Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από Alastor »

desperando έγραψε: Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είσαστε εσείς?
Έτσι να χουμε ένα καλό ερώτημα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Και επειδή δεν κατάλαβα...ποιο ακριβώς είναι το ποιντ σου?
Για ποιον ακριβώς λόγω προσπάθεις να μας βγάλεις καθαρό ακόμα και τον Λεβαδειακό του κομποτη?
Γιατί όλη αυτή η ανάγκη να επιτεθείς στους συνοπαδους για παιχνίδια ομάδων αποδεδειγμένα βρόμικα?

Εσεις ειστε αυτοι που πιστευετε οτι ολα τα ματς του γαυρου ειναι στημενα απο μεριας ομαδων και εμεις ειμαστε αυτοι που πιστευουμε πως τα περισσοτερα δεν ειναι αγωνιστικα στημενα απο μεριας ομαδων,οι διαιτητες ειναι αλλη ιστορια. Και το ποιντ που θελω να περασω ειναι το ιδιο ποιντ που ηθελα να περασω οτι δεν εφταιγε καμια διαιτησια για το χ με λαρισα. Ολο βλεπουμε φαντασματα και ολο η μας σφαζουν η τα ματς ειναι στημενα. Ναι υπαρχουν και αυτα στο μενου,αλλα οχι με την συχνοτητα που παρουσιαζονται στα καφενεια,ιντερνετικα και μη
eorptol1 έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; είδες το πρώτο ημίχρονο; ο μασουντ τους δίνει αβέρτα κόντρες με παιδικά λάθη και φλερτάρει με την αποβολή, ο μπανάνα (ο γνωστός μπανάνα που δεν έφαγε ξύλο με τον πλατανιά στο Καραϊσκάκη έτσι έλεγε), επίθεση κόντρα φοβούνται να κάνουν στην αστεία άμυνα του γαβρου, τρώνε ένα γκολ γιατί ο άλλος Πέρσης χατζησαφι κοιμήθηκε, ο λαμπρου δεν παίζει.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μασουντ ειναι μετριος και αμυαλος παικτης,καθε 2 ματς παιρνει μια αποβολη. Το οτι ειναι παικτουρα μονο εδω μεσα το εχω διαβασει. Για Λαμπρου δεν ξερω γιατι δεν παιζει,παντως ο νιονιος επιθετικα δεν ειναι καμια φοβερη ομαδα,1-0 εχει κερδισει ολα τα ματς εκτος της πεθαμενης λαρισας.

Τελος παντων,οποτε κερδιζει ο γαυρος θα ειναι παραρτημα ο νιονιος,οποτε δεν θα κερδιζει θα του δινει βαθμους ηθελλημενα. Τουλαχιστον παιξτε το στο στοιχημα ρε μαγκες,1.50 εδινε. Βαζεις 1000 ευρω παιρνεις,1500. Αφου ειστε τοσο σιγουροι,γιατι δεν βγαζετε κανα φραγκο? Και δεν λεω για 10 ευρω,μιλαω για μηνιατικα. Εγω αν το ηξερα οτι το σημερινο ματς ηταν μιλημενο,θα πονταρα οτι ρευστο εχω σημερα κιολας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Σάβ 14 Οκτ 2017, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

hasio_john έγραψε:Μπήκε ο Λάμπρου, στην πρώτη του επαφή σούτ - απόκρουση και το κοράκι δίνει λανθασμένα άουτ...
Μπα τον βάλανε ένταξη με 3-1 δεν υπάρχει πρόβλημα

Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Οταν πριν λιγο καιρο εγραψα εδω μεσα οτι το βαζελος-Κομποτης ειχε βρωμισει, λογω των ανεπαναληπτων ευκαιριων που εχασε ο δευτερος, βγηκαν ΑΡΚΕΤΟΙ να με ειρωνευτουν. Σημερα οι ρολοι αντιστραφηκαν. Αυτος που υποστηριζει οτι το ματς του γαυρου δεν ειναι στημενο δεχεται ειρωνιες απο οσους υποστηριζουν το αντιθετο.

Ελεος ρε παιδια. Αυτο που καθε φορα πιανουμε οποιονδηποτε εχει διαφορετικη γνωμη απο τους πολλους και τον ξεφτιλιζουμε με ειρωνιες και γελακια, εχει καταντησει αηδια.

Φιλικα.
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

Δημοσίευση από P.A.O.K.jim »

2-3 με πέναλτι
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

χαχαχαχαχα 3-3
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Τελικά το έστησαν η όχι; :D
Άβαταρ μέλους
P.A.O.K.jim

περίμενε έχει συνέχεια πέναλτι ο γαυρος
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Notorious4 έγραψε:Τελικά το έστησαν η όχι; :D
Μην βιαζεσε

Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αντε γμθειτε ρε ξεφτιλες. Αδερφαρα πεφτουνη
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Ξεκάθαρα στημένο.....not.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάντως ευτυχώς που "βλέπουμε ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα μέχρι τώρα"... :o :P
Τι? :shock: :?
Όχι? :roll: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

το πηρε το τριποντο με ενα ακομα πεναλντι δωρο
μονο ο ΠΑΟΚ δεν εχει παρει βαθμους ετσι απο τους τρεις.εμας μας κοβουν και κανονικα πεναλντι(βλ ΑΕΛ) και μετα βριζουμε την ομαδα!

edit και επιτελους θα πρεπει να τιμωρει η διοργανωτρια και παιχτες που "εκβιαζουν" διαιτητικες αποφασεις και παιρνουν τετοια πεναλντι!δεν μπορει να φταιει μονο ο διαιτητης παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 14 Οκτ 2017, 21:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Πεστα

Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Alastor έγραψε:
desperando έγραψε: Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είσαστε εσείς?
Έτσι να χουμε ένα καλό ερώτημα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Και επειδή δεν κατάλαβα...ποιο ακριβώς είναι το ποιντ σου?
Για ποιον ακριβώς λόγω προσπάθεις να μας βγάλεις καθαρό ακόμα και τον Λεβαδειακό του κομποτη?
Γιατί όλη αυτή η ανάγκη να επιτεθείς στους συνοπαδους για παιχνίδια ομάδων αποδεδειγμένα βρόμικα?

Εσεις ειστε αυτοι που πιστευετε οτι ολα τα ματς του γαυρου ειναι στημενα απο μεριας ομαδων και εμεις ειμαστε αυτοι που πιστευουμε πως τα περισσοτερα δεν ειναι αγωνιστικα στημενα απο μεριας ομαδων,οι διαιτητες ειναι αλλη ιστορια. Και το ποιντ που θελω να περασω ειναι το ιδιο ποιντ που ηθελα να περασω οτι δεν εφταιγε καμια διαιτησια για το χ με λαρισα. Ολο βλεπουμε φαντασματα και ολο η μας σφαζουν η τα ματς ειναι στημενα. Ναι υπαρχουν και αυτα στο μενου,αλλα οχι με την συχνοτητα που παρουσιαζονται στα καφενεια,ιντερνετικα και μη
eorptol1 έγραψε:Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; είδες το πρώτο ημίχρονο; ο μασουντ τους δίνει αβέρτα κόντρες με παιδικά λάθη και φλερτάρει με την αποβολή, ο μπανάνα (ο γνωστός μπανάνα που δεν έφαγε ξύλο με τον πλατανιά στο Καραϊσκάκη έτσι έλεγε), επίθεση κόντρα φοβούνται να κάνουν στην αστεία άμυνα του γαβρου, τρώνε ένα γκολ γιατί ο άλλος Πέρσης χατζησαφι κοιμήθηκε, ο λαμπρου δεν παίζει.....

Ο Μασουντ ειναι μετριος και αμυαλος παικτης,καθε 2 ματς παιρνει μια αποβολη. Το οτι ειναι παικτουρα μονο εδω μεσα το εχω διαβασει. Για Λαμπρου δεν ξερω γιατι δεν παιζει,παντως ο νιονιος επιθετικα δεν ειναι καμια φοβερη ομαδα,1-0 εχει κερδισει ολα τα ματς εκτος της πεθαμενης λαρισας.

Τελος παντων,οποτε κερδιζει ο γαυρος θα ειναι παραρτημα ο νιονιος,οποτε δεν θα κερδιζει θα του δινει βαθμους ηθελλημενα. Τουλαχιστον παιξτε το στο στοιχημα ρε μαγκες,1.50 εδινε. Βαζεις 1000 ευρω παιρνεις,1500. Αφου ειστε τοσο σιγουροι,γιατι δεν βγαζετε κανα φραγκο? Και δεν λεω για 10 ευρω,μιλαω για μηνιατικα. Εγω αν το ηξερα οτι το σημερινο ματς ηταν μιλημενο,θα πονταρα οτι ρευστο εχω σημερα κιολας
Μ' αρέσει που μαλώνετε και καλά ρε σεις... Αφού και εσύ ρε Alastor το ξέρεις ότι είναι αβαβά το παιχνίδι... Αλλά εντάξει αν τα δούμε όλα σοβαρά θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα... Μπορείς; Εγώ όχι πάντως γι'αυτό είμαι μαζί σου...

Υ.Γ. Επειδή δεν έχω στενές επαφές ούτε με τον Μαρινάκη, ούτε με κανέναν προς το παρών κρατάω χρήματα για να έχω να πάρω γάλα τον γιο μου... Όταν αποκτήσω αυτές τις επαφές ίσως το σκεφτώ να παίξω κανά στοίχημα... Μέχρι τότε δεν μπορώ να διαφωνήσω και μαζί σου όμως που στην τελική όλοι μας γνωρίζουμε από κάτι, κανείς δεν είναι σίγουρος για κάτι, άλλοι τα αρπάζουν... Εμείς εδώ να 'χαμε να ' λέγαμε... Με τόσα στημένα του γαύρου αν τα ήξερα από πρώτο χέρι ποιος Σαββίδης μετά...

Υ.Γ. 1 Φυσικά και έχει υλικό ο γαύρος για να κερδίσει άνετα τον Πανιώνιο... Αλλά επειδή είναι γαύρος και πόσο μάλλον επειδή βρίσκεται ήδη πίσω από την κορυφή δεν το διακινδυνεύει να παίξει στα ίσια παιχνίδια με ομάδες που μπορεί να τα πάρει άνετα με τον άλλον τρόπο... Και ο Πανιώνιος έχει μέσα τον γνωστό που κάνει τα ΠΑΝΤΑ και συμφέρει!!!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Τόση ώρα που το έγραφα το παραπάνω το ποστ έχασα την μπάλα... Πόσο είναι τελικά;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”