"γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
- aspromaura ioannina
Re: "γαύρος"-Π.Α.Ο.Κ., 22/10, 20:30, NS1
Θα συμφωνησω και εγω περι Τζαλμα και μεταφορα Βιερινια στο αριστερο ακρο. Με ενα σμπαρο δυο τρυγονια. Αφενος ο Τζαλμα θα καλυψει τα κενα που προκυπτουν απο την επιθετικοτητα του Ματος και αφετερου η αριστερη πλευρα θα αποκτησει τρομερη ταχυτητα με Βιερινια, Λεοβατς.
Βεβαια θα ηθελα να δω και δεξια Ματος με Τζαλμα και αριστερα Βιερινια με Μακ..αλλα θα ειναι πειραμα..
Βεβαια θα ηθελα να δω και δεξια Ματος με Τζαλμα και αριστερα Βιερινια με Μακ..αλλα θα ειναι πειραμα..
Εγώ για τον γαυρο θέλω Ρέι Ζαμπρανο Βαρελα Ματος Λεοβατς Τσιμιροτ Μαουρισιο Καντουρι Κάμπος Αντελινιο και Πριγιοβιτς. Αν μέχρι το 60 είναι ισοπαλία πετάς Πελκα Μακ Μπισεσβαρ και το πήρες. Θέλω μπαρουτοκαπνισμενους παίκτες που να μην τα χάσουν από την ατμόσφαιρα και τον τσαμπουκά που σίγουρα θα αντιμετωπίσουν
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο ...εκλεκτός του γαύρου βαμβακοχειρούργος Κομίνης διαιτητής και ο εκλεκτότερος αναισθησιολόγος Παπαπέτρου 4ος ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το χέρι της να γλυτώσουμε το χειρουργείο !!!
Δεν ξέρω για Τζαλμά και Μακ κλπ
ο gay πάντως θα έχει Κομίνη, έτοιμο στο 110%.
- painkiller4
Κομινης κύριοι! Για να μην ξεχνιόμαστε αφού υπάρχει χαλιφης λαιμαι.
Να ετοιμάζουν τα μαδερια.....

Να ετοιμάζουν τα μαδερια.....

Φάε Κομίνη...bane1980 έγραψε:Ούτε μητέρα των μαχών, ούτε τίποτα, 1/30 ματς είναι, 3 πόντους δίνει η νίκη, 1 η ισοπαλία.
Πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα είναι να παίξουμε σοβαρά και να γίνει καλή εμφάνιση, και να μην επιτραπεί να μας σφάξουν στο γόνατο. Το οποίο πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ, όχι την Παρασκευή ή μόλις ανακοινωθεί το κοράκι.
Για εμένα το ματς είναι τεστ, όχι τόσο αγωνιστικό, όσο νοοτροπίας και παρασκηνίου.
:
Θα γίνει όπως τα λέει η σοφή λαϊκή (καθ υπερβολήν) ρήση..."Το χειρουργείο επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε"...Maniaq@Deepwood έγραψε:Ο ...εκλεκτός του γαύρου βαμβακοχειρούργος Κομίνης διαιτητής και ο εκλεκτότερος αναισθησιολόγος Παπαπέτρου 4ος ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το χέρι της να γλυτώσουμε το χειρουργείο !!!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε αν έχουμε ομάδα που κερδίζει και τα κοράκια!
Ξεκωλι@στε τους και τους 15 & ταυλιάστε τα γαυράκια!

Έρχεται... έρχεται... ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω για Τζαλμά και Μακ κλπ
goran 64 έγραψε:Θα γίνει όπως τα λέει η σοφή λαϊκή (καθ υπερβολήν) ρήση..."Το χειρουργείο επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε"...Maniaq@Deepwood έγραψε:Ο ...εκλεκτός του γαύρου βαμβακοχειρούργος Κομίνης διαιτητής και ο εκλεκτότερος αναισθησιολόγος Παπαπέτρου 4ος ...Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το χέρι της να γλυτώσουμε το χειρουργείο !!!![]()
Ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε αν έχουμε ομάδα που κερδίζει και τα κοράκια!
Ξεκωλι@στε τους και τους 15 & ταυλιάστε τα γαυράκια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Το χειρουργείο επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε"...

Ας κάτσουμε να το απολαύσουμε λοιπόν αφού ούτε εμεις ούτε ο κύριος Σαββίδης μπορεί να κάνει κατι.
Αχωνευτο πάντως να χώνει τοοοσα εκατομμύρια τόσα χρόνια και να έρχονται κοράκια και να σε βιάζουν τα ονειρα...
Τεσπα το ματς δεν θα το δω θα είμαι στο Όρος... Ελπίζω να μην δούμε αυτό που περιμενουμε!
Αχωνευτο πάντως να χώνει τοοοσα εκατομμύρια τόσα χρόνια και να έρχονται κοράκια και να σε βιάζουν τα ονειρα...
Τεσπα το ματς δεν θα το δω θα είμαι στο Όρος... Ελπίζω να μην δούμε αυτό που περιμενουμε!
Koμίνης διαβάζω και δεν μπορώ να μην σχολιάσω...
Είναι δυνατόν μετά τα περσινά να μας σφρίζει σε ένα τέτοιο ματς αυτός ο ανίκανος για να μην το πω στημένο
και έχω πρόβλημα.Ειναι ποτέ δυνατόν;
Καλά ρε Ιβάν τι σκατά χαλίφης είσαι; Εσύ δεν πήρες την ΕΠΟ; Εσύ δεν έχεις τα κόζια πλέον;
Τον συγκεκριμένο τον φοβάμαι πολύ σε τέτοιο παιχνίδι. Ευχομαι και ελπίζω να μην του βγει.
Γκοραν το ξεκωλιασμα και στους 15 δεν γίνεται...θα γίνει μια φορα στις 10.
Το θέμα είναι να μην σε σφυράνε πλέον ανίκανοι διαιτητες.
Είναι δυνατόν μετά τα περσινά να μας σφρίζει σε ένα τέτοιο ματς αυτός ο ανίκανος για να μην το πω στημένο
και έχω πρόβλημα.Ειναι ποτέ δυνατόν;
Καλά ρε Ιβάν τι σκατά χαλίφης είσαι; Εσύ δεν πήρες την ΕΠΟ; Εσύ δεν έχεις τα κόζια πλέον;
Τον συγκεκριμένο τον φοβάμαι πολύ σε τέτοιο παιχνίδι. Ευχομαι και ελπίζω να μην του βγει.
Γκοραν το ξεκωλιασμα και στους 15 δεν γίνεται...θα γίνει μια φορα στις 10.
Το θέμα είναι να μην σε σφυράνε πλέον ανίκανοι διαιτητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Τετ 18 Οκτ 2017, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
Διπλο με καμπος και μακ δεν παιρνεις ουτε του χρονου. Βαλε βιερινια κ φορμαρισμενο πελκα μεσα. Δεν εχουμε ν φοβηθουμε τιποτα
το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο....στα @@ μου να γραφω τον πουστογαβρο !!!
στα του ματς , εΕΙΝΑΙ το ματς της χρονιας κ στον επομενο γυρο στην Τουμπα θα ειναι το ματς της επομενης χρονιας.
εξαποντο την Κυριακη κ εξαποντο στον αλλο γυρο ειναι δωδεκαποντο. τωρα αν λεμε ειναι ενα ακομη παιχνιδι , ενταξει να μην φορτιστουμε με αγχος , αλλα δε θα παιξουμε εμεις....
οποτε αν θες πρωταθλημα εχεις ενα καλο σετ-μπολ, με καλυτερη ομαδα κ πας πρωτοπορος, ενω αυτοι θα ρχονται απο βαρκελωνη.
τι αλλο θελετε;; ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τους, ΤΑΠΕΙΝΩΣΤΕ τους !!!!
στα του ματς , εΕΙΝΑΙ το ματς της χρονιας κ στον επομενο γυρο στην Τουμπα θα ειναι το ματς της επομενης χρονιας.
εξαποντο την Κυριακη κ εξαποντο στον αλλο γυρο ειναι δωδεκαποντο. τωρα αν λεμε ειναι ενα ακομη παιχνιδι , ενταξει να μην φορτιστουμε με αγχος , αλλα δε θα παιξουμε εμεις....
οποτε αν θες πρωταθλημα εχεις ενα καλο σετ-μπολ, με καλυτερη ομαδα κ πας πρωτοπορος, ενω αυτοι θα ρχονται απο βαρκελωνη.
τι αλλο θελετε;; ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τους, ΤΑΠΕΙΝΩΣΤΕ τους !!!!