Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Νέο καλό μυνημα του Γιώργου έτσι....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να σε πει να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα προπονητή;
Εδώ που φτάσαμε, με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη, ρίχνεις τον εγωισμό σου Γιωργάκη, προσφέρεις γη και ύδωρ στον Ίβιτς να γυρίσει πίσω και στέλνεις την Ρουμάνικη αλεπού σπίτι του. Χρόνος υπάρχει ακόμη.
Ο κουγιας ξερει ποιον γλυφει και ποιον φτυνει.Εσεις γνωριζετε πότε σας φτυνουν ή πότε βρεχει?Γιατι σας εχω ικανους να τον ξαναβαλετε στη σουιτα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΕΚΕΡΗΣ (μπατζανάκης του Σαμαρά) ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
;;;
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
;;;
Σκληρή κριτική από τον Σαββίδη.
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 09:43...
Aπό novasports.gr:
Ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε να ασκήσει σκληρή κριτική στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον οποίο έφτυσε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να αποφασίσει που φτύνει και που γλύφει.
Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης έγραψε στη σελίδα του στο Instagram: «Όταν φτύνεις έναν παίκτη μας, είναι σαν να φτύνεις όλη την οικογένεια μας. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό. Και μα το θεό επιτέλους αποφάσισε που φτύνεις και που γλύφεις».
Από novasports.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Γιώργος Σαββίδης
..........................................................................................................................................................
Ξέρεις Γιώργη, η δική μου προτροπή είναι να μάθεις επιτέλους ότι ο λύκος δεν γίνεται κατοικίδιο πετ του καναπέ...
Μάλιστα κοίτα να το μάθεις, πριν σε φάει κάνας τέτοιος που φιλοξενείς στους αφράτους καναπέδες της σουίτας σου!!

Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 09:43...
Aπό novasports.gr:
Ο Γιώργος Σαββίδης έσπευσε να ασκήσει σκληρή κριτική στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή το επεισόδιο που είχε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, τον οποίο έφτυσε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ να αποφασίσει που φτύνει και που γλύφει.
Χαρακτηριστικά, ο Σαββίδης έγραψε στη σελίδα του στο Instagram: «Όταν φτύνεις έναν παίκτη μας, είναι σαν να φτύνεις όλη την οικογένεια μας. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό. Και μα το θεό επιτέλους αποφάσισε που φτύνεις και που γλύφεις».
Από novasports.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Γιώργος Σαββίδης
..........................................................................................................................................................
Ξέρεις Γιώργη, η δική μου προτροπή είναι να μάθεις επιτέλους ότι ο λύκος δεν γίνεται κατοικίδιο πετ του καναπέ...
Μάλιστα κοίτα να το μάθεις, πριν σε φάει κάνας τέτοιος που φιλοξενείς στους αφράτους καναπέδες της σουίτας σου!!

Ετσι μπραβο, τα προβληματα κατω απ το χαλι και ας ασχοληθουμε με τον κοντοβλακα τωρα. Για τον προπονητη που μας φορτωσατε και μας ελεγες οτι εχει @@ και αλλα τετοια γραφικα, κουβεντα ε;
Ελπίζω να τρολάρεις...aquila έγραψε:Μια χαρα τα ειπε νομιζω

Οι λάθος πράξεις κάποιου δεν διορθώνονται ποτέ με παχιά λογάκια μονάχα...

Αν δεν ήξερε, ας ρώταγε, ή ας άκουγε κάποιον άλλον που του τα λεγε και τον έδιωξε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 01 Οκτ 2017, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θεωρείς οτι δεν πρέπει να υπάρξει απάντηση στον κοντόβλακα? Αν δεν απαντήσουν και στα αρμόδια όργανα(δικαστηρια κτλ) εμεις θα φωνάζουμε οτι δεν προστατεύουν την ομαδα απο συμπεριφορές τραμπουκωνnothu έγραψε:Ετσι μπραβο, τα προβληματα κατω απ το χαλι και ας ασχοληθουμε με τον κοντοβλακα τωρα. Για τον προπονητη που μας φορτωσατε και μας ελεγες οτι εχει @@ και αλλα τετοια γραφικα, κουβεντα ε;
Ωραια ας ασχοληθουμε με τον αρχιμ@λ@κα τοτε και ας αφησουμε τον λουτσεσκου να συνεχισει το εργο του.
To ένα γιατί πρεπει να αναιρεί το άλλο? Ο καθένας εχει την αποψή του βεβαια και το δεχομαι