Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Δεν πιστεύουν στο πλάνο του ενδεχομένως. Οι νίκες θα φέρουν και πίστη. Αρκεί να έρχονται με σερί. Εάν βλέπουν οτι δεν μπορούν να κερδίσουν Κομπότη - Απόλλωνα - Τυρί εκτός, πως θα πάνε να φέρουν αποτέλεσμα από τηγάνι και ΟΑΚΑ και λεοφώρο και Ν.Σμύρνη; Θα μπουν με την ψυχολογία που τους μεταδίδει ο προπονητής τους.
ΥΓ. ΌΣο για το ρεπό, οκ, δεν πιστεύω οτι είναι επιβράβευση. Μάλλον θα τους ξεσκίσει σε μίνι προετοιμασία τώρα στη διακοπή και τους είπε "γεμίστε μπαταρίες".
ΥΓ. ΌΣο για το ρεπό, οκ, δεν πιστεύω οτι είναι επιβράβευση. Μάλλον θα τους ξεσκίσει σε μίνι προετοιμασία τώρα στη διακοπή και τους είπε "γεμίστε μπαταρίες".
- Sick Bastard
Στη Λάρισα εγώ δεν είδα καμιά ομάδα πάντως, περάν του τακτικού μπάχαλου που επικρατούσεgiapas έγραψε:Είναι πολύ τυχερός πάντως με τα χτεσινά αποτελέσματα.
Κι ένα τελευταίο. Κάποιοι παίκτες είναι φανερά ανέτοιμοι και ψάχνονται. Ο Βιερίνια δεν είναι για 90λεπτο και έχει βαλτώσει με το Μάτος. Επικρατεί ένα χάος με τους ρόλους του καθενός στο γήπεδο και πρέπει να λυθεί το θέμα άμεσα. Είναι βαρύς όμως, όπως βαρύς φαίνεται κι ο Μακ κι σε μικρότερο βαθμό ο Ελ Καντουρί κι ο Μαουρίτσιο. Δε ξέρω τι γίνεται στις προπονήσεις αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα δείχνει τρομερά αγύμναστη. Κι ίσως απο εκεί εξηγούνται πολλά αγωνιστικά πράγματα .
δεν είδα και καμιά σοβαρή ομοψυχία ή ομοθυμία.
Άσε που η ομάδα πήγε εντελώς απροετοίμαστη κι απροστάτευτη για το τι θα αντιμετωπίσει και πως θα το κάνει.
+ ότι δεν μιλαει.bane1980 έγραψε: .......
Εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική του να κάνεις all in σε παίκτες, να "παίρνεις" ΕΠΟ (λέμε τώρα), και να πηγαίνεις με 3-4της κατηγορίας προπονητή. Δλδ τι; να γλυτώσεις φράγκα από εκεί; Οτι οι παικταράδες θα το πάρουν μονοι τους; Εμένα μέχρι και που πέρασε από το μυαλό μου οτι ο αληθινός στόχος είναι τα προκριματικά Τσ.Λ. και το πρωτάθλημα του χρόνου, για αυτό και δεν τους ένοιαξε να πάρουν παίκτες τελευταία στιγμή (αφού θα υπήρχε ο άπλετος χρόνος να δέσουν και να δοκιμαστούν σχήματα κλπ) και απλά να βάλουν έναν αναλώσιμο διαχειριστή, μέχρι να έρθει άλλος όταν θα μπορεί. Αλλά μάλλον διαβάζω πολύ Abercrombie και GoT theories...
Ο Στανο ειχε πει οτι θα περιμενει τις μεταγραφες για να μιλησει για στοχους. Ο Ιβιτς ισως ζητησε καποια πραγματα.
Ο Ραζβαν ούτε ζηταει ουτε μιλαει.
Ή μαλλον ειπε οτι το πρωταθλημα ειναι ενα ονειρο, που ειναι μια διπλωματικη κουβεντα και δε τον κακολογω γι αυτο.
Λογικα με το περας της διακοπης, σταματαει και η πιστωση χρονου. Αν γκελαρει παλι, μαλλον θα χαιρετησει. Μεχρι τωρα τον εσωσαν τα υπολοιπα αποτελεσματα. Εκτος και αν αργουν οι διαπραγματευσεις με τον εκλεκτο.
- buffalobill4
Προφανως κ εχει κανει πολλα λαθη. Κυριως με τις αλλαγες πιο πολυ αποσυντονισε την ομάδα παρα την τονωσε.
Ομως η αποκρουστικη εικονα του ματς με τη λαρισα εχει φταιχτες τους παιχτες. Δεν νοουμαι 3 παικτες μας να κοστίζουν οσο ολη η λαρισα και να τους καταπίνουν οι κριζμαν αγκανοβιτς ρεντζας. Ειναι ντροπη.
Δεν δεχομαι ουτε ξενερα των παιχτων ουτε προονισμα. Οι παιχτες πληρωνονται αδρα για να παιζουν ποδοσφαιρο και οχι για να κανουν πολιτικη. Και ποιος μου λεει εμενα οτι στον επομενο προπονητη που θα πεταει δεν θα ξενερωσουν καποιοι παιχτες για τον χι ψι λογο.
Αποψη μου, στηριζεις τον προπονητη και οποιος παιχτης δεν θελει αντιος αμιγος. Νισαφι πια με τα κακομαθημενα παικτακια
Ομως η αποκρουστικη εικονα του ματς με τη λαρισα εχει φταιχτες τους παιχτες. Δεν νοουμαι 3 παικτες μας να κοστίζουν οσο ολη η λαρισα και να τους καταπίνουν οι κριζμαν αγκανοβιτς ρεντζας. Ειναι ντροπη.
Δεν δεχομαι ουτε ξενερα των παιχτων ουτε προονισμα. Οι παιχτες πληρωνονται αδρα για να παιζουν ποδοσφαιρο και οχι για να κανουν πολιτικη. Και ποιος μου λεει εμενα οτι στον επομενο προπονητη που θα πεταει δεν θα ξενερωσουν καποιοι παιχτες για τον χι ψι λογο.
Αποψη μου, στηριζεις τον προπονητη και οποιος παιχτης δεν θελει αντιος αμιγος. Νισαφι πια με τα κακομαθημενα παικτακια
- kataramenos5
Ισως η μεγαλυτερη πληγη του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια.2 προπονητες στηριχτηκαν κι ανακηρυχτηκαν σε αφεντικα της ομαδας(Σαντος,Ιβιτς) και με τους δυο ειδαμε την ομαδα να φτανει μια ανασα απο το πρωταθλημα.Οσο οι προπονητες ειναι υπο αμισβητηση, οι οποιοι δυσαρεστημενοι παικτες θα κανουν του κεφαλιου τους με αμεση συνεπεια την κακη αγων. εικονα. της ομαδαςbuffalobill4 έγραψε: ..
Αποψη μου, στηριζεις τον προπονητη και οποιος παιχτης δεν θελει αντιος αμιγος.
Πάντως σε όσα του καταλογίζονται δε συμφωνώ στα περί "οπισθοχώρησης". Δε μου φαίνεται τόσο "εντολή" το να διαφυλάξει η ομάδα το 0-1 και να κάτσει πίσω όσο αναγκαστική εξέλιξη. Είδατε το Βιερίνια να θέλει να ξεχυθεί και να του βάζουν χαλινάρι? Πρίγιοβιτς δεν υπήρχε, Μαουριτσιο ντεντ, Σαχοφ ήταν Σαχοφ κτλ. Μόνο ο Τσιριμοκος αντέχει και ήταν παντού. Δεν ήταν ότι ο ΠΑΟΚ μπορούσε να παίξει στο μισό της Λάρισας και τους είπε ο Ρουμάνος όχι παίξτε σαν Ξάνθη.
Τώρα γτ έπαιζαν αυτοί κ όχι άλλοι άλλη κουβέντα.
Τώρα γτ έπαιζαν αυτοί κ όχι άλλοι άλλη κουβέντα.
Στα του counter επιτυχημένων-αποτυχημένων κοουτσαρισμάτων-αποτελεσμάτων, σε 9 αγώνες βρισκόμαστε στο 4-5!
Με την μία αποτυχία μάλιστα (Έστερσουντ) να είναι εκκωφαντική, λόγω εύρους των ζητούμενων αποτελεσμάτων και δυναμικότητας του αντιπάλου μας, αποκομίζοντας απ αυτήν ο Π.Α.Ο.Κ. έναν πρωτόγνωρο-σοκαριστικό αποκλεισμό!!
Το ποσοστό αυτό, κρίνοντας κι απ την χαμηλότατη δυναμική των αντιπάλων έως τώρα, είναι απλά απογοητευτικό!!!!

Με την μία αποτυχία μάλιστα (Έστερσουντ) να είναι εκκωφαντική, λόγω εύρους των ζητούμενων αποτελεσμάτων και δυναμικότητας του αντιπάλου μας, αποκομίζοντας απ αυτήν ο Π.Α.Ο.Κ. έναν πρωτόγνωρο-σοκαριστικό αποκλεισμό!!
Το ποσοστό αυτό, κρίνοντας κι απ την χαμηλότατη δυναμική των αντιπάλων έως τώρα, είναι απλά απογοητευτικό!!!!

- Dinos_Liverpool
Τώρα μετά τη διακοπή που θα αρχίσει το νικηφόρο σερί, να δω που θα βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε...
- episimos73
Dinos_Liverpool έγραψε:Τώρα μετά τη διακοπή που θα αρχίσει το νικηφόρο σερί, να δω που θα βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε...

Θα τους ψιρισεις το μαστραπα με ισοπαλίες..
ΛΟΥΤΣΙ εμπρός και πρόλογο μην τρως..
Οι φρουροί είναι εδώ... Απλά βοήθησε μας και εσύ λίγο..
ΛΟΥΤΣΙ εμπρός και πρόλογο μην τρως..
Οι φρουροί είναι εδώ... Απλά βοήθησε μας και εσύ λίγο..

Dinos_Liverpool έγραψε:Τώρα μετά τη διακοπή που θα αρχίσει το νικηφόρο σερί, να δω που θα βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε...

- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνώ κι εγώ με την συγκεκριμένη άποψη περί στήριξης των προπονητών ενός μεγάλου-οργανωμένου Club...kataramenos5 έγραψε:Ισως η μεγαλυτερη πληγη του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια.2 προπονητες στηριχτηκαν κι ανακηρυχτηκαν σε αφεντικα της ομαδας(Σαντος,Ιβιτς) και με τους δυο ειδαμε την ομαδα να φτανει μια ανασα απο το πρωταθλημα.Οσο οι προπονητες ειναι υπο αμισβητηση, οι οποιοι δυσαρεστημενοι παικτες θα κανουν του κεφαλιου τους με αμεση συνεπεια την κακη αγων. εικονα. της ομαδαςbuffalobill4 έγραψε: ..
Αποψη μου, στηριζεις τον προπονητη και οποιος παιχτης δεν θελει αντιος αμιγος.
Θέλω να τονίσω εδώ όμως την φανερά λανθασμένη τακτική που ακολουθεί ο Ιβάν όσο βρίσκεται στον Π.Α.Ο.Κ., στηρίζοντας προπονητές, μόνο όμως αν φέρνουν άμεσα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα όχι και όλους με την ίδια αντικειμενικότητα (Στέφενς, Α.Α., Ίβιτς, Στανόιεβιτς μια "κατηγορία" και Δώνης, Τούντορ, Λουτσέσκου -ήδη- "διαφορετική"), αν βάλουμε στις παραμέτρους της στήριξης και την ανάλογη ενδυνάμωση της ομάδας με παίχτες και την προστασία της ίδιας του της επένδυσης, τόσο από εξωγενείς όσο όμως ακόμα κι από εσωτερικούς παράγοντες...
Η δε κατάκτηση του πρώτου τίτλου επί προεδρίας του, δεν έδειξε να τον πείθει να δώσει "γη και ύδωρ" σε κανέναν!
Δεν ξέρω, αλλά η δική μου λογική λέει ότι κανένας σοβαρός προπονητής δεν πάει να δουλέψει "με μηνιάτικο" και ίσως αυτό "πληρώνουμε" (εμείς με την ψυχική μας υγεία κι ο Ιβάν με λεφτά) μετά την φυγή-αποπομπή Στέφενς!!!!
Αυτά είναι δείγματα γραφής μιας νοοτροπίας του, η οποία, αν δεν αλλάξει, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά πλην ίσως σε κάποιες μεμονωμένες και συγκυριακές επιτυχίες και όχι στην δημιουργία ενός Club του TOP20 που επαίρεται!!!!
Το δύσκολο της κατάστασης είναι ότι κανείς δεν αλλάζει ευκολότερα έναν άνθρωπο στα 60, απ όσο ο εαυτός του!!!!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε να μαστε δίπλα στην ομάδα

Να υποθέσω εμπεριέχει χιουμοριστική - πειραχτική χροιά το σχολιο συνονόματε;Dinos_Liverpool έγραψε:Τώρα μετά τη διακοπή που θα αρχίσει το νικηφόρο σερί, να δω που θα βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε...
Προπονητης Λουτσεσκου τζουνιορ δεν υπαρχει.Μα τιποτα δεν πηρε απο τον μπαμπα;
Το πως ειναι ακομα προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ενα μυστήριο.
Ως τώρα είναι το λιγότερο τραγικός.
Με εναν κανονικό προπονητή θα ήμασταν ήδη στο +5.
και ταβέρνες;
Το πως ειναι ακομα προπονητης του ΠΑΟΚ ειναι ενα μυστήριο.
Ως τώρα είναι το λιγότερο τραγικός.
Με εναν κανονικό προπονητή θα ήμασταν ήδη στο +5.
Πόσες διακοπές θα χρειαστεί άραγε για να καταφέρουμε να βάλουμε πάνω απο ένα γκολ σε καφενειαDinos_Liverpool έγραψε:Τώρα μετά τη διακοπή που θα αρχίσει το νικηφόρο σερί, να δω που θα βρείτε λαγούμι να κρυφτείτε...
και ταβέρνες;