20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Hermann

Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Hermann »

Ότι και να λέμε πάντως ο μετρητής αυξάνεται, Βιειρίνια 2 ασσίστς(στα 2 τελευταία ματς κιόλας)...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παιζει πολυ εξυπνα και κοντρολαρισμενα,δεν βαζει πολυ τα ποδια του στην φωτια ουτε δοκιμαζει τον εαυτο του στο 100%,αλλα πιστευω με γαυρο την αλλη βδομαδα θα τα δωσει ολα. Θελει να τους κλεισει το σπιτι και ελπιζω πως θα το κανει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Βάλε ρε Λουτσο τον κοντό αριστερό μπακ και τον Μακ εξτρεμ και άσε το ποκεμον τον φιγκεϊρας να τους μαρκάρει :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Alastor έγραψε:παιζει πολυ εξυπνα και κοντρολαρισμενα,δεν βαζει πολυ τα ποδια του στην φωτια ουτε δοκιμαζει τον εαυτο του στο 100%,αλλα πιστευω με γαυρο την αλλη βδομαδα θα τα δωσει ολα. Θελει να τους κλεισει το σπιτι και ελπιζω πως θα το κανει
Να΄σαι καλά Αλάστωρα με το τρομερό σου αβατάρ!
Αυτό θα κάνει ο Παιχταρίνια!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο αντρε βελτιώνεται συνέχεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κάνεις την κίνηση ματ και έχεις το καλύτερο με διαφορά αριστερό μπακ του πρωταθλήματος. Φέτος δεν έχουμε πολλούς αγώνες για ροτέισον και καλύτερα να κατεβαίνουν οι καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ερχεται η ωρα για σεφτε Αντρε... Κ μετα ξερεις, το χερι στο αφτι κ βολτα μπροστα στα γαυροπουλα...
Αντε παλικαρι μου.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ θέλω να δω, το έχει κανείς σε φώτο ή gif;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

στα αριστερά πολύ καλύτερος. και πού το είδαμε το αριστερό μπακ; όλη την πλευρά έπαιζε και ο Μακ συνέκλινε. Κίνηση ματ θα είναι η μετατόπισή του στα αριστερα!
υ.γ και το χέρι στο αυτί ... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχει βρε παιδια αριστερο μπακ η ομαδα που σημερα σκοραρε και ηταν και πολυ καλος.
Επισης με τετοιον Μακ δεν γινεται να μην εχεις και τον Αντελινο στα εξτρεμ.

Κανει μπαμ οτι ο Αντρε το παει συντηρητικα αλλα συνεχως βελτιωνεται. Θα δουμε τον εξτρεμ και μπουκαδωρο Αντελινο συντομα, μην τον φοβαστε.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

DimitrisS έγραψε:Εχει βρε παιδια αριστερο μπακ η ομαδα που σημερα σκοραρε και ηταν και πολυ καλος.
Επισης με τετοιον Μακ δεν γινεται να μην εχεις και τον Αντελινο στα εξτρεμ.

Κανει μπαμ οτι ο Αντρε το παει συντηρητικα αλλα συνεχως βελτιωνεται. Θα δουμε τον εξτρεμ και μπουκαδωρο Αντελινο συντομα, μην τον φοβαστε.

ΕΤΣΙ
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Chuck Norris έγραψε:Μου φάνηκε καλύτερος σαν αριστερό μπακ παρά σαν εξτρεμ. Περιμένω περισσότερα από αυτόν και δεν νομίζω να με απογοητεύσει!
Τοσα χρονια σε αυτες τις θεσεις(αριστερο-δεξι μπακ στη Γερμανια + την ηλικια του)ειναι φυσιολογικο να παιζει εκει καλυτερα και να εχει χωρο για να κανει επελασεις-σεντρες ακομη και γκολ.
Φυσικα ακομη στο 50% βρισκεται απο φυσικη κατασταση και γνωριμιας τροπου παιχνιδιου των συμπαικτων του.

Και εγω στο τηγανι θα τον προτιμουσα αριστερο μπακ,νοιωθω πιο σιγουρια πισω στα μετοπισθεν και αναλογα πως παει το ματς αν θα ειχε δυναμεις ,με εσωτερικη αλλαγη να αλλαζε θεση.

Μπροστα εχουμε πολλους παικτες που θα μπορουσαν να παιξουν,πισω στο αριστερο ακρο(αν δεν εχει τιποτα ο Λεοβατς)θεωρω οτι εχουμε προβλημα,απο οτι μπροστα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Τώρα σοβαρά, συζητάμε για την προσφορά του Βιερίνια; Ο παίχτης είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι καν έτοιμος ακόμα και είναι εμφανές ότι έχει επιστρέψει ως ένας ώριμος και ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και εμπειρίες του υψηλότερου επιπέδου. Ο άνθρωπος είναι TOP CLASS και μάλιστα μπορεί να προσφέρει σε ένα σωρό θέσεις, όπου του ζητηθεί, κάνοντας πάντα τη διαφορά. Πείτε μου σε ποια θέση στα άκρα, μπακ ή εξτρέμ, δεξιά ή αριστερά και αν παίξει, θα υπάρχει καλύτερός του στη σουπερλίγδα. Αντελίνο, μην ακούς κανεναν κ κανε μας χαζους αγορινα μου καθε αγωνιστικη!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ειναι στο επιθυμητό επίπεδο ακόμα και φαίνεται, αλλά θεωρώ οτι δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.Όσο για τα παιδιά που λένε να τον ξεκινήσει μπακ διαφωνώ. Αν ειναι καλά ο λέοβατς δεν βγαίνει, φάνηκε σε καλή κατάσταση. Άσε που τον βιειρινια τον θέλω στα εξτρέμ για να τους παστελώσει !!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαι έτοιμος να σε χαρώ όπως παλιά να τους ξανακαρφώνεις πασάκα μου!!!!

Και στα καπάκια............να κουφαθείς.............Εικόνα :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”