Μηπως όλα τα ντέρμπι φέτος για τον χ ψ λόγο γίνουν κεκλισμένων; ??????thanos-xanthi έγραψε:2 αγωνιστικες στην κουλα για τα επεισοδια με τον γκευ
αρα το ματς με ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων
![]()
αντε να σπασει ετσι το καταραμενο οακα
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Τραγικό να τιμωρείται το άναμμα πυρσών με κεκλεισμένων.
Κάτι είχα δει για επεισόδια εξω απο το γήπεδο. Ισχύει;
Δεν ξέρω αν προβλέπεται τιμωρία για επεισόδια εκτός γηπέδου. Αλλά από φέτος το άναμμα πυρσών σε 3 ματς ισοδυναμεί με τιμωρία κεκλεισμένων!!!
- Dinos_Liverpool
Στον φίλο τον Νοθού απαντάω. Διάβασε πιο προσεκτικά τι του λέω. Ίσα ίσα που λέω ότι, φυσικά, δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να γράψουμε εδώ.Napoli4 έγραψε:Ποιο "μονο" ρε Ντινο; Θες να μου πεις πως 260 σελιδες το μονο που κανουμε ειναι να γραφουμε λινκ και αναμεταδοσεις αγωνων; Μαλλον δεν έχεις διαβασει ουτε το 1/10 των σελιδων. Αν θελω να ζητησω λινκ για αγωνα ομαδας εκτος ΠΑΟΚ το κανω σε αυτο το topic. Ειτε του Λεβαδειακου, ειτε του γαυρου. Αν θελω του ΠΑΟΚ το κανω στο αντιστοιχο topic. Αν δε θελει καποιος να μου απαντησει, να μην το κανει. Δεν καταλαβαινω αυτην την ευαισθησια στο τι "επιτρεπεται" να λεμε για τις αλλες ομαδες.Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν νομίζετε ότι για τις άλλες ελληνικές ομάδες το μόνο που μπορούμε να γράφουμε είναι λινκ των αγώνων τους και λάιβ αναμεταδόσεις των αγώνων τους, τότε, όντως, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να γράφουμε σε αυτό το τόπικ.nothu έγραψε:ΣΥγνωμη Ντινο, αλλα τι μπορουμε να γραφουμε σ αυτο το τοπικ;
Θέλετε δείτε αγώνες του ΠΟΚ και ζητάτε λινκ στο Παοκμάνια; Λυπάμαι, αλλά πάτε στο google.
Το νου μας τότε γιατι βλέπω μόλις ανοίξει η Τουμπα να ξανα κλείνει.
Μπας και ήταν ευκαιρία φέτος με τόσα κεκλεισμένων να κανουμε την ανακατασκευή του γηπέδου;
Μπας και ήταν ευκαιρία φέτος με τόσα κεκλεισμένων να κανουμε την ανακατασκευή του γηπέδου;
- Dinos_Liverpool
Ρε συ Χάσιο, συζητήστε. Είπα να μην συζητήσετε; Την περιγραφή των γκολ με την λεπτομέρεια που μου κάνει ο Φαφουτίξ μην κάνετε, σαν να κάνετε live αναμετάδοση αγώνα λέω! Τόσο δύσκολο είναι αυτό;
Βρες ένα οπαδικό φόρουμ των άλλων που τα μέλη του ζητάνε και δίνουν λινκ δικών μας αγώνων. Περίγελος γινόμαστε!
Να δω σε σάιτ των βάζελων το "πατήστε εδώ για το ΠΑΟΚ - Φενέρ" και τίποτα άλλο στον κόσμο αυτό!
Βρες ένα οπαδικό φόρουμ των άλλων που τα μέλη του ζητάνε και δίνουν λινκ δικών μας αγώνων. Περίγελος γινόμαστε!
Να δω σε σάιτ των βάζελων το "πατήστε εδώ για το ΠΑΟΚ - Φενέρ" και τίποτα άλλο στον κόσμο αυτό!
- Dinos_Liverpool
Να τον δεις τον αντίπαλο. Στην καφετέρεια, όχι εδώ! Γιατί να τον "δω" και γω μαζί σου; "Σούταρε ο Μάνταλος, απέκρουσε ο Παραμάνταλος, πήρε το ριμπάουντ ο Παρασάνδαλος (που να είναι άραγε αυτή η ψυχή;), απέφυγε τον Παραδίπλα με επιτόπια τρίπλα και με τεχνικό σουτ κρέμασε τον Παραπνίχτερ"; Πες μας ότι σκόραρε ο Τάδε και φτάνει!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Εδώ γράφουμε για τις άλλες ομάδες. Κι εγώ ναι, θέλω να βλέπω τον αντίπαλο, για να έχω επιχειρήματα να τον πολεμήσω. Κι αν δω ότι κάποιος αντίπαλος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση θα το γράψω για να επισημάνω την επικινδυνότητά του.
Και τα στατιστικά που έβαλε ο φίλος αυτό δείχνουν: πώς τα πήγε ο αντίπαλος κόντρα στην Αούστρια. Δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό.
Μην αρχίσουμε τώρα να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο.
- painkiller4
Παραειναι για μενα παντως εντελως τραγικο να τιμωρείται το άναμμα πυρσών με κεκλεισμένων.
Δηλαδή ένα ματς με βάζελο θα πάμε, μετά το 2018 ξανά
- aspromaura ioannina
Με ή χωρις κοσμο θα πρεπει να τους πηδηξουμε για να τους κοπει ο βηχας!Δεν παει αλλο τους σιχαθηκε η ψυχη μου. Αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τον γαυρο, ακομη και την ισοπαλια με τους Αυστριακους τουριστες την εχουν μετατρεψει σε νικη και καταπληκτικο θεαμα και λοιπες παπαριες! Και τους αποθεωνουν και οι γαυροβαζελοι! Καταντια..
Και κατι ακομη. Κατα τη γνωμη μου ειναι επιτακτικη αναγκη να παραμεινει ο γαυρος σε τροχια τιτλου εως και τις τελευταιες αγωνιστικες. Ιδανικα να ειναι 4-5 βαθμους πισω απο τον πρωτο εως και την 25-26η αγωνιστικη. Διαφορετικα, σε περιπτωση που ξεχωρισουμε ως διεκδικητες μονο εμεις και το χανουμι θα ενωσουν τις δυναμεις τους για να μας φανε. Αγωνιστικα δεν τους φοβαμαι, παρασκηνιακα ωστοσο εχουν αποδειξει οτι ειναι ικανοι για καθε ειδους βρωμια και παντοτε ετοιμοι ωστε να συναψουν μεταξυ τους συμμαχιες. Μακαρι να διαψευστω.
Και κατι ακομη. Κατα τη γνωμη μου ειναι επιτακτικη αναγκη να παραμεινει ο γαυρος σε τροχια τιτλου εως και τις τελευταιες αγωνιστικες. Ιδανικα να ειναι 4-5 βαθμους πισω απο τον πρωτο εως και την 25-26η αγωνιστικη. Διαφορετικα, σε περιπτωση που ξεχωρισουμε ως διεκδικητες μονο εμεις και το χανουμι θα ενωσουν τις δυναμεις τους για να μας φανε. Αγωνιστικα δεν τους φοβαμαι, παρασκηνιακα ωστοσο εχουν αποδειξει οτι ειναι ικανοι για καθε ειδους βρωμια και παντοτε ετοιμοι ωστε να συναψουν μεταξυ τους συμμαχιες. Μακαρι να διαψευστω.
Υ.Γ. Επεισοδια στο περιστερι με λαμια, επεισοδια και σημερα εξω απ'το οακα..τι λεει, καμια τιμωρια θα πεσει?

Αλλα μεγαλη μλκια που τιμωρηθηκε για πυρσους και οχι για τα παραπανω, δημιουργειται γελοιο δεδικασμενο για φετος και θα'μαστε ζορικοι, θελει προσοχη...
Υ.Γ. Κατα τ'αλλα, τζαμπα αντιδρασεις ρε παιδια..
Εδώ γράφουμε για τις άλλες ομάδες. Κι εγώ ναι, θέλω να βλέπω τον αντίπαλο, για να έχω επιχειρήματα να τον πολεμήσω. Κι αν δω ότι κάποιος αντίπαλος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση θα το γράψω για να επισημάνω την επικινδυνότητά του.
Το link δε νομίζω να είναι κακό με την έννοια ότι δεν είναι παράξενο να δούμε τι ψάρια πιάνει κάποιος αντίπαλός μας.
Γιατί ρε παιδιά να μη δίνουν κάποιοι λινκ, δηλαδή Κυριακή απόγευμα άμα δεν έχουμε δουλειά δε θα κάτσουμε να δούμε το Τρίπολη - κούλα; ή μήπως δεν είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι? Και θα το δούμε και σχολιασμό θα κάνουμε γιατί μας καίει και μας τσουρουφλάει. Και για καφέ να είμαι ξέρω θα έχω έννοια να δω τι κάνει.
Αυτά τα τι μας νοιάζουν οι άλλοι είναι κατάλοιπα εποχών που βρέξει χιονίσει δε βγαίναμε κάτω από 5οι και πάνω από 3οι. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο και δύο ξεκάθαρους ανταγωνιστές. Το ΣουΚου πέρα από ΠΑΟΚ θα είμαι ατρομητος και Τρίπολη.
Ntino με την ιδια λογικη να σβήσουμε και το άρθρο του sn0ufel στην κεντρικη, οπαδικο site ειμαστε, οποτε οποιος θελει να μαθει για το τυρι στο google.
Της εφεξε πάντως της κουλας με τη διβδομαδη διακοπη για εθνικές , με τις θλασεις κ την επιβαρυνση που εχουν..
Θα αυξάνονταν οι πιθανότητες για γκελα και στο επομενο εκτος με ξανθη
Θα αυξάνονταν οι πιθανότητες για γκελα και στο επομενο εκτος με ξανθη
Θεικη περιγραφη!! Αν και ψιλοδιαφωνω μαζι σου... γελασα πολυ ομως!!Dinos_Liverpool έγραψε:Να τον δεις τον αντίπαλο. Στην καφετέρεια, όχι εδώ! Γιατί να τον "δω" και γω μαζί σου; "Σούταρε ο Μάνταλος, απέκρουσε ο Παραμάνταλος, πήρε το ριμπάουντ ο Παρασάνδαλος (που να είναι άραγε αυτή η ψυχή;), απέφυγε τον Παραδίπλα με επιτόπια τρίπλα και με τεχνικό σουτ κρέμασε τον Παραπνίχτερ"; Πες μας ότι σκόραρε ο Τάδε και φτάνει!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Εδώ γράφουμε για τις άλλες ομάδες. Κι εγώ ναι, θέλω να βλέπω τον αντίπαλο, για να έχω επιχειρήματα να τον πολεμήσω. Κι αν δω ότι κάποιος αντίπαλος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση θα το γράψω για να επισημάνω την επικινδυνότητά του.
Και τα στατιστικά που έβαλε ο φίλος αυτό δείχνουν: πώς τα πήγε ο αντίπαλος κόντρα στην Αούστρια. Δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό.
Μην αρχίσουμε τώρα να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο.
Ο παρασανδαλος με τα κουκλιστικα τα αβαταρ ε;; ρε ποσοι εχουν περασει απο εδω μεσα και χαθηκανε...