Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
ΣΥγνωμη Ντινο, αλλα τι μπορουμε να γραφουμε σ αυτο το τοπικ;
Εγώ παλι πιστεύω πως είναι μέσα στα πλαίσια του τοπικ τέτοια ποστς. Αν θέλει κάποιος μπορεί να τα αγνοήσει. Δε νμζω να υποστηριζει κανείς αλλες ομάδες, απλα αναφέρονται στα πλαίσια του σχολιασμού των ανταγωνιστών. Είναι ενάντια σε κάποιον κανόνα του φόρουμ; Είναι προσβλητικά προς την ομάδα μας ή κάποιο μέλος;
Και ξαναλεω, οποίος δεν ενδιαφέρεται για αυτα τα ποστς μπορεί να τα αγνοεί.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και ξαναλεω, οποίος δεν ενδιαφέρεται για αυτα τα ποστς μπορεί να τα αγνοεί.
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dinos_Liverpool
Εάν νομίζετε ότι για τις άλλες ελληνικές ομάδες το μόνο που μπορούμε να γράφουμε είναι λινκ των αγώνων τους και λάιβ αναμεταδόσεις των αγώνων τους, τότε, όντως, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να γράφουμε σε αυτό το τόπικ.nothu έγραψε:ΣΥγνωμη Ντινο, αλλα τι μπορουμε να γραφουμε σ αυτο το τοπικ;
Θέλετε να δείτε αγώνες του ΠΟΚ και ζητάτε λινκ στο Παοκμάνια; Λυπάμαι, αλλά πάτε στο google.
- hasio_john
Ας μετονομαστεί σε ""ΒΡΙΣΤΕ τις άλλες Ελληνικές ομάδες VII" για να προσαρμόσουμε και αυτά που γράφουμε ...
Εγώ πάντως δεν είδα κάτι στραβό στο συγκεκριμένο τόπικ ρε συ Ντίνο. Το live για παράδειγμα που λες, προφανώς και γίνετε για ενημερωτικό σκοπό! Γιατί να μπει κάποιος σε γαβροsite να δεί την μετάδοση, ενώ μπορεί εδώ να το διαβάσει μαζί με όλα τα σχόλια εδώ που κάνουμε παρέα. Καθαρά ενημερωτική και ποδοσφαιρική κουβέντα για κάποια άλλη Ελληνική ομάδα. ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΟΥΤΕ τίποτα παρόμοιο, απλά κουβέντα να γίνετε για να περνάει η ώρα!
Εσύ όταν βλέπεις μια άλλη ομάδα με παρέα, δεν κουτσομπολεύεις αυτό που βλέπεις?
Αμίλητος είσαι?

Εγώ πάντως δεν είδα κάτι στραβό στο συγκεκριμένο τόπικ ρε συ Ντίνο. Το live για παράδειγμα που λες, προφανώς και γίνετε για ενημερωτικό σκοπό! Γιατί να μπει κάποιος σε γαβροsite να δεί την μετάδοση, ενώ μπορεί εδώ να το διαβάσει μαζί με όλα τα σχόλια εδώ που κάνουμε παρέα. Καθαρά ενημερωτική και ποδοσφαιρική κουβέντα για κάποια άλλη Ελληνική ομάδα. ΟΥΤΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ, ΟΥΤΕ τίποτα παρόμοιο, απλά κουβέντα να γίνετε για να περνάει η ώρα!
Εσύ όταν βλέπεις μια άλλη ομάδα με παρέα, δεν κουτσομπολεύεις αυτό που βλέπεις?
Αμίλητος είσαι?
Έχω ξαναγράψει ότι προσωπική άποψη μου είναι πως αυτό το topic είναι παντελώς αχρείαστο...
Στο topic του εκάστοτε αγώνα μας μαζί τους, μπορούμε άνετα να σχολιάζουμε όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες...
Όσο για "τα νέα τους και τα άρθρα για πάρτη τους", υπάρχουν αρκετά topics που μπορούν να παρατίθενται, όπως τα "ΕΠΟ, σούπερ Λίγδα κ.τ.λ.", "Σχολιασμός διαιτησίας", "Μεταγραφές καλοκαιριού και χειμώνα" αντίστοιχα και πιθανά αρκετά άλλα, που αν το σκεφτώ καμιά ωρίτσα επιπλέον θα βρω σίγουρα...
Το να ασχολούμαστε μαζί τους όλο και περισσότερο, προσωπικά εκτιμώ πως δείχνει ότι πέφτουμε εύκολα θύματα της Γκαιμπελιστικής προπαγάνδας που κάνουν καθημερινά γι αυτούς τα μέσα μαζικής ύπνωσης στην ολότητα τους...

Στο topic του εκάστοτε αγώνα μας μαζί τους, μπορούμε άνετα να σχολιάζουμε όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες...
Όσο για "τα νέα τους και τα άρθρα για πάρτη τους", υπάρχουν αρκετά topics που μπορούν να παρατίθενται, όπως τα "ΕΠΟ, σούπερ Λίγδα κ.τ.λ.", "Σχολιασμός διαιτησίας", "Μεταγραφές καλοκαιριού και χειμώνα" αντίστοιχα και πιθανά αρκετά άλλα, που αν το σκεφτώ καμιά ωρίτσα επιπλέον θα βρω σίγουρα...

Το να ασχολούμαστε μαζί τους όλο και περισσότερο, προσωπικά εκτιμώ πως δείχνει ότι πέφτουμε εύκολα θύματα της Γκαιμπελιστικής προπαγάνδας που κάνουν καθημερινά γι αυτούς τα μέσα μαζικής ύπνωσης στην ολότητα τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 29 Σεπ 2017, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απίστευτη αλαζονεία Χιμένεθ, έτοιμοι να πάρουμε το πρωτάθλημα από τον ολυμπιακό ούτε καν μας βλέπει σαν πιθανότητα..... Πιστεύω ότι όλοι οι αεκτζηδες αυτήν την αλαζονεία έχουν.... Δεν πειράζει έτσι η φάπα θα είναι ποιο δυνατή
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Εδώ γράφουμε για τις άλλες ομάδες. Κι εγώ ναι, θέλω να βλέπω τον αντίπαλο, για να έχω επιχειρήματα να τον πολεμήσω. Κι αν δω ότι κάποιος αντίπαλος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση θα το γράψω για να επισημάνω την επικινδυνότητά του.
Και τα στατιστικά που έβαλε ο φίλος αυτό δείχνουν: πώς τα πήγε ο αντίπαλος κόντρα στην Αούστρια. Δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό.
Μην αρχίσουμε τώρα να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο.
Και τα στατιστικά που έβαλε ο φίλος αυτό δείχνουν: πώς τα πήγε ο αντίπαλος κόντρα στην Αούστρια. Δεν βρίσκω τίποτε το μεμπτό.
Μην αρχίσουμε τώρα να γκρινιάζουμε χωρίς λόγο.
Χάσιο...Άμα είναι να τους κουτσομπολεύουμε βρε αδερφέ, τότε ας το μετονομάσουμε τουλάχιστον σε:
"Η Τατιάνα, η Λαμπίρη και η Ζήνα η Κουτσελίνη"...

"Η Τατιάνα, η Λαμπίρη και η Ζήνα η Κουτσελίνη"...

- thanos-xanthi
2 αγωνιστικες στην κουλα για τα επεισοδια με τον γκευ
αρα το ματς με ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων
αντε να σπασει ετσι το καταραμενο οακα
αρα το ματς με ΠΑΟΚ την 11η αγωνιστικη κεκλεισμενων των θυρων

αντε να σπασει ετσι το καταραμενο οακα
Ποιο "μονο" ρε Ντινο; Θες να μου πεις πως 260 σελιδες το μονο που κανουμε ειναι να γραφουμε λινκ και αναμεταδοσεις αγωνων; Μαλλον δεν έχεις διαβασει ουτε το 1/10 των σελιδων. Αν θελω να ζητησω λινκ για αγωνα ομαδας εκτος ΠΑΟΚ το κανω σε αυτο το topic. Ειτε του Λεβαδειακου, ειτε του γαυρου. Αν θελω του ΠΑΟΚ το κανω στο αντιστοιχο topic. Αν δε θελει καποιος να μου απαντησει, να μην το κανει. Δεν καταλαβαινω αυτην την ευαισθησια στο τι "επιτρεπεται" να λεμε για τις αλλες ομαδες.Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν νομίζετε ότι για τις άλλες ελληνικές ομάδες το μόνο που μπορούμε να γράφουμε είναι λινκ των αγώνων τους και λάιβ αναμεταδόσεις των αγώνων τους, τότε, όντως, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να γράφουμε σε αυτό το τόπικ.nothu έγραψε:ΣΥγνωμη Ντινο, αλλα τι μπορουμε να γραφουμε σ αυτο το τοπικ;
Θέλετε δείτε αγώνες του ΠΟΚ και ζητάτε λινκ στο Παοκμάνια; Λυπάμαι, αλλά πάτε στο google.
Γιατί ρε παιδιά να μη δίνουν κάποιοι λινκ, δηλαδή Κυριακή απόγευμα άμα δεν έχουμε δουλειά δε θα κάτσουμε να δούμε το Τρίπολη - κούλα; ή μήπως δεν είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι? Και θα το δούμε και σχολιασμό θα κάνουμε γιατί μας καίει και μας τσουρουφλάει. Και για καφέ να είμαι ξέρω θα έχω έννοια να δω τι κάνει.
Αυτά τα τι μας νοιάζουν οι άλλοι είναι κατάλοιπα εποχών που βρέξει χιονίσει δε βγαίναμε κάτω από 5οι και πάνω από 3οι. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο και δύο ξεκάθαρους ανταγωνιστές. Το ΣουΚου πέρα από ΠΑΟΚ θα είμαι ατρομητος και Τρίπολη.
Νομίζετε ότι οι οπαδοί της μπάρτσα χάνουν ματς της Ρεάλ? και που να αρχίσει κ ο ρουλης
Αυτά τα τι μας νοιάζουν οι άλλοι είναι κατάλοιπα εποχών που βρέξει χιονίσει δε βγαίναμε κάτω από 5οι και πάνω από 3οι. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο και δύο ξεκάθαρους ανταγωνιστές. Το ΣουΚου πέρα από ΠΑΟΚ θα είμαι ατρομητος και Τρίπολη.
Νομίζετε ότι οι οπαδοί της μπάρτσα χάνουν ματς της Ρεάλ? και που να αρχίσει κ ο ρουλης

Δεν μπορει να κατεβει η ποινη με εφεση?
Επιτελους τους αρχισαν στις τιμωριες,γιατι περσι ο ΠΑΟΚ μονος του εκανε επεισοδεια με τον εαυτο του
Παντως αν τους ριξαν 2 αγωνιστικες για τα καπνογονα,πρεπει να το κοιταξουμε γιατι και εδω στην Τουμπα αναβουμε πολλα στα ντερμπι
Επιτελους τους αρχισαν στις τιμωριες,γιατι περσι ο ΠΑΟΚ μονος του εκανε επεισοδεια με τον εαυτο του
Παντως αν τους ριξαν 2 αγωνιστικες για τα καπνογονα,πρεπει να το κοιταξουμε γιατι και εδω στην Τουμπα αναβουμε πολλα στα ντερμπι
" Όσο περισσότερο ζεις την ζωή κάποιων άλλων, τόσο λιγότερο ζεις την δική σου"...Tolaros έγραψε:Γιατί ρε παιδιά να μη δίνουν κάποιοι λινκ, δηλαδή Κυριακή απόγευμα άμα δεν έχουμε δουλειά δε θα κάτσουμε να δούμε το Τρίπολη - κούλα; ή μήπως δεν είμαστε άμεσα ενδιαφερόμενοι? Και θα το δούμε και σχολιασμό θα κάνουμε γιατί μας καίει και μας τσουρουφλάει. Και για καφέ να είμαι ξέρω θα έχω έννοια να δω τι κάνει.
Νομίζετε ότι οι οπαδοί της μπάρτσα χάνουν ματς της Ρεάλ? και που να αρχίσει κ ο ρουλης![]()

Έγιναν και μανουρες με την αστυνομία νομίζω.... Και με Ατρόμητο κεκλεισμένων η αεκAlastor έγραψε:Δεν μπορει να κατεβει η ποινη με εφεση?