Έγραψες ΑποστοληΑποστόληςΑ έγραψε:Κάποιοι μπορούν να ισχυρίζονται ότι ο πρώτος από τον δεύτερο έχουν βαθμολογική διαφορά 5 βαθμών (αγνοώντας Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).
Κάποιοι μπορεί να ισχυρίζονται ότι μετά τη Λάρισα βγάζουν διαβατήριο.
Κάποιοι άλλοι ισχυριζόμαστε ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Θρήνος είναι πέτσινα.
Δεν βαρεθήκατε να δίνετε σημασία στο τι λένε κάποιοι δημοσιογράφοι, ή οπαδοί;
Μήπως αυτά τα λένε τώρα, ή τα έλεγαν εδώ και δεκαετίες;
Ας φτιάξουμε εμείς μια καλή ομάδα που να παίρνει διπλά στο ΟΑΚΑ και το τηγάνι και ας αφήσουμε τους άλλους να κουρεύονται.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- hasio_john
Όποιος νομίζει πως έχει γίνει εξυγίανση στην λίγδα πλανάτε οικτρά. Νομίζετε πως φέτος ο Μελισσαρχίδης θ' αφήσει το σεντόνι από τα χέρια του? Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει θεούς και δαίμονες. 

Δηλαδή με τον γλιτσοβ@ζελο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Στέφανος Καπίνο, με εντολή της διοίκησης της ΠΑΕ Θρήνος, θα προπονείται στο εξής με την β΄ ομάδα.

Αααααααα...Τώρα, μιας και το θυμήθηκα, ας με λύσει κάποιος μια απορία σας παρακαλώ...Δεν με λέτε?
Ο "κυρ" κερ@τόγερας αλήθεια βγήκε πουθενά στα μέσα μαζικής ύπνωσης να διαμαρτυρηθεί ότι, ενώ ο θρήνος του προηγείτο με 1-2, έπεσαν χημικά-δακρυγόνα τα οποία άλλαξαν την ροή του αγώνος, μετά την διακοπή αυτού? :ugeek:
Έκανε κανένα θεματάκι για καμιά ζούγκλα που έζησαν οι δ@φνοτσιμπουκ@μένοι στο Ο.Α.Κ.Α. για να χάσουν?

Τιιιιιιιιιιι?

Όοοοοοχχχχχχχιιιιιιιιι?

ΓΙΑΤΙ βρε "κυρ" κερ@τόγερα μου? Μήπως επειδή τα κονόμησε για τα καλά το χοντρεμπορικό σου αφεντικούλι?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 26 Σεπ 2017, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Μου στειλε sms ο ίδιος και μου το πε...
(τι με ρωτάς ρε giapas τώρα, προσωπική γνώμη είναι)
(τι με ρωτάς ρε giapas τώρα, προσωπική γνώμη είναι)

bre hasio σε τρολάρω. Προσωπική άποψη είναι , αλλά νομίζω ότι δε κάνει καλό η τόση καχυποψία. Μια χαρά είναι το πρωτάθλημα ως τώρα , ας δούμε και λίγο μπάλα και να μετρήσουμε τα ποδοσφαιρικά αναστήματά μας στο χορτάρι. Αλλιώς τι το παρακολουθείς το ρημάδι , δε βαρέθηκες τόσα χρόνια; Αν μετά τη λαίλαπα του γαύρου δε θεωρείς ότι έχουν γίνει άλματα προς καθαρότερο πρωτάθλημα , τότε δεν αξίζει να ασχολείσαι ρε φίλε...χαλάς τη ζαχαρένια σου.
- hasio_john
Δεν έχεις άδικο αδερφέ και καλά το λες πως δεν πρέπει να έχουμε καχυποψίες.
Αλλά μπορείς ρε γμτ? Δεν έχει δίκιο ο Γκόραν σε αυτό που λέει?
Αν στην Τούμπα γινόταν αυτό με τα καπνογόνα, θα είχε πάρει την ομάδα ο σάββας και θα είχε βγάλει 100 ανακοινώσεις. Τώρα βαβα??
ΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ με τους παιχταράδες που έχουμε και άσε τους να πάνε να μαμηθούν!
Αλλά μπορείς ρε γμτ? Δεν έχει δίκιο ο Γκόραν σε αυτό που λέει?
Αν στην Τούμπα γινόταν αυτό με τα καπνογόνα, θα είχε πάρει την ομάδα ο σάββας και θα είχε βγάλει 100 ανακοινώσεις. Τώρα βαβα??
ΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ με τους παιχταράδες που έχουμε και άσε τους να πάνε να μαμηθούν!

Ας φάνε όλα τα θρηνομπουκωμένα πρόβατα σανό και τριφυλάκι κι ας τα ρίχνουν όλα στον καταπίνο... :ugeek:
Με την ανατροπή από 0-2, ο χοντρέμπορας έβγαλε όσα από δυο χρονιές ομίλους τσουλού, δίχως ξεφτίλες κιόλας!
Υπήρχε (και τουλάχιστον ένας οφθαλμοφανέστατα) άλλος "εφιάλτης" στο χορτάρι...Μπαμ έκανε η αλλαγή Ρομαό!
Υ.Γ. Προτείνω να παρακολουθήσουμε την μετέπειτα πορεία του άρτι τέως προπονητού του gay-ρου...
Θα χει πολύ ενδιαφέρον, είμαι βέβαιος...
Υ.Γ. 2...Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι...
Με την ανατροπή από 0-2, ο χοντρέμπορας έβγαλε όσα από δυο χρονιές ομίλους τσουλού, δίχως ξεφτίλες κιόλας!

Υπήρχε (και τουλάχιστον ένας οφθαλμοφανέστατα) άλλος "εφιάλτης" στο χορτάρι...Μπαμ έκανε η αλλαγή Ρομαό!

Υ.Γ. Προτείνω να παρακολουθήσουμε την μετέπειτα πορεία του άρτι τέως προπονητού του gay-ρου...

Θα χει πολύ ενδιαφέρον, είμαι βέβαιος...

Υ.Γ. 2...Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα αστυνομικά μυθιστορήματα της Άγκαθα Κρίστι...

- ΑποστόληςΑ
Η διαιτησία φέτος δεν μου στέρησε βαθμούς (μέχρι τώρα). Έχω δηλαδή φέτος αυτό που δεν είχα άλλες χρονιές. ΟΚ η ΑΕΚ ευνοήθηκε στη Λαμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ευνοείται σε κάθε αγώνα. Ο Ρομαό πχ θα μπορούσε να είχε αποβληθεί πολύ νωρίς στο ντέρμπυ, αλλά αυτό δεν έγινε.
Το να δημιουργούμε συνθήκες φόβου ότι ο Μελισσανίδης πχ δεν θα αφήσει να του πάρουν το πρωτάθλημα δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου. Ας παίξουμε πρώτα εμείς καλή μπάλα και αν τότε η διαιτησία μας αδικήσει να βγούμε να το πούμε.
Να μην βλέπουμε παντού δράκους.
Το να δημιουργούμε συνθήκες φόβου ότι ο Μελισσανίδης πχ δεν θα αφήσει να του πάρουν το πρωτάθλημα δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου. Ας παίξουμε πρώτα εμείς καλή μπάλα και αν τότε η διαιτησία μας αδικήσει να βγούμε να το πούμε.
Να μην βλέπουμε παντού δράκους.
- hasio_john
Αποστόλη, η διαιτησία δεν χρειάστηκε ακόμα να επέμβει μιας και μόνοι μας κόβουμε βαθμούς με ομάδες που 100% θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Πέρα από αυτό, δεν βλέπουμε δράκους ..... αλλά τίγρεις! 
Η πλάκα είναι πως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ λέμε τα ίδια περί καχυποψίας και στο τέλος της χρονιά στον απολογισμό γίνετε της φουτάνας από καντήλια!

Η πλάκα είναι πως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ λέμε τα ίδια περί καχυποψίας και στο τέλος της χρονιά στον απολογισμό γίνετε της φουτάνας από καντήλια!

- ΑποστόληςΑ
Τι θα πει δεν χρειάστηκε; Σου απέβαλε παίκτη του Απόλλωνα στο 32΄. Άλλες χρονιές μόνο φάουλ θα έδινε.
- navigator11
Αναμένεται και κανένα ανθρώπινο λάθος - πέναλτι ξεκάθαρα εκτός μεγάλης περιοχής υπέρ ημών, ε; Έτσι για το του πράγματος δίκαιο ...
- ΑποστόληςΑ
Θα δούμε. Το πρόβλημα δεν είναι το ΕΝΑ πέναλτυ, αλλά να μην γίνουν πολλά αυτά τα penalties.
- hasio_john
Τι να πω ρε συ Αποστόλη ..... ΜΑΚΑΡΙ να δούμε κάτι διαφορετικό φέτος!
Εξάλλου "μόνο" 32 χρόνια το περιμένουμε.
Εξάλλου "μόνο" 32 χρόνια το περιμένουμε.