Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Πρώτο φαβορί με Ανέστη, οικοδόμο, Μάνταλο, Μπακασέτα, Ανταμ Τζανετόπουλο και Μπακάκη δεν είναι, τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω.
Κάποιοι ξεχνάνε το οτι οι δύο βαθμοί διαφοράς μας οφείλονται στο πέτσινο που κέρδισε η κούλα κόντρα στην Λαμία.
Κάποιοι ξεχνάνε το οτι οι δύο βαθμοί διαφοράς μας οφείλονται στο πέτσινο που κέρδισε η κούλα κόντρα στην Λαμία.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μας πρίξαν τα @@ να επιστρέψει ο οικοδόμος στην εθνική,ενώθηκαν οι αρδ για να το πετύχουν. Ο πέλκας που είναι ρε αλήτες;;; Ποιός Μπακασέτας ρεεεεε;;
- ΑποστόληςΑ
Σημερινό σχόλιο του Αλέξανδρου Σόμογλου στο sdna:
Η ΑΕΚ, λέει, άξιζε να κερδίσει επειδή δημιούργησε φάσεις και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε τα άπιαστα. Και τί είναι, ρε παιδιά, ο τερματοφύλακας; Κάποιος… κώνος που βρέθηκε τυχαία στο χορτάρι; Κάποιος… παρείσακτος που βρέθηκε από σπόντα στην ενδεκάδα μιας ομάδας; Γιατί δηλαδή όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει χατ – τρικ η… ομάδα πετάει φωτιές, κι όταν ένας τερματοφύλακας κάνει τη δουλειά του εμφανίζεται ως… παρά φύση παράγοντας στην εξέλιξη ενός αγώνα;
Μόλις τολμήσει να μας αδικήσει ένας διαιτητής τα πρωτοσέλιδα και το διαδίκτυο γεμίζουν… αίμα, σφαγείς και δολοφόνους. Αν μας ευνοήσει κάποιος διαιτητής (όπως συνέβη χθες στην περίπτωση της ΑΕΚ)… η γαργάρα πάει σύννεφο. Φοράμε όλοι μας τσαρούχια και φουστανέλες και βγάζουμε την… Μπουμπουλίνα που κρύβουμε μέσα μας.
Η ΑΕΚ, λέει, άξιζε να κερδίσει επειδή δημιούργησε φάσεις και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε τα άπιαστα. Και τί είναι, ρε παιδιά, ο τερματοφύλακας; Κάποιος… κώνος που βρέθηκε τυχαία στο χορτάρι; Κάποιος… παρείσακτος που βρέθηκε από σπόντα στην ενδεκάδα μιας ομάδας; Γιατί δηλαδή όταν ένας επιθετικός πετυχαίνει χατ – τρικ η… ομάδα πετάει φωτιές, κι όταν ένας τερματοφύλακας κάνει τη δουλειά του εμφανίζεται ως… παρά φύση παράγοντας στην εξέλιξη ενός αγώνα;
Μόλις τολμήσει να μας αδικήσει ένας διαιτητής τα πρωτοσέλιδα και το διαδίκτυο γεμίζουν… αίμα, σφαγείς και δολοφόνους. Αν μας ευνοήσει κάποιος διαιτητής (όπως συνέβη χθες στην περίπτωση της ΑΕΚ)… η γαργάρα πάει σύννεφο. Φοράμε όλοι μας τσαρούχια και φουστανέλες και βγάζουμε την… Μπουμπουλίνα που κρύβουμε μέσα μας.
Κρίθηκε κρίθηκε τελειωμένη υπόθεση είναι.... Και είμαστε τυχεροί που διαλύεται η άλλη σούπερ ομάδα γιατί αυτή θα το έπαιρνε χαλαρά....sourmenetes έγραψε:Δεν ειναι κακο να τη βλεπει καποιος υπερομαδα.αποψη του.Sick Bastard έγραψε:Βγάλτε τους στο ντάκο, με τα νικ τους.sourmenetes έγραψε: Το οτι τη βλεπουν υπεραδα καποιοι συνοπαδοι μετα απο 2 ματς ειναι αστειο.
Μην τους προστατεύετε!
Απλα απο δυο ματε δεν κριθηκε κανενα πρωταθλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Φίλε Σούρμε, ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε πως το σίχαμα είναι υπερομάδα.
Μέχρι και συ συμφώνησες (εν μέρη) σε αυτό που κρίνεις, σε αυτό που είπαμε οι περισσότεροι!
Δείξε μου ποιος είπε για υπερομάδα και θα τον κεράσω ληγμένη ρακί...
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, πως επιβάλετε ΕΜΕΙΣ να ορθοποδήσουμε/να δέσουμε/ να πατήσουμε καλά στο χόρτο και ν' αρχίσουμε να χτυπάμε το πλεκτό χωρίς να μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Το ρόστερ μας δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ από καμιά ομάδα της λίγδας και αν πραγματικά αποκτήσουμε συνοχή, ΠΑΘΟΣ και τρεξίματα, την συγκεκριμένη κούλα (και όχι μόνο) θα την κάνουμε κομμάτια!
Μέχρι και συ συμφώνησες (εν μέρη) σε αυτό που κρίνεις, σε αυτό που είπαμε οι περισσότεροι!
Δείξε μου ποιος είπε για υπερομάδα και θα τον κεράσω ληγμένη ρακί...

sourmenetes έγραψε:Αυτο ισχυει.buffalobill4 έγραψε:Οσο πιο αντικειμενικος μπορώ να ειμαι με αλλη ομαδα...το χανουμι αυτη τη στιγμη δειχνει πιο ομαδα απο ολους τους ανταγωνιστές ημων συμπεριλαμβανομενων. Δειχνει οτι επισης εχει καλη φυσικη κατάσταση πραγμα που μαζι με την εμπιστοσυνη στο πλανο (λογω του ιδιου προπονητη) οδηγει και σε καλες αντιδρασεις εντος γηπεδου ακομα και οταν βρίσκονται πισω στο σκορ. Ελπιζω καποια στιγμη να δεσουμε κ εμεις γιατι δεν μου βγαινει να περιμενω την κουλα να ξεφουσκωσει. Παντως ειναι και τυχερη γιατι απο την εξελιξη του χθεσινου πηραν ψυχολογια αλλα μεινανε και πανω απο τους αλλους δυο ανταγωνιστες τους.
Χανει παικτες απο δω απο κει αλλα συνεχιζει στο ιδιο στυλ.
Κερδος της παραμονης χιμενεθ.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, πως επιβάλετε ΕΜΕΙΣ να ορθοποδήσουμε/να δέσουμε/ να πατήσουμε καλά στο χόρτο και ν' αρχίσουμε να χτυπάμε το πλεκτό χωρίς να μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Το ρόστερ μας δεν έχει να φοβηθεί ΤΙΠΟΤΑ από καμιά ομάδα της λίγδας και αν πραγματικά αποκτήσουμε συνοχή, ΠΑΘΟΣ και τρεξίματα, την συγκεκριμένη κούλα (και όχι μόνο) θα την κάνουμε κομμάτια!
Απ το στόμα σου και στου..................................Χιου το αυτί Χάσιο...
Γιατί ο Θεός με φαίνεται ότι όταν του τα λέμε, όλο ρωτάει: "Τι? Τι?"

Γιατί ο Θεός με φαίνεται ότι όταν του τα λέμε, όλο ρωτάει: "Τι? Τι?"

μετα απο αυτη την αγωνιστικη θα ειμαστε μονοι πρωτοι στον βαθμολογικο πινακα
διπλο στο μαντριγκαλ, χ ο νιονιος, χ ο γκει, και η κουλα 1-0 θα χασει
ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι αυτο το πρωταθλημα μας το χρωσταει και ο θεος
διπλο στο μαντριγκαλ, χ ο νιονιος, χ ο γκει, και η κουλα 1-0 θα χασει
ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι αυτο το πρωταθλημα μας το χρωσταει και ο θεος

- sourmenetes
- Moderator
Εσείς δηλαδή λέτε, ότι επιτέλους φέτος................................
"Θα το γυρίσει το κουμπί η Παναγιά"...
Υ.Γ. "Ο Θεός είναι μεγάλος" (αλλά έχει και πολλά παιδιά) λένε...

"Θα το γυρίσει το κουμπί η Παναγιά"...

Υ.Γ. "Ο Θεός είναι μεγάλος" (αλλά έχει και πολλά παιδιά) λένε...

Αυτο με την λαιβ αναμεταδοση των αγωνων του γκει,της κουλας,του βαζελου κλπ θα σταματησει καποια στιγμη?Ο αλλος εβαλε και φωτογραφια λεει με τα στατιστικα του ματς....Στα φρυδια μας τι κανει η κουλα,εμεις μπορουμε να νικαμε καθε ματς απο εδω και μπρος?
Μιλαμε ο ορισμος του πιτσα μπυρα καναπε η χτεσινη περιγραφη....
Μιλαμε ο ορισμος του πιτσα μπυρα καναπε η χτεσινη περιγραφη....
- Dinos_Liverpool
Το έχω πει, Άκλαυτε, 3-4 σελίδες παραπίσω...
Και επαναλαμβάνω:
Βρε σεις! Λυπηθείτε μας! Άντε να γράψετε το τελικό σκορ, άντε να γράψετε και να πανηγυρίσετε τα γκολ που τρώνε, αλλά εσείς πάτε και μου κάνετε live τους αγώνες που δίνει το χανουμογαυρομάνι και σκόρερ και λεπτό και πώς μπήκε το γκολ και τι ευκαιρίες χάσανε και πώς απαυτώνονται! Και πολύ συχνά άλλοι ζητάνε λινκ των αγώνων τους και άλλοι πάλι τους τα δίνουν! Ε, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά.
Η μεγάλη πλειοψηφία δεν είμαστε φίλαθλοι, γιατί εδώ και δεκαετίες δεν μας αφήνουν να είμαστε φιλαλθοί και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Είμαστε οπαδοί! Οπαδοί της πιο αδικημένης ομάδας της Ελλάδας, εξ' αιτίας τους. Να πάνε να γονιμοποιηθούν πατοκόρφως!
Από δω και στο εξής δεν θέλω να ξαναδώ ούτε λινκ, ούτε περιγραφές των γκολ που βάζουν ούτε ο,τιδήποτε άλλο είναι πιθανόν να μας ανεβάσει την πίεση!
Και επαναλαμβάνω:
Βρε σεις! Λυπηθείτε μας! Άντε να γράψετε το τελικό σκορ, άντε να γράψετε και να πανηγυρίσετε τα γκολ που τρώνε, αλλά εσείς πάτε και μου κάνετε live τους αγώνες που δίνει το χανουμογαυρομάνι και σκόρερ και λεπτό και πώς μπήκε το γκολ και τι ευκαιρίες χάσανε και πώς απαυτώνονται! Και πολύ συχνά άλλοι ζητάνε λινκ των αγώνων τους και άλλοι πάλι τους τα δίνουν! Ε, δεν μας ενδιαφέρουν αυτά.
Η μεγάλη πλειοψηφία δεν είμαστε φίλαθλοι, γιατί εδώ και δεκαετίες δεν μας αφήνουν να είμαστε φιλαλθοί και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Είμαστε οπαδοί! Οπαδοί της πιο αδικημένης ομάδας της Ελλάδας, εξ' αιτίας τους. Να πάνε να γονιμοποιηθούν πατοκόρφως!
Από δω και στο εξής δεν θέλω να ξαναδώ ούτε λινκ, ούτε περιγραφές των γκολ που βάζουν ούτε ο,τιδήποτε άλλο είναι πιθανόν να μας ανεβάσει την πίεση!
Αφου το ξενο ειναι πιο γλυκο............................
το μνι
το μνι
Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά , το link δε νομίζω να είναι κακό με την έννοια ότι δεν είναι παράξενο να δούμε τι ψάρια πιάνει κάποιος αντίπαλός μας.
Για τα υπόλοιπα , ναι , συμφωνώ.
Για τα υπόλοιπα , ναι , συμφωνώ.
- Dinos_Liverpool
Είναι!
Όποιος θέλει, ας πάει στο google. Δόξα τω Θεώ, θα βρει ό,τι λινκ θέλει. Αλλά να δίνουμε εμείς λινκ από δω μέσα, με ξεπερνάει...
Όποιος θέλει, ας πάει στο google. Δόξα τω Θεώ, θα βρει ό,τι λινκ θέλει. Αλλά να δίνουμε εμείς λινκ από δω μέσα, με ξεπερνάει...