Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Ότι μέχρι στιγμής βλέπουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα,αυτή είναι η άποψη μου,μόλις διαπιστώσω ότι αυτό δεν ισχύει θα το γράψω.
Καθαρο, ξε-καθαρό, εγω ξερω οτι αν δεν ειχαν χαρισει στην κουλα το παπουτσελιο πεναλτι, θα ημασταν πρωτοι!
Και εμένα με «πονάει» το λάθος του Βάτσιου και τα πολλα πολλα σπόρια υπερ της αεκ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ας μην γίνουμε σαν και αυτούς και ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακή γενικός ημέρα για την διαιτησία
Εάν και φέτος (που και εγώ σε εκεινη την αγωνιστική το φοβηθηκα) η διαιτησία κρινει πρωτάθλημα τότε απλά δεν θα υπάρξη ποτέ καθαρο πρωτάθλημα στην Ελλάδα
Εαν φέτος που θεωρειτικά το κοκκινο τσίρκο έχει χάσει τα κόζια αυτά πάνε σε άλλον τότε είμαστε άξιοι της μοιρας μας πρεπει οι δικοί μας να είναι αγρυπνοι και να δουν αν κάτι τετοιο παίζει και θα πρεπει να το σταματήσουν στην αρχη του
Asimos έγραψε:Δεν είναι παράλογη η εμμονή με την ΑΕΚ, διότι ο Γατούλης δεν έχει ντροπή και δεν έχει κανένα πρόβλημα να την πάει καρότσι με παπουτσέλια πέναλτι και σπρώξιμο από κόρακες κλπ κλπ κλπ μέχρι τέλους.
Οι λαλίστατοι ηθικοπλάστες που μας τα κάνανε μπαούλο μετά τον τελικό την περασμένη εβδομάδα θέλανε 3 μερες να βλέπουν το replay για να ψελλίσουν πως ίσως είναι εκτός. Αν είναι.
Κρίμα για τους συνοπαδούς που δεν χάρηκαν τον παλικαρίσιο Τίτλο μετά το ντόρτι στον πράσινο βραυκόλακα και το στριπτίζ στην ξαδέρφη.
Όταν μάθουμε να υπερασπιζόμαστε αυτό που αγαπάμε ίσως κάνουμε το βήμα μπροστά.
Έτσι το κύπελο ήταν παληκαρισιο
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας το πάρει επιτέλους χαμπάρι μέχρι κι ο τελευταίος, ο πλέον "αδιάφορος" φίλαθλος (κι όχι οπαδός) μας...
Στον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει χαρισθεί κανένας τίτλος και ποτέ...Κατακτάμε τα πάντα, μόνο και πάντα με το σπαθί μας...
Γι αυτό ανέκαθεν λέγαμε, τώρα λέμε, αλλά και για πάντα θα συνεχίσουμε να λέμε και να το διατρανώνουμε, ότι:
Ένας δικός μας ισοδυναμεί με δεκάδες δικούς τους...
Γι αυτό είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη!!!!
Στη χώρατης φαιδράς πορτοκαλέας, είναι εξαιρετικά δύσκολη η διαχείριση του ενθουσιασμού και του τίτλου του φαβορί από ομάδες που διψούν λυσσασμένα για το πρωτάθλημα, έχοντας να το κατακτήσουν από εποχές Μητσοτάκη και Ανδρέα.
Το περιρρέον κλίμα που δημιουργείται από όλες τις παρασιτικές πηγές (στην Ελλάδα όλοι ασχολούνται με την μπάλα, xωρίς να πηγαίνουν γήπεδο) αποδεικνύεται συχνά αφόρητο, και είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που σε αυτή τη θέση του συγκλονιστικά πρόωρου ενθουσιασμού βρίσκεται η ΑΕΚ κι όχι εμείς.
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό το παράπονο που πιάνει μεγάλη μερίδα των οπαδών μας για το ότι δεν μας "παίζουν" οι δημοσιογράφοι σε αυτό το παιχνίδι γελοιότητας. Κανονικά, θα έπρεπε να χαιρόμαστε. Επίσης, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αν και εμείς είμασταν στην πρώτη θέση με 4 νίκες και 1 ισοπαλία, προερχόμασταν από τρομερή ανατροπή επί του δαφνομπουκωμένου και είχαμε ξεκινήσει με διπλό στους ομίλους του EL, τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης θα έγραφαν αγριότητες.
Δεν με νοιάζουν τα πρωτοσέλιδα, το να μας λένει ότι είμαστε καλή ομάδα ή ότι είμαστε φαβορί, δεν με νοιάζουν τα κομπλιμένα και οι φιοριτούρες, με νοιάζουμε να τους ξεκωλιάσουμε όλους και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Και το να κινούμαστε στα μουλωχτά, χωρίς να πολύ-ασχολείται κανείς μαζί μας, είναι τρομερά καλός οιωνός κατ΄εμέ. Μακάρι, που λέει ο λόγος, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε με 1-0 παντού, και όλοι να λένε ότι δεν πείθουμε, μπορούμε να είμαστε ανελέητα βαθμοθήρες και καθόλου πυραυλοκίνητοι; fine by me!
Το ότι ο δαφνομπουκωμένος θα παίξει σε 3 αγωνιστικές do or die ματς εναντίον μας δεν είναι πολύ καλά νέα, αλλά όπως και να έχει, αν είχα να διαλέξω από ποιον να είμαι από κάτω στη βαθμολογία προσωρινά, πάντα θα διάλεγα την ΑΕΚ έναντι του γάβρου. Βάσει προγράμματος, θεωρώ βέβαιο πως πριν το ματς στο Καραϊσκάκη θα είμαστε είτε με συγκάτοικο είτε μόνοι στην κορυφή. Μακάρι να κάνουμε διπλάρα εκεί, αλλά ακόμη πιο σημαντική από τη διπλάρα, αν έρθει, θα είναι να μην αναλωθούμε σε καραγκιοζιλίκια πρόωρης γιορτής 22 ολόκληρες αγωνιστικές πριν το τέλος.
Μπορεί κάποιες από τις εμπειρίες του στο Τορίνο να μην ήταν και οι καλύτερες δυνατές, αλλά η σημερινή επίσκεψη του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Γιουβέντους, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα είναι μια «win win» κατάσταση, οποίο και να είναι το αποτέλεσμα. Εκτός εάν ξεφύγει πολύ το σκορ, φυσικά, σε περίπτωση μιας πιθανής ήττας...
Μπορεί κάποιες από τις εμπειρίες του στο Τορίνο να μην ήταν και οι καλύτερες δυνατές, αλλά η σημερινή επίσκεψη του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Γιουβέντους, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, θα είναι μια «win win» κατάσταση, οποίο και να είναι το αποτέλεσμα. Εκτός εάν ξεφύγει πολύ το σκορ, φυσικά, σε περίπτωση μιας πιθανής ήττας...
Είναι δυνατόν?
ειπαμε,ο μεσος φιλαθλος του γαυρου εχει εγκεφαλο αμοιβαδας. Μονο αυτος θα μπορουσε να το διαβασει και να πει οτι καλα τα λεει ο αρθρογραφος.
Κλασσικα και εικονογραφημενα. Μονιμως win win οι καταστασεις που ζουνε οι γαβροι. Τωρα σημερα δεν ξερω τι να επιλέξω. Μια μεγαλοπρεπη 7αρα που θα βρουνε τον τροπο να τη δικαιολογησουν (και εγω να κραταω το κεφαλι μου μ αυτα που ακουω) ή μια σβηστη τριαρα που θα τους κάνει να βρουν παμπολλα θετικα για το ποσο καλα λειτούργησε η ομαδα τους (και εμενα να σκαω στα γελια).
Κατα τ αλλα γεια στο στομα του αουρελιανο. Μακαρι να μη με παιξει ουτε μονοστηλο εφημεριδας και σαιτ μεχρι και την απονομη. Οχι μονο δε με νοιαζει. Το ευχομαι κιολας.