ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ioanmits έγραψε:Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Μπαλάφας, Ίβιτς... φθάνει πια με τα νεύρα, αποδιοργανώνουν την ομάδα... Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.. Όσο για το ματς, χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, φοβισμένη η ομάδα και φθαίει πρώτα ο προπονητής . Μόλις ανεβήκε στο β έγινε η μαλακία του Κοντρέρας και τέλος.
Για μένα καλύτερος ο Γκαρσία μέχρι το 70. Μετα κουράστηκε..Χειρότεροι ο συνήθης ύποπτος Μάρκος Αντόνιο (με τη μπάλα κάτω ο Εντίνιο και ο Τσιμπούρ τον περνούσαν σαν σταματημένο..) και ο Κοντρέρας για τη μαλακια
Παλι μπαλαφας????θα μας τρελανεις/...σε ολα τα κακα τον κολατε καπου...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ε ρε και συ τον μπαλαφα τον βαζει σε αυτους που εχουν κανει τετοιες κινήσεις......ξεκόλλα απο την ζωη σου.Αφου εχει κανει δηλαδή τη να κανουμε τωρα....
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Η δευτερη χειροτερη εμφανιση της ομαδας μετα το παιχνιδι με τον Πανσερραικο, ομως οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει, οποιος και να φταιει δεν αλλαζει τιποτα, κοιταμε μπροστα.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

D.A.A.T. έγραψε:
ioanmits έγραψε:Γκαρσία, Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, Μπαλάφας, Ίβιτς... φθάνει πια με τα νεύρα, αποδιοργανώνουν την ομάδα... Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.. Όσο για το ματς, χάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, φοβισμένη η ομάδα και φθαίει πρώτα ο προπονητής . Μόλις ανεβήκε στο β έγινε η μαλακία του Κοντρέρας και τέλος.
Για μένα καλύτερος ο Γκαρσία μέχρι το 70. Μετα κουράστηκε..Χειρότεροι ο συνήθης ύποπτος Μάρκος Αντόνιο (με τη μπάλα κάτω ο Εντίνιο και ο Τσιμπούρ τον περνούσαν σαν σταματημένο..) και ο Κοντρέρας για τη μαλακια
Παλι μπαλαφας????θα μας τρελανεις/...σε ολα τα κακα τον κολατε καπου...
Ρε φιλαράκι DAAT, δεν έχω κάτι με τον Μπαλάφα. Ίσα, ίσα τον παώ αρκετά, αλλά και αυτός είχε κάνει τέτοια ενέργεια σε ματς που δεν τιμωρήθηκε (όπως και ο Μούσλι και ο Ίβιτς).. Απλώς αναφέρω ότι κάτι πρέπει να γίνει στην ομάδα με το θέμα, γιατί υπάρχουν αρκετά κρούσματα που ζημιώνουν την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Νικαμε ενα ματς.....

" Α ΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΊ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΑΟΚ ΞΕΡΩ ΓΩ..."

ισοπαλία στο αλο.....

"ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΛΑΚΗ Α ΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ ..ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ??? ΤΣΑ ΤΣΟΥ "

Πάλι νικη ..

"ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ 4 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΛΟ ΜΑΤΣ ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΠΑ."

ηττα...(μονο 2 έχουμε ως τωρα για να μην ξεχνιόμαστε)

"ΠΟΥ ΠΑΑΑΑΑΑΜΕ ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥ ΙΒΙΤΣ....ΜΠΑΛΑΦΑΑΑ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ (ο μπαλαφας δεν εχει παιξει στο ματς) ΕΕΕΕΕ ΖΑΓΟΡΑΚΙ ΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...ΤΣΑ ΤΣΟΥ.."

τελικά τη ομαδα εχουμε????
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

dimi328 έγραψε:Η δευτερη χειροτερη εμφανιση της ομαδας μετα το παιχνιδι με τον Πανσερραικο, ομως οτι εγινε εγινε και δεν αλλαζει, οποιος και να φταιει δεν αλλαζει τιποτα, κοιταμε μπροστα.

egrapses.....+10000000000000000000
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Είμαι πολύ στεναχωρημένος αδέρφια αλλά για άλλους από εμάς (βάζω κι εμένα μέσα) φταίει ο Σάντος για άλλους ο σβούρας για άλλους ο Δάρλας ή ο Κοντρέρας ή ο Γκαρσία ή ο Χαλκιάς ή και εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος, για άλλους ο Χαλκιάς ήταν καλός, ο Μπακαγιόκο βοήθησεγια άλλους, για άλλους ήταν ο Βερόν καλός, ενω για κάποιους άλλους όλοι χάλια.
Έχω να πω τα εξής:
Κανείς από εμάς δεν είναι προπονητής νομίζω (μπορεί και να κάνω λάθος)
Όλοι μας χαιρόμασταν με την ομάδα μας μέχρι πριν 3 ώρες.
Όλοι τους υποστηρίζαμε.
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, δε γίναμε ακόμη ομάδα για να τους γ@μ@ει όλους.
Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτα να το πατήσουμε το αεκάκι. Δεν ήρθε, δεν έγινε τι να κάνουμε, ψηλά το κεφάλι γιατί ΠΑΟΚ είστε.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

la8os...auto...

dimi328
4 πραγματα στη ζωη δε γυριζουν πισω...στιγμες που εζησες,...πραξεις που εκανες,...λογια που ειπες,...ευκαιριες που εχασες...

+100000000000000
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εχεις ιδρωσει και ματωσει να βρεθεις στη 2η θεση με την αξια σου και τη μαγκια σου και κατεβαινεις σημερα σαν να εισαι δευτερος μετα απο κληρωση και νομιζεις οτι η 2η θεση σου πεφτει πολυ...2ος εισαι ρε γαμωτο, γιατι δεν το δικαιολογεις με την εμφανιση σου;;; και ας χασεις 3-0!!! αλλα δειξε οτι κατεβαινεις ως δευτερος, υπερασπισου την θεση σου και τον κοπο σου!!!! ετσι χαθηκαν 45 λεπτα...στο β ημιχρονο ανεβηκαμε, πιεζαμε και αρχισαμε να δειχνουμε οτι ειμαστε πραγματι 2οι...μεχρι την αποβολη, περα για περα αντιεπαγγελματικη και αδικαιολογητη... μετα δεν περιμενα τιποτα...
Σωστο ειναι οτι το πρωταθλημα εχει πιο πολλα μικρα παιχνιδια και οτι αυτα κρινουν τη σταθεροτητα, αλλα υπαρχουν κ τα ντερμπυ με τους κατω, που φετος δεν κερδισαμε κανενα (ακομα). Με αυτη τη νοοτροπια στα μεγαλα ματς, ακομη και να τερματισουμε 2οι στο πρωταθλημα με βαθμολογικο αβανταζ, δεν εχουμε τυχη...γιατι στα πλει οφ μονο μεγαλα παιχνιδια εχει...
ειμαι πολυ χαλια....
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Προπονητής και παίκτες φοβισμένοι
Κατέβηκαν για να χάσουν!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΠΤΟ ΤΟΥ PAOKMANIA ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ......βεβαια δεν ηταν ολοι οι παιχτες φοβησμενοι.....και ο σαντος την ξυπνησε την ομαδα στο δευτερο ημιχρονο που η αποβολη του κοντρερας ομως δεν τον αφησε να μας παρει τουλαχιστον το χ την ωρα που τους παιζαμε στο μισο γηπεδο.....ΚΡΙΜΑ......
με ξενερωσε ο σαντος......αλλα αυτος εχει φτασει εκει ψηλα την ομαδα και οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε.....
ρε φερναντο με το αεκακι παιζεις.....και αυτοι χωρις σκοκο και μπασινα και καταφερνεις να φερεις την ομαδα να παιζει ολη αμυνα και ο μουσλι ο καημενος να τρεχει μπροστα??????θες να ξαναπονεσουν τα μυαλα μας???????βαζεις κι εκεινον τον πρωην ποδοσφαιριστη (κωσταντινιδη) να μας πονανε περισσοτερο???????ΕΛΕΟΣ!!!!
δεν ξερω αν ειναι σωστο να κρινουμε τους παιχτες γιατι το παιχνιδι το εχασε αποκλειστικα ο σαντος.......
ενα συντομο σχολιο για καθεναν...
χαλκιας ο καλυτερος παιχτης σημερα δυστυχως....
κοντρερας-μαρκαντωνης σαν να μην ειχαν ξαναπαιξει μαζι επαιζαν σημερα....ο λογος??μπαζαμε απο παντου....ο σαντος ειχε κανει την ομαδα να μην παιζει με αμυντικα χαφ.....κοιταξτε τις φασεις να δειτε αποστασεις.....ΕΛΕΟΣ!!!πονουσα......

δεν εχω καταλαβει ακομα τι εκανε ο κοντρερας....κριμα δεν παιζει με σκουλικη(πιο σημαντικο ματσ...)
σναουτσερ ηταν τοσο μονος....φροντησε να τον αφησει χωρις καμια βοηθεια ο προπονητης του...παρολαυτα ηταν μετριος!

δαρλας τον ειχε κανει αλογο ο εντινιο στο πρωτο ημιχρονο....στο δευτερο ημιχρονο ανεβηκε ομως!
βερον μετριοτατος....ειναι κουρασμενος πλεον....θελει να ξεκουραστει το παλικαρι.....τον εχει καψει...αλλα ποιον να βαλει???
γκαρσια δυστυχως ηταν τραγικος στο πρωτο ημιχρονο....πολλα λαθοι....δεν εκτελεσε ουτε ενα καλο φαουλ.....στο δευτερο ημιχρονο και κυριως με τον τσαμπουκα του προσπαθουσε....
λακης ουτε μια σωστη πασα....πανω που πηγε να κανει μια καλη ενεργεια ενα μαρκαρισμα ισως και για κοκκινη καρτα τον εβγαλε απο το παιχνιδι....
κωσταντινηδης Σ Τ Α Μ Α Τ Α .......δεν μπορω πια.....τι εκανε το παλικαρι?????????????????????????????????????????????????????????πονουσα.....
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!![
size=12][/size]
ιβιτσ τραγικος στο πρωτο ημιχρονο...στο δευτερο ανεβηκε και δικαιως αναρωτιοταν γιατι βγηκε αυτος και οχι ο κωσταντινιδης!

μουσλι..... πιο καλη η μοναξια απο σενα που δεν φτανω (παριος).....και μονος μου ξανα κι αυτη η νυχτα δεν περνα(πλουταρχος) τραγουδουσε στον σαντος ο οποιος φωναζε στον σναουτσερ να βγαλει την μπαλα εξω γιατι ηταν ενα χανουμακι πεσμενο κατω....ΕΛΕΟΣ!
βιερινια γινε καλα παλικαρι μου να σε δουμε οσο καιρο θα εισαι ακομα ελλαδα.....σαν την μυγα μεστο γαλα!!1-2 καλες κινησεις αλλα εμεινε απο δυναμεις και σωστα ο σαντος τον εβγαλε γιατι εχει κατι προηγουμενα με τον βιτολο την τεταρτη....
μπακαγιοκο με το που μπηκε βγηκε ο κοντρερας....τι να πεις....δεν μπορουσε να κανει κατι παραπανω....δεν μπορει να κριθει λοιπον....
μαλεζας δεν μπορει επισης να κριθει...ενα γκολ στον σκολικα την τεταρτη θελω Στελαρα!!!!!!!!

ααααααυτααααα
:!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 11 Ιαν 2009, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

PAOK_RULEZ και τη να κανουμε?????
δεν εχεις και 50 εκατομμυριάκια να τους αλλάξεις ολους το καλοκαιρι,......

μην απογοητεύεστε ρε με την πρωτη στραβη γαμοτο μην απογοητεύεστε....
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ARMY έγραψε:Είμαι πολύ στεναχωρημένος αδέρφια αλλά για άλλους από εμάς (βάζω κι εμένα μέσα) φταίει ο Σάντος για άλλους ο σβούρας για άλλους ο Δάρλας ή ο Κοντρέρας ή ο Γκαρσία ή ο Χαλκιάς ή και εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος, για άλλους ο Χαλκιάς ήταν καλός, ο Μπακαγιόκο βοήθησεγια άλλους, για άλλους ήταν ο Βερόν καλός, ενω για κάποιους άλλους όλοι χάλια.
Έχω να πω τα εξής:
Κανείς από εμάς δεν είναι προπονητής νομίζω (μπορεί και να κάνω λάθος)
Όλοι μας χαιρόμασταν με την ομάδα μας μέχρι πριν 3 ώρες.
Όλοι τους υποστηρίζαμε.
Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, δε γίναμε ακόμη ομάδα για να τους γ@μ@ει όλους.
Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτα να το πατήσουμε το αεκάκι. Δεν ήρθε, δεν έγινε τι να κάνουμε, ψηλά το κεφάλι γιατί ΠΑΟΚ είστε.
Εχεις απολυτο δικιο...Η νοοτροπια στεναχωρει και οχι οι επιλογες...Την τεταρτη ειναι το ζουμι...Νικη να ηρεμησουμε..
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Το ξαναλέω: ΠΑΟΚ είστε, γι΄αυτό ψηλά το κεφάλι.
Ελπίζω να μη το βλέπετε σαν δικαιολογία κάποιοι για την ΑΜΚ.
Και το ξαναματαλέω: ΠΑΟΚ είστε, γι΄αυτό ψηλά το κεφάλι.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

αδερφε μου PAOK_RULEZ δεν το λεω μονο για σενα γενικα το ειπα.

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. :) :)

ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ.
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Διαβαζω απο πολλους αδερφους οτι θα ειναι προβλημα η μη συμετοχη του Κοντρερας την τεταρτη με τον αρη,γιατι ειναι λιγος ο Μαλεζας? αλλου ειναι το προβλημα και οχι στον Κοντρερας, ελπιζω να το αποδειξε ο Στελαρας οταν ηταν τραυματιας ο Κοντρερας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”