Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- buffalobill4
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
αν μπορουσα να παρω μολεδο με 800 χιλιαρικα συμβολαιο θα τον εκλεινα απο γεναρη για καλοκαιρι. μεχρι το καλοκαιρι κραταω τον σαμπρανο αλλα με 2.5 μυριο συμβολαιο που εχει αυτος με τη ρουμπιν, ποσο να πεσει?
επισης θα επαιρνα και χουλτ με προσφυγη και θα εστελνα πακετο λεοβατς-λεβεκ με οσα πιανανε συν επιστροφη γιαννουλη.
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο κεντρο ομως. εχουμε πολλους παιχτες χωρις να εχουμε ενα σοβαρο 6αρι (αυτη τη στιγμη τουλαχιστον) με τα χαρακτηριστικα που θελουμε. ιδανικα εγω θα ηθελα δυο 6αρια, δυο 8αρια και καντουρι-μπισεσβαρ. ενα 6αρι σκυλο να καταπινει χιλιομετρα και να κοβει για ολη την ομαδα με καλη πρωτη πασα, ενα 6αρι φερελπι ας ειναι και πιο αργος αλλα ψηλος, δυο 8αρια κανονικα, φουλ αθλητικα που να κοβουν και να ραβουν και τους δυο που προανεφερα. τον πελκα δεν τον εβαλα καν στην εξισωση καθως τον θεωρω πασπαρτου για τη θεση 10, 8 και εξτρεμ.
αυτη τη στιγμη στο κεντρο εχω κανιας που ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε στο 6, κατσε που ειναι σε ελευθερη πτωση, τσιμιροτ που ειναι ο μονος που πιανει σοβαρα λεφτα σε περιπτωση πωλησης, μαουρισιο που προς το παρον εμενα δεν με εχει εντυπωσιασει ειδικα για το πολυ υψηλο συμβολαιο που εχει (γνωριζει ποδοσφαιρο, παιζει καθετα και με τη μια, δεν εχει τρεξιματα, δεν κοβει, δεν ειναι αθλητικος) και δατς ολ φοκς.
εδιτ. εχουμε και σαχοφ στο 8 τωρα που το σκεφτομαι. αλλα κι αυτος ενω ειναι πολυ καλος παικτης και παντα βοηθαει στην τακτικη της ομαδας δεν κοβει και δεν ακολουθαει το αμυντικο τρανζισιον. στην επιθεση παντως δινει λυσεις και με γκολ-ασιστ αλλα κυριως γιατι πασαρει και κινειται καθετα διαρκως.
δεν ειναι δυνατον ομως και τα δυο 8αρια σου εν ετει 2017 να μην ειναι αθλητικα.
επισης θα επαιρνα και χουλτ με προσφυγη και θα εστελνα πακετο λεοβατς-λεβεκ με οσα πιανανε συν επιστροφη γιαννουλη.
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο κεντρο ομως. εχουμε πολλους παιχτες χωρις να εχουμε ενα σοβαρο 6αρι (αυτη τη στιγμη τουλαχιστον) με τα χαρακτηριστικα που θελουμε. ιδανικα εγω θα ηθελα δυο 6αρια, δυο 8αρια και καντουρι-μπισεσβαρ. ενα 6αρι σκυλο να καταπινει χιλιομετρα και να κοβει για ολη την ομαδα με καλη πρωτη πασα, ενα 6αρι φερελπι ας ειναι και πιο αργος αλλα ψηλος, δυο 8αρια κανονικα, φουλ αθλητικα που να κοβουν και να ραβουν και τους δυο που προανεφερα. τον πελκα δεν τον εβαλα καν στην εξισωση καθως τον θεωρω πασπαρτου για τη θεση 10, 8 και εξτρεμ.
αυτη τη στιγμη στο κεντρο εχω κανιας που ειναι καλος παικτης αλλα δεν ειναι αυτο που θελουμε στο 6, κατσε που ειναι σε ελευθερη πτωση, τσιμιροτ που ειναι ο μονος που πιανει σοβαρα λεφτα σε περιπτωση πωλησης, μαουρισιο που προς το παρον εμενα δεν με εχει εντυπωσιασει ειδικα για το πολυ υψηλο συμβολαιο που εχει (γνωριζει ποδοσφαιρο, παιζει καθετα και με τη μια, δεν εχει τρεξιματα, δεν κοβει, δεν ειναι αθλητικος) και δατς ολ φοκς.
εδιτ. εχουμε και σαχοφ στο 8 τωρα που το σκεφτομαι. αλλα κι αυτος ενω ειναι πολυ καλος παικτης και παντα βοηθαει στην τακτικη της ομαδας δεν κοβει και δεν ακολουθαει το αμυντικο τρανζισιον. στην επιθεση παντως δινει λυσεις και με γκολ-ασιστ αλλα κυριως γιατι πασαρει και κινειται καθετα διαρκως.
δεν ειναι δυνατον ομως και τα δυο 8αρια σου εν ετει 2017 να μην ειναι αθλητικα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι μόνο το συμβόλαιο του παίκτη (που θα έχει πλέον ΚΑΙ εφορία) είναι και το κόστος κτήσης, άλλα 3 μύρια τουλάχιστον. 8-9 μύρια δηλαδή.buffalobill4 έγραψε:αν μπορουσα να παρω μολεδο με 800 χιλιαρικα συμβολαιο θα τον εκλεινα απο γεναρη για καλοκαιρι. μεχρι το καλοκαιρι κραταω τον σαμπρανο αλλα με 2.5 μυριο συμβολαιο που εχει αυτος με τη ρουμπιν, ποσο να πεσει?
Λίγο πιο κάτω θα είναι και ο Μακ, αν τον αγοράσουμε. (6-7 μύρια).
Άκαιρη κουβέντα, αλλα με την ευκαιρια που βλεπουμε 2 πρωην παικτες μας, θα ηθελα να θιξω τις αποδεσμευσεις:
Τζιωλη βασικά, λόγω εξαριου που δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια. Κατα τη γνωμη μου θα μπορουσε να ειχε προσφερει κι αλλο τα προηγουμενα χρονια. Το ύψος του και ο ογκος του μας λειπουν ακομα κ σημερα. Ειναι αργος, αλλα παιζει γρηγορα τη μπαλα, με τη μια.
Τζαβέλα, στο κομμάτι της αφυπνισης που μεταδιδει στους παικτες, κατι το οποιο μας λειπει τα τελευταια χρονια. Θα μπορουσε να ειχε χρησιμοποιηθει ως αριστερος μπακ. Εχει την καλη σεντρα. Τον θεωρω τουλαχιστον εφαμιλλο του Λεοβατς.
Συμπεραινω οτι η αποδεσμευση τους αφορουσε εξωαγωνιστικους λόγους.
Τζιωλη βασικά, λόγω εξαριου που δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια. Κατα τη γνωμη μου θα μπορουσε να ειχε προσφερει κι αλλο τα προηγουμενα χρονια. Το ύψος του και ο ογκος του μας λειπουν ακομα κ σημερα. Ειναι αργος, αλλα παιζει γρηγορα τη μπαλα, με τη μια.
Τζαβέλα, στο κομμάτι της αφυπνισης που μεταδιδει στους παικτες, κατι το οποιο μας λειπει τα τελευταια χρονια. Θα μπορουσε να ειχε χρησιμοποιηθει ως αριστερος μπακ. Εχει την καλη σεντρα. Τον θεωρω τουλαχιστον εφαμιλλο του Λεοβατς.
Άμα ξαναδιαβάσω οποιοδήποτε έπαινο για τον προδότη εδώ μέσα θα φύγει μπαν. Έτσι εντελώς δημοκρατικά 

Ο Τζαβέλας αν κάνει 3 σπριντ από αυτά που κάνει ο Λέοβατς, θα πρέπει να μεταφερθεί σε κάνα νοσοκομείο. Ήμαρτον.mbison έγραψε:Άκαιρη κουβέντα, αλλα με την ευκαιρια που βλεπουμε 2 πρωην παικτες μας, θα ηθελα να θιξω τις αποδεσμευσεις:
- Sick Bastard
Να παει στο διάολο ο Τζαβέλλας.
Για να μη γράψω αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνει ο Τζαβέλλας
και με λογοκρίνει ο Ντίνος-Λιβερπουλ.
Για να μη γράψω αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνει ο Τζαβέλλας
και με λογοκρίνει ο Ντίνος-Λιβερπουλ.
- ΑποστόληςΑ
+1sn0ufel4 έγραψε:Άμα ξαναδιαβάσω οποιοδήποτε έπαινο για τον προδότη εδώ μέσα θα φύγει μπαν. Έτσι εντελώς δημοκρατικά
Ωρέ, θαρρώ δεν πάμε καλά, ωρέ...
Τι είναι αυτά που διαβάζουμε Δευτεριάτικα?
Για κάποια "αξία" του τρύπιου-θεατρίνου 31, αναφερόμενο μάλιστα με το κληρονομικό του επώνυμο ακόμα!!!!
mbison, (με το συμπάθιο κιόλας) απ τον ουρανό έπεσες παλικάρι μου και "συμπεραίνεις" τέτοια πράγματα?

Τι είναι αυτά που διαβάζουμε Δευτεριάτικα?

Για κάποια "αξία" του τρύπιου-θεατρίνου 31, αναφερόμενο μάλιστα με το κληρονομικό του επώνυμο ακόμα!!!!

mbison, (με το συμπάθιο κιόλας) απ τον ουρανό έπεσες παλικάρι μου και "συμπεραίνεις" τέτοια πράγματα?

Ας δοξάσω τον Θεό, που βρίσκεται και κανένας μυαλωμένος-δημοκρατικός εδώ μέσα και επεμβαίνει...sn0ufel4 έγραψε:Άμα ξαναδιαβάσω οποιοδήποτε έπαινο για τον προδότη εδώ μέσα θα φύγει μπαν. Έτσι εντελώς δημοκρατικά

Eνταξει ρε παιδια μην βαρατε. Δεν παιζαμε χτες και ειδα Εθνικη.
Το σχολιο μου πηγαζει απο το οτι αυτοι οι 2 ειναι βασικοι εκει, και μεις ειχαμε προβλημα στις θεσεις 3 και 6.
Επαναλαμβανω, αγωνιστικα και μονο αναφερομαι.
Το τι έχουν κανει εξωαγωνιστικα αυτοι οι 2 τυποι δεν το ξερω. Όμως για Τζαβελα τα εχει πει ο Ιβιτς και υπαρχουν οι ενδειξεις.
Ο Τζιωλης αν και αργοκινητη μαούνα, φαινεται, λογω του οτι εχει εναν Ζεκα να τον καλυπτει. Όμως και μεις εχουμε τρεχαντηρι, τον Τσιμιροτ.
Ας το κλεισουμε εδω.
Πώς θα σας φαινοταν ενας Γερμανος στον παγκο μας στυλ Σκιμπε, να παιζει σφιχτα, να παρουσιαζει μια ομαδα δυσκαταβλητη στηριζομενος στην αμυνα, αλλα εχοντας παικτες σαν τον Βιειρινια και Ενρικε του χρονου, να μπορει να κανει το αναπαντεχο και το φαντεζί?
Το σχολιο μου πηγαζει απο το οτι αυτοι οι 2 ειναι βασικοι εκει, και μεις ειχαμε προβλημα στις θεσεις 3 και 6.
Επαναλαμβανω, αγωνιστικα και μονο αναφερομαι.
Το τι έχουν κανει εξωαγωνιστικα αυτοι οι 2 τυποι δεν το ξερω. Όμως για Τζαβελα τα εχει πει ο Ιβιτς και υπαρχουν οι ενδειξεις.
Ο Τζιωλης αν και αργοκινητη μαούνα, φαινεται, λογω του οτι εχει εναν Ζεκα να τον καλυπτει. Όμως και μεις εχουμε τρεχαντηρι, τον Τσιμιροτ.
Ας το κλεισουμε εδω.
Πώς θα σας φαινοταν ενας Γερμανος στον παγκο μας στυλ Σκιμπε, να παιζει σφιχτα, να παρουσιαζει μια ομαδα δυσκαταβλητη στηριζομενος στην αμυνα, αλλα εχοντας παικτες σαν τον Βιειρινια και Ενρικε του χρονου, να μπορει να κανει το αναπαντεχο και το φαντεζί?
-
Τζιολη ακούω,Τζαβέλα ακούω.. Ε φέρτε και τον βιτορ πίσω να γουσταρουμε ..
- Chuck Norris
Εγώ εχω να πω , οτι τέτοιο στυλάτο κούρεμα σαν του Τζαβέλλα δεν εχει κανείς μεσα στην τωρινή ομάδα! (Snoufel κανε το λαθος να με μπαναρεις και θα σου διαγραψω την στηληsn0ufel4 έγραψε:Άμα ξαναδιαβάσω οποιοδήποτε έπαινο για τον προδότη εδώ μέσα θα φύγει μπαν. Έτσι εντελώς δημοκρατικά

Εγώ τον Τζιωλαρο τον ήθελα με τα 1.000
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι πρόβλημα το ότι είδες Εθνική. Αλίμονο! Αλλά το να αναπολείς Τζαβέλλα με κάνει να διερωτώμαι αν γνωρίζεις για ποιο λόγο έφυγε ο Τζαβέλλας από τον ΠΑΟΚ.mbison έγραψε:Eνταξει ρε παιδια μην βαρατε. Δεν παιζαμε χτες και ειδα Εθνικη.
Χαλάλι σου βρε κι εσένανε...Chuck Norris έγραψε:Εγώ τον Τζιωλαρο τον ήθελα με τα 1.000

Για play maker στο μπάσκετ, όσο λείπει ο Κόνιαρης, μια χαρά μπόι-κορμοστασιά έχει...

Είναι και.......αλματερός (έβαλε γκολ με κεφαλιά στου Κύπριους), τι άλλο να ζητήσεις πια από έναν καθοδηγητή?

- ΑποστόληςΑ
Αν έμενε ο Stano θα είχαμε καταφέρει μέχρι τώρα τις επιθέσεις των 12 sec και θα βάζαμε γκολ όπως το παρακάτω:
[youtube]tTccSJ4XVCs[/youtube]
[youtube]tTccSJ4XVCs[/youtube]
Το καλοκαιρι να παιξουμε εναντιον της Παρτιζαν για προκριματικα τσ.λ. να τις δουμε κ απο κοντα.