Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ντεσπε συμφωνω με την τελευταια προταση και θα προσεθετα και το "ποιος θα προσλαβει τον επομενο".

ομως δεν νομιζω χθες ο λουτσεσκου να ειπε στους παικτες "βγειτε στο β ημιχρονο και μην παιζετε καθολου". γιατι μην γελιομαστε, αν στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε μετριοκακα, στο δευτερο δε βγηκαμε καν. ναι, σιγουρα εκανε πολυ ασχημες αλλαγες.

αλλα για μενα χθες φταινε ξεκαθαρα οι παικτες. η εμφανιση παικτων που παιρνουν 1,5 εκοτομμυριο ηταν απογοητευτικη. αποκαρδιωτικη. ο πριγιοβιτς σε ενα ολοκληρο ματς, δεν εκανε μια πασα. δεν ακουμπησε μπαλα, δεν πιεσε ποτε, δεν μπηκε σε μια μονομαχια. ο μαουρισιο δεν εκοψε σε 90 λεπτα αγωνα. ο σαμπρανο εκοβε μονο με φαουλ και πασα σωστη μπροστα παιζει να μην εκανε. για την προωθηση του παιχνιδιου, εδινε τη μπαλα διπλα στον βαρελα.

οι μονοι που προσπαθησανε χθες ηταν ο ματος, ο καντουρι, ο βαρελα και ο πελκας. και οι 4 τους κανανε λαθη, αλλα τουλαχιστον προσπαθησαν να παιξουν. και σιγουρα δεν εχω τις ιδιες απαιτησεις απο τον κατσε, τον κουλουρη, τον πελκα σε σχεση με πριγιοβιτς, μαουρισιο, βιειρινια, μακ, σαμπρανο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Τώρα διάβασα τις δηλώσεις σου.
Και βγήκα από τα ρούχα μου.

ΡΕ @@@@@@, ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ.... ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ (!!!) ΤΗΣ.... ΛΑΡΙΣΑΣ (!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;!;!;!;
ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ;!;!;!;!;!;!;!;

Καλά έκανε και σε ξεφτίλισε ο Πέλκας με την δήλωσή του!!!

Ειλικρινά, περιμένετε να εμπνεύσει αυτό το ον, που δηλώνει προπονητής, παίκτες όπως ο Αντελίνο, ο Μακ και ο Πρίγιοβιτς;

ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!

Φέρτε τον Δερμιτζάκη, τον Κοκότοβιτς, ανεβάστε τον Πάμπλο για υπηρεσιακό, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ παε!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Κυρ 01 Οκτ 2017, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ποτε τα ειπε αυτα;
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Δυστυχως,εισαι πολυ ΛΙΓΟΣ για τον ΠΑΟΚ και καθε σου δηλωση ειναι και μια κηλιδα στην ιστορια αυτου του συλλογου..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια:
«Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι αυτή, θα πρέπει το ξεπεράσουμε αυτό. Στην έδρα τους οι ομάδες αυτές παίζουν με μεγαλύτερη επιθετικότητα. Η Λάρισα έχει το δικό της μερίδιο σε όλο αυτό, όπως είπα και πριν. Αλλά στο τέλος θα πούμε, ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε 3 ευκαιρίες, μία κόκκινη κάρτα κι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά όσα έγιναν, αλλά είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας«.
Δηλαδή δεν διαχειριστήκαμε καλά τί ακριβώς; Ότι προηγηθήκαμε πρώτοι;
Και αν καταλαβαίνω καλά, έμεινε ευχαριστημένος με 3 ευκαιρίες απέναντι σε αυτή την ομάδα; Τελικά είχε δίκιο για το όνειρο του πρωταθλήματος. Και φέτος όνειρο φαίνεται ότι θα μείνει.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο νέος προπονητής, όποτε και να αποφασιστεί αυτό (μια και δύσκολα θα το γυρίσει το έργο ο Λουτσέσκου, ειδικά με τις δηλώσεις που κάνει), πρέπει για μένα να έχει δύο βασικά στοιχεία:
1) Να μην είναι προπονητής της αλχημείας, που πιστεύει ότι ο κάθε παίχτης μπορεί να παίξει 3-4 θέσεις, όπως πχ ο ΑΑ κι ο Τούντορ. Τα έχουμε πληρώσει αυτά.
2) Να μην είναι προπονητής του ένα μηδέν, φοβικός, όπως ο συγκεκριμένος και κάτι Πογιέτ και Ίβιτς που ακούγονται.Κι αυτή τη λογική την έχουμε πληρώσει. Το ρόστερ που έχουμε δεν κολλάει με τέτοιους προπονητές και υπάρχει και κόσμος που θέλει να δει και κανονικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ναι αφελής, όσα βάλουμε κι όσα φάμε, υπάρχει απόσταση απ αυτό.
Αλλά δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει επιλογή βάσει χαρακτηριστικών κι όχι βάσει γνωριμιών και προτάσεων όταν θα έρθει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Εγω δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει ανθρώπους που εχουν τη γνώση να κανουν επιλογες βάσει χαρακτηριστικών ακομη κ να το θελουν.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Παλαιολόγος έγραψε:ποτε τα ειπε αυτα;
http://www.paokmania.gr/podosfairo/prot ... -antidrasi
πρώην εργαζόμενος του περίεργου και αριστερό χέρι του κ@σν@φέρη έγραψε:Συζητήσαμε στο ημίχρονο, για να μπούμε με την ίδια λογική, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο γιατί δεν έχω ξαναδεί και τη Λάρισα να παίζει με τέτοιο κίνητρο και τόση επιθετικότητα. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε, να βγούμε και στην επίθεση, αλλά τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, έρχονται από συγκεκριμένα επεισόδια.
Όποιος ξέρει τί θέλει να πει ο ποιητής με τα "επεισόδια", ας καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο.
Οι τρεις πρώτοι τυχεροί κερδίζουν από ένα εισιτήριο διαρκείας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας για την σεζόν 2017-2018.
black death

Δημοσίευση από black death »

Σοβαρέψου και ενεργοποίησε το Μακ. Δεν γίνεται να μου κατεβάζεις 11άδα που ο μόνος παίχτης που κάνει κάθετη κίνηση είναι το δεξί μπακ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ale έγραψε:Τώρα διάβασα τις δηλώσεις σου.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού... :?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ευκαιρία να κάνεις παρέα με τον Gimnistis... :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Είναι και Αγγλία, αν δεν το ξέρεις... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εγώ από το κακό μου τα φόρεσα χτες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ακόμα εδώ είναι αυτός ;
Κλείστε το και ανοίξτε Πάουλο Σοουσα
Αιντε τα μυαλά μας πονάνε
Τι πρέπει να γίνει άλλο !;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Gimnistis έγραψε:Εγώ από το κακό μου τα φόρεσα χτες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι; :geek:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

goran 64 έγραψε:
Ale έγραψε:Τώρα διάβασα τις δηλώσεις σου.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού... :?

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ευκαιρία να κάνεις παρέα με τον Gimnistis... :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Είναι και Αγγλία, αν δεν το ξέρεις... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gimnistis έγραψε:Εγώ από το κακό μου τα φόρεσα χτες
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Δεν τον βλέπω να χει πολύ μέλλον ακόμη στην ομάδα. Το θέμα είναι να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς ακόμη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”