Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Re: Răzvan Lucescu
Πραγματικα μου φαινεται αστειο οτι βγαζουμε αξιοπιστο συμπερασμα για ενα προπονητη εντος μηνος,οτι κανει ή δε κανει για μια ομαδα.Ενα προπονητη που ουτε προετοιμασια εκανε(κι απο τι λεγεται τωρα γινεται) ουτε παικτες διαλεξε,που εχει να διαχειριστει μια ομαδα με 5-6 νεες προσθηκες υψηλοτερου επειπεδου απ το δικο του.
Λαθη σιγουρα θα κανει μιας και η φιλοσοφια της ομαδας ειναι τελειως διαφορετικη απο της Ξανθης κι αυτος ακομα προσαρμοζεται και μαθαινει(κι αυτος στη καμπουρα μας) .Το αν αξιζει ομως πραγματικα,αν δε περασει καποιο χρονικο διαστημα δε μπορουμε να το πουμε.
Περι αλλαγων κλπ επειδη γενικοτερα το χουμε το χουι να τις βγαζουμε αστοχες (με ολους)Ποσοι απο μας δεν ειπαν "τι μλκια κανει" με την εστερσουν εδω μεσα με τις αλλαγες?Κι ομως το παιχνιδι το γυρισε.Με λεβαδεια και την εισοδο Σακχωφ δεν ειπατε τι κανει παλι ο π@@@ρας κι ομως ο ψηλος το καρφωσε.θελω να πω οτι εκ των υστερων ευκολα βγαζουμ αμπαλο τον οποιοδηποτε προπονητη αν στραβωσει τ αποτελεσμα.,αν οχι το ξεχναμε.Επειδη στραβωσε η δουλεια δε σημαινει ομως οτι αν γινοταν η αλλαγη πχ του πριγιο με Μακ αντι κουλουρη οτι ο Μακ θα το καρφωνε ή οτι δε θα τρωγαμε το απιθανο.Σε ποσα παιχνιδια εκανε τη διαφορα ο Μακ ,σε τι κατασταση ειναι στην προπονηση κλπ ολα παιζουν ρολο .
Λαθη σιγουρα θα κανει μιας και η φιλοσοφια της ομαδας ειναι τελειως διαφορετικη απο της Ξανθης κι αυτος ακομα προσαρμοζεται και μαθαινει(κι αυτος στη καμπουρα μας) .Το αν αξιζει ομως πραγματικα,αν δε περασει καποιο χρονικο διαστημα δε μπορουμε να το πουμε.
Περι αλλαγων κλπ επειδη γενικοτερα το χουμε το χουι να τις βγαζουμε αστοχες (με ολους)Ποσοι απο μας δεν ειπαν "τι μλκια κανει" με την εστερσουν εδω μεσα με τις αλλαγες?Κι ομως το παιχνιδι το γυρισε.Με λεβαδεια και την εισοδο Σακχωφ δεν ειπατε τι κανει παλι ο π@@@ρας κι ομως ο ψηλος το καρφωσε.θελω να πω οτι εκ των υστερων ευκολα βγαζουμ αμπαλο τον οποιοδηποτε προπονητη αν στραβωσει τ αποτελεσμα.,αν οχι το ξεχναμε.Επειδη στραβωσε η δουλεια δε σημαινει ομως οτι αν γινοταν η αλλαγη πχ του πριγιο με Μακ αντι κουλουρη οτι ο Μακ θα το καρφωνε ή οτι δε θα τρωγαμε το απιθανο.Σε ποσα παιχνιδια εκανε τη διαφορα ο Μακ ,σε τι κατασταση ειναι στην προπονηση κλπ ολα παιζουν ρολο .
Κατ εμείς να τον διώχνουμε καθε Κυριακη με τα συμπερασματα μας και ο Ιβαν να τον κρατήσει 3 χρόνια γινεται;
Χλωμιασες ξαφνικα ή ιδεά μου είναι;
Πάντως κι ο Λουτσεσκου κάνει οτι μπορεί για να μας διευκολύνει στις "επικρίσεις" μας...
Χλωμιασες ξαφνικα ή ιδεά μου είναι;

Πάντως κι ο Λουτσεσκου κάνει οτι μπορεί για να μας διευκολύνει στις "επικρίσεις" μας...
Θα ήθελα να πω, παρότι ο ίδιος (καλόπιστος) γκρινιάρης, οτι πολλοί σύντροφοι δεν χώνευαν τον Λουτσέσκου εξ αρχής και είχαν αποφασίσει οτι θα αποτύχει.
Εγώ θα ήθελα μόνο να σκεφτείτε το εξής:
1-Με όλα τα ελαφρυντικά που έχει ο άνθρωπος, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δεύτερος στη βαθμολογία, στο -1 από την κορυφή.
2-Η αεκ είναι στο +1 με μόνο λόγο ένα κάλπικο πέναλτυ χωρίς το οποίο θα ήταν στο -1 και εμείς μόνοι πρώτοι
3-Η αεκ έχει μέχρι τώρα σταθεί τυχερή για άλλους δύο βαθμούς με τον οσφπ ενώ εμείς άτυχοι για άλλους δύο βαθμούς με την ισοφάριση στο 89 από την αελ.
4-Η ομάδα μας δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι εντός έδρας (εντός έδρας=κόσμος)
Και σας ρωτάω: είναι τόσο αποτυχημένος πια ο Λουτσέσκου που τον έχετε ξεφτιλίσει μερικοί εδώ μέσα τον άνθρωπο;
Εγώ θα ήθελα μόνο να σκεφτείτε το εξής:
1-Με όλα τα ελαφρυντικά που έχει ο άνθρωπος, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δεύτερος στη βαθμολογία, στο -1 από την κορυφή.
2-Η αεκ είναι στο +1 με μόνο λόγο ένα κάλπικο πέναλτυ χωρίς το οποίο θα ήταν στο -1 και εμείς μόνοι πρώτοι
3-Η αεκ έχει μέχρι τώρα σταθεί τυχερή για άλλους δύο βαθμούς με τον οσφπ ενώ εμείς άτυχοι για άλλους δύο βαθμούς με την ισοφάριση στο 89 από την αελ.
4-Η ομάδα μας δεν έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι εντός έδρας (εντός έδρας=κόσμος)
Και σας ρωτάω: είναι τόσο αποτυχημένος πια ο Λουτσέσκου που τον έχετε ξεφτιλίσει μερικοί εδώ μέσα τον άνθρωπο;
"Πουλο και θα παμε γερά για το επόμενο; από την 6 αγωνιστική πετάμε λευκή πετσέτα 1βαθμο πίσω από την αεκ;...."
Σκεπτικο. Το οτι δεν πηραμε νικη με 3 πανευκολα ματσακια το προσπερναμε αρκει να εθελοτυφλισουμε. Τραβα με τον ανικανο στο καραισκακη και ανεστησε τον ψοφιο τωρα
Σκεπτικο. Το οτι δεν πηραμε νικη με 3 πανευκολα ματσακια το προσπερναμε αρκει να εθελοτυφλισουμε. Τραβα με τον ανικανο στο καραισκακη και ανεστησε τον ψοφιο τωρα
sourmenetes έγραψε: Δεν αμφιβαλει κανεις οτι χρειαζεται χρονο.το ζητημα ειναι οτι καποια πραγματα ειναι ολιγον τραγικα.
Ποιος ο λογος να μαζευεσαι πισω την ωρα που δεν εχεις καθαρισει το ματς;;; κακη φυσικη κατασταση
Ποιος ο λογος να μενει εκτος ο.μπισεσβαρ την ωρα που ουτε ο αντελινο παταει τοσο καλα και ουτε επιβαρυμενος ειναι ο ολλανδος;;;κακη φυσικη κατασταση (αν και οπως το θετεις συγκριτικα με αντελινο, αναιρειται)
Γιατι δε βγαζουμε συνδυασμους;;εχουμε τοση ποιοτητα που σιγουρα μπορουμε να βγαλουμε κομπινες και συνδυασμους. κακη φυσικη κατασταση
Μακαρι να ειναι μονο θεμα χρονου.ολοι το ευχομαστε,αλλα ειναι μονο αυτο;;; Ελπιζω. Κακη φυσικη κατασταση
Ολοι οι νεοαποκτηθεντες ειναι ανετοιμοι αλλα παιρνουν σχεδον 90'.δε βγαζει λογικη. δε βγαζει λογικη
Βλεπει καμια φορα οτι δεν τροφοδοτειται ο πριγιοβιτς και βαζει κουλουρη.τι παραπανω μπορει να κανει;;; τι παραπανω μπορει να κανει;;;
Γιατι δε δοκιμαζει κατι αλλο;;βαλε τον μακ μπροστα και παιξε κατο πιο γρηγορο,πιο διαφορετικο.Γιατι δε δοκιμαζει κατι αλλο;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Τρί 03 Οκτ 2017, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dinos_Liverpool έγραψε:Slidar, "Λουτσέσκου", σε παρακαλώ.
φαντασου, μεχρι και ο μονος που τον υπερασπιζεται εφαγε παρατηρηση να μιλαει πιο ομορφα γι αυτον...

Αρχίσαμε πάλι τις δικαιολογίες και το πόσους βαθμούς είμαστε ΠΙΣΩ από την ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ μας, έχοντας βγάλει μάλιστα πιο δύσκολο πρόγραμμα.
Η ομάδα μας οφείλει να πάει για 70 βαθμούς φέτος και οι 12 πόντοι σε 6 αγώνας είναι ρυθμός που οδηγεί σε 60 βαθμούς. Μάλιστα με το πιο εύκολο δυνατό πρόγραμμα. Έπρεπε να είχαμε 16 πόντους. Δε με νοιάζει τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Ξέρω που θα φτάσουν λίγο πολύ. Πέρα των αριθμών, η εικόνα είναι τραγικότατη και ακόμη περισσότερο η νοοτροπία του 1-0 όταν άνετα μπορείς να τα καθαρίζεις με 3-0 και έχεις και περισσότερες δυνάμεις, μου αποδυκνύει, ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτός ο προπονητής. Με Σάτος στο 1-0 ένιωθα μια σιγουριά. Επίσης δεν μπορούσαμε παραπάνω. Όσο για τα κοράκια σφάζανε στο γόνατο. Εγώ βλέπω συχνά παλιούς αγώνες και γελάω που σήμερα μιλάμε για διαιτησίες. Μας παίζανε 90-10, όπως και τ σεζόν 2014/15 επί ΑΑ, αλλά επειδή είμστε κομπλεξικοί με τον Άγγελο το ξεχνάμε ή δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Σας προκαλώ να δείτε ολόκληρους αγώνες να θυμηθείτε λιγάκι. Επί Σάντος είχαμε και απλήρωτους παίκτες. Τώρα ΟΛΑ δουλεύουν τέλεια και έχουμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπάτζετ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει δκαιολογία για αυτήν την εικόνα. Είδα ότι μόλις το φάγαμε στο 89, μια χαρά είχαμε δυνάμεις και τρεξίματα, παρά τους 10 παίκτες. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και όχι φυσικής κατάστασης.
Κάνει μπαμ ότι δεν εμπνεει τους ποδοσφαιριστές. Εμένα ας μην με εμπνέει. Ο Άγγελος είχε πει σωστά ότι αν η ομάδα είναι μια γροθιά, τίποτα δεν τη σταματά - ούτε οι διαιτητές, και δεν πρέπει να είμαστε με τη δικαιολογία στο στόμα. Με το που αρχισεις τις διακιολογίες, οι παίκτες αράζουν. Δε γίνεται να κάνεις πρωταθλήτισμό με διακαιολογίες. Όταν μια ομάδα αντίθετα έχει προβλήματα στα αποδυτήρια βλέπουμε τέτοια εικόνα. Απλά είναι τα πράγματα, και εμείς προσπαθούμε (πάντα) να τα περιπλέξουμε. Πολύ σωστά τα είχε πει ο Άγγελος στην εκπομπή της ΕΡΤ, και το έχω προσωπικά δει να επαναλαμβάνεται σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου και σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Όχι μόνο σε εμάς.
Τώρα που γκελάρανε οι υπόλοιπες ομάδες ήδη έγραψα τι θα πείτε οι γνωστοί της καραμέλας της δικαιολογίας. Θεωρίαν επί θεωριών. Αν... ΑΝ.... ΑΝ..... ΑΝ.... Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήτανε παππούς. Κουράστηκα με τα ΑΝ. Καμία εταιρία σε όλο τον πλανήτη δεν αξιολογεί τα στελέχη της με τα ΑΝ. Τα 'ΑΝ' (στο στρατηγικό σχεδιασμό) τα λες πριν το κάθε σου πρότζεκτ. Μετά κρίνεσαι. Μετά δεν υπάρχουν ΑΝ.
Η ομάδα μας οφείλει να πάει για 70 βαθμούς φέτος και οι 12 πόντοι σε 6 αγώνας είναι ρυθμός που οδηγεί σε 60 βαθμούς. Μάλιστα με το πιο εύκολο δυνατό πρόγραμμα. Έπρεπε να είχαμε 16 πόντους. Δε με νοιάζει τι κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Ξέρω που θα φτάσουν λίγο πολύ. Πέρα των αριθμών, η εικόνα είναι τραγικότατη και ακόμη περισσότερο η νοοτροπία του 1-0 όταν άνετα μπορείς να τα καθαρίζεις με 3-0 και έχεις και περισσότερες δυνάμεις, μου αποδυκνύει, ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτός ο προπονητής. Με Σάτος στο 1-0 ένιωθα μια σιγουριά. Επίσης δεν μπορούσαμε παραπάνω. Όσο για τα κοράκια σφάζανε στο γόνατο. Εγώ βλέπω συχνά παλιούς αγώνες και γελάω που σήμερα μιλάμε για διαιτησίες. Μας παίζανε 90-10, όπως και τ σεζόν 2014/15 επί ΑΑ, αλλά επειδή είμστε κομπλεξικοί με τον Άγγελο το ξεχνάμε ή δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Σας προκαλώ να δείτε ολόκληρους αγώνες να θυμηθείτε λιγάκι. Επί Σάντος είχαμε και απλήρωτους παίκτες. Τώρα ΟΛΑ δουλεύουν τέλεια και έχουμε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μπάτζετ στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει δκαιολογία για αυτήν την εικόνα. Είδα ότι μόλις το φάγαμε στο 89, μια χαρά είχαμε δυνάμεις και τρεξίματα, παρά τους 10 παίκτες. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και όχι φυσικής κατάστασης.
Κάνει μπαμ ότι δεν εμπνεει τους ποδοσφαιριστές. Εμένα ας μην με εμπνέει. Ο Άγγελος είχε πει σωστά ότι αν η ομάδα είναι μια γροθιά, τίποτα δεν τη σταματά - ούτε οι διαιτητές, και δεν πρέπει να είμαστε με τη δικαιολογία στο στόμα. Με το που αρχισεις τις διακιολογίες, οι παίκτες αράζουν. Δε γίνεται να κάνεις πρωταθλήτισμό με διακαιολογίες. Όταν μια ομάδα αντίθετα έχει προβλήματα στα αποδυτήρια βλέπουμε τέτοια εικόνα. Απλά είναι τα πράγματα, και εμείς προσπαθούμε (πάντα) να τα περιπλέξουμε. Πολύ σωστά τα είχε πει ο Άγγελος στην εκπομπή της ΕΡΤ, και το έχω προσωπικά δει να επαναλαμβάνεται σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου και σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Όχι μόνο σε εμάς.
Τώρα που γκελάρανε οι υπόλοιπες ομάδες ήδη έγραψα τι θα πείτε οι γνωστοί της καραμέλας της δικαιολογίας. Θεωρίαν επί θεωριών. Αν... ΑΝ.... ΑΝ..... ΑΝ.... Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήτανε παππούς. Κουράστηκα με τα ΑΝ. Καμία εταιρία σε όλο τον πλανήτη δεν αξιολογεί τα στελέχη της με τα ΑΝ. Τα 'ΑΝ' (στο στρατηγικό σχεδιασμό) τα λες πριν το κάθε σου πρότζεκτ. Μετά κρίνεσαι. Μετά δεν υπάρχουν ΑΝ.
Και σε ποια φάση του project βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή για να έχουμε καλό ρώτημα; Σόρυ κιόλας, αλλά αν σε μια επιχείρηση (χρησιμοποιώ το δικό σου παράδειγμα) με κάποιον τρόπο ερχόσουνα περαστικός από το δρόμο και άσχετος με τη μπίζνα σε κάποιο meeting room με εισήγηση να μου κάνεις kill το project (ειδικά 1.5 months in of a 9 months project), εγώ προσωπικά θα φώναζα το security να σε πετάξει έξω.vs40 έγραψε:Αρχίσαμε πάλι τις δικαιολογίες και το πόσους βαθμούς είμαστε ΠΙΣΩ από την ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ μας, έχοντας βγάλει μάλιστα πιο δύσκολο πρόγραμμα.
Δεν σου κάνω επίθεση, μην το πάρεις στραβά. Απλά σου εξηγώ με το δικό σου υποθετικό παράδειγμα πως οι τόσο απόλυτες και ισοπεδωτικές απόψεις για ένα case από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το case πέραν του απλού χρήστη, είναι μάλλον υπερβολικές και στην κανονική ζωή έχουν και επιπτώσεις. Για αυτό άλλωστε και δεν συμβαίνουν συχνά.
Για παράδειγμα, αν ήσουν ένα απλό μέλος της διοίκησης ή ο τελευταίος παίκτης στην άκρη του πάγκου ή απλά ένας ταπεινός admin στα γραφεία, δημόσια τοποθέτηση αυτού του είδους δε θα έκανες ποτέ. Γιατί ξέρεις πως θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό. Τώρα κάνεις, γιατί όπως είπα και σε έναν φίλο προχτές είναι τζάμπα.
Εκεί κάνω λάθος όμως εγώ. Δεν είναι τζάμπα. ποτέ δεν ήταν. Μας έχουν κοστίσει και κοστίζουν διαχρονικά πάρα πολύ. Και εδώ μπαίνουν τα ΑΝ, που στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και στο δικό μου το μυαλό ποτέ δεν είναι forward looking αλλά αφορούν στην συντριπτική πλειοψηφία τους παρελθοντικές επιλογές.
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί εκτιμώ τον τρόπο που γράφεις, διαφωνώ όμως ριζικά στην απολυτότητα της προσέγγισης σου.
Θυμάσαι φυσικά τον Σάντος προς το τέλος. Εγώ όμως θυμάμαι και πριν, τότε που οι προπονητρές τής εξέδρας τον κορόιδευαν τον φώναζαν διάφορα, "ο βαρκάρης από το Εστορίλ" και άλλα πολλά και φώναζαν στην διοίκηση να τον αλλάξει.vs40 έγραψε:Με Σάτος στο 1-0 ένιωθα μια σιγουριά.
Και πείσμωσαν οι Ζαγοράκης/Βρύζας και έκαναν ένα από τα κάποια καλά που έκαναν στον ΠΑΟΚ, τον κράτησαν και αποδείχτηκε αυτός μάγκας. Και δεν πάω πιο πίσω να σου πω τι άκουγαν από τους "ειδικούς" ο Σάννον και ο Λόραντ, γιατί εγώ τα θυμάμαι και αυτά.
Ο Ιβάν θέλει προπονητή νέο και διψασμένο για επιτυχία. Μερικές φορές του βγήκε (Ίβιτς), τις περισσότερες όχι.
Μέχρι όμως εγώ να αποφασίσω οτι ο Λουτσέσκου είναι αποτυχημένος, θα του δώσω ολόκληρη την ευκαιρία. Όχι για τον Λουτσέσκου. Για τον ΠΑΟΚ.
μπράβο ρε αδερφέvs40 έγραψε:Δε γίνεται να κάνεις πρωταθλήτισμό με διακαιολογίες. Όταν μια ομάδα αντίθετα έχει προβλήματα στα αποδυτήρια βλέπουμε τέτοια εικόνα. Απλά είναι τα πράγματα, και εμείς προσπαθούμε (πάντα) να τα περιπλέξουμε. Πολύ σωστά τα είχε πει ο Άγγελος στην εκπομπή της ΕΡΤ, και το έχω προσωπικά δει να επαναλαμβάνεται σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου και σε ΟΛΕΣ τις ομάδες. Όχι μόνο σε εμάς.
- john4serres
ωχ τι εχει να γινει στο τηγανιSekeris4 έγραψε:Οσοι δεν τον γουσταρετε,υπομονη.Δυο ματς εμειναν ακομα
ή 3-0 ή 0-3
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, άλλα αν θέλουμε να φύγει κάποιος δεν μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk