Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 89-74 Σχόλια, MVP & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Παναθηναικος -ΠΑΟΚ 15/10/17 18:00 cosmote
Θα είναι κουρασμένος ο ΠΑΟ. Παίζει σήμερα στην Βαρκελώνη της ανεξάρτητης Καταλονίας.
Μία υγιής αλλά αδύναμη ομάδα, μόνο να κερδίσει μπορεί παίζοντας απέναντι σε μία ομάδα 10 κλάσεις καλύτερη. Θα κερδίσει από έναν τέτοιο αγώνα ακόμη κι αν χάσει με 40 πόντους. Μία υγιής ομάδα.
Εν αντιθέσει, μία ομάδα ασθενής, με μια 40άρα...................................πεθαίνει? 

-
Τώρα τι να πρωτοπεις..
διπλό είναι το ματσάκι.. Μόνο και μόνο που το άνοιξε ο κατ,φτάνει..
Ας περάσει ο επόμενος..
Π.Α.Ο.Κ ΕΜΠΡΌΣ
ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΡΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..
διπλό είναι το ματσάκι.. Μόνο και μόνο που το άνοιξε ο κατ,φτάνει..
Ας περάσει ο επόμενος..
Π.Α.Ο.Κ ΕΜΠΡΌΣ
ΚΑΙ ΛΟΓΟΠΡΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ..
- ΑποστόληςΑ
Μμμμμμμμμ....apple64 έγραψε:Θα κερδίσει από έναν τέτοιο αγώνα ακόμη κι αν χάσει με 40 πόντους.
kat, ελπίζω να μου συγχωρήσεις την, άδολη μεν, αλλά αφελή μου..................................νεότητα...kataramenos5 έγραψε:Αν θυμαται καλα ο γερο κατ εχει ανοιξει 3-4 μπασκετικα και ηταν αχαστοςgoran 64 έγραψε:Ο kat άνοιξε topic αγώνα...![]()
![]()
.Βεβαια εσεις οι νεοι
δε τα προλαβατε .
40+ χρονια παρακολουθω αυτη την ομαδα κι εμαθα οτι ειναι μυστηριο τρενο.Για καποιο ανεξηγητο λογο(DNA μαλλον) στα ευκολα φαλτσαρει ,στα δυσκολα μεταμορφωνεται ,ειδικα οταν ολοι τον εχουν τελειωμενο.Δε ξερω αν θα κερδισουμε σιγουρα πιστευω ομως οτι θα δουμε κατι διαφορετικο.Τι σοι ΠΑΟΚτσης θα ημουν αλλωστε αν δε πιστευα οτι Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε .

Τον basket Π.Α.Ο.Κ. δεν το ξεγράφεις ποτέ...Τον basket Π.Α.Ο.Κ.!!!!

- painkiller4
Χωρίς Κονιαρη, Ζαρα και με προβλήματα ο Κλασεν που θα αποφασίσουν αύριο στην προπόνηση αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον βαζελο.
Ήρθε και έδεσε που λένε....
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήρθε και έδεσε που λένε....
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Εικονα αποσυνθεσης σε ολα τα επιπεδα..ο αλλος κοιμαται με τους φακους επαφης και μολυνεται το ματι του,αλλος μια τραυματιζει το γονατο,μια τη μεση(παλια δισκοκηλη γραφουνε,ιατρικα περνανε πριν υπογραψουν?.Ο τριτος ερχεται σε εμας δανεικος για να κανει εγχειριση που επρεπε να την εχει κανει εδω και εναν χρονο.
Re: Παναθηναϊκός -ΠΑΟΚ 15/10/17 18:00 Cosmote
Εν αντιθέσει, σε μία ασθενής ομάδα, πέφτουν όλοι να φάνε την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Από τον καναπέ και χωρίς να αντιλαμβάνονται πλήρως το άθλημα.goran 64 έγραψε:Εν αντιθέσει, μία ομάδα ασθενής, με μια 40άρα...................................πεθαίνει?
Κάποιος πρέπει να πει πως ο κόσμος δεν έχει πάντα δίκιο. Για την ακρίβεια όταν δεν γνωρίζει το άθλημα έχει πάντα άδικο. Εάν δεις εμένα να γράφω στο βόλεϊ κάποια κριτική καλό είναι γελάσεις. Δεν έχω ιδέα. Ότι έχω γράψει μου το είπαν... πουλάκια. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν μου αρέσει και πολύ.
Εχθές ο προπονητής της ομάδας που βγήκε 2η στην περσινή Euroleague τα έχωσε στους οπαδούς που δεν αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα και διαμαρτύρονται χωρίς λόγο. Στον ΠΑΟΚ θα το κάνει κανείς;
Ο ΠΑΟΚ πιθανότατα θα χάσει. Εάν κατέβουν να παίξουν το ματς ως ένα απλό παιχνίδι όπου πρέπει επί 40 λεπτά να μείνουν σε ένα σχέδιο χωρίς να κοιτάνε το σκορ θα κερδίσουν πολλά. Εάν κατέβουν με το άγχος της 4ης συνεχόμενης ήττας θα ξεφτιλιστούν και δεν θα κερδίσουν τίποτα. Αντίθετα θα χάσουν την ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι μέσα από ένα παιχνίδι με μία ομάδα 10 κλάσεις καλύτερη.
Η αλήθεια είναι σκληρή. Την ίδια αλήθεια βιώνουν οι αντίπαλοι οπαδοί στο συγκεκριμένο ματς στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σκύβεις το κεφάλι. Κάνεις υπομονή. Στηρίζεις την προσπάθεια και βλέπεις τα θετικά. Είσαι οπαδός. Δεν μπορεί να θέλεις να καταστρέψεις αυτά τα λίγα που έχει η ομάδα σου. Θέλεις αντίθετα να αναδείξεις τα θετικά. Σωστά;
- Μπαρκαρούτσος
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, η ομάδα είναι ασθενής, και η ασθένειά της είναι ο λαός της.
Σα δεν ντρεπόμαστε που δεν πήγαμε πρώτα να σπουδάσουμε μπάσκετ (!!!), ώστε να αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, και να διαμαρτυρόμαστε με λόγο. Θα κράζουμε, οι αχάριστοι, μετά τη σαραντάρα τον προπονητή που θα έπρεπε κανονικά να πίνει καφέ, ενώ στην πραγματικότητα εμείς από τον καναπέ μας κάναμε την ομάδα να έχει τέτοια εικόνα...
Σα δεν ντρεπόμαστε που δεν πήγαμε πρώτα να σπουδάσουμε μπάσκετ (!!!), ώστε να αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, και να διαμαρτυρόμαστε με λόγο. Θα κράζουμε, οι αχάριστοι, μετά τη σαραντάρα τον προπονητή που θα έπρεπε κανονικά να πίνει καφέ, ενώ στην πραγματικότητα εμείς από τον καναπέ μας κάναμε την ομάδα να έχει τέτοια εικόνα...
- ΑποστόληςΑ
Μετά το χθεσινό ρεζίλεμα (ρεζιλίκ) ο ΠΑΟ χρειάζεται ξέσπασμα.
Η ομαδα εχει πολλα προβληματα....παρα πολλα....ΠΑΟΚ εισαι βεβαια....εχουμε μαθει να ζουμε μ αυτα.
Παιζει να ειμαστε η μονη ομαδα στον πλανητη που εχει 4 τραυματιες ολους μαζι στην αρχη της χρονιας.
Για να δουμε....οταν η ομαδα παιζει με την πλατη στον τοιχο και χωρις κανενας να περιμενει αποτελεσμα
ΙΣΩΣ μετρησει υπερ μας και βγαλει ενεργεια και εγωισμο....οταν ολοι περιμενουν να ξεφτιλιστουμε
ΕΛΠΙΖΩ να παλεψουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.
Θα παω για πρωτη φορα φετος να τους δω οποτε πρεπει να φυγω και με 2πλο!
Παιζει να ειμαστε η μονη ομαδα στον πλανητη που εχει 4 τραυματιες ολους μαζι στην αρχη της χρονιας.
Για να δουμε....οταν η ομαδα παιζει με την πλατη στον τοιχο και χωρις κανενας να περιμενει αποτελεσμα
ΙΣΩΣ μετρησει υπερ μας και βγαλει ενεργεια και εγωισμο....οταν ολοι περιμενουν να ξεφτιλιστουμε
ΕΛΠΙΖΩ να παλεψουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.
Θα παω για πρωτη φορα φετος να τους δω οποτε πρεπει να φυγω και με 2πλο!
- Μπαρκαρούτσος
Αν χάσουμε, είσαι γκαντέμης και μόνο εσύ θα φταις, ελπιδοπώλη.