Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoki19

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από paoki19 »

Φοβάμαι ποιος μπορεί να είναι ο τρίτος στην λίστα του Μιχελ...
Άβαταρ μέλους
Evgenios1978

Δημοσίευση από Evgenios1978 »

paoki19 έγραψε:Φοβάμαι ποιος μπορεί να είναι ο τρίτος στην λίστα του Μιχελ...
Ποιος????
Ο ΤΣΙΩΛΗΣ????
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάει και το φετινό πρωτάθλημα!
Φέρτε προπονητή, μπας και γίνει καμιά στραβή και χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Αν και με διαιτησίες σαν τη σημερινή δεν έχουμε ελπίδα, αλλά τουλάχιστον όμως θα παλεύουμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η διαιτησία ήταν μόνο σήμερα έτσι εναντίον μας στα 6 παιχνίδια. Σε σχέση με άλλα χρόνια κυριλλέ είμαστε. Αλλά αυτό είναι θέμα της διοίκησης, που υποτίθεται κέρδισε τις εκλογές της ΕΠΟ και τελικά άλλος πάλι φαίνεται να γίνεται μάγκας. Εδω πραγματικά μιλαμε για 'τζάμπα μάγκας' γιατί φράγκο δεν έχει βάλει για την Αεκ.

Δε φταίει η διαιτησία που σε 6 αγώνες με λιμά έχουμε βάλει μόνο 6 γκολ, και βάσει της διαφοράς τερμάτων, μια χαρά είναι οι 12 βαθμοί που μαζέψαμε. Δεν αξίζουμε παραπάνω βάσει εικόνας. Για αυτή την εικόνα φταίει καθαρά ο προπονητής, αλλά και για τη διάθεση των παικτών.

Αν το πολύ αύριο δεν ανακοινωθεί η απόλυσή του, ε απλά βασικά θα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της ανικανότητάς μας, και των αργών αντανακλαστικών μας. Πλέον δεν έχω σάλιο άλλο να κράξω για το πόσο άσχετη είναι η διοίκηση από ποδόσφαιρο. Αν περιμένουμε μέχρι το παιχνίδι με το γαύρο και μείνουμε πίσω 6 πόντους, τι να το κάνω...

Ο γαύρος τουλαχιστον όταν έρχεται μια πίκρα δίνει λίγο αίμα στο λαό του να γουστάρει ρε γμτ. Εμάς μόνο να πονάνε τα μυαλά μας. Σήμερα θέλω αίμα. Στην τελική ο Αλβανός τους έβαλε στους ομίλους Τσου Λου. Ο δικός μας τι έκανε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 30 Σεπ 2017, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάει και το φετινό πρωτάθλημα!
Φέρτε προπονητή, μπας και γίνει καμιά στραβή και χάσουν βαθμούς και οι άλλοι. Αν και με διαιτησίες σαν τη σημερινή δεν έχουμε ελπίδα, αλλά τουλάχιστον όμως θα παλεύουμε καλύτερα.
Εδω ειχαμε ελπιδες με τον "τσομπανη" οταν διοικουσε ο Σαρρης,με Ιβιτς φετος θα το σηκωναμε να ξερετε.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μπα και συ. Σιγά τον μαθητευόμενο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μη φοβάσαι τίποτα Ραζβάν.
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που συμερίζονται τις απόψεις σου για τη διαιτησία,
το έργο σου και η συνέχειά σου στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένα.

Έβγαλα το συμπέρασμα, απ τους αγώνες που έχω δει ότι εσύ δεν θα είσαι αυτός που θα μας φέρεις το πρωτάθλημα.
Οπότε εγώ, μαζί σου, τελείωσα.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

1 Οκτώβρη και αυτός ακόμη εδώ είναι....
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Να ήταν μόνο αυτός ρε sick.

Είμαστε γεμάτοι ανίκανους και λίγους πέριξ της ομάδας, ανθρώπους που στην έννοια "πρωταθλητισμος" και "σοβαρή λειτουργία" τα κάνουν πάνω τους.

Και η πλειοψηφία πιστεύει ότι όλα διαδραματιζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γκαζόν. Ο καθρέπτης είναι μόνο, όχι το παν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παιδες ψυχραιμια,δεν εβγαλε και το φορ για να βαλει αμυντικο χαφ!
απλα το λαθος του ηταν που δεν περασε μπισε σε ματς με τους χειροτερους του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Το λάθος είναι ότι αυτός είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Διαφωνώ κάθετα Παλαιολόγε...

Δεν νομίζω πως το μοναδικό πρόβλημα ήταν οι αλλαγές του
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Στο προηγουμενο ποστ μου εδω αναρωτιομουν αν θα δεις παρελαση.
Πλεον απαιτειται να ΜΗΝ δεις παρελαση.
Εισαι η τροχοπεδη του φετινου ΠΑΟΚ.
Λαθη τοσα πολλα , που πλεον δεν ειναι λαθη, ειναι απλα ..ανικανοτητα για το κατι παραπανω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 1-0 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΣΑΚΧΩΦ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ (ΜΠΙΣ).
Δεν ειναι δυνατον να κανεις μπαλακι τον Καντουρι , μια εξτρεμ , μια πιο μεσα, μια πισω προκειμενου να χορεσουν με Πελκα.
Δεν ειναι δυνατον να βγαζεις τον ανθρωπο γκολ, που ειναι ο μοναδικος λογος που εισαι στην θεση που εισαι αυτην την στιγμη και να βαζεις μεσα εναν επιθετικο με τα ιδια χαρακτηριστικα - αλλα χειροτερο- και που για κανεναν λογο δεν εχει δικαιολογησει τα τελευταια 2 χρονια με τις εμφανισεις του οτι μπορει και αξιζει να παιζει στον ΠΑΟΚ

Ειμαι γενικα κατα των αλλαγων τον προπονητων , αλλα πραγματικα ΟΛΟΙ βλεπουμε οτι η χρονια με τον Ρουμανο στον παγκο ειναι χαμενη. Πρεπει να βρεθει ενας προπονητης -δεν ξερω ποιος- που να προστατεψει την επενδυση που εκανε φετος ο Σαββιδης.
Αλλαγη τωρα, δεν μπορω να ακουω παλι για δουλεια τις επομενες 15 μερες και βελτιωση και παπαριες.
Με την Λαρισα επαιζες και τελειωσες με 8 αμυντικογενεις παικτες.
Σωστε την χρονια εκει στην ΠΑΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T.H.E.O.S την Κυρ 01 Οκτ 2017, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Και το αήττητο συνεχίζετε.
Πολλά μπράβο σε σένα κι ακόμα περισσότερα σε αυτούς που σου δώσανε την ευκαιρία να προπονείς τον ΠΑΟΚ.
Δεν φταίς. Καλά κάνεις.
Πέρυσι με προπονητή που πρώτη χρονιά προπονούσε ομάδα ανδρών πέρασα σκορπώντας τρόμο και θαυμασμό από εκεί.
Εγώ αρνούμαι να ασχοληθώ άλλο με την πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Προσπαθώ να βρω ενα λόγο που πρέπει να παραμείνει αυτος στον ΠΑΟΚ πλην της οικονομικής αποζημίωσης. Ας απαντήσει κάποιος απο αυτούς που τον στηρίζουν ή έστω απο αυτούς που δε τον στηρίζουν αλλα ειναι αντίθετοι στο να φύγει τη δεδομένη χρονική στογμη. Εναν λόγο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”