ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chrisg4 »

Βάζουμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου απέναντι σε μια κακή ομάδα που μαζεύει τεσσάρες από δω κι από κει και είναι από τα φαβορί για να πέσει. Η λογική λέει ότι ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη θα μπει στο δεύτερο και θα τους τελειώσει. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ των Vierinia Matos Kaddoyri Priyovic Mauricio. Αντί γι αυτό ο Lucesku βγάζει μεσοεπιθετικό βάζει τρίτο χαφ και γυρίζει η ομάδα στο μισό γήπεδο για να κρατήσει το 0-1. Αυτός είναι ο Lucesku, αυτό έκανε πάντα, αυτό θα κάνει και στον ΠΑΟΚ. Έτσι πρωτάθλημα δεν πήρε κανεις. Με την χειρότερη ομάδα του κόσμου να παίξεις αν δεν την σκοτώσεις έχει μια μικρή πιθανότητα να σε σκοτώσει αυτή. Όταν ο ΠΑΟΚ βρει προπονητή που θα τον νοιάζει να παίξει ποδόσφαιρο πρώτα και όχι να κερδίσει με μισό μηδέν για να βγάλει ακόμα μια Κυριακή τότε θα μιλήσουμε και για πρωτάθλημα.

Είμαι σίγουρος ότι με γκευ θα κάνουμε φανταστικό παιχνίδι γιατί αυτό που πρέπει να παίξουμε μέσα στο Καραϊσκάκη ταιριάζει γάντι στο στυλ παιχνιδιού που ξέρει να παίζει ο Λουτσέσκου. Αλλα αυτό δεν λέει απoλυτος τίποτα. Το πρωτάθλημα κρίνετε σε παιχνίδια όπως το χθεσινό όπου οι αντίπαλοι μας θα περνούν αέρα κι εμείς θα φτύνουμε αίμα να κρατήσουμε το μισό μηδέν. Άλλες φορες θα τα καταφέρνουμε άλλες όχι.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Εγω ειμαι σιγουρος οτι στο καραισκακη θα εχουμε μαυρη σελιδα..Γιατι οποιος μας πιεσει ψηλα,χανουμε τα αυγα και τα πασχαλια.Και ο γαυρος δεν ειναι λαρσα.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Tolaros έγραψε:Ε ρε και να έδινε κατά μας πέναλτι σαν αυτό που ζητάτε, θα είχαμε ξεσκιστεί να ουρλιάζουμε. Αστείο κ μόνο να το γράφετε. Όλες οι κάρτες με εξαίρεση ίσως του Ζαμπρανο επειδή τον χτυπάει, μα όλες όμως οι υπόλοιπες είναι ολόσωστες. Και του Μαουριτσιο κ του Πελκα κ του Μάτος κ φυσικά του Κουλούρη του αστείου. Όλες.
Παίζαμε με ομάδα που τρώει 4 κάθε Κυριακή και κάναμε 2 μισή φάσεις, κάνανε μια οπότε η ισοπαλία είναι δικαιότατο αποτέλεσμα.
Μυαλό μηδέν πιθανότατα λόγω αστείων αντοχών, σκέψη που προκαλεί τρόμο.Βλεπεις το Μαουριτσιο να μην μπορεί να δώσει μια πάσα 5 μέτρων στο Μακ και να βγαίνει η μπάλα 4 μέτρα άουτ μακριά του. Το μισό φόρουμ κράζει το φουκαρά το Τζαλμα κ αυτή τη στιγμή ο Βιερίνια δεν είναι ούτε ο αριστερό του μπούτι. Ναι ξέρω μπορεί να γίνει καλύτερος. Άμα είμαστε 10 βαθμούς πίσω να το βράσω αλήθεια. Πριγιοβιτς άφαντος. Πελκας νομίζει είναι ο Κριστιάνο, προπονητής σε αλλο γήπεδο . Όλος ο ΠΑΟΚ ο Καντουρης με τον Τσιμι.
Αλλά ας ασχοληθούμε με τον Κούγια, όχι ότι δε βλεπόμαστε. Με το πρόγραμμα που έχουμε και είμαστε πίσω, που να παίξουμε και με καμιά σοβαρή ομάδα.
Ντροπή ρε φουστη, ντροπή. Άστο διάολο πια
+++++++
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Η οργή και η απογοητευση περισευει. Δυστυχώς όσο καλοπροαίρετος και υπομονετικός να είναι κάποιος δεν μπορεί να ¨χωνέψει" τόσο άνευρες και μαλθακές εμφανίσεις.
Ήδη στα 3 πρωτα μας εκτός έδρας με ομάδες, που κύριο μέλημα τους είναι η σωτηρία, έχουμε αφήσει 6 βαθμούς. Δεν είναι φάση ΠΑΟΚ αυτό που βλέπουμε. Οι περισσότεροι κάναμε υπομονή, λέγαμε ξεκινήσαμε άσχημα αλλα μας είναι αρκετό να βλέπουμε, απο παιχνίδι σε παιχνίδι, έστω μια σταδιακή βελτίωση και και κυρίως ένα σκύλιασμα, μια προσπάθεια.Χθές δεν είδαμε τίποτα απολύτως, όλο το παιχνίδι μας ένα σκάρτο τέταρτο στο 1ο ημίχρονο. Το να μιλάμε για πρωτάθλημα είναι σαν να τρολάρουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς.
Τα παραπάνω αφορούν μόνο στα αγωνιστικά. Στην άλλη σοβαρότατη παράμετρο, τα εξωαγωνιστικά (διαιτησία, ΕΠΟ, ¨συμμαχίες" κλπ) ας τα δει ο Ιβαν και αν μη τι άλλο ας φροντίσει να προφυλάξει την επένδυσή του.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Sekeris4 έγραψε:Εγω ειμαι σιγουρος οτι στο καραισκακη θα εχουμε μαυρη σελιδα..Γιατι οποιος μας πιεσει ψηλα,χανουμε τα αυγα και τα πασχαλια.Και ο γαυρος δεν ειναι λαρσα.

Χάνουμε τα αυγά και τα πασχαλια όταν πιέζουμε κι εμείς ψηλά. Με γαύρο θα παίξουμε αμυντικά στο μισό γήπεδο. Επίσης ο άξονας του γαύρου είναι παρα πολύ αργός και όταν πιέζουν ψηλά, πίσω είναι χωνί. Δεν λέω ότι θα κερδίσουμε απλά ότι θα παίξουμε καλά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από τις απώλειες βαθμών που δεν πρέπει να έρχονται. Και είναι η τρίτη (στις τρεις) μετά από Λιβαδειά και Σμύρνη. Για μένα αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος είναι τραγικό. Με τη Λάρισα παίζεις και έχεις το καλύτερο ρόστερ. Όσο έκανε ο Βιειρίνια, κοστίζει όλη η ομάδα τους. Αυτό το όνειρο που έχει δει ο προπονητής μας, να πάρουμε πρωτάθλημα με 1-0 είναι επικίνδυνο για τα μυαλά και τα μάτια μας.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή προσωπικότητα. Όχι απαραίτητα μεγάλο όνομα. Ο Ίβιτς δεν ήταν όνομα, αλλά είχε τον χαρακτήρα που χρειαζόταν. Δυστυχώς, έτσι όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράμα, 0/2 στους προπονητές φέτος. Κρίμα πραγματικά.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν προφανώς μερίδιο ευθύνης, αλλά το κατενάτσιο που είδαμε, δε νομίζω να ήταν δικιά τους επιλογή. Εμένα μου φάνηκε πως ακολουθούσαν το πλάνο του προπονητή.

Και κάτι τελευταίο. Η χειρότερη δικαιολογία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι η κατάσταση του γηπέδου γιατί στο ίδιο τερέν παίζουν και οι δύο ομάδες. Αλλά αυτό με τους τραγικούς αγωνιστικούς χώρους είναι απαράδεκτο και κάτι πρέπει να γίνει από τη λίγκα άμεσα. Δε γίνεται να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο και αυτό ευνοεί τους ξυλοκόπους του εκάστοτε χωριού.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Γράφουμε και γράφουμε και γράφουμε...

Ο χθεσινός ο αγώνας έχει 2 τελείως ανεξάρτητα πράγματα για σχολιασμό.

Το 1ο είναι η κάκιστη αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, η ανεπάρκεια του προπονητή, η νωχελικότητα των παικτών και όλα τα παρεπόμενα.

Το 2ο είναι η κάκιστη (διατεταγμένη κατ' εμέ) διαιτησία.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η συνύπαρξη και των 2 έφερε το κακό αποτέλεσμα. Αν κάποιο από τα 2 έλλειπε, τότε θα παίρναμε τη νίκη και δεν θα βλέπαμε το δάσος.
Αν η ομάδα έπαιζε καλά, δεν θα δίναμε σημασία στα κοράκια και στο σύστημα που θέλει και φέτος να μας γ...σει. Και θα πηγαίναμε σε αγώνες ντέρμπι σε αθήνα και Θεσσαλονίκη σαν ανυποψίαστα πρόβατα για σφαγή.
Αν πάλι η διαιτησία δεν ήταν αυτή που ήταν, δεν θα αποδυκνειόταν περίπτρανα η ανεπάρκεια και η ασχετοσύνη του Λουτσέσκου.

Το ζήτημα είναι ότι οι διοικούντες πρέπει να κινηθούν σε 2 ανεξάρτητες διευθύνσεις. Από τη μία πρέπει κάτι να κάνουν επιτέλους με αυτόν που μας φόρτωσαν για προπονητή, μπας και δούμε μία άσπρη μέρα, και από την άλλη πρέπει να θωρακήσουν την ομάδα σε σχέση με το σύστημα του ποκ που θέλει μια ζωή τον ΠΑΟΚ υποζύγιο τους.

ΥΓ: Γενικά, μέχρι πρότινος θεωρούσα τον εαυτό μου άτομο που σέβεται κάθε αντίθετη άποψη. Αυτό όμως που κάποιοι δεν βλέπουν παράβαση στη φάση του Μάτος, με ξεπερνά.... Πιθανότατα πρέπει να αρχίσω επισκέψεις σε οφθαλμίατρους ή ψυχολόγους, γιατί είτε δεν βλέπω καλά, είτε δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

αχα, όσο περνάει ο καιρός το διαιτητικό λάθος και καλά,
γίνεται διατεταγμένη υπηρεσία και ότι τα κοράκια θέλουν να μας γαμήσουν.

Και μετά ψέγουμε την ομάδα, πως δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητισμού.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Napoli4 έγραψε:Από τις απώλειες βαθμών που δεν πρέπει να έρχονται. Και είναι η τρίτη (στις τρεις) μετά από Λιβαδειά και Σμύρνη. Για μένα αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος είναι τραγικό. Με τη Λάρισα παίζεις και έχεις το καλύτερο ρόστερ. Όσο έκανε ο Βιειρίνια, κοστίζει όλη η ομάδα τους. Αυτό το όνειρο που έχει δει ο προπονητής μας, να πάρουμε πρωτάθλημα με 1-0 είναι επικίνδυνο για τα μυαλά και τα μάτια μας.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή προσωπικότητα. Όχι απαραίτητα μεγάλο όνομα. Ο Ίβιτς δεν ήταν όνομα, αλλά είχε τον χαρακτήρα που χρειαζόταν. Δυστυχώς, έτσι όπως φαίνεται να πηγαίνει το πράμα, 0/2 στους προπονητές φέτος. Κρίμα πραγματικά.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν προφανώς μερίδιο ευθύνης, αλλά το κατενάτσιο που είδαμε, δε νομίζω να ήταν δικιά τους επιλογή. Εμένα μου φάνηκε πως ακολουθούσαν το πλάνο του προπονητή.

Και κάτι τελευταίο. Η χειρότερη δικαιολογία που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι η κατάσταση του γηπέδου γιατί στο ίδιο τερέν παίζουν και οι δύο ομάδες. Αλλά αυτό με τους τραγικούς αγωνιστικούς χώρους είναι απαράδεκτο και κάτι πρέπει να γίνει από τη λίγκα άμεσα. Δε γίνεται να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο και αυτό ευνοεί τους ξυλοκόπους του εκάστοτε χωριού.
Συμφωνώ σε όλα εκτός, εκτός της αξίας των παικτών της Λάρισας. Προς χάριν αστειισμού θα μπορούσα να σου πω ότι αξίζουν όσο τα κορδόνια από το αριστερό παπούτσι του Βιειρίνια, αλλά έτσι θα πήγαινα στο άλλο άκρο. Ρεαλιστικά τώρα, και με βάση χθεσινό άρθρο του σάιτ, οι 15 φετινές μεταγραφές της Λάρισας στοίχησαν 0 €. Και ξέροντας από πρώτο χέρι τι πληρώνει ο Κούγιας, μπορώ να σου πω ότι το μισθολογικό τους μπάτζετ δεν ξεπερνάει το 700-800.000 €.
Άρα όχι Βιειρίνια, ούτε Πέλκα δεν αξίζει όλη αυτή η ομάδα.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εγω πορεια πρωταθλητισμου στη πραξη ειδα δυο φορες στη ζωη μου ως ΠΑΟΚτσης..τη μια εκει καπου τελη 90 το δευτερο γυρο του πρωταθληματος και περισσοτερο το 2014 ο πρωτος γυρος...ειδικα το 2014 ηταν η μονη φορα που το ειχα παρει στα σοβαρα οτι οντως παμε για πρωταθλημα και το πιστεψα..
φετος λογω υλικου ημουν αισιοδοξος αλλα...
μεχρι στιγμης ο λουτσεσκου πολυ αναιμικος..
δε γινεται να βαζεις μακ στο 82 και μπισεσβαρ καθολου..
ο βιερινια ελπιζω να στρωσει γιατι προβλεπω βιερινιδιαδα με τοσο χαρτι που παιρνει
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Sick Bastard έγραψε:αχα, όσο περνάει ο καιρός το διαιτητικό λάθος και καλά,
γίνεται διατεταγμένη υπηρεσία και ότι τα κοράκια θέλουν να μας γαμήσουν.

Και μετά ψέγουμε την ομάδα, πως δεν έχει νοοτροπία πρωταθλητισμού.
Προσωπική μου άποψη και το είπα.
Αλλά όσο η διοίκηση δεν βγάζει νεύρο για αυτά τα θέματα, πως θα βγάλει για τα υπόλοιπα, τα αγωνιστικά?
Όταν οι παίκτες βλέπουν ότι δεν προστατεύονται, πως θα λειτουργήσουν γενικότερα?

Θυμάται μήπως κανένας πως και γιατί ξενέρωσε ο Στέφενς?
Μια χαρά προπονητής, ούτε συνταξιούχος, ούτε τίποτα, όταν ήρθε στην ομάδα. Όταν όμως είδε τι γινόταν εδώ, όταν κατάλαβε ότι δεν θα τον άφηναν να κερδίσει αυτά που άξιζε και μπορούσε, ξενέρωσε. Τη μέρα που απολύθηκε είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Την επόμενη πήγε στη Μεσημβρία να χαιρετήσει τους παίκτες και φαινόταν σαν να είχε πιάσει τζόκερ στο πρότο.

Για μένα (και πάλι προσωπική άποψη) η αντίδραση πρέπει να ξεκινάει από την ΠΑΕ. Να τους έχει όλους στην τσίτα... και την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και τον προπονητή και τους παίκτες. Αν αυτή έμφανίζει νωχελικότητα, αδράνεια και αντανακλαστικά Δημοσίου, τότε αυτό περνάει σε όλη την ομάδα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγώ πάντως ξέρω ότι με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση δεν πήρε κανείς ποτέ πρωτάθλημα σε αυτή τη χώρα. Τώρα εντάξει, κάποιοι μπορείτε να συνεχίσετε να προσποιείστε ότι ζείτε σε άλλη χώρα.

edit: Για αυτό @άκι το Ντέλετιτς που στο πρώτο ημίχρονο μόνο έκανε καμιά δεκαριά φάουλ χωρίς να πάρει κάρτα και μάλιστα γκρίνιαζε σε όλα και κόλλαγε τη μούρη του στον επόπτη, είπε κανείς τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αποφασίστε παιδιά.
Ή θα γράφετε στο τόπικ της ΕΠΟ ότι επιτέλους έπεσε η ΕΟ και μπράβο Ιβάν που καθάρισες τη μπουγάδα ή ότι μας γαμάνε τα κοράκια έτσι γενικώς κι αορίστως
και θα επαναλαμβάνουμε λάθη δεκαετιών.

Ο ΠΑΟΚ χτες έχασε κατα κράτος από ομάδα β εθνικής κι ο προπονητής του, βγήκε κι έλεγε για την επιθετικότητα της Λάρισας και για τη διαιτησία. Βροχή τα άλλοθι και οι χαμένοι βαθμοί. Και σιγοντάρουν οι χιλιάδες οπαδοί μας, ''ναι ναι έτσι είναι, καριόλα διαιτησία που δεν αφήνεις τα παιδιά μας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους''. Και στο καπάκι οι ίδιοι να παραπονιούνται γιατί παίζουν τα παιδιά μας σαν δημόσιοι υπάλληλοι Παρασκευή μεσημέρι.
Έλα ντε, γιατί άραγε;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

black death έγραψε:Εγώ πάντως ξέρω ότι με τέτοια διαιτητική αντιμετώπιση δεν πήρε κανείς ποτέ πρωτάθλημα σε αυτή τη χώρα. Τώρα εντάξει, κάποιοι μπορείτε να συνεχίσετε να προσποιείστε ότι ζείτε σε άλλη χώρα.

edit: Για αυτό @άκι το Ντέλετιτς που στο πρώτο ημίχρονο μόνο έκανε καμιά δεκαριά φάουλ χωρίς να πάρει κάρτα και μάλιστα γκρίνιαζε σε όλα και κόλλαγε τη μούρη του στον επόπτη, είπε κανείς τίποτα;
Μεγάλος τσόγλανος αυτός ο Ντέλετιτς, όντως!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειδικοι στο να ξεσκιζουμε την ομαδα ειμαστε

χθες δηλ οπαδοι του ΠΟΚ αν δεν τους εδινε το πεναλντι και γενικα η διαιτησια ηταν αυτη που ηταν που θα εστιαζαν; οτι δνε κεντουσε η ομαδα τους στο χορτο ή στα σφυριγματα;

δεν ελω να μην γινεται κριτικη,αλλα οχι και να πηγαινουμε στο αλλο ακρο
παραπεμπεται ο διαιτητης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”