Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Μου αρέσει που από το πάγκο ζει πολύ το παιχνίδι. Αυτό το "καραγκιοζιλίκι" και η προκλητικότητα που λαμβάναμε εμείς όταν ερχόταν στη Τούμπα νομίζω είναι θετικό στοιχείο για τους παίκτες την ώρα του παιχνιδιού.
Δε ξέρω αν είναι κακός/καλός προπονητής ( ή διαχειριστής αν προτιμάτε ) . Νερόβραστος μια φορά δεν είναι , ούτε αδιάφορος.
Για χτες , συμφωνώ με odi ότι δε θα έβγαζα το Πέλκα που είναι μια συνεχής πηγή επιθετικότητας . Αλλά το δικαιολόγησε στη συνέντευξη τύπου.
Τέλος , φαίνεται δίκαιος όσον αφορά τη παρουσία Πέλκα - Λημνιού . Οι μικροί δείχνουν αυτή τη στιγμή να είναι καλά και τους επιβραβεύει με πολλά λεπτά συμμετοχής.
Θα ήθελα να δω το μενταλιτέ της ομάδας στη Λάρισα και τη ψυχολογία της. Μεγάλη απορία την έχω .
Δε ξέρω αν είναι κακός/καλός προπονητής ( ή διαχειριστής αν προτιμάτε ) . Νερόβραστος μια φορά δεν είναι , ούτε αδιάφορος.
Για χτες , συμφωνώ με odi ότι δε θα έβγαζα το Πέλκα που είναι μια συνεχής πηγή επιθετικότητας . Αλλά το δικαιολόγησε στη συνέντευξη τύπου.
Τέλος , φαίνεται δίκαιος όσον αφορά τη παρουσία Πέλκα - Λημνιού . Οι μικροί δείχνουν αυτή τη στιγμή να είναι καλά και τους επιβραβεύει με πολλά λεπτά συμμετοχής.
Θα ήθελα να δω το μενταλιτέ της ομάδας στη Λάρισα και τη ψυχολογία της. Μεγάλη απορία την έχω .
Το ματς δεν το δα ακομα
Αλλα η ομαδα δειχνει σημάδια βελτίωσης ακομα
Τρεξίματα εχουμε για κανα 60 λεπτό το γιατι θα μας βασανίζει αλλα ...
Μ αρεσει που εχει σφίξει ο ομαδα , κυνικά αυτο πρπει να κανει δεν ειμαστε για μεγαλα σκορ ακομα
Αλλα η ομαδα δειχνει σημάδια βελτίωσης ακομα
Τρεξίματα εχουμε για κανα 60 λεπτό το γιατι θα μας βασανίζει αλλα ...
Μ αρεσει που εχει σφίξει ο ομαδα , κυνικά αυτο πρπει να κανει δεν ειμαστε για μεγαλα σκορ ακομα
Θετικο η σφιχτη αμυνα. Αρνητικοτατο το διαβασμα του ματς με τις τραγικες αλλαγες.
Η ομαδα δειχνει σημαδια βελτιωσης και πρεπει να συνεχισει να βελτιωνεται καθημερινα. Σε 4 εβδομαδες πρεπει να εχουμε φτασει σε αποδοση πρωταθλητισμου,μιας και μας παραμενει δυσκολος αγωνας με γαυρο στο τηγανι. Πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε βαθμο(υς),γιατι ηδη καναμε παραπανω γκελες αποσο επρεπε στο σχετικα ευκολο προγραμμα μας μεχρι στιγμης. Πρεπει να ρεφαρουμε στα ντερμπι με γαυρο και κουλα
- aspromaura ioannina
αν εχεις ιχνος αξιοπρεπειας παραιτησου σημερα κιολας!Ειναι δυνατον μωρε να παιζουμε με την λαρισα που τρωει 4αρες απο αριστερα και δεξια και να βαζεις αμυντικογενη παιχτη στη θεση του Πελκα για να κρατησεις το 0 1;; Δεν εινα ξανθη εδω ρε μεγαλε!ελεος δηλαδη!
Μεγάλη βελτίωση αυτή την εβδομάδα. Άνοιξαν τα μάτια μας να βλέπουν την ομαδάρα σου. Ρεζιλια
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
- aspromaura ioannina
Συγγνωμη για το σπαμ ρε παιδια αλλα κοντευω να εκραγω. Το παιχνιδι κριθηκε στην κοκκινη δηλωσε μολις τωρα!Που την φαγαμε στο 87'! που επρεπε να κρατησουμε το 0 για 7 ακομη λεπτα απεναντι στη λαρισα. 

Τι να σου πω ρε @#@$@.Μηπως μπερδεψες ρε τον ΠΑΟΚ με την ξανθη? 45 λεπτα χωρις ευκαιρια ρε ανυπαρκτε και βαζεις Σαχοφ επιτελικο και βγαζεις τον Πριγιοβιτς? Απεναντι στην χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος και προσπαθεις να κρατησεις το σκορ απο το ημιχρονο? Περσι ηταν η ελειψη επιθετικου,φετος μας τελειωσε το πρωταθλημα απο τον Οκτωβριο εξαιτιας των ανυπαρκτων που επελεξαν για προπονητη.Ναι ρε το παιχνιδι κριθηκε στην κοκκινη γιατι δεν ειχαμε 11 παικτες πια στην αμυνα να κρατησουν τις επελασεις του τυριου...
Ιδιο πραγμα με παναιτωλικο και γιαννενα. Με το που βαλουμε το γκολ,ολοι πισω για να μην το φαμε.
Βαλε τουλαχιστον 2 γκολ για να εχεις διαφορα ασφαλειας και μετα κατσε και παιζε πασουλες. Ελεος με την νοοτροπια χωριου.Αλλα 3 χρονια ετσι εμαθε στην Ξανθη.
Βαλε τουλαχιστον 2 γκολ για να εχεις διαφορα ασφαλειας και μετα κατσε και παιζε πασουλες. Ελεος με την νοοτροπια χωριου.Αλλα 3 χρονια ετσι εμαθε στην Ξανθη.
- Evgenios1978
Υπομονη παιδια.....
Κανουμε προετοιμασια ακομη....
Πως κρατας το 1-0 με καθε ομαδα...
Αντε γ@@@σου ρε...
Κανουμε προετοιμασια ακομη....
Πως κρατας το 1-0 με καθε ομαδα...
Αντε γ@@@σου ρε...
Αντε δρομο και παντε παρτε εναν κανονικο προπονητη. Αντε με τον καθε τυχαιο στον παγκο. Του δωσαν ομαδα εκατομμυριων και βλεπουμε χωριο.
Τον Μπίσεσβαρ γιατί τον κρατήσαμε είπαμε; Για να σκουπίζει τον πάγκο για να παίζει δεκάρι ο Σάκχοφ;;;