Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα πινε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@PAOK_Antarctica Και εσυ υποθετικα γραφεις οπως ολοι,η βαθμολογια αυτη τη στιγμη λεει 13-12 και αυτο πρεπει να κοιταμε.
Οταν εμεις παιξουμε με τις μεσαιες ομαδες της χωρας μπορει να ειμαστε σε τετοια κατασταση που να μαμαμε μεσα εξω και αντιστοιχα οταν θα παιξουν οι αλλοι με τις κακες ομαδες της χωρας να μην ειναι σε καλη κατασταση αλλα και οι αντιπαλοι τους να θελουν βαθμους για να σωσουν τη κατηγορια.
Εχω υποθετικες απαντησεις με επιχειρηματα σε καθε υποθετικο σεναριο,κανενας αλλος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 02 Οκτ 2017, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

sic-4 έγραψε:Ειτε μακροπροθεσμα, ειτε βραχυπροθεσμα, ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να παρω εστω εναν βαθμο περισσοτερο απο τους ανταγωνιστες μου στη σουμα μιας αγωνιστικης απο το να παρω τους ιδιους. Αυτο αν δεν θελουμε να βιαζουμε τη λογικη για να υποστηριξουμε μια αποψη.

Θα ειναι καλύτερο, αν γκελαρουν και οι αλλοι στη Λαρισα. Ποσο πιθανο το βλεπεις;

Τα ματς που καναμε εμεις γκελα, ειναι με αδυναμες ομαδες-πλην κομποτιακου-, ενω η κουλα εκανε γκελα στα Γιαννενα και την Τριπολη, εκει οπου και εμεις παραδοσιακα γκελαρουμε.
Ο γαυρος ομως να ειναι ακομα χειροτερα, γιατι εκανε 2 γκελες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ. Αυτο, ακομα και να παρει διπλά εκτος εδρας με τις ιδιες ομαδες, δεν καλυπτεται ευκολα.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

goran 64 έγραψε:Αυτό που σχολιάζω στο παρακάτω post μου, ξεκάθαρα δεν έχει να κάνει με καμία κριτική επί άλλων απόψεων:

Μέσα σε λιγότερες από 18 ώρες γράφτηκαν σ αυτό το topic 10+ σελίδες επειδή "ψόφησε η κατσίκα του γείτονα"...
Έχω μετρήσει ότι σε αντίστοιχες νίκες της ομάδας μας για να γραφτούν τόσες σελίδες πρέπει να περάσουν 3-4 μέρες!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του απ την παραπάνω ρεαλιστική (με δεδομένα) σύγκριση...
Το δικό μου είναι ότι μάλλον θαρρούμε πως είμαστε οι χορτάτοι οπαδοί καμιάς Ρεάλ, σχεδόν αδιαφορώντας για τις νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας ή ότι πιστεύουμε αρκετά λιγότερο στην δύναμη της δικής μας ομάδας, απ όσο ελπίζουμε σε κάποιες αδυναμίες άλλων, οι οποίες πιθανά να μας αποφέρουν επιτέλους την επιτυχία ενός Πρωταθλήματος... 8-)

:pano:
goran καταλαβαίνω πού το πας, αλλά νομίζω το βλέπεις λάθος.... Αυτό είναι ΕΝΑ τόπικ στο οποίο σχολιάζεις ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ αντιπάλους, παιχνίδια, παίκτες, διαιτησία, στόχους, καθημερινότητα κλπ κλπ κλπ. Λειτουργεί λίγο σαν καφενείο.
Για την ομάδα μας υπάρχουν πάρα πολλά και πιο συγκεκριμένα τόπικς, οπότε είναι λογικό, και μετά από κάθε παιχνίδι και γενικότερα, οι απαντήσεις και οι συζητήσεις να μοιράζονται.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Κατα τη γνωμη μου η κουλα θα φαει τα μουτρα μονη της λογω της υπεροψιας που την διακρινει. Βγαινει ο αλλος ο Αποτυχιμενεθ και λεει οτι αισθανεται ντροπη επειδη εχασε απο τον Α.Τριπολης. Λες και η ομαδα του ειναι κανενα τρενο που μας εχει συνηθισει να σαρωνει τα παντα στο διαβα της. Νομιζει πως θα βαψει αυγα με πορδες. Η προσγειωση τους θα ειναι αγαρμπη μαγκες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

potamda έγραψε:
goran 64 έγραψε:Αυτό που σχολιάζω στο παρακάτω post μου, ξεκάθαρα δεν έχει να κάνει με καμία κριτική επί άλλων απόψεων:

Μέσα σε λιγότερες από 18 ώρες γράφτηκαν σ αυτό το topic 10+ σελίδες επειδή "ψόφησε η κατσίκα του γείτονα"...
Έχω μετρήσει ότι σε αντίστοιχες νίκες της ομάδας μας για να γραφτούν τόσες σελίδες πρέπει να περάσουν 3-4 μέρες!

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του απ την παραπάνω ρεαλιστική (με δεδομένα) σύγκριση...
Το δικό μου είναι ότι μάλλον θαρρούμε πως είμαστε οι χορτάτοι οπαδοί καμιάς Ρεάλ, σχεδόν αδιαφορώντας για τις νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας ή ότι πιστεύουμε αρκετά λιγότερο στην δύναμη της δικής μας ομάδας, απ όσο ελπίζουμε σε κάποιες αδυναμίες άλλων, οι οποίες πιθανά να μας αποφέρουν επιτέλους την επιτυχία ενός Πρωταθλήματος... 8-)

:pano:
goran καταλαβαίνω πού το πας, αλλά νομίζω το βλέπεις λάθος.... Αυτό είναι ΕΝΑ τόπικ στο οποίο σχολιάζεις ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ αντιπάλους, παιχνίδια, παίκτες, διαιτησία, στόχους, καθημερινότητα κλπ κλπ κλπ. Λειτουργεί λίγο σαν καφενείο.
Για την ομάδα μας υπάρχουν πάρα πολλά και πιο συγκεκριμένα τόπικς, οπότε είναι λογικό, και μετά από κάθε παιχνίδι και γενικότερα, οι απαντήσεις και οι συζητήσεις να μοιράζονται.
Κάθε άποψη σεβαστή αδερφέ μου...Με την δικιά μου εκφράζω σαφέστατα τι εννοώ, δίχως να το πάω πουθενά...

Υ.Γ. Το καφενείο θα το "διόρθωνα" (επίτρεψε μου χάριν χιούμορ) σε "κουτσομπολίστικο μεσημεριανάδικο"... :D
Υ.Γ. 2...Σε οπαδικό :pano: forum το θρεντ για "τις άλλες ομάδες" έχει ήδη VII εκδόσεις...Πόσες να χε παραπάνω? ;)
Υ.Γ. 3...Σιγά να μην σχολιάζονται και οι 15 υπόλοιποι αντίπαλοι...Ίσως το 2% να ναι για άλλους πλην των του ΠΟΚ...
Υ.Γ. 4...Θα μου άρεσε πάρα πολύ αν υπήρχε αντίστοιχος αριθμός posts στο θρεντ "Καζούρα για αλλόθρησκους"! :shock:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Συγγνώμη δεν εννούσα ότι δεν ήσουν σαφής, αλλά το ανάποδο. Λάθος η έκφρασή μου.

Στο κουτσομπολίστικο συμφωνώ, στο μεσημεριανάδικο διαφωνώ, γιατί είναι ενεργό 24 ώρες... :lol:

Μπορεί να έχει VII εκδόσεις (σε 10 χρόνια), αλλά είναι απειροελάχιστες σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Σχολιάζεται το ΠΟΚ στα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο "καζούρα" κάνεις χαβαλέ, εδώ συζητάς και σοβαρά.

Το κλείνω ν' ασχοληθούμε με την ομάδα μας. :pano:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
sic-4 έγραψε:Ειτε μακροπροθεσμα, ειτε βραχυπροθεσμα, ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ να παρω εστω εναν βαθμο περισσοτερο απο τους ανταγωνιστες μου στη σουμα μιας αγωνιστικης απο το να παρω τους ιδιους. Αυτο αν δεν θελουμε να βιαζουμε τη λογικη για να υποστηριξουμε μια αποψη.
Ένα βαθμό ("περισσοτερο απο τους αλλους")πήρες τωρα ρε σικ. Το θέμα ειναι οτι η εικόνα της ομάδας δεν δείχνει πως δεν θα χάσει άλλους βαθμούς. Με τις εμφανίσεις που κανουμε, θα χάσουμε κι άλλους βαθμούς και τοτε οι αλλοι δεν θα γκελαρουν. Πρωτάθλημα δεν παιρνει οποιος πήρε εναν βαθμό παραπάνω την έκτη αγωνιστική, παίρνει οποιος μαζεψει τους περισσοτερους συνολικά. Άμα κανουμε γκέλα και με τη Λάμια; διόλου απίθανο ετσι που παίζουμε.
Επίσης εμεις εχουμε ξεμπερδέψει με τα "ευκολα" τη στιγμή που οι αλλοι παίζουν ντέρμπι, τριπολες, ατρομητους. Και παλι δεύτεροι ειμαστε. Και το απογευμα ίσως τριτοι.

Αυτο που συμφέρει την ομάδα βραχυπροθεσμα και μακροπρόθεσμα ειναι να παιζει μπαλα και να κερδίζει τους αγώνες.

Αυτά τα μικρά ματς πρεπει μα τα παίρνεις αέρα, και οι αλλοι θα γκελαρουν κάποια στιγμή. Το να μετραμε ποιος εχει περισσότερες ισοπαλίες δεν είναι τρόπος να παρεις τίτλο.

Βιασμός της λογικής ειναι να πηγαίνουμε απο το ενα κλαρίνο στο αλλο και να λεμε οτι ολα πηγαίνουν βάσει σχεδίου.
"Γιεςςςςς μειωσαμε στον ενα βαθμό"

Δεν διαφωνω σε αυτα που λες αλλα δεν ηταν αυτη η κουβεντα.
Βιασμός της λογικής ειναι να πηγαίνουμε απο το ενα κλαρίνο στο αλλο και να λεμε οτι ολα πηγαίνουν βάσει σχεδίου.
ναι βιασμος της λογικης ειναι και αυτο αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κατι τετοιο, που κολαει;

Μιλουσαμε για την ερωτηση που εγινε αν θυμαμαι καλα "τι θα προτιμουσες, να κανουμε εμεις Χ και οι αλλοι ηττα ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ή να κανουμε ολοι νικες;". Η απαντηση σε αυτο ειναι αυτονοητη και απλη. Επιχειρηθηκε να δικαιολογηθει η αντιθετη απο την αυτονοητη απαντηση. Αυτο συζητουσαμε. Οσα λες στο post σου που παραθετω ειναι σωστα αλλα παντελως ασχετα με το ερωτημα. Κοινως.. την εσκισες λιγο την κουβεντα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

xrisitsapa έγραψε:

Θα ειναι καλύτερο, αν γκελαρουν και οι αλλοι στη Λαρισα. Ποσο πιθανο το βλεπεις;
Ακριβως οσο πιθανο ηταν να γκελαρουμε κι εμεις. Μην σου πω και ακομα περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O γαύρος φιλικό θα παίξει εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

potamda έγραψε:Συγγνώμη δεν εννούσα ότι δεν ήσουν σαφής, αλλά το ανάποδο. Λάθος η έκφρασή μου.

Στο κουτσομπολίστικο συμφωνώ, στο μεσημεριανάδικο διαφωνώ, γιατί είναι ενεργό 24 ώρες... :lol:

Μπορεί να έχει VII εκδόσεις (σε 10 χρόνια), αλλά είναι απειροελάχιστες σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Σχολιάζεται το ΠΟΚ στα παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες.

Στο "καζούρα" κάνεις χαβαλέ, εδώ συζητάς και σοβαρά.

Το κλείνω ν' ασχοληθούμε με την ομάδα μας. :pano:
Ωραίος... ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
potamda έγραψε:Μ‘ αυτά και μ‘ αυτά θα βγει και ο λαγός να πει ότι πάει για πρωτάθλημα...
Γιατι να μην πει? ποια ειναι η μεγαλη διαφορα που δεν καλυπτεται? εμεις με την κ20 να παιξουμε, αν δηλωσουν οτι ειναι γηπεδουχοι θα παρουμε χ
Τι να πει τον Ιανουάριο θα πουλήσει και τον ουζουνιδη.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρατα αυτο που λες για το βαζελος - ΠΑΟΚ αν παμε με τον ΑΝΙΚΑΝΟ λουτσεσκου.... εδω ειμαστε[/quote]Εγώ σου λέω ότι τον Ιανουάριο η κ20 θα είναι του βαζελου..... Όσο για το ματς στην Τούμπα εδώ είμαστε.. Και τον Μάιο εδώ θα είμαστε.... Αλλά ξέρω την ατάκα σου από τώρα το πήραμε η γιατί οι άλλοι ήταν σε κακά χάλια

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Οπως παντα γεματος επιχειρηματα ο πτολ. Τεσπα, πλεον δεν συμμεριζομαι ουτε στο 1% τα περι "ποια κουλα, ποιος διαλυμενος βαζελος, ποιος γκει που ειναι χαλια"... αυτη η χρονια νοοτροπια μας εχει κρατησει στα συνορα της μακεδονιας. Αν η εικονα της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ομαδας σας πειθει πως μπορεις να κερδισεις αυτο το τραγικο ποκ, τοτε εγω διαφωνω. Οι παικτες δειχνουν ΤΡΑΓΙΚΑ χαλαροι, ο προπονητης ειναι στα χαμενα και ο Ιβαν δεν ξερει γιατι τον στηριζει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Κατα τη γνωμη μου η κουλα θα φαει τα μουτρα μονη της λογω της υπεροψιας που την διακρινει. Βγαινει ο αλλος ο Αποτυχιμενεθ και λεει οτι αισθανεται ντροπη επειδη εχασε απο τον Α.Τριπολης. Λες και η ομαδα του ειναι κανενα τρενο που μας εχει συνηθισει να σαρωνει τα παντα στο διαβα της. Νομιζει πως θα βαψει αυγα με πορδες. Η προσγειωση τους θα ειναι αγαρμπη μαγκες.
Πολυ καλα εκανε. Ετσι περνας νοοτροπια φιλε κι ας μην εισαι μπαρτσελονα. Ενω ο ανικανος ο δικος μας που λεει δεν περιμενε τοσο επιθετικη την λαρισα ειναι καλυτερο ε? Βγες πες ρε αθλιε οτι αυτες οι εμφανισεις ειναι ΝΤΡΟΠΗ για το μεγεθος του ΠΑΟΚ.... αλλα για να το παραδεχτεις αυτο θελει κακαλα τα οποια λειπουν αφου το συμβολαιο ειναι ωραιο και παχυ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Βλέπω την αντίδραση των οπαδων της κουλας μετα την αναμενόμενη ηττα στην τρίπολη,και λεω δεν μπορει να υπάρχει τόση αμπαλοσύνη

Αναρωτιούνται γιατι αφησε εξω ους βασικούς

Γιατι εσεις ρε μπουφη πιέσατε να εχει στόχο τους 32 του EL,ηδη οι βασικοί με την αούστρια τα τινάξαν μετα το 60, αν παίζαν κ χθες θα μαζεύαν θλάσεις

Αλλαείναι και τυχεροι που γκελάραμεκ εμεις,και εχει διακοπή το πρωτάθλημα, γιατι εαν πηγαινε ετσι στην Ξανθη, θα ετρωγε μια καρπαζα σα και αυτες που εδινε ο Κωνσταντάρας
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Mīngus έγραψε:O γαύρος φιλικό θα παίξει εκεί μέσα.
Καλά έτσι λέγαν και πέρυσι και τελικά έχασε. Απλά η φετινή Λάρισα είναι κατά την γνώμη μου μακράν χειρότερη ομάδα από όλη την φετινή σουπαλιγκ. Όπως και να έχει έπρεπε εκεί να είχαμε κάνει το διπλό με συνοπτικές διαδικασίες ασχέτως αν δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”