Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ζαντε πάλι ζωγράφισες ρε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι μια ψαγμένη περίπτωση και θα βοηθήσει την ομάδα αρκετα.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
painkiller4 έγραψε:Ζαντε πάλι ζωγράφισες ρε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] Εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι μια ψαγμένη περίπτωση και θα βοηθήσει την ομάδα αρκετα.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παλοκ πως τον είδες αυτόν? Και κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω Θεωρείς σωστό οι Κόνιαρης,τρις και ντιλλαρντ να παίρνουν τα 70 με 75 λεπτά της περιφέρειας? Βγαίνει έτσι η σεζόν?
δεν έχω άποψη, το είχα από πίσω το λινκ και έπαιζε αλλά είχα πολλή δουλειά. είναι και πολύ λευκός αυτός για μαύρος και δεν ξεχωρίζει...
για ντίλαρντ εμμένω στο οτι θα προτιμούσα να έχει στον άσσο κάποιον τύπου Μάντζαρη και αυτός να εκτελεί τα pick@roll στα 15''+. όταν θα πιεστεί από τα αντίπαλα γκαρντ, μπορεί να έχουμε θέμα, δεν ξέρω το decision making και shot selection του όταν το μυαλό του δεν είναι εκεί (και η καριέρα του vs. τα προσόντα του μου δημιουργεί υποψίες)..
ο κόοουτς τον έχει 95% στον άσσο. Φαίνεται οτι δεν θεωρεί τον Κόνιαρη τέτοιον παίκτη (που περιγράφω πιο πάνω). Για το λόγο αυτό είπα οτι θα κοιτούσα την περίπτωση κατσίβελη. Βέβαια θα μου πείς αν πάρεις και Κατσίβελη, πόσο χρόνο θα παίζει ο Κόνιαρης...
Εντελώς έξω απ τα νερά του χθες, κατά πώς τον είδα προσωπικά... Δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα θαρρώ και κούλαρε λίγο όταν όλα είχαν πλέον κριθεί... Ίσως να μην περίμενε μια τόσο-τέτοια πανηγυρτζίδικη ατμόσφαιρα...Ίσως και να μην κάνει για τέτοια παιχνίδια... Ελπίζω στην συνέχεια να βελτιωθεί, μιας κι έχει δείξει στα φιλικά ότι μπορεί να προσφέρει και στο σκοράρισμα... Ίδωμεν...