ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πάτρας 73-79 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα
- painkiller4
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πάτρας 07/10 7μ.μ. (PAOKmania Radio-ΕΡ
Εντελώς απογοητευτική η εικόνα σήμερα με μια αναλαμπή στο γ δεκάλεπτο.
Κόουτς πάρτο αλλιώς....
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κόουτς πάρτο αλλιώς....
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο στην ΚΑΕ, ανταποδίδει τις οικονομικές χάρες στην ΠΑΕ με τον καλύτερο τρόπο, κάνεις πλέον δεν κράζει για το ποδόσφαιρο.
Δεν έχω δει χειρότερη άμυνα, στο Παλέ ήταν 3 φορές καλύτερη. Ντροπή.
Δεν έχω δει χειρότερη άμυνα, στο Παλέ ήταν 3 φορές καλύτερη. Ντροπή.
Κριμα,μας στοιχισαν οι απουσιες,η ομαδα πληρης θα ειναι καλυτερη.Δυστυχως δε ειμαστε ομαδα που μπορουμε να παρουμε παιχνιδια αμα λειπουν εστω και 1-2 βασικοι μας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν ξερω πως και με ποιον τρόπο..Πρέπει επιτέλους να βγει αυτό το τμήμα απο την μετριότητα των τελευταιων 15 χρόνων.. Ξέρω παιδιά και ο κόσμος δεν στηρίζει και μπράβο που παλεύουν όσο παλεύουν στη διοίκηση αλλά δεν αντέχεται αυτη η συνεχιζόμενη μετριότητα. Έφυγε και ο σούλης και φάνηκε φέτος πόσο σημαντικός ηταν..τεσπα, θεωρώ οτι με την επιστροφή κόνιαρη και ντίλαρντ η ομάδα θα παίξει πολύ καλύτερα αλλά με ταβάνι..
- potamda
- Bet Guru 2023
Είναι δυνατόν τέτοια κριτική σε μια ομάδα ολοκαίνουρια που παίζει με νέο προπονητή, 10 νέους παίκτες και 3 βασικούς τραυματίες;
Δηλαδή ξεχάσαμε τις αντίστοιχες ήττες τόσα χρόνια με τον Σουλη;
Δηλαδή ξεχάσαμε τις αντίστοιχες ήττες τόσα χρόνια με τον Σουλη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Σάβ 07 Οκτ 2017, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ποια είναι τα ελαφρυντικά όταν χάνεις στην έδρα σου από τον Προμηθέα;
- potamda
- Bet Guru 2023
Γιατί ποιοι είμαστε τόσα χρόνια που έχουμε την τεράστια διαφορά από τον κάθε Προμηθέα;
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ - Προμηθέας Πάτρας 73-79 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώ
Από στιγμή σε στιγμή η συνέντευξη τύπου ζωντανά στο www.paokmania.caster.fm !
Πολύ κρίμα που κάναμε μια τόσο απρόσμενη ήττα...
Πήγε χαμένη κι όλη αυτή η πολύ καλή προσπάθεια των 6 λεπτών του 3ου 10λέπτου...
Η υπόλοιπη εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική, ασχέτως αν τα κοράκια μας παίζουν σαν χωριό μέσα στο σπίτι μας...
Ας ψάξουν να βρουν τι φταίει, ας δουλέψουν κι ας το διορθώσουν πριν "συνηθίσουν στις φάπες"...
Εμείς μαζί, για μια ζωή, Αετέ,
Αητέ Δικέφαλε!!!!
Υ.Γ. Ο λαός τι ώρα θα πάει στο Παλατάκι?
Υ.Γ. 2..."Καταραμένοι" γάμοι του Οκτώβρη...

Πήγε χαμένη κι όλη αυτή η πολύ καλή προσπάθεια των 6 λεπτών του 3ου 10λέπτου...

Η υπόλοιπη εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική, ασχέτως αν τα κοράκια μας παίζουν σαν χωριό μέσα στο σπίτι μας...

Ας ψάξουν να βρουν τι φταίει, ας δουλέψουν κι ας το διορθώσουν πριν "συνηθίσουν στις φάπες"...

Εμείς μαζί, για μια ζωή, Αετέ,

Υ.Γ. Ο λαός τι ώρα θα πάει στο Παλατάκι?

Υ.Γ. 2..."Καταραμένοι" γάμοι του Οκτώβρη...

gergeo4 έγραψε:γελαει ο κοσμος μ'αυτο το εκτρωμα του προπονητακου..............

Στο μπάσκετ, όπως και στο ποδόσφαιρο έχουμε καινούργια ομάδα με νέο προπονητή. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα κάνει και ήττες εκτός προγράμματος. Σε εμάς όχι. Εμείς νομίζουμε ότι οι προπονητές είναι μάγοι και οι παίκτες πρέπει να μάθουν τους συμπαίκτες τους με μία χειραψία.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι καλός προπονητής. Μάγος δεν είναι όμως. Άρα αμφιβάλω εάν μας κάνει.
Ήμουν ένας από τους λίγους που ήταν σήμερα στο Παλέ. Κλασικά. Η ομάδα 15 χρόνια τώρα παίζει μόνη της. Αυτά που κάνει είναι περισσότερα απ' ότι δικαιολογούν τα εισιτήρια.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι καλός προπονητής. Μάγος δεν είναι όμως. Άρα αμφιβάλω εάν μας κάνει.
Ήμουν ένας από τους λίγους που ήταν σήμερα στο Παλέ. Κλασικά. Η ομάδα 15 χρόνια τώρα παίζει μόνη της. Αυτά που κάνει είναι περισσότερα απ' ότι δικαιολογούν τα εισιτήρια.
Ποιοι παίζανε σήμερα στο Παλέ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 07 Οκτ 2017, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
προσωπικα πηγα στο παλατακι προετοιμασμενος για το ενδεχομενο της ηττας....οταν καταφερνουμε και καναουμε τετοια εμφανιση με το σκουληκι που εστησε ομαδα καμια βδομαδα πριν το παιχνιδι, δεν περιμενεις και πολλα απο το σημερινο...
δυστυχως ειναι τετοια η καταντια του τμηματος που ακομα και η σημερινη ηττα απο τον σαλουστρο και την κομπανια του δεν προκαλει καμια εντυπωση...
συνεχιζουμε τη χρονια οσοι λιγοι εχουμε ακομα γερο στομαχι για το πρωταθλημα της 4ης θεσης...
υγ ζαντε/ρομαν σ αγαπαω σε εκτιμαω και κατανοω τον ενθουσιασμο σου, αλλα αν σε ξαναδω να γραφεις τσοχλα, θα σε κρεμασω απο την αγκυρα του πλοιου σου που ταξιδευεις
δυστυχως ειναι τετοια η καταντια του τμηματος που ακομα και η σημερινη ηττα απο τον σαλουστρο και την κομπανια του δεν προκαλει καμια εντυπωση...
συνεχιζουμε τη χρονια οσοι λιγοι εχουμε ακομα γερο στομαχι για το πρωταθλημα της 4ης θεσης...
υγ ζαντε/ρομαν σ αγαπαω σε εκτιμαω και κατανοω τον ενθουσιασμο σου, αλλα αν σε ξαναδω να γραφεις τσοχλα, θα σε κρεμασω απο την αγκυρα του πλοιου σου που ταξιδευεις