johnys999 έγραψε:Πολλοί διαιτητές και οι περισσότεροι πλάγιοι είναι πάρα πολλοί κακοί, αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα. Γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι ήθελαν να πάρει το ματς ο βάζελος και τον άφησαν με 9. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μιλημένοι ή επηρεασμένοι αλλά δε νομίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο σήμερα. Απλά είναι τραγικό το επίπεδο, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο και στα οφσάιντ και γίνονται τα παιχνίδια ροντέο.
Γενικά να το δούμε, νέα εποχή με τα παλιά υλικά και σαν φυσικά πρόσωπα και σαν διαδικασία ανάδειξης διαιτητών δεν γίνεται. Και είναι μεγάλη η ευθύνη της κεδ και της επο αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα.
Σωστή η παρατήρηση περί του όντως φρικιαστικού επιπέδου των πλάγιων.
Όσο για το ματς αγαπητέ Τζόνυ, είναι μία ενδιάμεση κατάσταση, νομίζω.
Όντως δεν υπάρχει κανένα οργανωμένο σχέδιο να κερδίσει πάση θυσία ο βάζελος, κανείς δεν θέλει τη νίκη κάποιου και τον αφήνει με 9 παίκτες.
Απλώς, νομίζω, ότι στο σημείο που είχε πάει το πράγμα, το διαιτητικό τρίο απευχόταν να κάτσει διπλό το ματς, γιατί μετά θα τους πήγαιναν σηκωτούς. Όποτε, νομίζω πως το σημαιάκι σηκώθηκε σχεδόν αυτόματα μόλις ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο.
navigator11 έγραψε:Είπαμε, παιδιά. Η πρόκληση, που νιώθει ο μέσος οπαδός από τα ... διακριτικά σφαλτσοσφυρίγματα υπέρ των "δυνατών", μέλλει να αμβλυνθεί με καμιά "πενηνταρίσια" διαιτησία σε βάρος μας. Κλειστή, άλλωστε, ακόμα η Τούμπα! Έπονται και πιο δύσκολοι αντίπαλοι σε σύγκριση με τους εως τώρα, ευνοούν οι συνθήκες. Καλά, για εκτός έδρας δεν το συζητάμε καν. Όλο και κανένας μανταλος ή θανος θα βρεθεί να φυτευτεί στα ντερμπι με τους αυθεντικούς και τους ιμμιτασιον γαυρους!
Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει.
Όλα τα ανθρωπάρια που έγραφαν μύδρους περί νέου χαλιφάτου, όλοι οι ανεπάγγελτοι - επαγγελματίες σπογγοκωλάριοι, τώρα τουμπεκί και στις τρύπες τους.
Ακόμη και ο Κούγιας που είναι γραφικότερος του Πηλίου, της Αράχωβας και των Ζαγοροχωρίων ενωμένων, δημιουργεί κλίμα μέσω της αναπαραγωγής των γελοίων δηλώσεών του.
Ξεφτίλες όλοι τους. Εμείς, όμως, στα δικά μας.
Πατήστε τους σιχαμένους την Κυριακή και σκορπίστε πανικό παντού.