθος του Σάντος..
fofanaserres έγραψε:
free4 έγραψε:Από πότε ρε παιδιά ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ματς με μεγάλο και το έχει πάρει στο χαλαρό τα τελευταία 10 χρόνια, πλην της 4άρας στο βάζελο και στο γαύρο (στον τελικό???)
Την άεκ και τον βάζελο κάθε χρόνο πελάτες τους είχες.Αν εξαιρέσεις την περσυνή χρονιά,το 0-1 της αεκ με Ναλιτζή στο 93,το 1-2 του βάζελου με ολιζαντέμπε.Κάθε χρόνο πελάτες.Είτε είχες είτε δεν είχες ομάδα.Το πολύ πολύ κανά Χ να παίρναν και να πανηγύριζαν σαν τρελοί.Αλλά και να χανες τα χτυπούσες το ματς σαν ΠΑΟΚ.Εβλεπες ΠΑΟΚ..Τέλος.
Εντός έδρας? Σε πληροφορώ ότι πάντα τους κερδίζαμε με το ζόρι. Συνέχεια εκτός από το αγωνιστικό, είχαμε και διαιτησίες κι άλλα πολλά. Ασε που πολλές φορές το αγωνιστικό ερχόταν σε 2η μοίρα ενόσω είχαμε τα προβλήματα με τις διοικήσεις.. Οσο για τα εκτός έδρας ματς? Αστο καλύτερα..
Τελευταία νίκη με το χανούμι προ 6ετίας, ενώ ταλευταία νίκη επί του βάζελου κάτω, 10ετία χαλαρά, με τον αείμνηστο Κυράστα στον πάγκο και στον Σβούρα με ξυρισμένο μαλλί και ρόστερ με Νάστο και Καπαγιαννίδη!!
fofanaserres έγραψε:
free4 έγραψε:Κι αν κάνει κάποιο λάθος, είναι άνθρωπος που δε θα κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του και θα το αναγνωρίσει..
???????????????????????????????????????????????????????????????????
Τι εννοείς
ΑΝ κάνει?Δηλαδή για σένα δεν έχει κάνει?Ελπίζω όταν και
ΑΝ αναγνωρίσει το λάθος του δεν θα ναι πια αργά.
Εννοώ πολύ απλά ότι ακόμα κι ο Φέργκιουσον κάνει λάθη. Και νομίζω ότι ο Σάντος δουλεύει βάσει υλικού που έχει. Ξέρει ότι οι δυνατότητες είναι μέχρις ενός σημείου, όχι περισσότερο. Ξέρει πότε η ομάδα κάνει υπέρβαση και πότε παίζει βάσει των δυνατοτήτων της..
Κι εγώ γνωρίζω ότι ανάλογα με τη διάρκεια ενός αγώνα ότι είναι ο υπεύθυνος για το αν θα ρισκάρει ή όχι. Απλά, πολλές φορές, φοβάται κι αυτό είναι που σκοτώνει την ομάδα..
Κι όμως, το ξανάπα, αυτή η αναχρονιστική (στυλ Ρεχάγκελ) οπτική για το ποδόσφαιρο με καλυμμένα τα νώτα πίσω κι ότι βγει μπροστά, είναι κι αυτή στην οποία όλοι λένε ότι το κομψοτέχνημα φέτος του ΠΑΟΚ, είναι έργο Σάντος!!
free4 έγραψε:ΥΓ. Αν με βλέπετε τόσο υπερπροστατευτικό με τον προπονητή και τους παίκτες, είναι γιατί δουλειά δική μου είναι να φωνάζω στην κερκίδα, στην 4, εκεί όπου έμαθα.. Δεν έχω καμιά σχέση κι ανάμειξη στα προπονητικά και τα διοικητικά..
Ολων μας εκεί είναι.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μαστε πρόβατα και δεν θα μιλάμε.Δεν θα τουμπεκιαζόμαστε είτε μας αρέσει κάτι η όχι...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συμπερασματικά, δε λέω ότι ο Σάντος είναι ο Θεός.
Ολοι κάνουν λάθη.. Ο Σάντος είναι ο προπονητής που, ακόμα και με τον Αγροτικό Αστέρα στην Τούμπα να παίζει, θα προσέξει πρώτα το μηδέν στην άμυνα.
Το ζητούμενο, όπως κατάλαβα από όλους σας είναι ο Πορτογάλος να γίνει πιο τολμηρός..
Για δείτε τον Σάντος πως παίζει και πως θέλει την ομάδα..
Στα δύσκολα ματς, έχει το μυαλό του ανασταλτικά.
Κοιτάει πρώτα να κρατήσει το παθητικό στην άμυνα και μετά να εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες του δημιουργηθούν.
Ξεκιναει το πρωτάθλημα με 2 ισοπαλίες με ΑΕΚ και βάζελο..
Και στα δύο ματς γίνεται του κουτρούλη ο γάμος.
Πέφτει ξύλο, έχουμε διαιτησίες εχθρικές αλλά..
Βλέπεις ότι και πάλι στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ πάλι στις καθυστερήσεις, ενώ στο δεύτερο, ο βάζελος στο β' μέρος είναι καλύτερος σου.
Τί σημαίνει αυτό? Στην πρώτη περίπτωση, οι παίκτες χαλαρώνουν και στη δεύτερη, δεν μπορούν να συνεργαστούν και χάνουν το κέντρο.
Αναγκαζόμαστε να το αναλύουμε τώρα για να επεξηγήσουμε τι χαρτογραφεί ο Σάντος κάθε Κυριακή. Ελεος!!!
Στο ματς με βάζελο μάλιστα αγωνίζεσαι χωρίς τον Βιερίνια..
Αναγκάζεσαι να φέρεις από τον πάγκο, ελλείψει άλλων, Λάκη και Σβούρα..
Το σύστημα του Σάντος λοιπόν είναι:
-Ενας στην κορυφή
-Ενας από πίσω του
-Και δύο γρήγορα εξτρέμ να μπορούν να ελίσσονται, να συγκλίνουν και να αλλάζουν αυτόματα θέσεις..
Είναι ή δεν είναι αυτό το σκεπτικό του?
Και νομίζω ότι το έχει πει κι ανοικτά στη διοίκηση ότι ψάχνει γρήγορα εξτρέμ, καθώς σε αυτά στηρίζεται το παιχνίδι του..
Το πρόβλημα που εντοπίζεται?
Στο γεγονός ότι εξτρέμ γρήγορα, ευφάνταστα και πολύστροφα δεν έχεις (ούτε ηλικιακά), ενώ και παίκτη πίσω από τον επιθετικό δεν έχεις, καθώς αυτός συχνά πάει για βοήθειες στα ανασταλτικά χαφ.
Και τι γίνεται τότε??
Πανικός. Η ομάδα οπισθοχωρεί. Ο επιθετικός γυρνάει για να πάρει μπάλα. Αναγκάζεται να την κατεβάσει αυτός και επί της ουσίας, πάει ένας εναντίον όλων!!!
Τί λείπει λοιπόν από τον Σάντος??
Ταχύτητα!! Γι αυτό ήρθαν Σορλέν και Λίνο.
Για να παίζουν είτε πιο πίσω, είτε στην ευθεία με τον Μούσλι..
Οσο για Αθανασιάδη και Μπακαγιόκο, αυτοί μπορούν να αγωνιστούν πιο εύκολα όταν το παιχνίδι έχει πιο ήρεμο ρυθμό. Σπάνε την μπάλα δεξιά κι αριστερά και το παιχνίδι κοντρολάρεται περισσότερο!!
Για τον Γεωργίου, δυστυχώς, κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του να μην τον παίρνει καν στις αποστολές, ενώ έχει πρόβλημα στα εξτρέμ.
Είπαμε, ο Σάντος δεν είναι Θεός, έχει και τα κολλήματα του!
Σόρρυ αν σας κούρασα, αλλά πιστεύω ότι στο σύνολο σας όλοι έχετε είτε την άποψη του Φοφανά, είτε τη δική μου!!
Οι απόψεις διίστανται!
Η συζήτηση έχει και τις δύο απόψεις.
Και οι δύο είναι δεκτές, αρκεί, όμως, ο άλλος να τις τεκμηριώνει! (αυτό δεν πάει για εσένα Φοφανά!!)