ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

zoran έγραψε:
desperando έγραψε:Άντε ρε σαλιγκαρε που εμφανίστηκες σήμερα να μας πεις ότι μας χάρισαν και κύπελλο

βασικα εμφανιστηκα πιο πρωτα απο σενα.... 2008

δευτερον δεν ειπα μας χαρισαν... ειπα για διαιτητικο λαθος

τριτον ποιος νομιζεις οτι εισαι;;;
Ρε μεγάλε μας δουλεύεις; το πέναλτι στον κρεσπο τι ήταν; δικαιοτατο κύπελο.... Αντε μας ζαλισες και με τον Άγγελο βραδυατικα Άστον καλά είναι εκεί που είναι.... :(:(

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

zoran έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Μην το συνεχίσετε

Zoran αν θεωρείς ότι μας χάρισαν κύπελλο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράματα
οχι μας χαρισαν, εχω μια ηλικια κι εχω ζησει κ θυμαμαι μεγαλες σφαγες του ΠΑΟΚ.
απλα απο ενα ανθρωπινο λαθος στον τελικο πηρα πλεονεκτημα κ κατακτησα το κυπελλο ( και παλι θα το περναμε αλλα πες το στα χανουμια).
ετσι μπορω να πω οτι απο ενα ανθρωπινο λαθος κερδισε η κουλα στη λαμια και να ασχοληθω με τα χαλια της ομαδας μου σημερα
Το πέναλτι στον κρεσπο που δεν έδωσε πριν το γκολ τι ήταν; κόψε τις χαζομάρες....

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος όταν μετά απ αυτήν την εμφάνιση
μιλάμε για διαιτησία.

Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό.

Κρατήστε αυτό το ποστ, σε περίπτωση που γίνει το θαύμα και το πάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ε ρε και να έδινε κατά μας πέναλτι σαν αυτό που ζητάτε, θα είχαμε ξεσκιστεί να ουρλιάζουμε. Αστείο κ μόνο να το γράφετε. Όλες οι κάρτες με εξαίρεση ίσως του Ζαμπρανο επειδή τον χτυπάει, μα όλες όμως οι υπόλοιπες είναι ολόσωστες. Και του Μαουριτσιο κ του Πελκα κ του Μάτος κ φυσικά του Κουλούρη του αστείου. Όλες.
Παίζαμε με ομάδα που τρώει 4 κάθε Κυριακή και κάναμε 2 μισή φάσεις, κάνανε μια οπότε η ισοπαλία είναι δικαιότατο αποτέλεσμα.
Μυαλό μηδέν πιθανότατα λόγω αστείων αντοχών, σκέψη που προκαλεί τρόμο.Βλεπεις το Μαουριτσιο να μην μπορεί να δώσει μια πάσα 5 μέτρων στο Μακ και να βγαίνει η μπάλα 4 μέτρα άουτ μακριά του. Το μισό φόρουμ κράζει το φουκαρά το Τζαλμα κ αυτή τη στιγμή ο Βιερίνια δεν είναι ούτε ο αριστερό του μπούτι. Ναι ξέρω μπορεί να γίνει καλύτερος. Άμα είμαστε 10 βαθμούς πίσω να το βράσω αλήθεια. Πριγιοβιτς άφαντος. Πελκας νομίζει είναι ο Κριστιάνο, προπονητής σε αλλο γήπεδο . Όλος ο ΠΑΟΚ ο Καντουρης με τον Τσιμι.
Αλλά ας ασχοληθούμε με τον Κούγια, όχι ότι δε βλεπόμαστε. Με το πρόγραμμα που έχουμε και είμαστε πίσω, που να παίξουμε και με καμιά σοβαρή ομάδα.
Ντροπή ρε φουστη, ντροπή. Άστο διάολο πια
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Γαμώτο, σήμερα με πείραξε πολύ, δεν μπορώ να το χωνέψω, παρά την άσχημη εμφάνιση γιατί αποδέχτηκα αυτό που πολλοί υποστηρίζουν ότι η ομάδα θέλει χρόνο, οπότε θέλαμε καταρχήν τους βαθμούς, τους γαμημένους βαθμούς και πάμε και τον πίνουμε στο τέλος. Πάλι. Και δεν το κατέχω, να δίνω μια εξήγηση δική μου, ακούω όλους εδώ, όλες τις απόψεις, αλλά τοο γιατί παραμένει. Είμαι από τους έχω υπομονή και στηρίζω κλπ , λόγω χαρακτήρα προφανώς, όπως όλοι μας ανάλογα το χειριζόμαστε, αλλά σήμερα δυσκολεύομαι να ηρεμήσω...πουτάνα μπάλα...
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

σε ολο το παιχνιδι δεν καναμε μια κλασσικη ευκαιρια. σε ολο το δευτερο ημιχρονο κι ενω η λαρισα ανεβαινε μετρα στο γηπεδο δεν καναμε μια αντεπιθεση. αρα παει και το επιχειρημα με τα λεωφορεια, ειμαστε αναποτελεσματικοι οπως και να χει. ακομη κ με τη χειροτερη ομαδα της κατηγοριας.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Sick διαφωνώ , δεν σημαίνει οτι στις κακές εμφανίσεις μας δεν πρέπει να παίρνουμε τα σφυρίγματα που δικαιούμαστε! (οχι να μας χαρίζουν , αλλά το σημερινό ήταν ο ορισμός του πέναλτι). Εμείς να κάνουμε την αυτοκριτική μας να βελτιωθούμε , αλλά ας την κάνει και ο διαιτητης που σήμερα μας επηρέασε το αποτελεσμα !
giapas

Δημοσίευση από giapas »

εσύ φταις sick. Που έβλεπες όνειρα για 7 στα 7 μέχρι το γαυρο.

Γελάνε και τα τσιμέντα με τα χάλια μας. Τραγική ομάδα , για φυλακή είμαστε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Tolaros έγραψε:Ε ρε και να έδινε κατά μας πέναλτι σαν αυτό που ζητάτε, θα είχαμε ξεσκιστεί να ουρλιάζουμε. Αστείο κ μόνο να το γράφετε. Όλες οι κάρτες με εξαίρεση ίσως του Ζαμπρανο επειδή τον χτυπάει, μα όλες όμως οι υπόλοιπες είναι ολόσωστες. Και του Μαουριτσιο κ του Πελκα κ του Μάτος κ φυσικά του Κουλούρη του αστείου. Όλες.
Παίζαμε με ομάδα που τρώει 4 κάθε Κυριακή και κάναμε 2 μισή φάσεις, κάνανε μια οπότε η ισοπαλία είναι δικαιότατο αποτέλεσμα.
Μυαλό μηδέν πιθανότατα λόγω αστείων αντοχών, σκέψη που προκαλεί τρόμο.Βλεπεις το Μαουριτσιο να μην μπορεί να δώσει μια πάσα 5 μέτρων στο Μακ και να βγαίνει η μπάλα 4 μέτρα άουτ μακριά του. Το μισό φόρουμ κράζει το φουκαρά το Τζαλμα κ αυτή τη στιγμή ο Βιερίνια δεν είναι ούτε ο αριστερό του μπούτι. Ναι ξέρω μπορεί να γίνει καλύτερος. Άμα είμαστε 10 βαθμούς πίσω να το βράσω αλήθεια. Πριγιοβιτς άφαντος. Πελκας νομίζει είναι ο Κριστιάνο, προπονητής σε αλλο γήπεδο . Όλος ο ΠΑΟΚ ο Καντουρης με τον Τσιμι.
Αλλά ας ασχοληθούμε με τον Κούγια, όχι ότι δε βλεπόμαστε. Με το πρόγραμμα που έχουμε και είμαστε πίσω, που να παίξουμε και με καμιά σοβαρή ομάδα.
Ντροπή ρε φουστη, ντροπή. Άστο διάολο πια
Αυτό.

Όλα τα άλλα, είναι σάλια μάλια.
33 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ (και) επειδή κάποιοι ζητάνε πέναλτι βγαλμένα απ το πουθενά
για να μη πω τίποτα χειρότερο και παρεξηγηθούνε κάποιοι.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

eorptol1 έγραψε:
zoran έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Μην το συνεχίσετε

Zoran αν θεωρείς ότι μας χάρισαν κύπελλο μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράματα
οχι μας χαρισαν, εχω μια ηλικια κι εχω ζησει κ θυμαμαι μεγαλες σφαγες του ΠΑΟΚ.
απλα απο ενα ανθρωπινο λαθος στον τελικο πηρα πλεονεκτημα κ κατακτησα το κυπελλο ( και παλι θα το περναμε αλλα πες το στα χανουμια).
ετσι μπορω να πω οτι απο ενα ανθρωπινο λαθος κερδισε η κουλα στη λαμια και να ασχοληθω με τα χαλια της ομαδας μου σημερα
Το πέναλτι στον κρεσπο που δεν έδωσε πριν το γκολ τι ήταν; κόψε τις χαζομάρες....

ανθρωπινο λαθος ηταν κι αυτο...αυτο που θελω να πω κ δεν καταλαβαινεις (με επιχειρημα ισως ατυχες τα λαθη του τελικου) ειναι οτι ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ .

καταλαβες τωρα;;;;
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Ο παικτης της λαρισας βουτάει πάνω στον Ματος με χέρια και με πόδια , ορισμος του πεναλτι ειναι
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Chuck Norris έγραψε:Sick διαφωνώ , δεν σημαίνει οτι στις κακές εμφανίσεις μας δεν πρέπει να παίρνουμε πέναλτι που δικαιούμαστε! (οχι να μας χαρίζουν , αλλά το σημερινό ήταν ο ορισμός του πέναλτι). !
Ετσι ακριβώς. Καθαρή παραβαση πάνω στην φαση την στιγμη που ηταν έτοιμος για το 0-2.
Δηλαδή αν δεν είναι αυτό, τότε αναρωτιέμαι ποιο είναι ?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Έγινε παιδιά, πέναλτι είναι, μας αδίκησε η διαιτησία.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Πιο ψυχραιμα απο την ληξη του αγωνα, που αρκεστηκα σε ενα "ξενερα", εχω να πω τα εξης:
Η κοκκινη του Κουλουρη ειναι 100% ορισμος της κοκκινης. Ειναι εγκληματικο να μπαινεις ετσι σε φαση και αυτο ειναι κατι που το ξερω μεχρι και εγω που παιζω Γ τοπικο, αρα ειναι ανεπιτρεπτο να το βλεπεις απο επαγγελματια ποδοσφαιριστη.
Το πεναλτι μαλλον υπαρχει.
ΑΛΛΑ
Την λαρισα πρεπει να την κερδιζεις ΑΝΕΤΑ, ακομα και αν κατεβεις με τα δευτερα και 9αδα αντι για 11αδα. Δεν ειναι αυτα σφαγες μαγκες. Ουτε αναποδα σφυριγματα γενικα, ουτε 2-3-4 κομμενα οφφσαιντ, ουτε πεναλτι ανυπαρκτο υπερ του αντιπαλου, ουτε αποβολη που δεν υπαρχει.
Κερδιζεις ηδη 0-1, ή τα κανεις 2 ή οντως κρατας το σκορ. Εισαι ΠΑΟΚ και επαιζες με τον τελευταιο. Τι να πουμε για διαιτησια; Ελεος

ΥΓ Στον φιλο (Ζοραν) πανω που ειπε για το κυπελλο, αν και διευκρινισε τι εννοουσε, δεν μπορω να το αφησω ασχολιαστο. Δεν μπορουμε να αφησουμε στην ιστορια να μεινει το "λαθος" που μας εδωσε το κυπελλο, οταν 5 δευτερα πριν δεν εχεις παρει πεναλτι απο "λαθος". Αν ξεχασουμε να τα διευκρινιζουμε αυτα, πεφτουμε στην παγιδα των απο κατω, την ιδια παγιδα που θελει τον Σαββιδη να εχει παρει την Επο και να ειναι χαλιφης, την ωρα που η διαιτησια δεν μας εχει δωσει τιποτα κραυγαλεο, ουτε μας εχει χαριστει (περα απ τα ορια των ανθρωπινων λαθων).
ΥΓ 2 Η διαιτησια ηταν οντως κακη στο πειθαρχικο κομματι, που δεν επηρεαζει το αποτελεσμα.

Τα υπολοιπα αλλη ωρα γιατι δεν ειμαστε για πολλες κουβεντες τωρα.
Edit: Το ματς το ειδα απο κακης ποιοτητας stream οποτε για αυτο δεν λεω για 100% πεναλτι. Μετα το freeze frame που αναρτηθηκε, ναι, ειναι πεναλτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος adamroxas την Σάβ 30 Σεπ 2017, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”