Νικόλας Ματθαίου
Re: Νικόλας Ματθαίου
Δεν έχει κανένα νόημα να μπει οψιόν αγοράς στην πρώτη επαγγελματική χρονιά 19χρονου. Αν τους βγεί και ασκήσουν την οψιόν τότε χαμένος είναι αυτός που πουλάει φτηνά και όχι αυτός που αγοράζει.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Ντεμπούτο για τον Νικόλα και τι ντεμπούτο ! ! !
Μπήκε στο 88 και πρόλαβε στα 3 λεπτά που έπαιξε να βγάλει την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης της Ανόρθωσης στο 91'. Στο 4:30 η φάση:
[youtube]S8KeXbg9qxU[/youtube]
Εδωσε άμεσα κάτι με το που μπήκε και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα τον βοηθήσει και στην συνέχεια.
Μπήκε στο 88 και πρόλαβε στα 3 λεπτά που έπαιξε να βγάλει την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης της Ανόρθωσης στο 91'. Στο 4:30 η φάση:
[youtube]S8KeXbg9qxU[/youtube]
Εδωσε άμεσα κάτι με το που μπήκε και ας ελπίσουμε ότι αυτό θα τον βοηθήσει και στην συνέχεια.
Ο Νικόλας είναι στην αρχική 11άδα της Εθνικής Ελπίδων Κύπρου στο μάτς απέναντι στους Τούρκους που ξεκινά στις 17:00. Σε ζωντανή μετάδοση το μάτς το δείχνει στο παρακάτω λινκ. :
[youtube]UrueOs7yKH8[/youtube]

[youtube]UrueOs7yKH8[/youtube]
Επαιξε για 65 λεπτά με μπαταρισμένο το δεξί του χέρι και έδειχνε να το φυλάει αποφεύγοντας να παίζει δυνατά, ήταν αγωνιστικός χωρίς όμως να φανεί ιδιαίτερα.
- john4serres
Τον σκούπισε τον πάγκο της Ανόρθωσης.
Μόλις 9 συμμετοχές και ολες ως αλλαγή. (68 αγωνιστικά λεπτά)
Μόλις 9 συμμετοχές και ολες ως αλλαγή. (68 αγωνιστικά λεπτά)
- ΑποστόληςΑ
Καλή συνέχεια«Μετά από 5 χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που με πήρε από 16 χρόνων και μου πρόσφερε τα πάντα!
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους γνώρισα σε αυτό το ταξίδι από προπονητές, συμπαίκτες, φροντιστές, παράγοντες και φίλους και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Πουργιοτόπουλο!
Πλέον να ευχαριστήσω τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον νέο κύκλο της ζωή μου που ανοίγεται».
Κλειδώνει