Dimotikos έγραψε:
Αν απο αυτή την ομάδα αφαιρέσεις τον Βερόν ο οποίος είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόσα πράγματα κάνει στο γήπεδο, τότε , βλέπεις μια ομάδα που είναι για 6η, 7η..!
Εκνευρίστηκα πολύ σήμερα...βλέποντας ότι εσείς, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, θεωρείτε ότι χθες έπαιξε καλά ο Γκαρσία..!
Δηλαδή ρε αδέρφια, τι μπάλα βλέπετε...?
Τι νομίζετε ότι είναι το ποδόσφαιρο..?
Ο Γκαρσία...δεν έκανε μια κούρσα πάνω απο 5 μέτρα με την μπάλα στα πόδια !!!
Γιατί ρε αδέρφια ξεγελιέστε με ...την καλή ντρίπλα που έχει σε μικρό χώρο...και νομίζετε ότι αυτός ο παίχτης είναι...παιχταράς..?
Τι μπάλα βλέπουμε ρε παιδιά..!??
Για τον άλλον τον υπερεκτιμημένο....τα έγραψα στο Topic του..! Τον Κοντρέρας εννοώ...!
Δεν ξέρω τι ποιότητα θα δώσει ο Λίνο με τον Σορλέν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα....δυστυχώς...έχει ταβάνι την 4η θέση...!
Και...πρέπει να είμαστε και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...!
Το πρόγραμμα...γέννησε πολλές προσδοκίες σε όλους μας...!
Προσδοκίες...που δεν θα εκπληρωθούν γιατί πολύ απλά αυτή η ομάδα...στερείτε ποιότητας...!
Έχουμε 6 ματς στην έδρα μας ....και 7 εκτός...!
Με 16 βαθμούς στα εντός και 5 στα εκτός...νομίζω 8α κλειδώσουμε την 4η θέση που αυτή πρέπει να είναι και ο στόχος μας...!
Τα μυαλά μας (..και το δικό μου..) πήρανε αέρα για μια ομάδα που αν εξαιρέσεις τον Μούσλι και τον Βερόν.....είναι μια ...μέτρια ομάδα...!
Αυτή η ομάδα πήγε πολύ καλά μέχρι στιγμής για έναν και μόνο λόγο !!!
Για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ δυναμική που της δίνει ο κόσμος και ο λαός της !!!!
Εαν τερματίσουμε 4οι στο φετινό πρωτάθλημα, θα είναι μια ΑΠΟΛΥΤΑ επιτυχυμένη σαιζόν...!
Μπράβο στον Φερνάντο Σάντος που έδωσε ΣΩΣΤΗ φιλοσοφία στην ομάδα !!!
Αλλά μπράβο του (...του Σάντος) ΜΟΝΟ γιαυτό !!! Για τίποτα άλλο !!!!
Επι 2 χρόνια...κάνει ακριβώς τις ίδιες αλλαγές....είναι ο ΠΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ προπονητής στην Ευρώπη....και ποτέ δεν βοηθάει την ομάδα του να γυρίσει παιχνίδι...!
Κανονικά επειδή η τοποθέτηση στερείται σοβαρότητας δεν θα έπρεπε να την σχολιάσω... Όμως επειδή αν αφήνουμε ασχολίαστα κάποια τραγικά πράγματα τα οποία λέγονται, κάποιοι μπορεί να τα πιστέψουν στο τέλος... Θα το σχολιάσω... Βέβαια δεν ξέρω απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Αλλά τέλοσπάντων...
Η σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος (σε 14 ματς μέσα-έξω πλην τριων δηλαδη με σερρες-οσφπ-αεκ ειχε πανω-κατω την ιδια σταθερη αποδοση) χαρακτηριζεται απο σενα 6ο-7η... Τι να πω γι'αυτο... Δηλαδη κάτω απο ρουλη, λαρισα και πανιωνιο...?? Τρίβω τα μάτια μου... Αλλά πάλι το ίδιο βλεπω ότι έγραψες... Προφανως θα το εννοείς κιόλας...
Λες ότι ο Γκαρσία δεν έκανε μια κούρσα πάνω απο 5 μέτρα με τη μπάλα στα πόδια... Και το ναφερεις αυτό ώς αρνητικό... ΕΛΕΟΣ!! Και οι πέτρες ξέρουν ότι το αμυντικό χαφ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κουβαλαει τη μπαλα στα πόδια του γιατί αν την χάσει η άμυνα βρίσκεται εκτεθειμένη αφού αυτός είναι επιφορτισμένος να κόψει την αμτίπαλη αντεπίθεση και αν κάνει κούρσα με τη μπάλα σίγουρα δεν θα είναι δυνατόν αυτό...
Λες οτι ο (υπερτιμημένος) Κοντρέρας έριξε τη Θέλτα... Να φαντατώ ότι ήσουν εκεί και καθόσουν πίσω απο την εστία της Θέλτα την ώρα που την έριχνε...
Λες ότι έχουμε 6 ματς εντός και 7 εκτός... Λογικό δεν είναι??
Πόσα ήθελες να έχουμε εντός δηλαδη, 43?? Οσα είναι τα εκτός, πλήν ένα είναι και τα εντός και μάλιστα εύκολα αφού παίξαμε τα εντος έδρας ντερμπι
...
Μετρια ομάδα λες... Μέτριος ο Γκαρσία που έπαιζε στη Ρεαλ Μαδρίτης μέχρι πριν 2-3 χρόνια... Μέτριος ο Κονσεϊσάο που γυρισε τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης... Μέτριοι οι διεθνείς Κοντρέρας, Χαλκιάς, Βιερίνια, Μπιζέρα... Μέτριος ο Ίβιτς, δεν ξέρει μπάλα, ε...?? Ο καημενούλης... Μετριος βέβαια ο Μάρκος Αντόνιο, η Οσερ που τον πήρε 2εκ. ευρώ είναι ηλίθια... ο Μπακαγιόκο? Κατσίκι... Απορώ τι τον πήραν όλες αυτές οι ομαδούλες τύπου Μαρσέιγ, στην Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία... Δεν ξέρουν... Ε...??
Ταβάνι η 4η θέση... Δηλαδή βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με τον αρουλη, την ξανθη, τη λαρισα και τον πανιωνιο... Και χτυπιόμαστε με αυτούς για την 4η 8έση... Αυτούς που περνάμε 10 βαθμούς τον καθέναν... Ότι πείς...
Τι άλλο να πει κανείς... Πάντως θεωρώ οτι η παραπάνω τοποθέτηση βοηθάει... Γιατί μας δείχνει πως ΔΕΝ θα πρέπει να σκεφτεται ο ΠΑΟΚτζης... Αν βέβαια σκεφτεται και κανένας άλλος έτσι... Χλωμό το κόβω... Είναι αυτό που λέμε... Ο κλασσικός.............. Έλληνας...