Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
ο παναθηναικος ξοφλησε
ντροπη για τον πας να μην μπορει να του παρει ποντο!αν ειναι δυνατον να τρωνε δυο γκολ τοσο γρηγορα απο αυτο το ερειπιο που λεγεται παναθηναικος και μετα να μην μπορουν να βαλουν εστω ενα.ελεος!
το ειδα το ματς
ντροπη για τον πας να μην μπορει να του παρει ποντο!αν ειναι δυνατον να τρωνε δυο γκολ τοσο γρηγορα απο αυτο το ερειπιο που λεγεται παναθηναικος και μετα να μην μπορουν να βαλουν εστω ενα.ελεος!
το ειδα το ματς
αντε να παρακαλαμε τωρα να μη χασει ο αστερας για να παραμεινει η αποσταση στο -2 

Κ&%#$@$άρα του χοντρέμπορα, γ&$@#αι ρε $#@*$!!

Επεξεργάστηκε Chuck Norris

Ο Ατρόμητος φαινεται πολυ πιο επικινδυνος απο γαυρο και του κάρφωσε ενα ωραιο γκολ. Τα χαλια τους εχουν κι αυτοι σαν εμας.
Ο Αιγύπτιος παντως ειναι καλος παικτης κριμα που ειναι τοσο ανεγκέφαλος.
Δεν είναι απλά καλός παίκτης, είναι μακράν ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος του Ατρομήτου.
Κρίμα, μεγάλο κρίμα...
Κρίμα, μεγάλο κρίμα...
Πάντως αν σκεφτεί κανείς, η ομάδα του Ατρομήτου αποτελείται από (τουλάχιστον - εξ όσων γνωρίζω) 5 δανεικούς.
Ουάρντα - Χατζηισαία - Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ και Γιαννιώτη - Ρισβάνη από το θρήνο.
Οι 5 καλύτεροι από τους 11 παίκτες του δηλαδή είναι δανεικοί. Με ξένα λεφτά κόλυβα.
Εμένα αυτό γιατί δεν μου αρέσει?
Ουάρντα - Χατζηισαία - Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ και Γιαννιώτη - Ρισβάνη από το θρήνο.
Οι 5 καλύτεροι από τους 11 παίκτες του δηλαδή είναι δανεικοί. Με ξένα λεφτά κόλυβα.
- hasio_john
Γκόραν, τα λες εσύ καιρό για το τι ""παίζετε"" στη λίγδα, αλλά δεν σου δίνει σημασία κανείς!goran 64 έγραψε:Κ&%#$@$άρα του χοντρέμπορα, γ&$@#αι ρε $#@*$!!
Πολύ καιρό τώρα έχει κόψει το μάτι σου την κατάσταση, από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.
Respect...
(Κατά τ' άλλα μερικοί λέτε για θεωρίες συνωμοσίας και τα τοιαύτα)
Δικος μας ειναι και ο καρασαλιδης αν δεν καμω λαθος. Επισης το Γιαννιωτη τον πηραν με ελευθερη μεταγραφη...λε; και οι γαβροι ειχαν καλυτεροskalon έγραψε:Πάντως αν σκεφτεί κανείς, η ομάδα του Ατρομήτου αποτελείται από (τουλάχιστον - εξ όσων γνωρίζω) 5 δανεικούς.

- potamda
- Bet Guru 2023
Μας χαρίζουν το πρωτάθλημα και δεν το θέλουμε...
-
- denyparxeisalio
Έπρεπε να δείτε την φάτσα της ξανθιάς καργιας στην ώρα των πρωταθλητών στην Νόβα όταν σφύριξε την λήξη στο τηγάνι..... απέραντη κάβλα....
- hasio_john
Βασικά νομίζω βλέπουν ότι έχουμε μείνει στάσιμοι και έχουν βρει ευκαιρία να πλουτίσουν!potamda έγραψε:Μας χαρίζουν το πρωτάθλημα και δεν το θέλουμε...

Όταν θα πάρουμε τα πάνω μας, θα τελειώσουν τ' αποτελέσματα αυτά.
Αυτές ΜΟΝΟ τις αγωνιστικές, ο πρεζέμπορας παίζει να έβγαλε τόσα όσα είχε βγάλει τα τελευταία χρόνια από τα σεντόνια! (και ναι , πιστεύω και γω σε θεωρίες συνωμοσίας)
Στο +4 από γαύρο αντί να είμαστε στο +8. 2 βαθμοί πεταμένοι με Απόλλωνα με 10 παίκτες, 2 βαθμοί πεταμένοι χθες. Και ας έφερνες και χ στη Λειβαδιά. ΟΚ. Διώχτε ρε τον ανύπαρκτο να το σηκώσουμε γαμώτο